Találatok a következő kifejezésre: Semmi különöset érzek (16 db)

Úgy érzem semmi közöm magamhoz, abszolút semmi, úgy érzem máshova tartozok, és állandóan euforikus, emelkedett tudatállapotban vagyok, pedig semmi okom rá. Vajon mi lehet e különös jelenség forrása?

Legjobb válasz: Mindez lejött a többi kérdésedbõl és a többiek kérdésére adott válaszaidból de akkor azt is tudod bizonyára hogy az intelligencia nem a diploma lapjain, vagy a tesztkérdéseken vagy a ki mit gondol a világról válaszaiban rejlik...

Mindez lejött a többi kérdésedbõl és a többiek kérdésére adott válaszaidból de akkor azt is tudod bizonyára hogy az intelligencia nem a diploma lapjain, vagy a tesztkérdéseken vagy a ki mit gondol a világról válaszaiban rejlik...
A világ változik és vele együtt mi is egy magasabb energia szintre kerülünk , nem kell most itt a majákat említeni vagy más dolgot attól még ez az energia körbe vesz és egyre csak nõ egészen addig amíg eléri az 5.szintet és legyél boldog és az elkövetkezendõ csodás dolgokat kísérd figyelemmel továbbra is ilyen emelkedett rezgésszinten és szeretettel a szívedben. Mert hidd el a csodák bennünk élnek még akkor is ha egy hatalmas folyamat részesei vagyunk. :)
Ha meditálsz egy ideje, valószínûleg a felemelkedés... :) Nagyon jó érzés, nemde?! :DD
Miert keresed az okat? Inkabb hasznald ki. Orulj neki hogy valami jo tortenik veled!!
A kérdező hozzászólása: Egyikhez sem volt alkalmam hozzáférni, ezáltal nyilván ki se próbáltam soha, de eleve nem is állna szándékomban.
Varázsgomba, LSD egyéb kemény drogok.
agybaj
Mintha a kérdést én írtam volna! :|
Simán lehet, hogy intelligens vagy, az leginkább született adottság. Az pedig ha valaki butaságokat ír csupán mûveletlenség, tájékozatlanság, tanulatlanság vagy egyszerûen csak humor:-))))
A kérdező hozzászólása: Dehogynem, éppen ellenkezõleg. MI, így együttesen, szimbiózisban alakítjuk öntudatlanul de erõteljesen hozzájárulván a valóságot, az atmoszférát, (hangulat) ugyanúgy, mint madaraknál az ún. kollektív tudatosság, amikor különféle bonyolult alakzatokat vesznek fel, pl. nem hiába az (arrow-sparrow összefüggés) és aszerint repülnek.
A kérdező hozzászólása: Pontosan tisztában vagyok vele, hogy mi zajlik a világban, csak kíváncsi voltam az intelligenciátokra!
Talán lökött vagy
Szerintem túl sok olyan kifejezést használsz, aminek nem vagy tisztában a jelentésével. Tanuljál, bömeg.

Holnap betöltöm a 40. hetet. Nem érzek semmi különöset, csak hogy nagyon feszes kemény a hasam, és a hüvelyembe szúrásokat érzek, de nem folyamatosan. A szülés alatt is szúrni fog? Ezek is jósló fájások?

Legjobb válasz: Ezek nem jósló fájások, azok mensis görcsökre hasonlítanak. Ne aggódj a szülés bármikor beindulhat, nekem is elég váratlanul indult be semmi elõjel nélkül! Könnyû szülést!

Ezek nem jósló fájások, azok mensis görcsökre hasonlítanak. Ne aggódj a szülés bármikor beindulhat, nekem is elég váratlanul indult be semmi elõjel nélkül! Könnyû szülést!
A szúrások azt jelzik, hogy a méhszájad nyílik. Az elõzõvel egyet értek. Én még filmet néztem a szülés elõtt 2 órával. Semmi jelét nem éreztem. Könnyû szülést kívánok! feküdj egy kád meleg vízbe. Ha jósló, akkor elmúlik, ha nem akkor felerõsödik a fájás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem tényleg tágulok, holnap reggel megyek nst-re és magzatvíz vizsgálatra. Jó lenne, ha ott fognának, vagy már az éjszaka elkezdõdne. A 36. hét óta szedek homeopátiás bogyót. Talán tényleg segít a tágulásban és a szülés lerövidítésében.

