Találatok a következő kifejezésre: Semmit nem a (12135 db)

Van egy Asus k50C series-em. Mit csiáljak vele? Hogy ha bekapcsolom semmi kép meg semmi. Nem a képcsővel van gond hanem a géppel. Azt hiszem valami blokkolja a gépet. Ha jól emlékszem az F4 működik az a BIOS. Végsőleg hogy telepítsem így újra?

Legjobb válasz: kedves pasi ruben,szerintem a te számteches tudásod most még nincs azon a szinten,hogy újra tudnád vele telepíteni a gépedet,a helyedben inkább valakit megkérnék rá

kedves pasi ruben, szerintem a te számteches tudásod most még nincs azon a szinten, hogy újra tudnád vele telepíteni a gépedet, a helyedben inkább valakit megkérnék rá
A kérdező hozzászólása: van aki megcsinálja csak végsõ esetnek kellene az újra telepítés. csak nem tudom mit csináljak mert mondom elindítom és nincs kép csak kiírja az elején az assus logót és kész.

34 hetes kismama vagyok, a héten voltam nőgyógyászati vizsgálaton, és azt mondták van egy enyhe hüvelygyulladásom, de semmit nem írtak fel nekem! Mit ajánlotok hogy mivel kezeljem? Aggódom mert multkor is gyulladt volt!

Legjobb válasz: Jó, de valamit mégiscsak mondtak, vagy tájékoztattak, nem? Már csak azért is, mert ezer oka lehetett annak, hogy az orvos direkt nem írt semmit, például, ha 36. hét után szülsz, ami már elég közel van, lehet, hogy nem is szabad szedni/kezelni, ilyenkor már semmivel, nehogy saját magad csinálj valamit vele, amit nem lehet, mert nemsokára szülhetsz, úgy értem. 36 hkm

Jó, de valamit mégiscsak mondtak, vagy tájékoztattak, nem? Már csak azért is, mert ezer oka lehetett annak, hogy az orvos direkt nem írt semmit, például, ha 36. hét után szülsz, ami már elég közel van, lehet, hogy nem is szabad szedni/kezelni, ilyenkor már semmivel, nehogy saját magad csinálj valamit vele, amit nem lehet, mert nemsokára szülhetsz, úgy értem. 36 hkm
Gondolom nem véletlenül nem írt fel semmit... Ha nagyobb gáz lenne, biztos adott volna valamit.
nem tudom én ilyenkor beültem egy kis forrázott kamillás vízbe. az gyulladáscsökkentõ hatású. jó hogy nem fertõzés, mert az megindíthatja a szülést. de sztem mindenféleképp kellene valamit kezdeni vele, mert ha kicsi ott fog átbújni , nehogy valamit elkapjon
Kamillás vízbe ülj. Biztos azért nem írt fel semmit, mert bármikor meglehet a baba. Ha szülés után is fennáll, biztos írnak majd gyógyszert.

Miért nem értek semmihez akármit csinálok semmi nem jó miért, mindig van olyan ember azt mongyák semmit nem ér a munkám stb valamit meg csinálok otthon azt mongyák hogy sz. R stb ki gúnyolnak ki nevetnek miért?

ássam el magam elegem van, a nőkről inkább nem is beszélek ugyan az a helyzet szerencsétlen ember vagyok ez van ezen má csak a nem tudom mi seggit nem csinálok többet semmit

Legjobb válasz: Én is belefáradtam már ezekbe. Ráadásúl tél van ilyenkor még negatívabb vagyok.

Én is belefáradtam már ezekbe. Ráadásúl tél van ilyenkor még negatívabb vagyok.

4 napom van a nemvártig és semmit nem érzek. Reménykedhetek?

Nem görcsöl a hasam és talán picit érzékeny a mellem. Ellenben ilyenkor már mindig görcsölök 1 hete és nem bírok hason feküdni mert annyira fáj a mellem.

Legjobb válasz: Nyugodtan reménykedj,de ne vidd tulzásba :D nekem már 3napja megkellene jönnie,de semmi tünet,mellfájáson kívül.Hasam se görcsöl mint álltalába elõtte.Mondjuk én érzem,hogy nem sikerült,mert semmi tünet ezért nem is tesztelek.Szorítok :D

