Találatok a következő kifejezésre: Segítség, mi velem A 12 (3 db)

Segítség, mi történik velem? A 12. napon olyan volt, mintha peteérés kezdődött volna (lehet hogy volt is, tünetek alapján), szeretkeztünk is.

Most járok a 14. napján, de a tojásfehérje elt?nt, szinte semmi jele annak, hogy volt bármiféle hüvelyváladék. Kb olyan, mintha bedugaszolt volna valami? Ötlete van valakinek hogy mi a manó lehet ez?

Legjobb válasz: A peteérés napján van tojásfehérjés váladék. Ez jelzi az ovulációdat, majd ez elmúlik a következõ napokban. Tehát semmi bajod! Sok sikert!

A peteérés napján van tojásfehérjés váladék. Ez jelzi az ovulációdat, majd ez elmúlik a következõ napokban. Tehát semmi bajod! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de a 12. napon??? És utána mintha mi sem történt volna elmúlt?
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom, hogy a 14. nap körül... vagyis a 12. belefér. Rémes, tiszta hülye vagyok, annyira figyelek minden marhaságra.
Ezekez tudnom kéne, hogy hány naponta menstruálsz? Én átlag 29, tehát a 15. napon van peteérésem.
A kérdező hozzászólása: 28 naponta jön meg... ezért nem tudom mi ez.
Nem mindenkinek van félidõben peteérése. Sõt elég ritka akinek pont akkor van...
A kérdező hozzászólása: Akkor ez az lehetett? Fájt egy kicsit a hasam jobb oldalon, de inkább olyan nyomásérzés volt, nem pedig megjövetelszerû fájdalom. Azért vagyok ilyen béna, mert bár 28 éves vagyok, de szinte sosem menstruáltam normálisan.
A kérdező hozzászólása: Most igen... mármint fogigátló után ez a 3. hónap hogy idõre jött meg és minden okés. Ezért nem ismerem magam sem. :-(
12x+31y=170 diofantoszi egyenlet. Egyenként kipróbálod, mennyi lesz x (nap száma), ha a hónap száma, y=1, 2, 3, ... 12.
A kérdező hozzászólása: Az nagyon gáz, ha még most sem értem?Nem tudom el sem kezdeni...Nem is értem, miért nekem kell mennem az olimpiára...
12x+31y=170 ha y = 1, akkor 12x + 31*1 = 170 ha y = 2, akkor 12x + 31*2 = 170 ha y = 3, akkor 12x + 31*3 = 170 ... ha y = 12, akkor 12x + 31*12 = 170 innen számold vissza x-et, egésznek kell lennie és 1 és 31 közöttinek. Ahogy elnézem, nem sok esélyed lesz a versenyen.
és egészen 6-ig kell csak elmenni, mert 6*31 az már több mint 170
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hát igen, ezt én is tudom, szinte 0-val egyenlõ az esélyem, de hát hiába mondtam a tanárnak.
Február 9.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Idõközben lezajlott a verseny.

Segítség! A 12 éves lányom nem tud pisilni. Mit csináljak vele?

Ma voltunk a nagyszülőknél most érkeztünk haza. Délben mielőtt elindultunk pisilt utoljára. Most érkeztünk haza, már kellett neki pisilni, elment wc-re, de semmi sem jön neki. Hogyan tudna pisilni?

Legjobb válasz: Lehet, nem ivott elég folyadékot. Hívjátok fel az ügyeletet, vagy bármelyik kórház urológiáját, és kérjetek tanácsot.

