Találatok a következő kifejezésre: Segítség, mi velem (180 db)

Mi baj lehet? Megvettem a SIMS 3-at és telepítettem az ORIGIN nevű program segítségével mivel csak azzal lehet elindítani a játékot! Játszottam is vele de most kiírta azt az ORIGIN hogy újra be kell jelentkeznem.

Be is jelentkeztem ezzel még nem volt semmi baj de a SIMS 3-at megint aktiválni kellett és ehhez termék kódot kért a játék. Be is írtam azt ami a CD tokján volt de azt írja ki hogy EZT A TERMÉK KÓDOT MÁR FELHASZNÁLTÁK! És nem tudok vele semmit se csinálni! Eredeti a cd és nem tudok vele játszani! Valaki segítsen!!! Nem értem, hogy mi a baj! Mát mindent megpróbáltam!!

Legjobb válasz: Nem értem, hogy eredeti CD-vel miért csinálja ezt... Megpróbáltál már neten kódot keresni és azt beírni?

Nem értem, hogy eredeti CD-vel miért csinálja ezt... Megpróbáltál már neten kódot keresni és azt beírni?
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam! Arra azt írja ki hogy nem megfelelõ a termék kód! De a másiknál meg azt hogy már használtál! Persze, hogy használtam mivel már egyszer aktiváltam a játékot! Nem értem miért nem engedi újra! Megpróbáltam újratelepíteni! Úgyse mûködött! :( Ha visszaviszem a játékot a Media Marktba ott tudnak mondani valamit??
(A netes kód keresésnél figyelj arra, hogy megfelelõ kiegészítõ - vagy ugye az alapjáték - kódját írd be!) Meg lehet próbálni visszavinni, de nem biztos, hogy tudnak vele kezdeni is valamit. (kb. 50% esély van rá)
A kérdező hozzászólása: Az évszakokhoz kerestem mert az a kiegészítõ lemez van meg és azzal kell elindítani! De sajnos nem jó! :S

Segítség! Mi történik velem?

Nemrég kb. 2 napja vettem észre hogy valami nincs rendben.Kezdõdött azzal hogy amilyen dolgok pik-pak eszembe jutottak most elég nehezen...ez az egyik a másik hogy tegnap reggel mikor felkeltem nemtudom már miért de elkezdtem számolni az 5*2,5öt és valamiért teljesen másképp számoltam.így szoktam:4*2,5 az ügye 10 ahhoz csak hozzá megy a 2,5 azt kész de ehelyett 5*2 ez ügye 10 +2,5*0,5 ami sztem komplikáltabb..ötlet?

Legjobb válasz: Reggel volt,nincs semmi gáz,velem is elõszokott fordulni ilyesmi.

Reggel volt, nincs semmi gáz, velem is elõszokott fordulni ilyesmi.

Segítség! Mi van velem?

Kb. 2 hete van barátom, és most nem aggódom. Nincsenek kételyeim, semmi rossz érzés... Nem parázok... Mi lett velem? 17L Olyan jó érzés!!!

Legjobb válasz: Ne is parázz, idõvel elmúlik.

Ne is parázz, idõvel elmúlik.
De jó neked... :D az én szerelmemet szerintem épp most rakják meg...
igen jó neked. :) #5 haha hát... pontosan tudom mit érzel (<- totál ugyanaz a szitu, csak az én szerelmem meg épp most rak meg valakit :D aki sajnos nem én vagyok)
Ez nem szerelem, hanem az egó ideiglenes kielégülése. Ez az állapot fog átfordulni az ellentétébe sajnos.
tumor-szifilisz-itisz-ózis :S amúgy szerelmes vagy.. húha.. de szörnyû lehet.
föld hív téged jelentkezz... nem érünk utol, elhagytad a bolygót
A kérdező hozzászólása: Ez a szerelem? Vááá ez tetszik!
Most azon parázol, hogy nem parázol? Ne idegeljed már magad fölöslegesen!

Segítség! Mi a baj velem?

Ejakulálás után kb 10-15 perccel mindig el kell mennem a wc-re pisilni. Ez mit?l van??