Nyugodtan reménykedj, de ne vidd tulzásba :D nekem már 3napja megkellene jönnie, de semmi tünet, mellfájáson kívül.Hasam se görcsöl mint álltalába elõtte.Mondjuk én érzem, hogy nem sikerült, mert semmi tünet ezért nem is tesztelek.Szorítok :D
:D Velem is ez történt, eddig annyira fájt ha megjött.Most elhatároztam hogy nem csüggeddek, jöjjön meg ha megakar jönni.Jövõre ugy is teherbe esek ha nem természetes úton akkor orvosi segítséggel :D
Ha megengeditek megosztanék veletek egy kis gondolatot.Sokáig oltári nagy marhaságnak(bocsánat) tartottam azt, hogy" ha nem görcsölsz rá, nem akarod akkor egybõl összejön".Hogyan tud az ember nem rágörcsölni és nem akarni hiszen ez az, amit mindennél jobban akar:) Aztán jött az egyik hónap(sikeres), amikor minden más járt a fejemben/fejünkben csak épp pont a baba nem és lám...abban a hónapban meglepetésként jött a gólya.Szóval amíg velem nem történt meg, hogy úgymond egy kicsit félretettem a hatalmas baba utáni vágyam és egybõl sikerült, addig még mindig nem hinném el, hogy ez tényleg így van.Nem szabad folyton csak ez járjon a leendõ kismami fejében, mert akkor sajnos tényleg nem pikk-pakk jön a baba:(
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött de elhatároztam hogy mostantól nem csüggedek, fel a fejjel új hónap új remény!!! Annyira jól esik hogy érdeklõdsz köszönöm :)
mi történt azóta veled kedves kérdezõ??
A kérdező hozzászólása: negatív hcg vérben :( de nem jött meg!
A kérdező hozzászólása: Nekem még mindig semmi tünetem pedig ilyenkor már szoktam érezni a mensi elõjeleit pl cicifeszülés, görcsölgetés, gyakori pisi, hányinger. Most pedig majd ki csattanok!!
Nekem is 2 nap múlva kellene nem megjönnie, és a hajnali vizelés, mellbimbó érzékenység, reggeli farkaséhség-et érzek ... remélem baba lesz, de én még nem mertem tesztelni. de ha már 4 nappal elõtte pozitiv lett neked akk ma énis csinálok :)
Nekem 4 nappal elötte pozi volt már a clearblue teszt. Tünetek csak szédülés, cici viszketés és haspuffadás. Na meg a hajnali pisilni járás:) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Utrogestan hüvelykúp mellett szabad a szex? Az orvos semmit nem mondott.

Legjobb válasz: Sziasztok. Én csak megelõzésképpen kaptam az utrot.... Elõzõ terhességnél utro mellett is volt sex. Nem volt semmi gond. Tény 1-2 hetente 1x mondjuk. De görcs fájdalom vérzés semmi nem volt. Most 9-10 hetes terhes vagyok gondolkodom,hogy most lehet e?

Sziasztok. Én csak megelõzésképpen kaptam az utrot.... Elõzõ terhességnél utro mellett is volt sex. Nem volt semmi gond. Tény 1-2 hetente 1x mondjuk. De görcs fájdalom vérzés semmi nem volt. Most 9-10 hetes terhes vagyok gondolkodom, hogy most lehet e?
Szerintem az Utro nem akadály, bár elég undi tud lenni. De annak oka, amiért Utrot kapsz nem zárja ki a szexet? Úgy értem, ha véreztél, görcsöltél, ilyesmi... ha a doki nem mondta, amikor kiderült, hogy kell Utrot kanod, hogy tilos a szex, akkor biztos nem tilos, de inkább kérdezz ár még egyszer.
Az utrogesztánt fenyegetõ vetélés esetén adják. Ez zárja ki a szexet, nem az utro.
Az elsõ trimeszterben én is tettem fel egy ilyen kérdést, mert a doki engem sem tiltott el. De sok lecseszõ választ kaptam, hogy ne legyek már ilyen felelõtlen, mivel az utrot fenyegetõ vetélés ellen kapom, De mi szexeltünk, de finoman, és csak párszor és nem lett semmi bajunk.
Elsõ vagyok: szerintem sem feltétlenül tilos a szex. Az Utrogestant akkor adják, ha progeszteron hiányt sejtenek, tehát ha szervi baj van, nem megoldás. Ha meg nincs szervi baj, miért ne lehetne szexelni. De azért az orvos véleménye a fontosabb.
bocs de nem vagy normális:) )
Ezt inkább kérdezd meg Besenyõ AVMALT Pistabácsitól...azaz, Besenyõ A Világon Mindent A Legjobban Tudó Pista bácsitól
Ez ugyanaz, mint az esik az esõ! Mert ugye mi az esõ? Az esõ az, amikor az égbõl lehullik a csapadék víz formájában, tehát az esõ jelentése: esik a víz! Ebbõl következik, hogy az esik az esõ jelentése: esik az esik a víz! Nincs semmi is levezethetõ ugyanígy, de ezt már megtetted :D
én azt mondom metakommunikatíve, hogy a semmi az van!
Ez a besenyõ.s duma, de tényleg jó.
Uhh, ez egy fokkal még a 22-es csapdáján is túltesz;) Csak gratulálni tudok^^ De a kérdésre könnyû válaszolni: UGYE!:D
itt megutdahtod a választ:D http://www.youtube.com/watch?v=uqh_kWyj_iM
A semmi a valaminek a hiánya. Ha nincs valami, az a semmi. De ha nincs valami, akkor van semmi, ami már megint valami. Tehát ha úgy vesszük, a semmi nincsen, csak valami van. De ha én nem akarom, hogy valami legyen, akkor csinálok egy semmit, tehát akkor eltüntetem az összes valamit. Ha már nincs egy valami se... akkor van a semmi. De akkor már megint van valami: a semmi. Francba...
én ezt nem réem! rövid a memóriám :P
A kérdező hozzászólása: Megtettem... de még hogy? :D
I love L'art pour L'art!!!!!!

