Találatok a következő kifejezésre: Segítség, mi velem A (105 db)

Segítség! Mit tegyek!? A férjemmel 5 éve vagyunk házasok, jó vele úgy nagyjából minden kivéve a szexet.

Megértjük egymást, gyereket akarunk, de már nem jön össze kb úgy 4 éve. A legnagyobb problémám, hogy csak akkor szexel velem amikor ? akar és nem fogadja el hogy én is szeretnék kezdeményezni! Nem tudom felizgatni és zavarja ha próbálom felizgatni. Mostanában már nem is kívánom ?t. Kétségbe vagyok esve, hogy talán ezért nem jön össze a baba sem, mert nem jó a szex vele?! Már majdnem elváltunk tavaly emiatt..

Legjobb válasz: Szerintem ezt vele kellene megbeszélned...

Szerintem ezt vele kellene megbeszélned...
....hm..... pedig rá kell kérdezned, miért zavarja??? ha megértitek egymást, beszélnetek kell errõl :-(
Szomorú ilyenekrõl olvasni, az biztos. Hiszen, senki sem ilyen életre vágyik. Mindig felmerül bennünk ilyenkor a kérdés, hogy miért nem lehet olyan, mint az elején...hát igen..elmúltak azok az idõk. Én csak olyan praktikákat szeretnék ajánlani, ami pl nálam bejött, meg a férfiak körében elég közkedvelt: - pl ott van a szerepjáték! Neki nem kell tudnia, hogy erre készülsz, jobb a meglepetés. Öltözz be pl dominának, takarítónõnek, légiutaskísérõnek, tanárnõnek. Ilyen "jelmezeket" még magad is összekovácsolhatsz a saját ruhatáradból. egy a lényeg: légy eredeti! vagy most jut még eszembe a diáklány-tanár esete:) sok a lehetõség ebbõl a szempontból. lehet, hogy õ is belemegy a játékba, és ebbõl is fogja látni, hogy még azért van benned tûz. - vagy esetleg készíts egy könnyû vacsorát és tálald a saját meztelen testeden és úgy várd az asztalon:) - esetleg kicsit nosztalgiázhatsz is: kezdj el vele megint flörtölni, úgy, ahogy a megismerkedésetek idõszakában...aztán jöhet a leteperés remélem tudtam egy kicsit segíteni, és beveted ezeket a tanácsokat a férjednél. Sok sikert ha pedig ezekre sem reagál semmit...
nem lehet, hogy van valakije? én tuti nem bírnám azt amit csinál veled! lépj félre! (lehetõleg egy hasonló kinézetûvel!)
Utolsó hozzászólással egyáltalán nem értek egyet, a "lépj félre!" kijelentésével..... Az egyáltalán nem megoldás, s nem lesz boldogabb az élete sem attól, ha megcsalja a férjét, sõt, akkor még jön a lelkiismeret furdalás és a másik megalázása történet... Egyszerûen meg kell beszélni, valahogyan rávezetni a témára, hogy ne legyen kényes a rögtön nekiszegezett kérdés. Ebben talán tényleg nem tudunk mi, kívülállók segíteni, elsõsorban Nektek kell ez tisztázni! Tiszta szívbõl kívánom, hogy jöjjön helyre az életkétek!
Sztem se lépj félre!! Amúgy, mióta van ez így? Vagy mindig is így volt?? Ez sztem egy elég nagy probléma...engem biztos nagyon lehervasztana, ha a férjemet zavarná, hogy kezdeményezek!! Meg kéne ezt így vele beszélned... Kb úgy mond el neki is, ahogy ide feltetted a kérdést!! Amúgy, ha ekkor gond van a házasságotokban, h majdnem váltatok is miatta, akkor én elgondolkodnék a gyerekvállaláson!! Elõtte tisztázzátok ezeket!! Én is férjnél vagyok (2 éve) és most várjuk az elsõ kisbabánkat, de mindent megbeszélünk egymással!! Tényleg beszélgess el vele komolyan!! Mond el õszintén az érzéseidet, h ez rossz neked, és hogy nem érted miért van ez a szitu... üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: Tavaly sajnos én félreléptem emiatt, volt utána iszonyatos bûntudat és fájdalom mert reménytelenül szerelmes lettem akivel megcsaltam a férjem. Vele csodás volt a szex, de rá kellett jönnöm hogy a többi dolog viszont nem stimmelne. Megbántam amit tettem a férjemmel, ráadásul saját magamnak okoztam a legnagyobb fájdalmat vele. Végülis úgy döntöttem a férjemmel maradok együtt, csak sajnos a szex kérdés nem változott meg.

