Találatok a következő kifejezésre: Semmivel nem ki a (1031 db)

Miért nem értek semmihez akármit csinálok semmi nem jó miért, mindig van olyan ember azt mongyák semmit nem ér a munkám stb valamit meg csinálok otthon azt mongyák hogy sz. R stb ki gúnyolnak ki nevetnek miért?

ássam el magam elegem van, a nőkről inkább nem is beszélek ugyan az a helyzet szerencsétlen ember vagyok ez van ezen má csak a nem tudom mi seggit nem csinálok többet semmit

Legjobb válasz: Én is belefáradtam már ezekbe. Ráadásúl tél van ilyenkor még negatívabb vagyok.

Én is belefáradtam már ezekbe. Ráadásúl tél van ilyenkor még negatívabb vagyok.

A 32. héten ki hogy állt a kilókkal? Nekem az elmúlt 3 héten semmit nem változott a súlyom. Ez hogy lehet? Ki hány kilót szedett fel a 32. hétig?

Legjobb válasz: én is a 32. héten jàrok. én eddig 10kg tartok. nàlam is mindig vàltozo volt hogy mikor mennyit hiztam. volt mikor semmit volt mikor 4 hét alat 4 kilo. különben hogy érzed magad?

én is a 32. héten jàrok. én eddig 10kg tartok. nàlam is mindig vàltozo volt hogy mikor mennyit hiztam. volt mikor semmit volt mikor 4 hét alat 4 kilo. különben hogy érzed magad?
Szia! Én szombaton leszek 32 hetes, és eddig 22kg jött fel rám. 50kg-ról kezdtem...eddig se a védõnõm se a dokim nem jelezte hogy elég. Nem érzem magam daginak bár bánt ha kimondom hogy 22. Aki meglát és megtudja hogy mennyivel vagyok most több az inkább azon szörnyülködik hogy 50kg-osan milyen csontkollekció lehettem. Ez a második terhességem és 2005-ben szintén hasonló volt a kilókkal a helyzet. Akkor is 50-rõl indultam és 77 lett a vége. Napokban hasonlítottam össze az akkori adataimmal és most 1-2 kg plusszom van ahhoz képest.Érdekes hogy aki akkor is látott és most is az azt mondja hogy közelében nem járok "dagiságban". Akkor 4130g és 58 cm lett a babóm. Az eddigi adatok alapján most nagyobbra kell számítanunk:D Nálunk az apuka genetikája olyan hogy "nagydarab"... Naponta bevillan azon emberek írása akik aggódnak vagy felháborodnak a 15 kg plusszon. De pont ma jelentetti ki a párom hogy rég látott ilyen szépnek és egézségesnek:D Ja és a vérképem és minden eredményem eddig "tökélete". Ugy hogy élvezem minden pillanatát a pocakosságnak. Még ezt a terhességet soha nem élveztem annyira mint ezekben a hetekben. Pedig 106cm-es a pocóm:D További boldog babavárást minden pocakosnak:D 31 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat Egész jól vagyok. Igaz mostanában a babám a bordámat rúgja és kevésbé vagyok már aktív, de azért még nem vészes. Este nehéz elaludni és sokat járok pisilni, de már nincs sok ezt már féllábon is kibírom.:) De mindent megér!


Fibromialgiát diagnosztizáltak nálam. Elviselhetetlen háti fájdalmakkal jár. Kérdezném van e valaki, aki ugyan ebben a kórságban szenved? Van e valami megoldás? Eddig semmi nem használt! A vizsgálatok nem mutattak ki semmit elváltozást.