S. O. S? ! Tegnap pozitivat teszteltem, de elkezdtem vérezni. Rohantam a dokihoz. Méhen belul semmit nem látott, a bal petefészkemnél egy 10mm-es árnyékot.

Méhen kívüli terhesség gyanujával azonnal labor,bent is akart tartani. Holnap vissza kell mennem.

Legjobb válasz: én 13.hetesen véreztem mint menszeszkor. 2.babámmal. nem lett semmi gond, méhen kívülrõl jött a vér, nem tudni miért. de semmi gond nem volt. Bírd ki holnapig. 1 nap nem oszt nem szoroz. Szorítok, nem lesz semmi baj. majd írj mi volt!!

én 13.hetesen véreztem mint menszeszkor. 2.babámmal. nem lett semmi gond, méhen kívülrõl jött a vér, nem tudni miért. de semmi gond nem volt. Bírd ki holnapig. 1 nap nem oszt nem szoroz. Szorítok, nem lesz semmi baj. majd írj mi volt!!
A kérdező hozzászólása: Nah pénteken kiderült. az árnyékot a petefészkemnél már nem látták, a véreredményemben a hcg érték csökket... spontán vetélés volt. Ez volt a rossz dolgok közül a kisebbik rossz... hátha legközelebb... :)
Na mi újság? Voltál dokinál?
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokat jelent a biztatasotok! Koszonom! Pihenni sajnos nem tudok, keso estig dolgozok. Holnap mevirom mit mondott az orvos.
Tudom, hogy nagyon nehéz, de hidd el, hogy, ha jó helyen van a terhesség, többet ártasz az idegeskedéssel, mint bármi mással! Ha van lehetõséged rá, minél többet próbálj pihenni, ágyban!! Próbálj arra gondolni, hogy minden rendben van! Lesz egy egészséges kisbabád 8 hónap múlva! Hidd el a hozzáállás is sokat segíthet! Nagyon szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Nem kesett! 3-an megjott, 3napig tartott. Azert csinaltam a tesztet, mert hetfon felfedeztem egy vercseppet, kedden megint...utana teszteltem es kezxtem verezni sotetbarnasat. Aztan elmult. Tegnap megint vereztem, aztan megint elmult. Probalok nem stresszelni...de ez a varakozas...
hány napja késik?
Én vasárnap teszteltem pozitívat, és még aznap délután megjött. Hétfõn voltam a dokimnál, aki kórházba is küldött méhen kívüli gyanújával. A méhemben nekem se látott semmit, csak a méhszájnál valamit, ami akár petezsák is lehetett. Kedden reggel mentem kórházba, ott már semmit nem láttak, mára meglett a vérvétel eredménye, ami az ég világon semmit nem mutatott ki. Valószínûleg nem tudott megtapadni, kilökõdött. A végsõ diagnózis korai vetélés lett... :( Remélem, Te is "megúszod" ennyivel!! Kitartás, tudom milyen érzés, 2 napig nem tudtam aludni az idegességtõl, és hihetetlen, hogy ennyire "hétköznapi" dolog, ahogy utánaolvasgattam... :(
A kérdező hozzászólása: Delben beszeltem a dokimmal, 600 hcg ertek. Penteken kell mennem megint vizsgalatra es laborba. Megint verezgetek :S
4d ultrahangnak semmi értelme, attól semmivel nem leszel okosabb.
Szia! Erõs volt a második csík a teszten? Azért kérdezem, mert én ugyanígy voltam mint Te! Nekem halvány volt a teszem és a vérvétel is elég alacsony hcg-t mutatott. A jobb petefészkemnél találtam egy árnyat, amit 2 naponta néztek... Végül kiderült, hogy csak egy ciszta volt, mert egyik napról a másikra eltûnt, és még aznap méhen belül találtak felritkulást! Ami ugye a méhen belüli terhességet igazolta! A magas hcg utal általában méhen kívüli terhességre, ezért is kérdezem, hogy nagyon erõs volt a teszted? DE nem feltétlen jelenti azt, csak a legtöbb esetben túlontúl magas szokott lenni! Nekem az orvos mondta! Nyugi!! Ne idegeskedj, mert nagyon ártalmas lehet! Én végig izgultam és sajnos el is vetéltem 7 hetesen! Ha kérdésed van szívesen segítek amiben csak tudok, ha hasonló a helyzet, mint nálam volt! Nyugi! Jah és én is pecsételtem!
Ha tegnap teszteltél pozitívat, akkor még nagyon korai az ultrahang, olyankor még nem látni semmit. 5 hetesen is még csak petezsákot. Szerinte, holnap sem leszel sokkal elölrébb, mert még az is elég korai. Vérzésr sokakkal elõfordul koratehrhesen, van, hogy nem jelent semmi rosszat. Ilyenkor szoktak adni egy kis hormontámogatást. Drukkolok, hogy ne méhen kívüli legyen!
Ugyanezen mentem keresztül, csak pár nappal korábban, mint Te. Engem is beijesztettek a méhen kívülivel, rögtön pörgött az agyam, hogy mûtét, miegymás, de végül nálam is ez lett a végeredmény. Én azzal nyugtatom magam, hogy legalább most már tudjuk a Párommal, hogy "mûködünk", és legközelebb talán összejön :) Sok sikert és kitartást kívánok Nektek is!