Legjobb válasz: Ez egy teljesen természetes reflex. Semmi baj nincs veled.

Ez egy teljesen természetes reflex. Semmi baj nincs veled.
mert b*zi vagy.
Ha dugás után kell, akkor kit érdekel?! Ha közben jönne rád... na aaaaaz, már sokkal érdekesebb lenne...
mert a pinakobold hirtelen kiöntötte a kóláját és kifojt!
Tuti terhes vagy! A gyakori vizelési inger azért vna mert a magzat miatt megnõtt a petefészked és nyomja.. terhes vagy!
Hmmm sztem pisilhetnéked van O.o
Terhes vagy A hasad nem szokott fájni???? OOOO
próbáld ki hogy dugás elõtt pisilsz és ha utána is kell akkor szerintem szexcunami keletkezik benned ami hatására hugyoznod kell :|
Ezt úgy mondod, mintha csak te pisilnél az egész világon.. Hát ember, én rögtön kiszoktam menni vagy ha nem is rögtön akkor 5perc múlva kimegyek pisilni... Akkor most mi van velem? Átváltozok épp?
Nincs ezzel semmi probléma.Én is mindig pisilek utána.
nem tudom h fiú vagy lány vagy, de ha fiú akkor elárulom, hogy ez teljesen természetes hogy wcre kell menned. ez azért van nehogy vmilyen húgycsõ fertõzésed legyen. Nemrég hallottam ezt az Ádám és Éva címû filmben.

Segítség! Mit tegyek!? A férjemmel 5 éve vagyunk házasok, jó vele úgy nagyjából minden kivéve a szexet.

Megértjük egymást, gyereket akarunk, de már nem jön össze kb úgy 4 éve. A legnagyobb problémám, hogy csak akkor szexel velem amikor ? akar és nem fogadja el hogy én is szeretnék kezdeményezni! Nem tudom felizgatni és zavarja ha próbálom felizgatni. Mostanában már nem is kívánom ?t. Kétségbe vagyok esve, hogy talán ezért nem jön össze a baba sem, mert nem jó a szex vele?! Már majdnem elváltunk tavaly emiatt..

Legjobb válasz: Szerintem ezt vele kellene megbeszélned...

