Találatok a következő kifejezésre: Sex közben a (259 db)

gumiban kb negyede a szexuális élvezet
Hagyjátok már ezt a hokizást! Többet csináltam mint a kanadai jégkorong bajnokság össze csapata együtt. Még sincs ilyen gondom. A gumi az egy szar dolog.
Én gumiban soha semmit nem érzetem, kb 2 percig állt a farkam, aztán lekókadt. Pedig ezek szerint kénytelen leszel tabit szedni, ha minimálisan is érdekel, mi lesz a szexuális életetekkel.
Helló, csináljátok popsiban. A feleségem szülés után már nem volt elég szûk, a popsi viszont imádnivaló. Ha gumival csináljátok, akkor tuti!
Ja, mondjuk kényelmesebb lenne, de hülyeség, hogy semmit nem érez. Pályázna a jófélére, és hidegen hagyja, mit gondolsz. Tudna másképp is viszonyulni a dologhoz, momentán nem akar. Fickóból vagyok, elhiheted.
nemcsak ez a 2 védekezési mód van.. am énis nagyon nehezen megyek el szex közben, de nem azért nem elég szûk a barátnõm.. mesés érzés, csak valahogy nem jutok el a csúcsra.. :) lehet h azért mert elõtte gyakran volt szükségen a jobbkezemre, mert nem volt álandó partnerem...
Kegel gyakorlatok, aztán neked is nem gyengén komolyodik az érzés.
varrd össze õt
Gumival is lehet élvezni de legalább dupla idõ nálam. Jobb az a sima "hús a hússal"! De ha nem akarsz tablettát akkor találjatok olyan pózt ami neki is jó! Van kismillió póz! Lehet válogatni :)

Fura ha a barátnőm sex közbe a saját nevét suttogja a fülembe? Már a legelső sexünk óta ezt csinálja.

mondjuk elég izgató hangja van

Legjobb válasz: kérdezd meg tõle miért van ez

kérdezd meg tõle miért van ez
ez tetszikxD köszi
egó:D
xd még ha a te nevedet mondaná!!Kezd el mondani az õ nevét hátha abba hagyja elég idegesitõ lenne nekem
Különös "mágia"!Engem zavarna, el sem tudom képzelni hogy az én nevem helyett másikat mondjon(még a sajátját sem)!Olyankor csak engem emlegessen, meg esetleg a JóIstent(szerintem ez nálam nem egoizmus, csak így esik jól :D)!
sztem azért csinálja, hogy ha megscalod akkor jusson eszedbe az õ neve!!!!!!automata beléd neveli, egy életre nem fogod elfelejteni!!!
Igaza van az elõzõnek agymos téged:D
te meg suttogd a fülébe hogy tudom hogy hívnak...tudom hogy hívnak..tudom hogy havnak....vagy azt hogy én meg Lajosi Alajos Alfonz...én meg Lajosi Alajos Alfonz de am szerintem ha ez izgatja hagyd hagy csinálja ;) kérdezd meg ha õ ezt csinálja izgatja-e és ha igen csináld te is azt....üdv.:Ákos
"Olyan jó vagyok az ágyban, hogy már a saját nevemet kiabálom" XD
hát ez elég gáz....
A kérdező hozzászólása: azt mondta hogy azért hogy még jobban rá koncentráljak és még jobban felizguljak
sztem is;)
ilyet még nem halotam ez érdekes tedd már meg légyszi h kiirod ha megtudod miért csinálja eztxD:D
akkor van gáz ha azt suttogja hogy jani, jani, jani.....
Kovács Nikolett Kornélia....Kovács Nikolett Kornélia
ezt majd kipróbálom! :D
igen, fura! :)
még mindig jobb, mintha az ex nevét hallanád :P
Biztos hogy, az a saját neve? Nem lehetséges vlalamelyik barátnõjének a neve? Itt arra gondolok hogy bi.
O.o
Te is suttogd a nevedet az õ fülébe.
igen, nagyon szar volt:D

Szerintetek milyen hatással van egy pasira ha sex közben a csaj irányit?