MIért van az h nem érzek semmi különöset mikor elmegyek csiklóból? Ugy értem h lehet belülről érezni h az összehuzodások megvannak, de nem jár semmi különösebb érzéssel

Csajok ti ilyenkor mit éreztek?

Legjobb válasz: Hát az elég nagy baj :/ akkor kb nem is élvezed?Egyáltalán biztos h elmész olyankor, nem csak mást érzel?

Hát az elég nagy baj :/ akkor kb nem is élvezed?Egyáltalán biztos h elmész olyankor, nem csak mást érzel?
Sajnos nekem is ugyanilyen bajom van. A végefelé megkérem a barátomat, hogy hagyja abba, mert , , túl jó". Egyszerûen homály, hogy ez mitõl van. Na, többiek?
Még annyi, hogy mikor még nem mentem el, de érzem h már nagyon fel vagyok izgulva, én is érzem az összehúzódásokat, de az még nem orgazmus, azt tényleg érzi az ember, nem lehet összetéveszteni semmivel.
Bocsi h elkeserítelek, de akkor nem mentél el!Azt bizony érzi az ember, a lüktetés meg összehúzódás egy dolog h érzed, de attól még nem mentél el, akkor ez a kérdés sem lenne itt, mivel azt érzi az ember, a fellegekben van és baromi jó érzés:)
az nem lehet h csak lüktet? magadnak próbáltad már? elég nedves vagy (használtok síkosítót vagy szájjal csinálja?) mert nekem akkor szokott ilyesmi lenni, ha túl száraz.
A kérdező hozzászólása: az öszehuzodásokból tudom, lehet érezni az ujjammal
akkor honnan tudod, hogy elmentél?ha elmennél azt biztos tudnád...én mondjuk úgy érzem, hogy szárnyalok, elönt egy csuda jó érzés, ami nem akarom, hogy véget érjen, aztán meg csak a nyugalom...
A kérdező hozzászólása: Hát érzem h jó jó meg egyre jobb, de az nem h elmentem... Kb vhogy igy lehet megfogalmazni, és egyszer csak ha már sokáig csinálja a pasim már nem birom elviselni mert jó is meg nem is. De azt h mikor megyek el nem érzem, csak onnan tudom h vannak összehuzodások:S
Akkor nem is érzed tul.képp h elmentél??
túl jó és hagyja abba?:D ez elég érdekes:D érzékeny lesz v mi? De a kérdezõ tuti h nem ment el, attól mert lüktetést érzett, azt az érzést azért nem lehet összekeverni semmivel:)
nincs baj. miért mit szeretnél érezni?
Én sem éreztem semmi mellékhatást, amikor 1x be kellett vennem, a mensim pedig ugyanúgy 28. napra megjött.
A kérdező hozzászólása: nemtudom hogy mire számítsak:S amúgyse állt még be a menstruációm össze-vissza szokott megjönni szóval ebböl nem igazán tudom kideriteni hogy terhes vagyok-e.. nagy rá az esély?
Nem nagy rá az esély, de nincs kizárva. Figyelj, megtörtént a baleset, bevettél egy 72 órásat, szóval megtettél minden tõled telhetõt, próbálj meg ne aggódni rajta( tudom hogy nagyon nehéz), de elõbbre nem jutsz vele, és a mensid is késni fog tõle. Nyugodj meg, minden rendben lesz. Kb. másfél hét múlva csinálhatsz egy tesztet, általában 2 hét múlva kimutatja a terhességet. Így majd megnyugszol. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek:)
A kérdező hozzászólása: És az normális hogy sokat pisilek?:S
Nah figyu:) Peteéréskor, ha a férfi beleélvez a nõbe, akkor 20% az esély a teherbeesésre. Az escapelle pedig az egyébként létrejövõ terhességek 84%-át megakadályozza. (Úgy tudom, ha 0-24 órán belül veszed be, akkor 95%-át). Ha logikusa végiggondolod, akkor elég kicsi az esélye, hogy teherbe estél. Persze van. De inkább ne idegeskejd rajta:) Aktus után két héttel tesztelj:) A sok pisilés nemhiszem, hogy sokat jelent. A terhesek általában többet pisilnek, de az ilye korán nem jelentkezik, csak akkor, mikor már a méh nyomja a hólyagot:) Szóval no para:)
A kérdező hozzászólása: Késõbb rájöttem h a sok dinnye miatt volt a pisilés... de ciki...:S csak picit megijedtem azért nagyon köszönöm
Nem törvényszerû, hogy érezz bármit is. Miért nem akarsz tesztelni? Nem vagy kíváncsi? Már kimutatná a teszt.
Én tesztelnék a helyedbe, legalább tudod, hogy most mi van: ha pozitív elkezdheted tervezni, mikor mész dokihoz, min kell változtatnod, mit ehetsz/ihatsz. Ha negatív, pár nap múlva még mindig tesztelhetsz, és ha végképp negatív, ott a következõ hónap, mindent bele! ;-)))
Tesztelj! Nem kell, hogy érezz semmi különöset, attól még lehetsz terhes! Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: Mint sok sorstársamnak már negatív teszt csömöröm van. Múlt hónapban például olyan terhességi tüneteket produkáltam, hogy hihetetlen, mégis megjött, 3 neg. teszt után. Most semmit nem érzek. Várnék még a tesztel 4-5 napot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást! Nagyon aranyosak vagytok!
Egy idõben én is sokat teszteltem aztán már csak akkor veszek, illetve vennék, ha mér 2 napja késik! (így a 3. napon tesztelek) Figyelek, hogy ne legyen itthon fölösleges teszt, mert tuti elhasználom még mielõtt a menszi megjönne, és ha pozitív és mégis megjön, hát az csalódás!