Szerintem ezt vele kellene megbeszélned...
....hm..... pedig rá kell kérdezned, miért zavarja??? ha megértitek egymást, beszélnetek kell errõl :-(
Szomorú ilyenekrõl olvasni, az biztos. Hiszen, senki sem ilyen életre vágyik. Mindig felmerül bennünk ilyenkor a kérdés, hogy miért nem lehet olyan, mint az elején...hát igen..elmúltak azok az idõk. Én csak olyan praktikákat szeretnék ajánlani, ami pl nálam bejött, meg a férfiak körében elég közkedvelt: - pl ott van a szerepjáték! Neki nem kell tudnia, hogy erre készülsz, jobb a meglepetés. Öltözz be pl dominának, takarítónõnek, légiutaskísérõnek, tanárnõnek. Ilyen "jelmezeket" még magad is összekovácsolhatsz a saját ruhatáradból. egy a lényeg: légy eredeti! vagy most jut még eszembe a diáklány-tanár esete:) sok a lehetõség ebbõl a szempontból. lehet, hogy õ is belemegy a játékba, és ebbõl is fogja látni, hogy még azért van benned tûz. - vagy esetleg készíts egy könnyû vacsorát és tálald a saját meztelen testeden és úgy várd az asztalon:) - esetleg kicsit nosztalgiázhatsz is: kezdj el vele megint flörtölni, úgy, ahogy a megismerkedésetek idõszakában...aztán jöhet a leteperés remélem tudtam egy kicsit segíteni, és beveted ezeket a tanácsokat a férjednél. Sok sikert ha pedig ezekre sem reagál semmit...
nem lehet, hogy van valakije? én tuti nem bírnám azt amit csinál veled! lépj félre! (lehetõleg egy hasonló kinézetûvel!)
Utolsó hozzászólással egyáltalán nem értek egyet, a "lépj félre!" kijelentésével..... Az egyáltalán nem megoldás, s nem lesz boldogabb az élete sem attól, ha megcsalja a férjét, sõt, akkor még jön a lelkiismeret furdalás és a másik megalázása történet... Egyszerûen meg kell beszélni, valahogyan rávezetni a témára, hogy ne legyen kényes a rögtön nekiszegezett kérdés. Ebben talán tényleg nem tudunk mi, kívülállók segíteni, elsõsorban Nektek kell ez tisztázni! Tiszta szívbõl kívánom, hogy jöjjön helyre az életkétek!
Sztem se lépj félre!! Amúgy, mióta van ez így? Vagy mindig is így volt?? Ez sztem egy elég nagy probléma...engem biztos nagyon lehervasztana, ha a férjemet zavarná, hogy kezdeményezek!! Meg kéne ezt így vele beszélned... Kb úgy mond el neki is, ahogy ide feltetted a kérdést!! Amúgy, ha ekkor gond van a házasságotokban, h majdnem váltatok is miatta, akkor én elgondolkodnék a gyerekvállaláson!! Elõtte tisztázzátok ezeket!! Én is férjnél vagyok (2 éve) és most várjuk az elsõ kisbabánkat, de mindent megbeszélünk egymással!! Tényleg beszélgess el vele komolyan!! Mond el õszintén az érzéseidet, h ez rossz neked, és hogy nem érted miért van ez a szitu... üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: Tavaly sajnos én félreléptem emiatt, volt utána iszonyatos bûntudat és fájdalom mert reménytelenül szerelmes lettem akivel megcsaltam a férjem. Vele csodás volt a szex, de rá kellett jönnöm hogy a többi dolog viszont nem stimmelne. Megbántam amit tettem a férjemmel, ráadásul saját magamnak okoztam a legnagyobb fájdalmat vele. Végülis úgy döntöttem a férjemmel maradok együtt, csak sajnos a szex kérdés nem változott meg.

Kétszeres vállficam után MR-re küldtek . Nem igazán vagyok tisztában vele mit jelent ami a papíron van de az iternet sem nyújt segítséget . Mit jelent ez? ( lent írom)

A humerusfej hátsó lateralis részén egy 13*5 mm-es , impressio ábrázolódik.

Legjobb válasz: Az ember a különbözõ irányok alapján térben definiálható jelzõkkel van leírva. A humerus (felkarcsont) hátsó (tehát hátsó) laterális (tehát oldali) részén egy 13x5mm-es impresssio (benyomódás) ábrázolódik. Neked egyébként nem kell értened, hogy mi van a leleten.

Az ember a különbözõ irányok alapján térben definiálható jelzõkkel van leírva. A humerus (felkarcsont) hátsó (tehát hátsó) laterális (tehát oldali) részén egy 13x5mm-es impresssio (benyomódás) ábrázolódik. Neked egyébként nem kell értened, hogy mi van a leleten.

Segitség! Mi lehet a baja és mit tudnék vele csinálni?

Tegnap este lemerült a tabletem(Vodafone smart tab 3 7) és felraktam töltõre.De arra lettem figyelmes hogy csipog a töltõ és a tab nem tölt.Kiprobáltam az itthon lévõ töltõvel de hasonló volt a reakció.Mit tudnék vele csinálni?nagyon fontos lenne mert tele van a tab olyam dolgokkal amik máshol nincsenek meg és nem szeretném ha elvesznének :'(

Legjobb válasz: Tedd töltõre és hagyd ott sokáig. Ha túlzottan lemerül, ez a vége. Fél nap után, ha még akkor sem töltötte fel, vidd szervízbe. Bár az is lehet, hogy a konnektor rossz.

Tedd töltõre és hagyd ott sokáig. Ha túlzottan lemerül, ez a vége. Fél nap után, ha még akkor sem töltötte fel, vidd szervízbe. Bár az is lehet, hogy a konnektor rossz.

Segítség mi van velem? Nem bírom ezt. Mit csináljak?