Kíváncsi lennék véleményetekre!F?leg a pasiéra!!Pasik ti szeretitek ha a csaj irányít??Lányok ti szoktatok irányítani?Ha igen akkor milyen a pasinak??

Legjobb válasz: én úgy szoktam, h közben folyamatosan figyelem a párom, h neki hogy jobb. én teljesen beindulok, ha nyög vagy ilyesmi, sõt olyan is volt, h semmi fizikai kontakt nem ért engem, és orgazmusom volt, mert éppen neki okoztam élvezetet:) de egyébként hallottam olyat egy barátnõmtõl, hogy mikor õ van felül, akkor közben hátat fordít a pasinak. ez a fordított lovaglópóz. én még nem próbáltam, de azt mondja, a pali odavan érte:)

én úgy szoktam, h közben folyamatosan figyelem a párom, h neki hogy jobb. én teljesen beindulok, ha nyög vagy ilyesmi, sõt olyan is volt, h semmi fizikai kontakt nem ért engem, és orgazmusom volt, mert éppen neki okoztam élvezetet:) de egyébként hallottam olyat egy barátnõmtõl, hogy mikor õ van felül, akkor közben hátat fordít a pasinak. ez a fordított lovaglópóz. én még nem próbáltam, de azt mondja, a pali odavan érte:)
Az én Drágám imádja, ha irányítok...Kikötözés stb....
Hangulat fuggo... De mivel egyertelmuen 'switch' vagyok, szokott ilyen hangulatom lenni... hatarozottan szeretem amikor ural egy no. Sok fugg attol is , hogy hogyan csinalja. Van aki csak hatarozott es finomkodas nelkul megmondja , hogy mit hogyan akar... DE olyan is van , hogy teljes kiszolgaltatottsag van. Kikotozve / bilincselve es a no kenyenek kedvenek kiteve. Uhhh... imadom. :)
Én igénylem, hogy valamennyire irányítsanak, vagy legalább szabályozzanak. Ahhoz, hogy teljese mértékben a barátnõm irányítson, ahhoz nincs elég önbizalma.
Én szeretem, ha a lány irányít. Van bennem egy kevés mazochista/szubmisszív jellem, szóval tetszik az ilyesmi. Az is kell persze, amikor én diktálok, az is legalább olyan jó. Az persze alap, hogy figyeljük egymás reakcióit és megfelelõen reagálunk is rá, az a legfontosabb.

A csajok élvezik ha sex közben a barátjuk kedvesen, szenvedélyesen, beszél hozzájuk?