Legjobb válasz: Gyógymasszázzsal eredményesen csökkenthetõ a fájdalom. Persze ez csak tüneti kezelés, de az oki kezelések terén tudtommal elég gyengén áll még az orvostudomány. Ha gondolod, keress meg. Gyógymasszõr

Gyógymasszázzsal eredményesen csökkenthetõ a fájdalom. Persze ez csak tüneti kezelés, de az oki kezelések terén tudtommal elég gyengén áll még az orvostudomány. Ha gondolod, keress meg. Gyógymasszõr
14 hónapja üvölt? Kivizsgáltattátok?
Az én lányom is nagyon nyûgös volt. Azt hiszem nem volt olyan nap, hogy ne bõgött volna. Mi is kikészültünk. Most már 4 éves. Továbbra is hisztis, de nem orvosi eset. A második hozzá képest egy angyal. Nagyon nyugodt baba. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy nálatok nem lehet a háttérben valami probléma, csak hogy vannak ilyen babák.
Nekem az elsõ volt angyal. A második nagyon sírós volt pici babaként, és most, másfél évesen is extra nyûgös, de már sokat javult a helyzet. Fõleg akkor "hisztizik", amikor unatkozik, mert folyton csak menne menne, és amikor éppen nem lehet, akkor ordít. Pl bevásárláskor a kocsiban, hosszabb úton a babakocsiban, vagy amikor valami nem úgy alakul, ahogy szeretné. Ha 2 percet várni kell az ebédre, ha pelenkázom, ha ki kell jönni a pancsi vízbõl, ha nem nézheti meg közelebbrõl a késkészletemet, hasonlók...
Ja és persze van, amikor látszólag minden ok nélkül... utolsó vagyok.
A kérdező hozzászólása: Mikor megszületett már akkor is ilyen sírós volt. Már a csecsemõsök sem tudtak mit csinálni vele. Az utolsó amit leírt akár én is írhattam volna.
Nálunk a családban csak a kisfiúk sírósak, a lányok angyalok. Kitartás nálunk 18 hósan mintha elvágták volna a sok sírást. Hiszti van, de azért mégis jobb.

Mit lehet csinálni azzal, aki szegénynek kiáltja ki magát, holott nem az, csak egyrészt bután költ, másrészt semmit nem tesz a változás érdekében?

Nagyon idegesít? a sok alaptalan panasz, de mégse mehetek oda és oszthatom be a pénzét helyette. A finom célzásokat hárítja, a tanácsokat elutasítja...reménytelen az ilyen?

Legjobb válasz: Van benne valami idegesítõ,hogy valaki panaszkodik a szegénységre,közben meg azt látod,hogy új bútort vesz,vagy a jogsit szerzi meg,vagy Afrikában nyaral hitelre...De én úgy vagyok evvel,hogy nem tartozik rám,hogy ki mire költi a saját pénzét amiért megdolgozott(vagy nem).Azt tudom,hogy 2 típusú ember van ezen a téren is.Vannak akik a kevés pénzt is nagyon jól be tudják osztani,és jól megvannak így is...és vannak akiknek "kifolyik" a pénz a markukból...Sajnos én sem tudom beosztani a pénzemet,pedig nagyon szeretném..Pedig változtatnék rajta,de nem megy....(én például örülnék 1-2 jó tippnek).