Egyszerûen rettegek az iskolától,közlekedési eszközöktõl és minden olyan helytõl ahonnan nem tudok hamar kiszabadulni és sok ember van. Félek,hogy bekattanok elkezdek csapkodni vagy bekiabálok valami gáz dolgot esetleg káromkodok. Eddig nem történt meg viszont elkezdek remegeni,szédülni,hányin gerem lesz volt,hogy majdnem hánytam :( és úgy érzem mintha a világ álomszerû lenne, volt hogy öngyilkos akartam lenni és majdnem kiugrottam egy jármû elé.. én nem akarok ilyeneket gondolni és nem akarok rosszul lenni,nem tudok így suliba járni rettegek,tanácstalan vagyok. Voltam orvosnál azt mondta pánikbetegség? Normálsi,hogy meg akarom ölni magam közbe nem is? Kaptam gyógyszert is.. A legrosszabb,hogy mostmár itthon is elõjön ez a rosszulét ilyenkor olyan mintha meguflladnék nem érzem sajátomnaka végtagjaim.. és érzem hogy homályos az agyam és nem is én vagyok..

Legjobb válasz: fogyasztottál kábítószert?

fogyasztottál kábítószert?
A kérdező hozzászólása: Dehogyis akkor tudnám, hogy mi okozza ezt. Ijesztõ ez az egész :(
Szeded a gyógyszert? Ha igen, vissza kell menned az orvoshoz, mert szemmel láthatóan amit kaptál, nálad nem jó. Nyugi, nagyon sokan szenvednek hasonló bajtól, pszichológus, pszichiáter segítsége kell hozzá, és nagyon kitartónak kell lenni a terápiában, de ki lehet belõle jönni!
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy szedem igaz csak egy hete.. és elvileg kell pár hét amíg hat. Viszont mi lesz ha addig leégetem magam? megölöm magam stb? Alapjáratban is tiszta ideg vagyok már.
Csak nyugalom, ezek a betegségek egész jól gyógyíthatóak, csak sokáig kell várni, amig el kezd hatni a gyógyszer... hasonlóan, mint a depresszió esetén. Hónapok telnek el, amíg feldúsul a szervezetben, nem olyan, mint a fájdalomcsillapító, hogy beveszed, és 2 perc múlva hat. Sok türelem, erõ, kitartás, és kérd a környezeted (család, barátok) segítségét. Az élet csodaszép, de át kell menni a megpróbáltatásokon is. Neked pont ez a feladat jutott. De ne hagyd magad, meg tudod csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást, de nagyon aggódok :( Aki tud valami megoldást még nagyon örülnék neki!
Mivan?
A kérdező hozzászólása: egy virágon kb. egy hónapja találtam... onnan toom hogy holland mivel holland az áru.
Hát ez aranyos. Vegyél neki egy terráriumot, minimum 30 litereset. Rakj bele tõzeget, és adj neki enni füveket, zöldségeket. Már ha komolyan akarod tartani. De ha nem akarod megtartani, add nekem. :P
A kérdező hozzászólása: Tényleg cuki csak kiváncsi vagyok milyen fajta lehet.. :P

Segítség, mi a franc van velem?

egyszerűen felrobbanok saját magamtól. 11 hónapja vagyok együtt egy sráccal, akit minden eddigi barátomnál jobban szeretek, akivel már most közös jövőt tervezünk, akivel olyan őszinték vagyunk mint én azelőtt senkivel, aki szeret, figyel rám és én is szerethetem. A kapcsolatunk néhány zökkenő ellenére is csodálatos. Sajnos távkapcsolat, 2-3 hetente tudunk találkozni, van h még ritkábban, de ezt is átvészeljük és hamarosan talán tudunk rajta változtatni. De a probléma velem van. Mindenen megsértődök. Ha nem mondja h szeret, ha nem köszön meg vmit, ha csak vmit kicsit fura stílusban mond, akkor én bedurcázom és egyre jobban belelovagolom magam abba, h nekem rossz, mert ő megbántott. Semmi sem tud kizökkenteni. Szegény meg nem tudja mi van. Most is felhívott, csak úgy, nagyon örültem neki, de mondott vmit, ami nekem nem tetszett és megint megsértődtem. Így h lesz kedve máskor is felhívni? basszus elegem van magamból, mert tudom h szánalmas vagyok, és utólag nagyon szégyellem magam, nem győzök bocsánatot kérni, de akkor ott képtelen vagyok uralkodni magamon. Kérlek segítsetek, volt már vki hasonló helyzetben? Mivel győzhetném le ezt a förtelmes tulajdonságomat?? 21L

