Találatok a következő kifejezésre: Segítik vagy akadályozzák egymást (1 db)

Segítik vagy inkább akadályozzák egymást az avast és Ad-Awaret virusirtók? Magyarán: érdemes-e mindkettőt letölteni?

Legjobb válasz: A kettõ nem ugyanaz. Ad-aware spy/adware írtó, Avast meg vírusírtó. Ha ingyenes vírusvédelmet akarsz akkor telepítsd, jó kis vírusgyilkoló.

A kettõ nem ugyanaz. Ad-aware spy/adware írtó, Avast meg vírusírtó. Ha ingyenes vírusvédelmet akarsz akkor telepítsd, jó kis vírusgyilkoló.
A kémprogram figyelõk és a vírusírtók mehetnek egymás mellett is.
de az új Ad-aware 10 az már vírusírtó egyben de nem ütik egymást


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Először is hol tudnám visszaállítani a gépet egy korábbi időpontra ha win 7-em van? Második hogy ha vissza is állítom akkor a Chrome on volt kedvenceim is visszajönnek? Meg pl a könyvjelző sávon kimásolt oldalak is?

7

Avast program frissítő letíltását hogyan tudnám feloldani?

1

Egy netbookra milyen vírusirtót ajánlotok?

Itt vannak a gép tulajdonságai: Láthatóan nem egy erőműről van szó. Szerintetek milyen vírusirtót rakjak rá? A lényeg hogy ingyenes legyen, ne fogja nagyon a gépet és azért megbízható is legyen.

11

Különös helyfogyatkozás a számítógépen. Mit tegyek?

Adott egy C meghajtó, ami 24 GB. Ezen tartok egy Windows 7-et és 2 giga zenét, szóval elvileg nem foglal olyan sokat. Ezzel szemben azt vettem észre, hogy fokozatosan csökken a szabad hely, eléggé gyors ütemben.(Ccleaner-t és Registry Cleanert rendszeresen futtatok)Vírusra tippeltem, ezért átfuttattam az Avastot, de nem talált semmit. Mivel állhatok szemben/Mit tudok tenni ellene újratelepítésen kívül?

7

Az Avast ingyenes verziója jó vírusirtó? Megbízható?

Most Eset Smart Security próbaverziót használok és gondoltam megveszem 1 évre mert igénybe tudnám venni az 50% diákkedvezményt de ha az Avast ingyenes verziója plusz mondjuk egy Comodo tűzfal jobb párosítás lenne akkor inkább nem veszem meg.

3

HDD-nél az hogy 16MB vagy 64MB az mennyire számít?

2

Találkoztatok ezzel a vírussal/féreggel? Hogy lehet megoldani?

Egy olyan vírus/féreg van a gépemen, ami eltünteti -látszólag- a pendrive-ról az adatokat, és egy parancsikont hoz létre, csak így lehet elérni a fájlokat, vagy esetleg ha a rejtett fájlok láthatóvá vannak téve. Malvarebytes Anti-Malvare nem talált semmit, Avast antivírust próbáltam, az nagy nehezen talált valamit, mikor bedugtam a pendrive-ot, de csak karanténba tudta rakni a fájlt, minden ugyan úgy ment tovább. Mostanában pedig már a gép is nagyon betegesen kezdett lassulni (habár nem biztos, ugyan az az oka).

Oldotta-e már meg valaki ezt a problémát, és hogyan?

2

A gép bekapcsolása után annak rendje módja szerint feláll a win. Kb fél perc után szét esik a kép pixelekre. Hogyan lehetne ezt orvosolni?

A bekapcsolás után rendesen működik az egér és a billentyűzet is, de csak a bootolás alatt. Utánna mint ha nem lenne rádugva nem látja a win. feltettem egy Ubuntu linuxot az teljesen rendben feltelepül. Ha viszont a win telepítőt teszem be, mire arra kerülnesor, hogy arról bootoljon már nem látja a billentyűzetet.

1

Igaz hogy azok akik olyan Eset Smart Security kulcsot használnak amit sokan használnak még rajta kívül azzal sebezhetőbb a rendszer ( bővebben lent )?

Olvastam néhány helyen hogy aki olyan Eset Smart Security Licenc-et használ amit más is használ pl neten keres egy egy éves kulcsot, hogy azok akik ezt használják nem kapnak olyan frissítéseket mint aki eredetit használ azaz sebezhetőbb a rendszer ezáltal. Ez igaz vagy csak valaki hülyeség?

7

Most veszek új laptopot és mire ügyeljek, ha be akarom vinni a gépet a boltunkba? 20/F

Most veszek új laptopot (adják hozzá az oprendszert is) és van nekünk egy vegyesboltunk, ahol én is szoktam segíteni, pl. beállni a pénztár mögé, ha apa elmegy árúért. ÉS, ha neadjisten betéved egy NAV-os (vagy hasonló ellenőr), és bent van az új laptopom,, akkor joga van megvizsgálni, hogy mi van rajta? Mert nem akarom, hogy megbüntessenek minket. Ráraknám a zenéimet, pár programot (nagyrésze freeware) és pár filmet.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!