Van benne valami idegesítõ, hogy valaki panaszkodik a szegénységre, közben meg azt látod, hogy új bútort vesz, vagy a jogsit szerzi meg, vagy Afrikában nyaral hitelre...De én úgy vagyok evvel, hogy nem tartozik rám, hogy ki mire költi a saját pénzét amiért megdolgozott(vagy nem).Azt tudom, hogy 2 típusú ember van ezen a téren is.Vannak akik a kevés pénzt is nagyon jól be tudják osztani, és jól megvannak így is...és vannak akiknek "kifolyik" a pénz a markukból...Sajnos én sem tudom beosztani a pénzemet, pedig nagyon szeretném..Pedig változtatnék rajta, de nem megy....(én például örülnék 1-2 jó tippnek).
Sajnos ezért vannak olyan emberek, akiknek milliójuk, , milliárdjuk van és mégsem boldogok. Ez egy fajta maximalizmus. Igazából sajnálom õket, mert hiába csücsülnek a pénzükön igazán élvezni nem tudják. Sok mindent nem lehet velük kezdeni. Ezt maguknak kell megoldani. És általában igaz, hogy mindig az sír jobban, akinek több van. Vhogy én sem csippantom az ilyeneket. Ilyenkor mindig azt mondom, hogy te szegény, de rossz neked, majd szólok Afrikában a gyerekeknek, hogy sajnáljanak. Azért akadt olyan, aki elszégyellte magát.
A kérdező hozzászólása: Hát igen õk sem vesznek fel ám akármilyen ruhát, csak C&A-sat, nem esznek akármilyen felvágottat csak selyemsonkát, Pick szalámit, meg Füstlit. Külföldrõl hozatnak ágyat, 10-ért választanak ágytakarót, a nõ úgy fogyózik, hogy megveszi a 20dkg Norbi kalácsot 600-ért minden estére....És bizony sok kicsi sokra megy. Engem ez irritál, hogy tudom , hogy nem szólhatok bele, viszonyt kénytelen vagyok végignézni, és a panaszaikat végighallgatni.
Töbségében reménytelen. Valahogy úgy reagálnak rá, mint a szenvedély betegek. Volt egy sogornõm. Nem számolta a pénzt hanem saját elképzelése szerint költötte. Minek következtében két hét alatt elvert csaknem negyed milliót. És még õ verte a balhét, hogy nincs több pénze e férjének. Ezt tanulta el az anyjától. Mert annak tanári fizetése 4 gyerekre kevés volt és csak 2 hétig bírta etetni õket utána elzavarta õket, hogy kunyeráljanak kaját az apjuktól, barátotktól. Akármivel pédálóztunk nem tudatosult benne, hogy mit csinál. Ez egy, kettõ. Van aki beleszületett a jólétbe. Annak már az is a szegénység jele ha nem veheti meg amire a szíve vágyik. Mivel sosem látott környezetében példát arra, hogy hogy kell szerényebben élni és igényekrõl lemondani. Na azoknak van ám nagy szájuk.
Igen, szerintem remenytelen az ilyen ember. Nekem is van egy ilyen ismerosom, hat a jo Isten penze nem lenne neki eleg. A keze kozul folyik a penz! Es mindig, de mindig a legelso amire penzt ad ki az a felesleges cucc. Utana pedig szivja a fogat, hogy ez kellene, meg az kellene. Mert azok a dolgok tenyleg kellenenek, de arra mar nem jut. Iszonyat, es tenyleg idegesito, de nem lehet nekik segiteni. Ha megmagyarazod neki, hogy eloszor azt vegye meg amit meg kell venni, akkor lehurrog, es engemet allit be furcsa felfogasunak, es azt mondja hogy nincs igazam! En ilyenkor nagyot mosolygok csak, hiszen nem erdemes az embernek mas butasagan idegesitenie magat. O ki neked, kozeli rokonod?
Sajnos nem sok mindent. Ez alaptermészet valószínû, az elégedetleneség. Ha több lenne neki, akkor is panaszkodna. Lehet, hogy csak arra vágyik, hogy valaki ilyenekrõl beszéljen vele, meghallgassa. De nagyon idegesítõ tud lenni, tudom. Anyukád vagy tesód?
Nem sokat tehetsz, mert valami oka van annak, amiért õ így látja, vagy az, hogy túl sokat kapott már a múltban, jómódból jött, vagy pont az ellentéte, túl szegény környezetbõl jött, és nem tudja kezelni igazán, hogy sikerült onnan kiverekednie, lélekben még mindig a szegénységben él. Nem általános jelenség ez egyébként, de pl. apám az utóbbi kategóriába tartozik, õk nagyon szegények voltak, nekik ünnep volt a fehér kenyér, a rántott hús... és bár már rég kikeveredett abból a szegénységbõl, és igazán jól keres, a megnyilvánulásai vagy néhány vásárlásunkkor amikre fintorog, pedig nem okoz problémát, mert nem többtíz-többszázezres dolgokról van szó (öcsémre meg szórja a pénzt, mert benne látja viszont önmagát, és olyan, mint ha önmagát akarná jobb helyzetben megvalósítani öcsémen keresztül), ezek mind azt mutatják, hogy lélekben még mindig a szegénységben érzi magát, és az a rossz, hogy õ ezt nem látja be, szóval, nemhogy mi, de még orvos se tudna rajta segíteni.
Azt tudod tenni, hogy megkeresed MAGADBAN azt a tulajdonságot, amiért ennek a MÁSIK embernek a viselkedése ennyire zavar TÉGED. Aztán TE kibékülsz ezzel a saját tulajdonságoddal, és onnantól NEM FOG ZAVARNI, hogy mit mond vagy tesz a másik a témában. Õt nem kell és nem is tudod megváltoztatni. Ha majd magától akar változni, segíthetsz neki. (Ha kéri/hagyja.) Amit viszont leírtál, az egy játszma. (Eric Berne-tõl olvashatsz a témában, érdemes!)
A kérdező hozzászólása: Aki szegénynek érzi magát, nem lesz igazán boldog, annak kellene örülni ami van, sõt szerintem még egy picivel lejjebb adni, hogy tartalékba is maradjon, akármilyen keveset, de félre kell tenni folyamatosan, mert az biztonságérzetet ad.
Egy apró megjegyzést engedjetek meg. Lehetek majd milliárdos, sikeres ember mások szemében, de egy életet leélni így anélkül a személy nélkül, akit igazán a legjobban szeretek és páromnak nevezhetek, üres élet, tehát a pénztárcám lehet gazdag, ha a szívem mégse az. Remélem, egy ilyen üres élet nem fog bekövetkezni, de sajnos most így állok, mert a szüleim irigyelték a boldogságunkat, és mindent megtettek ellenünk, és bízom benne, hogy változni fog a helyzet, és mégis kettõnké lesz a jövõ, és mi nevethetünk a végén.