Legjobb válasz: Ha minden frusztációdat rajta vered le, ne csodálkozz, hogy egyszer csak nem hív. Képzeld magad az õ helyébe: nagyon ügyel mit mondhat, hogyan mondhatja, hogy nehogy beletaposson a pici lelkedbe! Aztán majd jön egy lány a szomszédból, aki figyel rá, nem haragszik meg rá minden [email protected]ért! Rendezd le magadban! Tudatosítsd, hogy nem akar õ téged megbántani. Nincs erre varázslat, trükk, amit ha megteszel, elmormolsz akkor minden csodálatos lesz! Nézz magadba és jöjj rá miért is vagy ilyen hisztérika! Szüntesd meg az okot! Ha szereted szokj le errõl!

Ha minden frusztációdat rajta vered le, ne csodálkozz, hogy egyszer csak nem hív. Képzeld magad az õ helyébe: nagyon ügyel mit mondhat, hogyan mondhatja, hogy nehogy beletaposson a pici lelkedbe! Aztán majd jön egy lány a szomszédból, aki figyel rá, nem haragszik meg rá minden [email protected]ért! Rendezd le magadban! Tudatosítsd, hogy nem akar õ téged megbántani. Nincs erre varázslat, trükk, amit ha megteszel, elmormolsz akkor minden csodálatos lesz! Nézz magadba és jöjj rá miért is vagy ilyen hisztérika! Szüntesd meg az okot! Ha szereted szokj le errõl!
Tudod mikor néztem én szappanoperát?...amikor A Homok titkait adták le elõször...holtkóros Tónyóval együtt :D Már azt sem tudom, hogy mirõl szólt...voltam vagy 10 éves.....nah azóta sem néztem sorozatot.
Egyszerü a válasz-Szeretett hiány- nem ugy értem hogy nem szeretnek benneteket, hanem hogy nem elég ennyi, még több kell, és nem elég töle, zavaró a nem teljes apa leány kapcsolat, mivel vele érzed hogy öszinte vagy, igy mellette engeded utjára igazán az érzelmeidet is, vagyis ha bárki más okozza is a feszültséget benned, rajta csattan az ostor, mert arra számitasz, ö ismer, ö meg érti a kirohanásodat. Pedig átestél a ló másik oldalára, ha veled csinálná ezt te meddig birnád?max 1 napig? Ne legyél annyira biztos benne, hogy az ö szerelme mindent elvisel, akkor talán vissza fogod magad. Ahogy olvasom a leveleket az az érzésem hogy valami hülye mexikói vagy ilyesmi sorozatot néztetek, és abból ragadt rátok ez a hisztérikus viselkedés , az csak film, a valósághoz nincs köze. Tessék többet sexelni, igen is kezdeményezzél, ha többször ki elégülsz , nyugodtabb leszel, kényeztesd ugy, ahogy szeretnéd ha téged kényeztetnének, meg mutatod neki mire vágyol, és mind ketten csak nyertek rajta.DE nem csak a sexre gondolok. DE ha ezt nem tudod végig csinálni, akkor az a baj, hogy már nem is szereted igazán, csak még nem akartad bevallani még magadnak sem.
Pont ezt látom most én is, kedves 10-es amit te. Hogy okosabb lett volna kötni egy egyességet, hogyha úgy érzem, hogy elgurult a gyógyszer, akkor felemelem a seggem és távozom. Én csak addig tudtam fejleszteni, hogy ha tudtam, hogy olyat mondanék, amit magam is megbánnék, akkor az orrom allá hümmögtem, hogy semmi, semmi. Persze erre kérdezgette, hogy de mi, de mi, aztán mégnagyobb hévvel jött csak amit nem akartam mondani. Utólag azt gondolom, hogy nem kell mindent megbeszélni, tisztább megegyezni abban, hogy akkor inkább elhúzok, és ha magamhoz tértem jövök. így nincs kínos magyarázkodás, meg orr alá hümmögés, hanem tudja a másik, hogy csend van és majd jövök ha már kititsztult a kép.