Csajok f?ként t?letek várom a választ:P

Legjobb válasz: Mi inkább a szerepjátékra esküszünk szex elõtt és közben

Csatlakozok a töbseghez. Elöjatek közbe ok a szerelmes szavak de ha mär bennem van inkäbb azzzal foglalkozzon amit ep csinäl.:D
Mi inkább a szerepjátékra esküszünk szex elõtt és közben
Én szeretem, ha a párom elõjáték közben, szenvedélyesen beszél hozzám, ezzel midnig fel tud izgatni, szex közben már nem szoktunk beszélni egymáshoz, olyankor csak át kell adnod magad az élvezetnek.
inkább az elõjátéknál beszéljen mert az izgató utána pedig cselekedjen ne beszéljen;)
Hát a nök többet beszélnek szex közben, de biztos beinditja majd ha picit mocskosan beszélsz, és szenvedéllyel.Hogy mennyire imádod a punciját, és mennyire élvezed.Csak ne vidd tulzásba!Sok sikert! Andi
Én nem szeretem, ha közben beszél hozzám a párom. Mert akkor inkább azt hallgatom, és elvonja a figyelmemet.
csatlakozom a 2. válaszolóhoz! :) énis csak úgy szeretem ha ezeket mondja!
Hát..én csak azt szeretem hogyha a fülembe súgj, hogy szeret, meg úgy ebszél, és attól nagyon fel tudok izgulni:P
Én azt szeretem, ha végig mocskos szavakat sugdos a fülembe. :)
Én elõjáték közben sem szeretem- sem a szerelmes szavakat, sem a mocskosakat... Inkább csókokkal halmozzon el, a dumát hagyjuk a telefonszexre :)
szerintem kifejezetten izgató, ha szex közben szenvedélyesen beszélnek hozzád :)
teljesen egyénfüggõ. volt olyan párom akinek halkan elkezdtem mondani, hogy mit csinálnék vele. Részletekbe menõen taglaltam a témát. Egy újjal sem értem hozzá (és õ sem saját magához) és kb 10 perc múlva hatalmasat élvezett. És erre bármikor képes volt. Még telefonon keresztül is. De volt olyan is aki azt mondta, hogy fogjam be számat.
lyány vagyok, és ált. én szoktam a pasimnak mondani a durva dolgokat! :) szerintem nem kell elmondanom milyen eredménnyel ;)
Engem nagyon fel tud izgatni, ha szenvedélyesen beszél, esetleg mocskos szavakat. Akár önmagában is elmegy elõjátéknak, annyira! De a romantikus szöveget meg a hosszú "irodalmi" leírásokat (pl selymes bõrödön megcsillan... ) na azt utálom!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek puszi
Húú én nagyon imádom, mikor a kedvesem az elõjáték során a fülembe suttogja nagyon szenvedélyesen, hogy mit fog velem csinálni. De nagyon részletesen és gyönyörûen elmeséli, én meg ettõl teljesen bevadulok. Mindenkire másként hat a beszéd, a párommal mi nagyon szeretjük. Petranova
Nem is tudom, ez olyan változó szokott lenni... Szex közben a szenvedélyé minden, és nem igazából a meghitt beszélgetéseké. Amúgy attól is függ szerintem, hogy mit mondasz neki. Ha valami szenvedélyeset, vadítót... Akkkor az mehet :) De ha másról .. hiába romantikus.. szerintem az nem odavaló.
szerintem ez midnenkinél máshogy van...én speciel ha ilyen szöveget hallok, h olyan szép a puncid stb...akk inkább röhögnöm kell...:D
Ahány lány, annyi vélemény... Szerintem próbáld ki, és figyeld a reakcióját rá. Ha nem egyértelmû, akkor szex után kérdezd meg, hogy milyen hatással volt rá, hogy beszéltél hozzá. Én pl. kb kétszer annyira élvezem a szexet, ha a párom közben kommentálja, mit csinál, mit érez...
én azt szeretem amikor sex közben a fülembe sugja, h szeret és, h nagyon kiván emlékszek, h a legelsõ alkalommal mikor picit fájt azt sugta a fülembe, h: nyugi picim, nem fog fájni, mindjárt vége nah én erre annyire felizgultam, h alig éreztem valamit:) nem is fájt annyira az elsõ:)

Miért van az, hogy sex közben a baránőm, hirtelen, a semmiből, mintha kiszáradna. Gondolom értitek, hogy mire gondolok. Mi a baj?

Legjobb válasz: szivja a farkad a vizet :D komolyra forditva a szót, kellõ felizgulás hiánya. puszilgasd a nyakát, simogasd szex közben. gyengéden

szivja a farkad a vizet :D komolyra forditva a szót, kellõ felizgulás hiánya. puszilgasd a nyakát, simogasd szex közben. gyengéden
A kérdező hozzászólása: Meglehet az is , hogy eleg surun probalkozunk? tobb idot kellene 2 sex kozbe hagyni? :O
tegnap 22:03 A szex nemcsak testiség! Lelki oldala is van! Még az 5 perces vadidegen kapualjas dugásnak is! Lehet hogy nyalod õt mint a gép de nem figyelsz õrá! Csak azzal vagy elfoglalva hogy te mindent megcsinálj neki, de õrá már nem figyelsz, mert ha figyelnél akkor látnád hogy mi baja! A csaj nem nedvesedik mert nem érzi jól magát közben a levegõ, meg szárítja a ki-be húzogatott farkadat. 28F
ideges lesz aminek az oka valószínûleg te vagy
Megunta.
A kérdező hozzászólása: Én mindent megteszek.Csókolom, puszilgatom a nyakat, s minden.És mégis.... :|
Ez velem is szokott lenni. Nem tudom miért, pedig folyamatosan kívánom a páromat. Szerintem ne tulajdoníts túl nagy jelentõséget neki. 24/N
fogamzásgátlót szed?