Lehet baba? A ciklusom 27. napján vagyok, de semmi különöset nem érzek.

Legjobb válasz: semmi olyat nem írtál ami terhességre utal. Ha nem jön meg idõre, tesztelj, de így elég gyér a kérdés ezért nem válaszolhattak. Hány napos a ciklusod? melleid feszülnek? alhasi szurka?

semmi olyat nem írtál ami terhességre utal. Ha nem jön meg idõre, tesztelj, de így elég gyér a kérdés ezért nem válaszolhattak. Hány napos a ciklusod? melleid feszülnek? alhasi szurka?

7 napja késik, milyen tünetek lehetnek ilyenkor ha babás lennék? Én nem érzek semmi különöst.

Legjobb válasz: tesztelj és kiderül. tünet nem biztos, hogy van

tesztelj és kiderül. tünet nem biztos, hogy van
Nem mindig van tünet. Nálad a kimaradt mensi a tünet. Örülj, ha a többit megúszod!
Attól még lehetsz terhes, van, aki semmiféle általános terhességi tünetet nem érez. :)
Lányaimmal a hatodik hét környékén voltak már tüneteim, (hányinger, fáradékonyság) a fiammal viszont csak a 18. hét után (mellfeszülés, enyhe görcsök, hányás). Nálam is csak a kimaradt mensi utalt a terhességre.

Normális, hogy 1 nappal a 72 órás bevétele után semmi különöset nem érzek?

Mindenki a mellékhatásokkal ijesztgetett. Vagy meg jelentkezhet?

Legjobb válasz: Pont az a jó.

Pont az a jó.
Én sem éreztem semmit utána, viszont pár nappal késõbb igen, de az se volt vészes.
Nekem is pár nappal utána jelentkezett egy kis hányinger és hatott. :D
én nem éreztem soha semmit, csak azt, hogy meg fog jönni
Én nem.
Ez hülyeség, mindenkibe akad vmi ;) Meg attól h nem kotod le minden pillanatban a figyelmét még nem fog ott hagyni.
Én is ugyanígy érzek. Ezért nem is ismerkedek egy férfival sem.
Éreztem így. Én fiú vagyok.
Én nem érzem így, de ennek ellenére nem sikerült túl hosszú kapcsolat soha :D Amúgy ez hülyeség, semmi különös képességed nem kell hogy legyen. Én nem várom el, akit szeretek, amellett ott maradok :P 17/f
Egyszerû fiúként én is ugyanezt érzem, ha gondolod írhatsz! Szívesen beszélgetnék veled! 22/F
Biztos van benned valami, ami egyedi, különös! Csak még nem tudod!
persze, bár inkább barátságnál. amúgy tuti van valaki, akinek meg te vagy a legkülönlegesebb..
Nemis kell olyan különcnek lenni, majd a pasid gondoskodik róla h legyen ;)
Én egyszerû fiú vagyok. Hasonló problémával.
Igen. De ez a gond hamar megoldotta magát.
Én gyakran érzek ilyet, de mikor párom (23 éves) látja, hogy kedvtelen vagyok, vagy ha csak szóba jön a téma, mindig azt hallgatom, hogy így szeret ahogy vagyok, és neki tökéletes vagyok. Szerintem nem így van, de ettõl legalább megnyugszom :) 16/L