A telómat össze dugom a géppel és nem ír ki semmit. Nem tudom a képeket feltenni a gépre. MIÉRT?

Legjobb válasz: Más géppel ha összedugod mûködik? Másik USB eszköz mûködik ezen a gépen?

Más géppel ha összedugod mûködik? Másik USB eszköz mûködik ezen a gépen?
A kérdező hozzászólása: Más gépe nem próbáltam , ezzel szórakozok napok óta de nem tudom mi van, kb egy hete semmi baja nem volt. Lehet töröltem valamit ami kell hozzá????
A kérdező hozzászólása: Amúgy ha rádugom a kábelt a teló és a gép is érzékeli, csak nem jön ki az a kis ablak , hogy a képeket fel tudjam tenni.
Ha fiú vagy: Istenem emberek, meneküljetek! Noobveszély!! Ha lány/felnõtt: valószínûleg rámentél, hogy többet ne mutassa az ablakot. Ilyenkor (a gépen) menj a sajátgépre, majd kattints a telefonod ikonjára, és ott is vannak a fájlok. Egy kis angol tudással megtalálhatod a megf. mappát. Sajnos az ablak visszaállításában nem tudok segíteni. Azért remélem, segíthettem.
Ha a sajátgépben nem látod a telefonod, akkor a telefonon (segítene, hogy milyen az oprendszer)keresd meg a beállításokban az USB módot. Itt általában szokott lenni Tárolóhely, Médiaátvitel, vmilyen pc-s szoftver, amely a telefont kezeli (nekem Nokia PC Suite), és egy telefon használata modemként. Itt a Tárolóhelyre menj, és elvileg adathordozóként fogja a gép kezelni (mint a pendriveot). Innentõl kezdve pedig életbe léphet az elõzõ komment. (Azt mondtad, hogy a telefon és gép is érzékeli a csatlakozást. Mit írnak ki?)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!