Segitség! Mi lehet a baja és mit tudnék vele csinálni?

Tegnap este lemerült a tabletem(Vodafone smart tab 3 7) és felraktam töltõre.De arra lettem figyelmes hogy csipog a töltõ és a tab nem tölt.Kiprobáltam az itthon lévõ töltõvel de hasonló volt a reakció.Mit tudnék vele csinálni?nagyon fontos lenne mert tele van a tab olyam dolgokkal amik máshol nincsenek meg és nem szeretném ha elvesznének :'(

Legjobb válasz: Tedd töltõre és hagyd ott sokáig. Ha túlzottan lemerül, ez a vége. Fél nap után, ha még akkor sem töltötte fel, vidd szervízbe. Bár az is lehet, hogy a konnektor rossz.

Tedd töltõre és hagyd ott sokáig. Ha túlzottan lemerül, ez a vége. Fél nap után, ha még akkor sem töltötte fel, vidd szervízbe. Bár az is lehet, hogy a konnektor rossz.

Segítség! Mi a baj velem?

Ejakulálás után kb 10-15 perccel mindig el kell mennem a wc-re pisilni. Ez mit?l van??

Legjobb válasz: Ez egy teljesen természetes reflex. Semmi baj nincs veled.

Ez egy teljesen természetes reflex. Semmi baj nincs veled.
mert b*zi vagy.
Ha dugás után kell, akkor kit érdekel?! Ha közben jönne rád... na aaaaaz, már sokkal érdekesebb lenne...
mert a pinakobold hirtelen kiöntötte a kóláját és kifojt!
Tuti terhes vagy! A gyakori vizelési inger azért vna mert a magzat miatt megnõtt a petefészked és nyomja.. terhes vagy!
Hmmm sztem pisilhetnéked van O.o
Terhes vagy A hasad nem szokott fájni???? OOOO
próbáld ki hogy dugás elõtt pisilsz és ha utána is kell akkor szerintem szexcunami keletkezik benned ami hatására hugyoznod kell :|
Ezt úgy mondod, mintha csak te pisilnél az egész világon.. Hát ember, én rögtön kiszoktam menni vagy ha nem is rögtön akkor 5perc múlva kimegyek pisilni... Akkor most mi van velem? Átváltozok épp?
Nincs ezzel semmi probléma.Én is mindig pisilek utána.
nem tudom h fiú vagy lány vagy, de ha fiú akkor elárulom, hogy ez teljesen természetes hogy wcre kell menned. ez azért van nehogy vmilyen húgycsõ fertõzésed legyen. Nemrég hallottam ezt az Ádám és Éva címû filmben.

Mi baj lehet? Megvettem a SIMS 3-at és telepítettem az ORIGIN nevű program segítségével mivel csak azzal lehet elindítani a játékot! Játszottam is vele de most kiírta azt az ORIGIN hogy újra be kell jelentkeznem.

Be is jelentkeztem ezzel még nem volt semmi baj de a SIMS 3-at megint aktiválni kellett és ehhez termék kódot kért a játék. Be is írtam azt ami a CD tokján volt de azt írja ki hogy EZT A TERMÉK KÓDOT MÁR FELHASZNÁLTÁK! És nem tudok vele semmit se csinálni! Eredeti a cd és nem tudok vele játszani! Valaki segítsen!!! Nem értem, hogy mi a baj! Mát mindent megpróbáltam!!

