Találatok a következő kifejezésre: Sehogyan nem egyszer (8 db)

Sehogyan nem tudnék egyszer válaszolni arra a kérdésre amire én tettem fel a választ?

Az egyik kérdésemre , amit én tettem fel olyan válaszok érkeztek, amit jó lenne megvitatni a hozzászólókkal, hogy tehetném ezt meg? Nagyon fontos lenne, tényleg, kérlek ha van megoldás akkor segítsetek. Please...

Legjobb válasz: Erre nincs lehetõséged, mert ez nem egy fórum-oldal, nem az a célja, hogy a regisztrált felhasználók "beszélgethessenek" egymással. Egyébként miért tetted fel a kérdést, ha tudod rá a választ? Javaslom, hogy írj új kérdést, és a kérdés feltevését igazítsd az érkezett válaszokhoz. Ha átalakítod, már más kérdést kapsz, tehát jó esély van arra, hogy erre a kérdésre is válaszolunk!

Erre nincs lehetõséged, mert ez nem egy fórum-oldal, nem az a célja, hogy a regisztrált felhasználók "beszélgethessenek" egymással. Egyébként miért tetted fel a kérdést, ha tudod rá a választ? Javaslom, hogy írj új kérdést, és a kérdés feltevését igazítsd az érkezett válaszokhoz. Ha átalakítod, már más kérdést kapsz, tehát jó esély van arra, hogy erre a kérdésre is válaszolunk!
Szerintem meg regisztrálj egy másik e-mail címmel.
frigid vagy :D
Önkielégítéssel sem.
Lehet, hogy én tudnék neked segíteni:D
Szia! Ugyanilyen helyzetben vagyok én is... 18 éves lány vagyok, aki egyszerûen még sosem élte át az orgazmust. Komoly párkapcsolatban élek, szeretem a barátomat, mégsem sikerül eljuttatnia a csúcsra sem szex, sem ujjazás, de még orális úton sem. Az önkielégítéssel is hasonlóképpen vagyok, mint te, ugyanis nem hoz lázba, ergo ott sem volt soha semmilyen eredménye a dolgoknak. Ha gondolod dobj egy privátot!
Szerintem abban nincs hiba, ha valaki nem 13-14 évesen fedezi fel a testét, ellenben a lányoknak tényleg meg kell tanulniuk egyedül hogy érnek el orgazmust, mert nagyon csekély az esélye, hogy szexuális együttlét során lesz az elsõ. Illetve majd a partner kitalálja, hogy neki mi jó, mikor õ maga sem tudja.
Nem hiszem, hogy 18 évesen nem tudod, hogy mit jelent a maszturbálás. Ezt a tevékenységet kb. 13 éves lányok és fiúk végzik általában egyedül azért, hogy megtanulják saját testük válaszát a szexuális izgalmakra.
A felcsinálás és a maszturbálás között van egy kis szösznyi különbség.....18 éves létedre ezt tudhatnád. Ird le h pontosan mit is csinálsz magaddal....hátha tudunk tippeket adni.
A kérdező hozzászólása: De tudod én nem hagytam magam felcsinálni 13-14 évesen.. mint mások. meg nekem nem az volt akkor a menõ ;)
Meg kellett volna tanulnod. Nem tudom hogy te mit csináltál, de más 13-14 évesen legkésõbb már próbálgatja a masztit és mire ennyi lesz mint te, már teljesen tisztában van a saját testével. Ha magadnak sem tudod elérni, hogyan várnád el hogy más kielégítsen?
Kérdezõ, én azt mondom minden agyban dõl el. Fantáziálgass, találd meg mi az ami igazán lázba hoz, ha tudod mire izgulsz, fizikailag elég pár halovány mozdulat és már kész is az orgazmus.
Kísérletezgess magaddal. Elõször magadat kell megismerned. Bár ha megfelelõ partnered van, vagyis akinek van elég türelme hozzá, akkor õ talán segíthet és együtt is rájöhettek arra, hogy mi jó neked. Nem tudom mennyire vagy gátlásos, vagy hogy egyáltalán volt-e valakid, de szerintem jó lenne a legelején kezdeni, ha partnerrel szeretnéd csinálni. ;)
A kérdező hozzászólása: hát egy ideig jó, meg minden utána meg olyan semmilyen. amennyit próbálkoztam kb félóra..
Önkielégítés közben sem jársz közel hozzá? (még ha elélvezni nem is sikerült.)
Mennnyi ideig próbálkoztál?
Nem volt kello elojattek rahangolodas gyengedseg melegseg Rakjatok a sex elott egy erzeki masszazst az intim pontokat is bele erteve Ha meg egyedul vagy akk szerezz sex chat partnert Aki fel tud izgatni Nem azert jogy dicsekedjek de nallam mar sikerult ez a dolog a csajjal
Akkor magadnak kell kísérletezni!
A kérdező hozzászólása: úgy sem
Nagyon kiamaradt az összes kommentbõl ez a macsó válasz: hogy hangzik? Még nem voltatok velem! :D 25F

Megoldható hogy egy gépben egyszerre két különböző merevlemez legyen? (alapból SATA van, de pluszba szeretnék rátenni egy ATA-sat ) de sehogy nem sikerül. Hogyan oldható meg?

