Találatok a következő kifejezésre: Segítik vagy akadályozzák egymást az (1 db)

Segítik vagy inkább akadályozzák egymást az avast és Ad-Awaret virusirtók? Magyarán: érdemes-e mindkettőt letölteni?

Legjobb válasz: A kettõ nem ugyanaz. Ad-aware spy/adware írtó, Avast meg vírusírtó. Ha ingyenes vírusvédelmet akarsz akkor telepítsd, jó kis vírusgyilkoló.

A kettõ nem ugyanaz. Ad-aware spy/adware írtó, Avast meg vírusírtó. Ha ingyenes vírusvédelmet akarsz akkor telepítsd, jó kis vírusgyilkoló.
A kémprogram figyelõk és a vírusírtók mehetnek egymás mellett is.
de az új Ad-aware 10 az már vírusírtó egyben de nem ütik egymást

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem tudok belépni a felhasználói fiókomba. Miért?

Üdvözletem!
Lenne egy problémám. A Notebookomon (Asus R11CX) most Win7 Home Basic van. Van rajta két fiókom, egy otthoni, egy iskolai. Most egy ideig nem léptem be az iskolaiba, mert szünet volt. De holnap már iskola és nem enged belépni. Jelszó nincs rajta, egy általános fiók. Ez történik: Rákattintok, 1-2 másodperc múlva bejön a háttérkép, de rá másodpercre ki is dob. Az otthoniba beenged. Az iskolai fiókból lementettem a cuccokat, szerencsére nem sérültek. Eddig teljesen működött. Megpróbáltam csinálni egy új fiókot, de ugyan az. Mi lehet a baj?

1

ESET 6-ban fontos vagy ajánlatos bekapcsolni a dokumentum védelmet?

Mert láttom alapból nincs engedélyezve.

6

Tálcára teszi a programokat ez milyen vírus?

Nem bezárja a programokat hanem leteszi folyamatosan a tálcára olyan mintha folyamatosan akarna valami az előtérbe jönni mintha 55 másodpercenkén valami előjönne és hátérbe szorítja az össze többi programot és leteszi a tálcára.

3

Hogy lehet a pendriv-ot levédeni illetéktelen felhasználók ellen? Pl. Kódolással v van -e valami más lehetőség hogy illetéktelen ne tudja megnyitni?

1

Le lehet-e írtani a virust anélkül hogy a fájlt is letörölné a vírusírtó?

Hogyan ,ha esetleg lehet?

3

Hogyan lehet pornóoldalakat letiltani?

Gyerek elől hogy nehogy véletlen rátévedjen ilyenre, mivel hirdetésekbe is mindig van, oldalt feljön..

9

FONTOSSSSS NOD32-ben hol lehet editálni az update szerverek listáját?

tudom, hogy a programban lehet hozzáadni/modositani az update szervereket, de nekem az a probléma jött létre, hogy lejárt a 30 napos trial és nem enged hozzáférni semmilyen menüponthoz, viszont az upgrade to full version-nél meg azt irja ki, hogy nem tud hozzáférni az update szerverhez. Ezért kellene vhogy, hogy kivülröl adjam meg neki, hogy honnan töltse le a frissitést.

2

Chrome böngészőben hogy tudom beállítani hogy mindig, mindenhol megjegyezze a jelszavakat a gép?

3

Mi lehet ez a virus?

Van egy koobe x7 slim tabletem,és egyfolytában valami létrehoz teljesen fekete képeket.a képek neve dsc és utána valami anime és hogy favim.com.irritalo h kepeket generál,olykor már mappákat is.a tableten jelly bean op.rendszer van.valami ötlet?virusirtokbol vagy 20 at kiprobaltam,de semmi.van h valami meta res a mappa neve amit létrehoz.

3

Hogyan tudom megnézni laptopomon h mi az ip címem?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!