Megnyugtat a tény, hogy nem csak én vagyok ilyen:D Néha egy egyszerû kérdés (pl. Hogy aludtál? Mit álmodtál?) megõrjít. Nem is maga a kérdés tartalma, hanem hogy KÉRDEZ. Néha nincs kedvem válaszolni, és ilyenkor csak úgy figyelmen kívül hagyom, mintha meg sem hallanám. Erre megsértõdik (jogosan) és elkezd b.szogatni, hogy miért nem válaszolok, aztán én meg kikelve magamból, hogy hagyjon már békén. Régen gyakrabban elõfordult, most már azért próbálom visszafogni magam. Apámmal nekem is rossz a kapcsolatom. Illetve nem is tudom, hogy milyen. Szeretjük egymást, de alkoholista, folyton bánt ha iszik (lelkileg), számtalanszor k.rvázott már le stb. Ha józan, akkor viszont imádom. Ahogy õ is engem. Lehet ez az oka. Mondjuk én mióta fogamzásgátlót szedek sokkal érzékenyebb/sírósabb vagyok, ezért kerülöm a veszekedéseket - a halálom, amikor a párom sírni lát. Ha érzed, hogy kezdesz ideges lenni, menj el sétálni, vagy bárhova, csak kerüld el a barátod. Mondd el neki, hogy ez van, ha hirtelen elköszönsz a telefonba, akkor megint felhúztad magad, ne kérdezgessen, csak hagyja, hogy letedd, aztán ha lenyugodtál visszahívod. Nálunk csak ez válik be.
Hasonló voltam én is, mondjuk én kiabáltam ha nem tetszett valami. Aztán rájöttem, hogy édesanyám sokszor rajtam vezette le a feszültséget és minden hülyeség miatt leordította a fejem (hogy raktad le az a tollat az asztalra és hasonló jelentõségû dolgok), ezért mire vissza mertem szólni neki eljutottam odáig, hogy a "milyen napod volt ma?" kezdetû kérdésre is magamból kikelve ordibáltam, hogy mit kell engem folyton csesztetni, biztos nem is azért kérdezi mert érdekli, csak hogy belém köthessen, stb. Amikor rájöttem, hogy ez így nem megy tovább, mert másokkal is ilyen genyó módon viselkedek, akkor megpróbáltam nem rögtön visszaszólni mindenre ami bántott, inkább gondolkozom rajta még 10 percet és ha utána is úgy gondolom, hogy igen ez bántó volt, akkor higgadtan közölöm, hogy ez ezért vagy azért nem tetszik. Bár hosszas tréningezés után jutottam csak el idáig, de megérte.
Igen, ezt én is akartam javasolni. Én is elkezdtem pszichoterápiára járni, remélem segíteni fog. Mert mégegyszer nem akarok így járni.
Szia, én is pont ugyanilyen voltam. Rá is ment egy házasságom. A végén már nagyon durván besértõdtem mindenen és a volt férjem lelépett egy másik csajjal. Utána elkezdtem önmagam után kutatni (Hellingeres-családállítás, kineziológus) és kiderült, hogy az egyik fõ ok az apámmal való kapcsolatom (nem túl rózsás), a másik, hogy pont az apám miatt sztereotípiákat állítottam fel, hogy milyennek kéne lennie egy tökéletes kapcsolatnak és abba nem fér bele, hogy a férj így-vagy úgy beszéljen e feleséggel. Szóval a lényeg, hogy magadat, és a kapcsolatodat is el kell fogadni olyannak, amilyen és ha magaddal már jóban vagy, akkor menni fog. Javaslom, hogy keress fel szakembert, aki segít megfejteni az okokat.
Én is ilyen vagyok, csak én még ahhoz is gyáva vagyok, hogy utána bocsánatot kérjek, saját magammal is elhitetem, hogy nekem volt igazam. Rá is ment a kapcsolatom 3 év után...
