Találatok a következő kifejezésre: Sex közben a gumi (10 db)

gumiban kb negyede a szexuális élvezet
Hagyjátok már ezt a hokizást! Többet csináltam mint a kanadai jégkorong bajnokság össze csapata együtt. Még sincs ilyen gondom. A gumi az egy szar dolog.
Én gumiban soha semmit nem érzetem, kb 2 percig állt a farkam, aztán lekókadt. Pedig ezek szerint kénytelen leszel tabit szedni, ha minimálisan is érdekel, mi lesz a szexuális életetekkel.
Helló, csináljátok popsiban. A feleségem szülés után már nem volt elég szûk, a popsi viszont imádnivaló. Ha gumival csináljátok, akkor tuti!
Ja, mondjuk kényelmesebb lenne, de hülyeség, hogy semmit nem érez. Pályázna a jófélére, és hidegen hagyja, mit gondolsz. Tudna másképp is viszonyulni a dologhoz, momentán nem akar. Fickóból vagyok, elhiheted.
nemcsak ez a 2 védekezési mód van.. am énis nagyon nehezen megyek el szex közben, de nem azért nem elég szûk a barátnõm.. mesés érzés, csak valahogy nem jutok el a csúcsra.. :) lehet h azért mert elõtte gyakran volt szükségen a jobbkezemre, mert nem volt álandó partnerem...
Kegel gyakorlatok, aztán neked is nem gyengén komolyodik az érzés.
varrd össze õt
Gumival is lehet élvezni de legalább dupla idõ nálam. Jobb az a sima "hús a hússal"! De ha nem akarsz tablettát akkor találjatok olyan pózt ami neki is jó! Van kismillió póz! Lehet válogatni :)
még nem
Hány éves vagy? 15?
Nekünk egyszer szakadt el 1 gumi. Na de 3? Akkor valamit rosszul csináltok.
nálam még egy gumi sem szakadt el, nemhogy 3... ahhoz nagyon bénának kell lenni.
A kérdező hozzászólása: jól van na!
A kérdező hozzászólása: amugy nem az a kérdés, h.miért szakad el, hanem, h.történt e már valakivel ilyen!
Szerinted ez komoly valasz volt? Meg nem szakadt el nalam a gumi, soha.
te nagyon primitív vagy... andrás73 csak ironizált... már ha tudod, mi az az irónia.
A kérdező hozzászólása: andrás73 a gumi szaggatóhoz, vagyis hozzád!
Jaj istenem. Azért szakad el 3 gumi is egymás után mert képtelenek vagytok normálisan felhelyezni:/.
A kérdező hozzászólása: 19:52 hát tudtam, de ez hogy tartozik ide?
kihez szol a masodik kerdes?
A kérdező hozzászólása: 15-20 gumi, mindig ennyit tartasz magadnál?
tudtad h naponta tobb hektar esoerdot vagnak ki ami otthona szamos allatnak?
A kérdező hozzászólása: am.lány vagyok!
A kérdező hozzászólása: ur Isten és ilyenkor mit csinál a párod?
hát ha 3at húzol egymásra, akkor ez nem meglepõ. ha külön külön szakad el a 3. gumi, akkor a következõ lehetõségek vannak: - lejárt a szavatossága - szar minõségû - rossz körülmények között volt tárolva (nagyon meleg, nagyon hideg helyeket nem szereti) - nagyon vadak vagytok - felhúzáskor nem csippented össze a sapka részt, így benne marad a levegõ - éles a körmötök - kicsi rád - rosszul húzod fel - óvatlanul bontod ki - barátnõd nem nedves
Igen, en direkt szaggatom szex kozben, 15-20 gumit szoktam eltepni!
A kérdező hozzászólása: utolsó válasz adó.17vagyok

Lenne egy kérdésem. Kétszer volt ejakulációm, a harmadik ejakuláció sex közbe történt, de kiszakadt a gumi. Mennyi az esély arra hogy a barátnőn teherbe essen?

Legjobb válasz: Idi0ta kérdés! A gumi nem szakad ki csak úgy! És nem igaz hogy nem vettétek volna észre ha mégis kiszakad, szóval szerintem nem volt ott semmilyen gumi és ez csak kifogás ha terhes lenne, hogy ti aztán védekeztetek. Hahaha