Lehet, nem ivott elég folyadékot. Hívjátok fel az ügyeletet, vagy bármelyik kórház urológiáját, és kérjetek tanácsot.
A kérdező hozzászólása: beszéltünk a maszturbációról, és mondta, hogy csinálja, onnan tudom.
De miért nem viszed dokihoz?? Fél perc alatt megoldaná a dolgot.
Folyamatosan keresem a megoldást a problémára azonnal írok, ahogy találok valamit! A helyzet változatlan?
Sós vizes fürdõre is esküsznek, van aki a vörösáfonya teát javasolja, mások pedig egy Monural-port emlegetnek, de az szerintem azt csak szakorvos írhat fel! Keresgélek tovább, hátha van valami más még...!
Akiknek ilyen volt sokaknak veseprobléma volt ez inkább, mint hólyag, és kaptak rá antibiotikumot, és megoldódott! Ennyit tudtam egyelõre megtalálni, de nézem tovább...
Rengeteg beszámolót találtam, ahol nagyon nagy vizelési ingere volt a szerzõnek, de igaziból nem volt túl sok pisi a húgyhólyagjában! Nem kell félni, egyetlen beszámolót sem találtam, ahol a pácienst katéterezni kellett volna, sõt MINDENKI aki átélt ilyet náluk nem is hólyag, hanem általában veseprobléma, sõt legtöbb esetben sima felfázás volt, (elég hirtelen lett téli az idõ, nem?!), vagy volt olyan lány, aki 8 órán át visszatartotta a vizeletét, lehet hogy a lányod is ilyen cipõben jár?! Lehet, hogy dél óta visszatartotta, mert nem akart szólni szegény! Mik a fejlemények?!
A kérdező hozzászólása: Végül a egy fürdés után a kádban sikerült kipisilnie magát. A visszatartás volt a probléma.
Jól van, akkor minden rendben, örülök hogy nem komoly a gond!
Te ennyire hülye vagy? Puncit simogatni, miközben a lányod nem tud vizelni?! Gratulálok! Ügyeletre vidd be
Végül is szerencsésen megoldódott a probléma. De azért mondd el a kislányodnak, hogy nem szabad ennyire görcsösen visszatartani a pisilést. Már másutt is olvastam, hogy lányok írták, hogy nem tudnak csak odahaza pisilni. Lehet, hogy a nagyiéknál gond volt a wc vel, esetleg udvarra kellett kimenni stb. Legközelebb figyeljetek erre is. Egy idõben a fiúunokám csinált ilyent, hogy visszatartotta az oviban a pisilést, mert ha kiment volna, addig elszedik a játékját a többiek.
Hát ne maszturbáljon (és honnan tudod, hogy szokott???), nem tudom te hogy vagy vele, de én orgazmus után nem tudok egy darabig pisilni. Próbáljátok meg a kádat, aztán tényleg ügyelet, nehogy hólyagrepedés legyen belõle.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy szokott maszturbálni is a kádban, az segíthet most neki, vagy inkább csak ártana? csinálok neki egy meleg fürdõt aztán remélem a kádban tud majd pisilni.
Szerintem is vegyen egy jó meleg fürdõt, és lazítson. Lehet, hogy valami nyomasztja? Feküdjön csak nyugiban a meleg/forró vízben, az ellazítja az izmokat. Valamint szerintem amíg nem jön ki pisi, addig ne nagyon egyen igyon semmit.
A kérdező hozzászólása: Ivott bõven, és jönne is neki, de begörcsöltek a záróizmai, és nem tudja elengedni a pisit. hogyan tudná elengedni?
Jut eszembe: ha most iszik, abbol cca 3 óra mulva lesz pisi.
talán el kéne vinni orvoshoz, vagy telefonon segítséget kérni
Ilyen esetben minél hamarabb orvoshoz kell vinni, itt katéterezéssel segítenek rajta! Elõtte azért próbálkozzon még 1-2x, teljesen lazuljon el és engedje el magát, ha kell üljön picit tovább is a WC-n. De ha így sem megy, akkor ügyelet, mert hólyagrepedés is lehet belõle!
Akkor nincs más, mint telefonálni az ügyeletre, tanácsért
A kérdező hozzászólása: Nincs valami házi praktika, ami segítségével el tudná a puncit lazítani? ha simogatná magának az segítene?
Ha reggelig sem pisil, mindenképpen orvoshoz kell vinni és ott megkatéterezik.
Nincs házi praktika. Miért nem telefonálsz már egy orvosnak?
Esetleg egy próbát megérne, ha fürdés közben próbálkozna. Hátha sikerül...
Esetleg a WC-ben engedd meg a vízcsapot. Az néha segít.
Ja, most olvasom ujra, hogy útközben tartotta vissza. Van ilyen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!