Mi annak a számnak a címe amiben ez van: Semmi nem igaz semmi nem is jó/Senki nem igaz? Mostanában játszák a rádióban.

Barátom kérdezi, és holnapra megigértem,hogy megszerzem neki a címét.:)

Legjobb válasz: Nõ vagy férfi énekel? és így sorba jön hogy semmi nem igaz, semmi nem is jó, senki nem igaz?

Nõ vagy férfi énekel? és így sorba jön hogy semmi nem igaz, semmi nem is jó, senki nem igaz?
gugli a következõket dobta ki: http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/49170/killakikitt/az-igaz.. http://musiccommunication.blogspot.com/2010/04/sex-e-pil-dal.. mazsolázd ki, hogy valamelyik-e vagy jó-e
A kérdező hozzászólása: egy nõ énekli magasabb hangon: Smemi nem igaz és semmi nem is jó mint az..... semmi nem igaz és senki nem is az valahogy így:D
A kérdező hozzászólása: köszii:) igen ez az: D
Smiley feat Bedhy és Betty : Hantaboy láttam, hogy már megtaláltad, de azért elküldöm :D

Baj, ha soha nem kapok semmi meglepetést a barátomtól?

Mielõtt érkeznének a commentek, hogy nem az ajándék a fontos, akkor elõre mondom, hogy ezzel teljesen egyetértek. Valóban nem az a fontos, hanem a szándék.

Legjobb válasz: Nem, teljesen normális, hogy elvárod. Nekem is volt ilyen barátom. Egy éven keresztül soha semmit nem kaptam tõle. Se karácsonyra, se szülinap se csak úgyból. Szörnyû volt. Szerintem beszélj vele.