Idi0ta kérdés! A gumi nem szakad ki csak úgy! És nem igaz hogy nem vettétek volna észre ha mégis kiszakad, szóval szerintem nem volt ott semmilyen gumi és ez csak kifogás ha terhes lenne, hogy ti aztán védekeztetek. Hahaha
Ez sok mindentõl függ, amúgy 50% vagy terhes lesz vagy nem.
Azonnal vegyél be sûrgõsségi tablettát! elég komoly az esélye, hoyg teherbe esel!
Úgytûnik nála 6 napot késett a mikulás! Nálam mindig december 6.án jön meg. És egy évben csak 1szer 17/F
A kérdező hozzászólása: December 12én jött meg neki
Üdv! Hát a mensit nem nagyon lehet elõrehozni, az inkább késni szokott (betegség vagy egyéb miatt). Amúgy ne izgulj, 1 fecske nem csinál nyarat, fõleg ha elõtte már 2 szer elélveztél. Viszonylag kevés spermiumod marad az utolsó menetre. Ne aggódj, velem is volt olyan, hogy pont utolsó pillanatba durrant el az óvszer, aztán meg én. A csaj egy rendes adagot kapott. Szerencsére nem lett terhes. Amúgy kérdezd ki hogy hány napos a ciklusa, és mikor jött meg neki legutóbb. Majd számoljátok ki, hogy a termékenységi idõszakban volt-e. Neten NAPTÁR MÓDSZER néven keressétek. F22
A kérdező hozzászólása: És az esetleg nem segíthetne, ha megpróbálná elõre hozni a menstruációját ?
Nagy az esély!Futás 72órás tabiért a nõgyógyászhoz, Kb 6ezer a tabletta.
Sok! 72 órást vegye be'
Utolsó: Nem a kérdezõ esik teherbe, hanem a barátnõje, de a lényegen nem változtat. Kell az a tabletta.

Mért csúszik le a gumi sex közben?

Nem kicsi a szerszám nem is vékony pont jó. Mindig el?írásszer?en van felhúzva.

Legjobb válasz: Az elözö hozzászólásokban is van igazság és inkább kisebb átméröjü gumit kellene kipróbálnod. A Masculan elég cingár pl.

Az elözö hozzászólásokban is van igazság és inkább kisebb átméröjü gumit kellene kipróbálnod. A Masculan elég cingár pl.
Mert lelankad a p*csöd...Vagy túl nagy mozgásokat végzel...
lehet hogy nem jó méretû gumit veszel.. próbálj kisebbet.
-Rosszul van felhelyezve -Nem méretre vetted -Nem bírod az iramot, és szex közben gyengül a merevedésed -Nemes egyszerûséggel rosszul használod a "szerszámot"
Miért, mekkora a szerinted megfelelõ méretû kuki?
A kérdező hozzászólása: 16-18 cm
A guminál nem a hossz (ahogy írtad a 16-18-at) hanem az átmérõ a lényeg. Lankadsz, túl nagyot vettél.
Hát szerintem jól jönne egy 72 tabletta órás azért..
ha tudatlanok vagytok, miért szexelték?! Igen, lehet terhes.
Talán védekezni kéne nem pedig most fosni. Most mi azt is mondhatnánk h 1% (ami nem igaz mert 50-50 vagy az vagy nem) akkor is lehet h pont becsúszott. Pont ugyan úgy lehet terhes mint máskor mert a kisfickók odabent jól elvannak napokig is.
Barátom, ha azt írjuk, hogy csak 5% esély van rá, akkor megnyugszol? Vagy már 20-nál is? 72 órás tabletta, nõdoki. Legközelebb ne nuniba toljátok, ha nincs gumi.
Beszéljetek egy nõdokival.
A kérdező hozzászólása: de mennyi rá az esély ugyan annyi mint ha nem lenne meg neki vagy azért annyira ne agódjam szét magam?
Még egy imádni való esélyes kérdés :) 50% rá az esély mennyi...
Igen lehet h terhes.
Igen lehet.
Igen. Azonnal 72 órás! Ugyanúgy lehet terhes mint máskor!

Sex közbe véletlen kiszakadt a gumi, de észrevettem időbe. Kirohantam bő meleg vízzel kimosni. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: hátha kiaszakadt..és belédment a cucc akkor hiába mosogatod..ha belédment persze,hgy lehetsz terhes.

hátha kiaszakadt..és belédment a cucc akkor hiába mosogatod..ha belédment persze, hgy lehetsz terhes.
hát ezt így nehéz megmondani. attól is függ a ciklusod hányadik napján jársz, mikor van peteérésed, stb. kb két hét múlva kimutatja a teszt, ha az vagy.
Vegyél tesztet, és ellenõrizd. Ahogy te, úgy mi sem tudhatjuk. 50-50%...

Nektek mar volt olyan, hogy sex kozben kiszakadt a gumi, de gyerek nem lett, de ugy hogy 72 orasart se hasznaltatok?

Legjobb válasz: Igen, nekem már volt. Jól teleélveztem a csajt. Gyanús volt, hogy túl jó érzés :D Nem volt se gyerek, se 72 órás...