Testosterone Propionate mennyi idő után kezdi kifejteni a hatását? Kicsivel több mint 1-hete használom és még semmi különöset nem érzek (talán azt hogy nem fáradok olyan hamar). Lehet hogy kamu cuccot tolok?

180cm 92kiló vagyok 5-éve edzek....

Legjobb válasz: Ezek alapjan maximalisan biztos lehetsz benned hogy kamu a cucc. Kb. 10% hatoanyag lehet benne a maradek 90% hamisitvany, szoval melegen ajanlom hogy hagyj fel a "propival",felesleges ....hatas nem lesz ...es nem tudod h mi van benne. Amugy stanozololt egyidoben kene elkezdeni szedni a propival. Igazabol most mar nem tudsz mit csinalni,szeintem hagyd a f*szba az egeszet ,alj le a stanozolollal is ,lehet h az is kamu cucc. ... egyreszt nem ertem hogy aki nem ert hozza az minek kezd koxolni ,masreszt azt mondom legkozelebb jobb forrasbol szerezd be a cuccokat es allits ossze egy rendes kúrát.

Ezek alapjan maximalisan biztos lehetsz benned hogy kamu a cucc. Kb. 10% hatoanyag lehet benne a maradek 90% hamisitvany, szoval melegen ajanlom hogy hagyj fel a "propival", felesleges ....hatas nem lesz ...es nem tudod h mi van benne. Amugy stanozololt egyidoben kene elkezdeni szedni a propival. Igazabol most mar nem tudsz mit csinalni, szeintem hagyd a f*szba az egeszet , alj le a stanozolollal is , lehet h az is kamu cucc. ... egyreszt nem ertem hogy aki nem ert hozza az minek kezd koxolni , masreszt azt mondom legkozelebb jobb forrasbol szerezd be a cuccokat es allits ossze egy rendes kúrát.
propit önmagaban tolni nagy f*szság .... melle kene legalab egy stanozolol ...vagy oxan+stanol .... vagy methandienon+deca..... céltol függõen. Hány ampullat tolsz , hany naponta , hany mg-s??? Egyebent propionatot minden masnap szokas nyomni, 100mg-t...es a propi jellemzoje hogy gyorsabban fejti ki hatasat a tobbi tesztohoz kepest.....mar a masodik nap utan jelentosen noveli az energiaszintet , erõt , étvágyat .... ugy h ha egy het utan nem erzel semit , akkor rohadtul átb*sztak.
http://gyurjunk.hu/testosteron_propionat.html a propinak rövid hatóideje van, 1-2 nap.szal ha nincs jelentõs vízvisszatartás 1-2 hét alatt akkor kamu a cuccod.am nem illik egymagában tolni, szerezz hozzá deca-durabolint szerintem.hamár károsítod magad legyen látszatja(a teszto hatása gyorsan lemegy a kúra után, azért nemárt ha van mellette valami más is).természetesen én nem javaslom h bármit is szedj, sõt inkább ne szedj. majd rutinosabbak kioktatnak hamarosan ugyis, én kezdõ vagyok a témában.
A kérdező hozzászólása: az igaz hogy a ható ideje 1-2-nap bár inkább a felszívódása...a vízviszatartás pedig kevesebb sokkal mint az enantat esetében szóval a propionate kevesebb vizet tart vissza legalább is én így tudom az hogy mennyi marad meg jelentõsen függ az utókúrától is...
A kérdező hozzászólása: eddig 5 ampullát toltam el 1-ampulla 100mg-os.. múlt héten kezdtem akkor 3-om ampulla a héten pedig 2-õ a héten kezdtem el mellé szedni Stanozolol-t is
A kérdező hozzászólása: azt kihagytam hogy minden másnap kapok 1-szurit..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!