Találatok a következő kifejezésre: Semmi különöset érzek csak (3 db)

Holnap betöltöm a 40. hetet. Nem érzek semmi különöset, csak hogy nagyon feszes kemény a hasam, és a hüvelyembe szúrásokat érzek, de nem folyamatosan. A szülés alatt is szúrni fog? Ezek is jósló fájások?

Legjobb válasz: Ezek nem jósló fájások, azok mensis görcsökre hasonlítanak. Ne aggódj a szülés bármikor beindulhat, nekem is elég váratlanul indult be semmi elõjel nélkül! Könnyû szülést!

Ezek nem jósló fájások, azok mensis görcsökre hasonlítanak. Ne aggódj a szülés bármikor beindulhat, nekem is elég váratlanul indult be semmi elõjel nélkül! Könnyû szülést!
A szúrások azt jelzik, hogy a méhszájad nyílik. Az elõzõvel egyet értek. Én még filmet néztem a szülés elõtt 2 órával. Semmi jelét nem éreztem. Könnyû szülést kívánok! feküdj egy kád meleg vízbe. Ha jósló, akkor elmúlik, ha nem akkor felerõsödik a fájás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem tényleg tágulok, holnap reggel megyek nst-re és magzatvíz vizsgálatra. Jó lenne, ha ott fognának, vagy már az éjszaka elkezdõdne. A 36. hét óta szedek homeopátiás bogyót. Talán tényleg segít a tágulásban és a szülés lerövidítésében.
Szerintem lehet. Van akinek a 6-7. héttõl van csak tünete. Izgi. :-)
Lehet baba :) Szerintem tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Ha tesztelek, akkor már kimutathatja?
Ha ennyire nincs tüneted akkor lehet hogy még nem. A HCG okoz tüneteket, nem a baba. Vagyis ha nincs elég HCG csak csalódnál egy jó nagyot!
Ki mutatja!!tesztelj!szoritok!
Tesztelj! Nekem már 1 hete késik, van 3 poz. tesztem, és semmi tünetem nincs, csak annyi, hogy a mellbimbóm nagyon érzékeny.

Semmi különöset nem érzek csak annyit hogy terhes vagyok. Öt hónapon keresztül szimulátam mindenféle jeleket, nincs amit a testem nem produkált. Sikerülhetett?

Az egyedüli gyanus dolog hogy a méhszájamat nem tudom el érni.Hétfön biztos nem lessz menzim ,nem dumáltam be magamnak nem is görcsölök rajta azon már tul vagyok.Egyszerüen tudom hogy babát várok .Van ilyen?

Legjobb válasz: Van aki megérzi.Csinálj mmajd tesztet az kideríti babát vársz-e.Sok sikert.

Van aki megérzi.Csinálj mmajd tesztet az kideríti babát vársz-e.Sok sikert.
Szerintem nem kéne ennyire görcsölnöd, enyhe túlzásnak érzem, amit eddig csináltál és nem véletlenül produkál a tested jeleket. Semmi értelme ennyire hajszolni a dolgot, ha jönnie kell a babának, akkor jönni is fog, de ha így reagál a tested, pedig nem is vagy terhes, az tuti nem normális!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!