Igen, nekem már volt. Jól teleélveztem a csajt. Gyanús volt, hogy túl jó érzés :D Nem volt se gyerek, se 72 órás...
Mert nem esik olyan könnyen teherbe egy nõ. Esély még menstruáció alatt is van, csak baromi kevés.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem nekünk se jön össze....remélem az is dob az esélyeken, hogy elõtte már volt ejakulációm...aztán gumiba a másik..csak hát kiszakadt
tudod az egész állatvilágból az ember lesz a legnehezebben vemhes (nem véletlen a szóhasználat, az állatokat többre tartom :D )
A kérdező hozzászólása: Ezt nem is tudtam h az embereknel nehezebb...
már akinek nehéz teherbe esni ... nekem szimpla elõváladéktól sikerült, szóval ne általánosítsunk kérem :) akinek pontos az ovulációja nem nehéz egyáltalán teherbe esni !

Ha nem szakadt ki a gumi sex közben és minden rendben ment, akkor miért késik a mestruációm?

Már egy hete kb. hogy meg kellett volna jönni-e és semmi

Legjobb válasz: Idegesség, hormongondok. Lehet más oka is, nemcsak a terhesség. Vegyél egy terhességi tesztet, és az eredmény után okosabb leszel

Idegesség, hormongondok. Lehet más oka is, nemcsak a terhesség. Vegyél egy terhességi tesztet, és az eredmény után okosabb leszel
stressz, hormon...fertõzés, ciszta.
Stressz, vírusfertõzés, hirtelen fogyás, hormonális gondok és még kb. 100 lehetõség. Arra azért felhívnám a figyelmedet, hogy az óvszer Pearl indexe jó esetben is csak 4-12 (vagyis 1 év folyamatos, védekezés nélküli szexuális élet után 100 nõbõl 4-12 esik teherbe. Ugyanez a szám fogamzásgátló tabletta esetén 0, 1-2, 5.) Szóval azért 1 hét késés után érdemes tesztelni egyet, ha még nem tetted!
3-as vagyok újra bocsi elírtam: a Pearl indexet. szóval 1 évig folyamatosan az adott a védekezési módszert alkalmazva 4-12 nõ esik teherbe.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam tesztet, ami negatív lett :) ! Viszont múlthéten eléggé stresszeltem mert másfél év után újra felléptem, erre is gyanakodtam már!

Sex közben lecsúszott a gumi és a bnőmben maradt, de még nem mentem el... Teherbe eshet?

A gumit sikerült eltávolítani, de félünk, hogy az el?váladék miatt teherbe eshet. Tettünk egy óvintézkedést utána, Patentex Oval, spermaöl? kúpot helyezünk fel. Az sem elhanyagolandó tény, hogy 3 nappal a menzesz után van, ami tovább csökkenti a rizikófaktort. Mi a véleményetek, lehet ebb?l komolyabb baj?

Legjobb válasz: Szerintem nem lett terhes. De ha többször is elõfordul ilyen, akkor lehet, hogy érdemesebb a Durex spermicid óvszerét használnotok.

Szerintem nem lett terhes. De ha többször is elõfordul ilyen, akkor lehet, hogy érdemesebb a Durex spermicid óvszerét használnotok.
hát igaz h az elõváladék tartalmazhat spermiumt..de sztem nem kell félneket mert tényleg fel voltatok készülve...itt a spermaölõre gondolok...szal sztem nyugi..de ha nagyon izgultok akk vegyetek egy tesztet és kb 10 napra az aktus után csinálja meg a barátnõd...(am csak egy tipp...h több tesztet vesztek akk tudtok biztosra menni...ezt tapasztalatból mondom)
Szerintem egy 72 órás tabi olyan mint ágyúval lõni a verébre ami nincs is ott elõttetek. Nagyon kicsi az esélye hogy terhes legyen
szerintem nem! de ha nagyon izgultok, akkor érdemes elmenni holnap reggel nõdokihoz és feliratni 72 órán belülit. bár szerintem tényleg kicsi rá az esély
kösszönöm szépen a válaszokat:)

Tegnap este a barátommal sex közben kiszakad a gumi. Rá 12 órára bevettem az esemény utáni tabit nemsokára beveszem a másodikat, de nagyon ki vagyok borulva, nem akarok terhes lenni. Feleslegesen aggódok?

Mik a tapasztalatok ezekkel a tablettákkal kapcsolatban?

Legjobb válasz: Szia! Én (igaz bár több mint 5-6 éve volt) mikor használtam nekem segített (nem lettem terhes), ugyanígy jártunk mint ti és én is vettem be.Az a lényeg hogy 72 órán belül vedd be mint a két tablettát! De persze minél elõbb annál jobb! Sajnos itt olvastam már olyat is hogy hiába vette be, akkor is terhes lett. De ennek nagyon kicsi az esélye! Drukkolok hogy ne legyél az!

Szia! Én (igaz bár több mint 5-6 éve volt) mikor használtam nekem segített (nem lettem terhes), ugyanígy jártunk mint ti és én is vettem be.Az a lényeg hogy 72 órán belül vedd be mint a két tablettát! De persze minél elõbb annál jobb! Sajnos itt olvastam már olyat is hogy hiába vette be, akkor is terhes lett. De ennek nagyon kicsi az esélye! Drukkolok hogy ne legyél az!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!