Legjobb válasz: Nem értem, hogy eredeti CD-vel miért csinálja ezt... Megpróbáltál már neten kódot keresni és azt beírni?

Nem értem, hogy eredeti CD-vel miért csinálja ezt... Megpróbáltál már neten kódot keresni és azt beírni?
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam! Arra azt írja ki hogy nem megfelelõ a termék kód! De a másiknál meg azt hogy már használtál! Persze, hogy használtam mivel már egyszer aktiváltam a játékot! Nem értem miért nem engedi újra! Megpróbáltam újratelepíteni! Úgyse mûködött! :( Ha visszaviszem a játékot a Media Marktba ott tudnak mondani valamit??
(A netes kód keresésnél figyelj arra, hogy megfelelõ kiegészítõ - vagy ugye az alapjáték - kódját írd be!) Meg lehet próbálni visszavinni, de nem biztos, hogy tudnak vele kezdeni is valamit. (kb. 50% esély van rá)
A kérdező hozzászólása: Az évszakokhoz kerestem mert az a kiegészítõ lemez van meg és azzal kell elindítani! De sajnos nem jó! :S

Angolból házi? Angolból kéne egy kis segítség. Egy témát kéne kidolgoznom, de nem tudom, hogy mit csináljak vele. A téma: Traditional and modern means of communication. Csak egy vázlat vagy valami.

Nagyon fontos lenne,mert egy tétel és holnapra kéne megírnom,de fogalmam sincs hogyan álljak neki...

Legjobb válasz: ----> régen hogyan kommunikáltak , és mivel ---> most hogyan kommm.az emberek (eszköz) ---> mivel lett könnyebb az életük ----> mit befolyásol

----> régen hogyan kommunikáltak , és mivel ---> most hogyan kommm.az emberek (eszköz) ---> mivel lett könnyebb az életük ----> mit befolyásol
A kérdező hozzászólása: köszi, de szerencsére nem feleltem. és amiket írtál az alapján fogom, majd rendesen megírni.még egyszer köszönöm a válaszodat!:)
Talán eltömõdött. Az olajjal nagyon sok baj nem lehet ha tiszta és sûrû. Egy kipucolás biztosan nem árthat neki!
A kérdező hozzászólása: Szétszedem és átnézem a Karbiját. az olajtankot már átmostam benzinel.
Állíttasd be a porlasztót és jó lesz. De ne stihl szervizben, mert leveszik a fejedet.
Azt ugye tudod, hogy az olajtank az a lánckenõ olaj tankja? Ezek nem nyomó olajozásúak, hanem keverékolajozásúak. Csak mert a melegedés utáni leállás az dugómegszorulásra utal. Talán tiszta benzint öntöttél bele?

Segítség, több éve tartó se veled se nélküled helyzet vagy nem is tudom. (kérdés rövid magyarázat hosszú) mit tennétek a helyemben?

A helyzet a következõ: van 2 srác egyik legyen Y másik Z.Szóval másfél éve együtt vagyok Y-nal jól megvagyunk szeretjük egymást együtt lakunk szüleimnél,de szóba jött a különköltözés csak ketten közös ház stb. na a dolog szépséghibája hogy van Z (felesége van és egy kisfia besikerült baba muszályból házasság viszont a gyereket imádja nõvel nincs jóba) akivel viszont kb 4éve húzódnak a dolgaink találkozgatunk nagyon néha összemelegszünk komolyabban is de általában csak csókok ölelések és hatalmas tûz van köztünk a mai napig...ami bonyolulttá teszi a dolgot,hogy nem bírom ezt így tovább csinálni Z-vel (feljebb már említettem hogy házas ugyan de nemszereti a nõt nem miattam ment tönkre kettejük közt a dolog ezt tudom mert mindenben nagyon õszinték vagyunk egymással) és elmondtam, neki hogy feladom a kapcsolatomat Y-nal érte(Z-ért) de akkor lépjen õ is ...erre nem mondott semmit hetekig nem keresett aztán egyszercsak felhívott hogy szétmentek a feleségével 1 hete egyedül lakik miért nem keresem, õ lépett és én mégsem és hogy akkor hagyjuk az egészet õ komolyan gondolta de látja hogy én nem vigyázzak magamra és ennyivel ennyi.visszahívtam elmondtam hogy komolyan akarom õt és adjon pár napot a dolgaim rendezésére megértette szépen beszélt velem azóta találkoztunk többször csókolóztunk csillagokat néztünk romantika van ezerrel.azóta naponta többször hív keres látni akar csókkal fogad úgy köszön el...ki mit tenne a helyemben? maradjak Y-nal vagy Z-vel vállaljuk fel nyíltan a kapcsolatunkat? amugy én 20éves lány vagyok Y 26 éves és Z 28éves.