Mitôl fáj sex közben a hasam?

Már évek óta nem voltam senkivel, most pedig újra van pàrom. Miközben szeretkeztünk, eggyes pózokban nagyon fájt a hasam mintha kèst döftek volna belém. Lehet ez felfázástól? Vagy szimplán el szoktam az eggyütt léttõl?

Legjobb válasz: Lehet endometriózis vagy méhszájseb is. Persze ez közel sem biztos, de ezek is felmerülhetnek.

Lehet endometriózis vagy méhszájseb is. Persze ez közel sem biztos, de ezek is felmerülhetnek.
Nálam is ez van, pedig teljesen egészséges vagyok. Pusztán annyi, hogy eléri a méhszájat, és az baromira tud fájni, ha megnyomja.
Szerintem csak össze kell "szoknotok". Persze lehet gyulladás is.
Nálunk is ez van. Nagyobb a mérete a páromnak mint az elõzõnek és elõször én is nagyon megijedtem azt hittem beteg vagyok, de mivel 1 hónapja voltam dokinál, nem talált semmit így én is arra gyanakszom hogy a mérete miatt. Csak bizonyos pózokban fáj, és akkor ha....hát....ha tövig benyomja. :) Én olyankor szólok neki és finomabban folytatjuk és úgy már nem fáj. Szólj neki hogy finomabban és hogy ha lehet ne nyomja tövig. 25/N
A kérdező hozzászólása: Normàlis mèrete van és mindig szólok ha valami gubanc alakul ki, nagyon oda figyel rám. Nõileg vannak gondjaim, kissebb a méhem, meg az eggyik petefészkem meg van keményeddel. Lehet ez gond?
még nem
Hány éves vagy? 15?
Nekünk egyszer szakadt el 1 gumi. Na de 3? Akkor valamit rosszul csináltok.
nálam még egy gumi sem szakadt el, nemhogy 3... ahhoz nagyon bénának kell lenni.
A kérdező hozzászólása: jól van na!
A kérdező hozzászólása: amugy nem az a kérdés, h.miért szakad el, hanem, h.történt e már valakivel ilyen!
Szerinted ez komoly valasz volt? Meg nem szakadt el nalam a gumi, soha.
te nagyon primitív vagy... andrás73 csak ironizált... már ha tudod, mi az az irónia.
A kérdező hozzászólása: andrás73 a gumi szaggatóhoz, vagyis hozzád!
Jaj istenem. Azért szakad el 3 gumi is egymás után mert képtelenek vagytok normálisan felhelyezni:/.
A kérdező hozzászólása: 19:52 hát tudtam, de ez hogy tartozik ide?
kihez szol a masodik kerdes?
A kérdező hozzászólása: 15-20 gumi, mindig ennyit tartasz magadnál?
tudtad h naponta tobb hektar esoerdot vagnak ki ami otthona szamos allatnak?
A kérdező hozzászólása: am.lány vagyok!
A kérdező hozzászólása: ur Isten és ilyenkor mit csinál a párod?
hát ha 3at húzol egymásra, akkor ez nem meglepõ. ha külön külön szakad el a 3. gumi, akkor a következõ lehetõségek vannak: - lejárt a szavatossága - szar minõségû - rossz körülmények között volt tárolva (nagyon meleg, nagyon hideg helyeket nem szereti) - nagyon vadak vagytok - felhúzáskor nem csippented össze a sapka részt, így benne marad a levegõ - éles a körmötök - kicsi rád - rosszul húzod fel - óvatlanul bontod ki - barátnõd nem nedves
Igen, en direkt szaggatom szex kozben, 15-20 gumit szoktam eltepni!
A kérdező hozzászólása: utolsó válasz adó.17vagyok
Nagy ritkán igen, semmi baj nincs vele.
A kérdező hozzászólása: De nem tartja emiatt kevesebbnek magát a párod?
Valószínüleg ez úgy megy hogy megbeszélik a párjukkal és nem elõkap a fiókból egy vibrit sex közben tehát nem bazzeg nem érzi kevesebbnek magát...
Szerintem nem gáz, de annyi biztos, hogy totál Nem természetes.
Én férfi léttemre nem érezném magam kevesebbnek :D:D 100% hogy be fogok szerezni egy ilyet :D http://www.diamondsexshop.hu/szextv/termek.php?k=149&tid=15951 Vagy az akkus változatát... :D Kíváncsi lennék a párom arcára mikor misszionárius közben odatolom a puncijához :D:D:D 21F
nekünk a párom vette, engem meg sem kérdezett, hogy játszunk vele szex közben, szabályosan már csak rá gondolva õ be volt gerjedve, de amikor haza vittem a vibrit, meg totál kiakadt, megalázónak találta, a végén kilyukadtunk oda, hogy én egyedül nem használhatom.
A kérdező hozzászólása: 3. válaszadó! ha téged ez a kérdés felidegesít nem kell olvasni :) vagy ha olvasod akkor ne válaszolj!
Beszéld meg a pároddal mindenképp elõtte. Ha mindketten benne vagytok, akkor oké:)