Mit kell bedugni az ATA-ba, és/vagy mit kell beállítani a BIOSZ-ban? Részletesen, nem vagyok nagy hardver guru

Legjobb válasz: BIOS-függõ, és ugye nem írtál még róla semmit... Általánosságban el kell érned, hogy a BIOS lássa a cuccot, egyébként mindegy, hogy milyen csatlakozás. A HDD-k telepítési útmutatóját is olvasd el, sokat segít.

BIOS-függõ, és ugye nem írtál még róla semmit... Általánosságban el kell érned, hogy a BIOS lássa a cuccot, egyébként mindegy, hogy milyen csatlakozás. A HDD-k telepítési útmutatóját is olvasd el, sokat segít.

Egyszerûen nem enged be a Facebook sehogy, miért? !

A történet a következõ: Regisztráltam a Facebook-on néhány hónapja. Minden szép és jó volt. Aztán a mail címet amivel regisztráltam egész egyszerûen megszüntették - a szolgáltató. Ekkor én is töröltem a Facebook-ról és megadtam egy alternatív mail címet, ami azóta is mûködik. Erre a következõ volt a Facebook reakciója:

Legjobb válasz: Telefonszámmal sem tudsz belépni? Ha megadtad regisztrációkor, akkor be kéne, hogy engedjen vele. Nálam mûködik rendesen így is.

Telefonszámmal sem tudsz belépni? Ha megadtad regisztrációkor, akkor be kéne, hogy engedjen vele. Nálam mûködik rendesen így is.

Fura kérdés lesz. Hogyan reagálnátok le, ha a munkahelyen, haveri kapcsolatban lévő kollegák előtt egyszer csak elpukiznátok magatokat, jó hangosan, és nem lehetne sehogy sem leplezni?

Elméleti kérdés... de tényleg: mi lenne a legjobb reakció? XD

Legjobb válasz: "-Ezt nektek!" de ehhez látványos is kell hogy legyen.

"-Ezt nektek!" de ehhez látványos is kell hogy legyen.
A kérdező hozzászólása: Nem hasznos a válasz, elsõ, de szakadok rajta... XDDD
Elnézést kérnék. Bár, roppant kellemetlen lenne, még ha vigyorognánk is rajta. DE hát bárkivel megeshet, akaratlanul is kirepülhet a galamb.

Van két vörösfejű ékszerteknősöm nem testvérek de egyszerre vettem őket 2012 augusztusán lesznek 4 évesek szeretném őket pároztatni de sehogy sem megy a hím sokat kótekszik a nőstény csak tűri tanácsot kérek?

Legjobb válasz: 8 éves korukban fognak ivaréretté válni. Addig ismerkedés gyanánt bármelyikõjük rezegtetheti mellsõ lábait a másik orra elõtt. (mondjuk, hogy gyakorol)

8 éves korukban fognak ivaréretté válni. Addig ismerkedés gyanánt bármelyikõjük rezegtetheti mellsõ lábait a másik orra elõtt. (mondjuk, hogy gyakorol)
A vörösfülû ékszerteknõs tenyésztését betiltották az 1998-es állatvédelmi törvényben, mivel a faj veszélyes az õshonos faunára. 24/F. § Az ország õshonos növény-, illetve állatvilágára ökológiai szempontból veszélyes, külön jogszabályban meghatározott állatok kedvtelésbõl való tartása, szaporítása és forgalomba hozatala tilos.
Szardmárle a törvényeket...ugyanmár kitudja hogy te tekiket tenyésztesz

Nagyon szeretnék gyereket, de sehogy sem jön össze. Egyszer már voltam terhes, de az orvosom tanácsára el kellett venni, mert nem volt egészséges. Az orvosom felírt nekem Clostilbegyt és Bromocriptin gyógyszert. Ez jó?

Lehet hogy ett?l terhes leszek? Kinek hogy hatott ha szedtétek?

Legjobb válasz: UTÁNA TUDSZ NÉZNI A NETEN,DE SZERINTEM AZÉRT IRHATTA FEL EZEKET,MERT NEKED EZEK LESZNEK JOK. SZERINTEM PROBÁLKOZZATOK SOKAT,MERT ÉN SEM ESTEM TEHERBE EGYHAMAR. 15 HETES KISMAMA.

UTÁNA TUDSZ NÉZNI A NETEN, DE SZERINTEM AZÉRT IRHATTA FEL EZEKET, MERT NEKED EZEK LESZNEK JOK. SZERINTEM PROBÁLKOZZATOK SOKAT, MERT ÉN SEM ESTEM TEHERBE EGYHAMAR. 15 HETES KISMAMA.
A clostilbegyt fokozza a tüszõérést(több tüszõd lesz), a bromo pedig a magas prolaktinszintre jó. Ha ezt felírták akkor valószínüleg voltál elõtte kivizsgáláson, egész pontosan ciklus 3. napján vérvételen, hsg-n, 16. nap körül ultrahangon, a párod pedig volt spermavizsgálaton ugye? (ez a minimum) Ha esetleg ezek nem voltak meg, akkor érdemes dokit váltanod, mert a terhességed óta kialakulhatott olyan probléma mint, pl az összeférhetetlenség vagy bármi más és akkor hiába a sok gyógyszer, nem leszel terhes, csak az idõd megy rá meg az egészséged. Sajnos sok doki "durr bele" módon nyomatja a gyógyszereket, elõzetes alaposabb kivizsgálás nélkül... Persze nem feltétlen vonatkozik a te dokidra, csak sok embernél láttam ezt, és én is találkoztam ilyen dokival.
nekem segitett de a bromot elobb kell szedni hogy levigye a prolaktint es a clostyt csak azutan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!