Legjobb válasz: addig olvastam,hogy muszály.

addig olvastam, hogy muszály.
az egyiket dobod, a másikat megtartod , nem értem mi ebben olyan rohadt bonyolult ?
A kérdező hozzászólása: hát nagyon hasznosak a válaszok...az addig ok hogy egyiket dobom másikkal maradok de ti mit tennétek a helyembe?kit választanátok?
[link]
Z a befutó :) leirtak alapján vele lennék
A kérdező hozzászólása: mentek a zöld kezek köszönöm nektek :) azóta léptem együtt vagyunk Z-vel :)
Figyelj nem basztál szét családot mert az nem volt igazi család. Megcsalni megcsaltátok mindketten az akkori párotokat szal ezért le tudnálak titeket köpni, de tedd azt amit jónak látsz és amit a szíved diktál. És figyelj ha szereted Z-t vállald fel. Sosem jó ha szégyellitek egymást. Y-nal pedig ezt meg kellett volna beszélned, szépen leülni vele és szakítani, mert úgy gondolom hogy ez nem volt tisztességes. Bocsáss meg ha megbántottalak de ez az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: a megcsalás rész miatt én is szembeköpném magam de ezt már visszacsinálni nem tudom :( a fõ bajom Z-vel kapcsolatba hogy féltem mit fognak gondolni az emberek(kisváros rosszindulatú pletykafészkekkel tele..) hogy kisgyerekes elvált apával vagyok..de már nem érdekel..mindig meg akartam felelni mindenkinek és nem törõdtem azzal ami nekem jó! Bocsi a regényért ezt le kellett írnom. A válaszokat pedig köszönöm:)

Segítség! össze van kötve a SET TOP BOX a Tv-vel, de nem mûködik! Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: a TV-t, AV-re kapcsoltad?! (a megfelelõ videó bemenetet választottad ki, bemenetijel formátumnak?) Set Top Box márkája, típusa? milyen kábelen keresztül kötötted össze a TV-vel? TV márkája, típusa?

a TV-t, AV-re kapcsoltad?! (a megfelelõ videó bemenetet választottad ki, bemenetijel formátumnak?) Set Top Box márkája, típusa? milyen kábelen keresztül kötötted össze a TV-vel? TV márkája, típusa?

Segítség lapul lefelé a szopipárnám! Mit csináljak vele, hogy visszapuffadjon?

Hétfőn vettük,de látom,hogy fele olyan pufi,mint volt.Poliészter töltetű,mindigrajta fekszem,hogy támassza a hasam.Fel szoktam picit rázni és összedörzsölöm meg széthúzom az anyagot benne,akkor vissza puffad kicsit.Van valami ötletetek vagy csak a rázással tudom feléleszteni?

Legjobb válasz: Vegyél bele poliészter golyókat, mert összemennek.

Vegyél bele poliészter golyókat, mert összemennek.
A kérdező hozzászólása: Olyat kapok bababoltban?Nem mondták mikor vettük, hogy vegyek bele plusz töltetet. :/
Én tescoba vettem egy autós párnát, abból vettem ki. 1000Ft volt és elég is volt sokáig.
lehet venni utántöltõ golyókat hozzá. Sajnos nem tudom, hogy hol.
Tüzép telepen tudsz venni. Idõnként újra kell tölteni, mert összetöppednek a golyócskák.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!