Nem, teljesen normális, hogy elvárod. Nekem is volt ilyen barátom. Egy éven keresztül soha semmit nem kaptam tõle. Se karácsonyra, se szülinap se csak úgyból. Szörnyû volt. Szerintem beszélj vele.
A kérdező hozzászólása: Elég sokszor adok neki csak úgy valamit, nem kell ehhez alkalom. :( De hát nem nagyon veszi észre. Hát, el kell fogadnom, ilyen és kész. :)
én is mondtam a barátomnak, hogy semmi nem kell nekem karácsonyra(de amúgy tényleg nem kell) jobban örülök amikor hoz egy kürtõskalácsot, vagy csokit stb. vagy próbálj meg vele beszélni, vagy néha vegyél neki valamit(csoki bõven elég) hátha észreveszi magát.
A kérdező hozzászólása: Nem. De tudom azt, hogy biztos nagyon rosszul érintené a dolog. És nem akarok olyannak tûnni, akinek csak az ajándék a fontos... :(
Ez nem megsértem/nem sértem meg kérdés. Ha zavar, akkor meg kell vele beszélned, hogy neked ez így rosszul esik. Vagy ezt szeretnéd még játszani éveken keresztül?
A kérdező hozzászólása: Igen, végül is kimutatja. De olyan ciki volt, hogy kérdezgették a szüleim, meg barátaim, hogy na, mit kaptál tõle? És akkor meg azt mondom, hogy semmit... :(
Azt mond hogy lusta dog es fosveny!
nála ez nem szokás egyébként kimutatja-érzed hogy szeret?? ha igen akkor õ ilyen
A kérdező hozzászólása: De hát mit mondhatnék? :( Nem akarom megsérteni. :(
Szerintem igazad van!
Baj! Én úgy várom, hogy legyen valami alkalom, és már elõtte izgalomban van az ember, hogy mit vegyen, meg ilyenek. Neki ez nem hiányzik? Furcsa. Gondolom, hogy volt gyerekszobája, csak tehén volt a radiátor, és ló nézett be az ablakon. Érzéketlen.
Gyorsan sehogy ha nincs közös megegyezés, olcsón attól még megúszhatja.
fogalmam sincs, mit érez egy 50 éves nõ ezzel kapcsolatban, én még csak 24 vagyok... viszont azt tudom, hogyha megcsalt, azt nem viccbõl csinálta, és ha nem akarja helyre hozni, az sem véletlen... hagyd menni...
A kérdező hozzászólása: Közel 50 évesen egy kapcsolatot nem eldobni kellene hanem helyrehozni.
Akkor te vagy végtelenül önbizalom hiányos vagy, vagy elkeseredett, vagy papucs :(
A kérdező hozzászólása: Igen. 30 éves házasság. Én inkább megbocsátanék. És megpróbálnék mindent a kapcsolat érdekében.
Õ csalt meg téged, és TE nem akarsz válni??
Összefoglalva, a mediáció teljes költsége kb. 40 ezer és 200 ezer forint körül szóródik (amely fele-fele arányban oszlik meg a felek között), bár a tényleges szám az esetek túlnyomó részében sokkal közelebb van az alsó határhoz, mint a felsõhöz. Ráadásul a mediáció gyors, jellemzõen néhány hét alatt lezárul, miközben olyan döntések születnek, amelyekkel mindkét oldal képes lesz együtt élni élete hátralévõ részében., , sokkal de sokkal olcsobb mint az elhuzodo per ugyvedi koltsegek. Magyarorszagon meg nem nagyon ismert de fejelttebb nyugati orszagokban termeszetes dolog a birosag ugyvedek nelkuli gyors valas a mediatornak koszonhetoen.
A kérdező hozzászólása: Megkeresett, de én nem egyeztem bele a dolgokba.Irreális amit kér. Hûtlen volt, engem állít bûnbaknak, h miattam van minden.
ott nem értem a sztorit, ha el akar válni gyorsan meg olcsón, miért nem keresett meg, h megegyezzetek... ugyanis minden laikus tudja, sejti hiszen logikus), hogy az a leggyorsabb, ha a felek megegyeznek!
A kérdező hozzászólása: Mediátort fizetni kell? Hogyan tud segíteni?
ok segitenek http://www.mediaciovalacsaladokert.hu/valasi-mediacio De barmelyik lelkesz pap egyhaz segit nektek csak kerni kell oket
Lehet kerni egy valasi mediator segitseget O segit megegyezni mindenben igy a birosagon mar csak felolvassak a ti kozos megegyezeseteket. Mi kozos megegyezessel valtunk 3 gyerekkel de mivel mindenben megegyeztunk nem is kellett targyalasigy olcso es gyors volt. Nekunk egy mediator parszor par oraban segitett gyerekelhelyezes gyerektartas haz nyugdij stb. A kesz conventtel ment az ugyved a birosagra a biro elolvasta es alairta ennyi volt.Mi kaptunk egy levelet abban benne volt italet jogeros.
ha akarod, ha nem, akkor is elválasztanak.
A kérdező hozzászólása: Tudom, h elválasztanak, de arra gondolok, h nem jobb lenne elõre megegyezni? Ne a bíróság döntsön.
A vállás maga megegyezés és ügyvéd nélkül is lezajlik a vagyonmegosztás visszont elhuzodik.
Azért mert Te nem akarsz válni, attól még el fognak titeket választani. Szép is lenne, ha valaki szabadulni akar a másiktól az nem akar és örökké hozzá kötnék emiatt. A megállapodásban ügyvéd és a bíró fog segíteni, ha nektek nem megy.
Annyi idõs lehetek, mint a férjed, így azt hiszem, sejtem, mi állhat a háttérben. Hagyd menni. Õ már nem a tiéd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!