Na, ez megnyugtat, hogy nem csak én vagyok ilyen. Hasonló a problémám, már én is felismertem, hogy olykor-olykor egy elviselhetetlen hárpia vagyok. Ha lenyugszom, megfogalmazódik bennem a kérdés, hogy a drága férjem, hogy tudott elvenni?! Én 26 éves vagyok, sajnos a toleranciaküszöböm nagyon alacsony. Hamar felhúzom magam és hülyeségeken is megsértõdöm. Aztán nem gyõzök bocsánatot kérni a viselkedésen, vagy a hisztérikus kiborulásom miatt. Nagyon nagyon szeretnék változtatni rajta, néha érzem, hogy na most sikerült megállnom, hogy visszaszóljak, de néha elborul az elmém és nem tudom türtõztetni magamon. :( Tudom, hogy ez nem mehet így sokáig. Maximálisan együttérzek veled és én is próbálok megoldást találni.
Basszus mintha csak magamról olvasnék... Mondjuk én nem csinálom ezt minden nap csak vannak ilyen sértõdõs napjaim, pl mielõtt megjönne a menstruációm, vagy miután megszûnt. Mondjuk én szedek fogamzásgátlót és szerintem amiatt lettem ilyen érzékeny. Lehet nálad is ez a probléma. Azt javaslom hogy próbáld meg leállítani magad, ne végy mindent halál komolyan, próbálj meg laza lenni és viccnek felfogni saját magad megsértõdéseid. Pl.: Jajj de hülye agy már megint egy ilyen kis semmiségen berágok. Gondolj bele az életben sokkal nagyobb hibák és problémák is vannak mint egy rosszul megfogalmazott vagy rossz hangsúllyal kiejtett mondat. Foglald le magad és ne törõdj ezekkel.
Ez már egy nagy elõrelépés, hogy felismerted a problémát és nem a barátodat hibáztatod mindenért. Én azt tanácsolom, hogy amikor olyasmi történik, amit sértõnek érzel és abban a pillanatban rosszul esik, akkor igyekezz elnyomni magadban ezt az érzést és ne mutasd ki a barátodnak, hogy mit érzel.Néhány perc/óra múlva úgyis belátod, hogy megint túlreagáltad a dolgot, de akkor legalább a barátodnak nem okozol fájdalmat és nem kell folyton bocsánatot kérned tõle. Velem is szokott lenni olyan, hogy egy adott dologra rosszul reagálnék, de olyankor nem verem ki rögtön a hisztit, hanem igyekszem higgadtnak látszani.Egy óra múlva, mikor elszáll a mérgem és a sértettségem, saját magamon nevetek, hogy, hogy tudtam felhúzni magamat ilyen jelentéktelen apróságon. Mindenképp próbálj változtatni ezen a rossz szokásodon, mert elõbb-utóbb a barátod meg fogja unni az állandó sértõdéseidet és el fogy hagyni emiatt. Nem kell mindent annyira a lelkedre venni, fõleg ha teljesen biztos vagy benne, hogy szeret.Egyébként néha az ember akaratlanul is megbántja még a hozzá legközelebb állókat is, de az ilyen hiperérzékeny emberekkel, mint te nagyon nehéz bánni. 22/L
Pedig sajnos a szappanoperás válaszadónak igaza van, nekem kellett egy szakítás, hogy belássam. A jó szex valóban megoldás a legtöbb problémára, és azt a nõ dolga fenntartani. A jó szex fedzültséget old, közõs élmény, megteremti a meghittséget és a folyamatos testiséget a kapcsolatban. Persze amíg benne voltam én is dacosan álltam ehhez a kérdéshez, hogy persze majd pont ösztönszinten oldjuk meg a problémát, meg hogy majd pont én fogok nyomulni, mikor engem kellene tenyéren hordozni, értem kéne rajongani. Utólag ki tisztult fejjel abszolút azt látom, hogy a hisztis nõknek a legnagyobb segítség a szex.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!