Sex közben a fityma mozog (mint önkielégítésnél) vagy nem?

És ha nem akkor úgy dugod be, hogy felhúzod rajta a b?rt, vagy amikor behelyezed akkor hátrahúzódik és úgy marad. Köszi a válaszokat. 14/F

Legjobb válasz: 6. akkor miért nem válaszolsz, miért minket oktatsz?

6. akkor miért nem válaszolsz, miért minket oktatsz?
ez a reklám: XD
vagy ez!!!
"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt." Talán reklám?:O
azért mert 14 éves még lehetne neki válaszolni...normálisan tette fel a kérdést. ha mshol nem kap felvilágosítást akkor legalább itt kapjon
Ohh ^^.
Akkor most reklám:
igen
így van válaszolj te senki!
Bort iszik vizet prédikál! Felháborító!
gumi nélkül mozog, és akkor megy fel, ahogy beteszed 20

Ha elszakadna sex közbe a fitymafékem akkor utána már dokinak semmit nem kell csinálni?

tudom,hogy egyszer?bb a doki,de megkérdezem:D

Legjobb válasz: Hagyni kell begyógyulni.

Hagyni kell begyógyulni.
Ha elszakadt, akkor vegul is magatol megoldodott. Kilatszik az egesz makk, vagy nem? Mennyire nem huzodik le a bor?
Nem vagyok orvos, de szerintem urológust keress fel, mert ha netán elszakadna, vagy megrepedne az vérzéssel járna.
akkor lekell vágni töböl a péniszed sajna:S de majd puncit növesztesz;)
A kérdező hozzászólása: és hogyha begyógyul, nem kell vele semmit csinálni?
A kérdező hozzászólása: A makk kilátszódik, csak utána felgyûrõdik ott alatta bõr..Tudom, hogy nem lehet a pornósokhoz hasonlítani de nekik lemegy addig amíg akarják...:D
A makk aljáig kell hogy lemenjen a fityma, úgy hogy az egész makk kilátszódjon.
A kérdező hozzászólása: Onnantól neked se megy tovább:D?
ha elszakad, akkor az orvos sem tud mit csinálni vele! Hagyni kell begyógyulni és jobb lesz , mint volt! Kenegesd Bepanthen kenõccsel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!