Találatok a következő kifejezésre: Segítik vagy akadályozzák (1 db)

Segítik vagy inkább akadályozzák egymást az avast és Ad-Awaret virusirtók? Magyarán: érdemes-e mindkettőt letölteni?

Legjobb válasz: A kettõ nem ugyanaz. Ad-aware spy/adware írtó, Avast meg vírusírtó. Ha ingyenes vírusvédelmet akarsz akkor telepítsd, jó kis vírusgyilkoló.

A kettõ nem ugyanaz. Ad-aware spy/adware írtó, Avast meg vírusírtó. Ha ingyenes vírusvédelmet akarsz akkor telepítsd, jó kis vírusgyilkoló.
A kémprogram figyelõk és a vírusírtók mehetnek egymás mellett is.
de az új Ad-aware 10 az már vírusírtó egyben de nem ütik egymást


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez milyen vírus lehet?

Egy platform játékkal szeretnék játszani. Nem az eredeti játékkal, hanem annak az átírt verziójával. Szóval a textúrák megvannak változtatva stb. (Amúgy az egész csak egy 40 megás gagyi játék és az alap játék is baromi régi)
Szóval amikor indítom a játékot akkor az indítófájlt vírusnak érzékeli.
Ezt írja az Avast!
Win32:RmnDrp
Mást nem ír róla.
Most kipróbáltam a "Javítás" műveletet, de nem tudom, hogy ezután nem fog-e hibásan működni.

Előre is köszi!

1

Először telepített (XP helyett) Win7 esetében hogyan tudom feloldani az XP alatt titkosított mappákat?

Rendszergazda jogot kért, engedte feloldani, legalábbis látszólag, de a mappában lévő fájlokat (fotók)továbbra sem engedi használni. Pótolhatatlan családi fotókról van szó. Előre is köszönöm a segítséget!

3

Miért tölti le a Win7 mindig ugyanazokat a frissítéseket?

Tegnap feltettem majd le is vettem az Iobit Advanced SystemCare alkalmazását (majd le is szettem), ami képes elmaradt frissítéseket is pótolni. Pont voltak egyébként is Win7 frissítések. Valamiért megzavarodott a windowsom és 2 frissítést újra és újra fel akar telepíteni. A frissítési előzményekben már 3x szerepel 2 tétel. Az egyik talán excel viewer frissítése a másikra nem emlékszem. (nem otthon vagyok) Hogyan lehet renberakni?

3

Windows XP 2002 operációs rendszerhez melyik vírusítrót ajánlanátok? Mosz mi a legjobb vírusírtó?

4

Protektor. Dll PUP:win32:BProtect-A (PUP) virust jelez az avast, de semmit nem tud vele csinálni. Mi a tegyek?

4

Nod32 érzékeli a vírusokat? Mindegyiket? (trial verzió, legális) mert játszok, egyszer cska újra indul, meg nagyon lassú

9

NOD 32 a fertőzött fájlokat hogyan kell törölni a gépről?

7

Milyen szünetmentes tápegységet érdemes venni?

Nem értek hozzá ezt előre leszögezem:D
Szóval. Tápom: Chieftec CTG500.
Nem tudom hogy hány fajta szünetmentes van, de nekem olyan kellene, hogy ha elmegy az áram, akkor ugye lássa el a gépet árammal addig míg ki nem kapcsolom, vagyha csak pár másodpercre megy el, akkor is bírja:D Tehát értitek.
Mennyibe kerü egy rendes "márkás" szünetmentes, és ha lehet ajánljatok is valamit. Köszönöm! ;)

4

Trójai kiirtása?

Sziasztok!

Nő vagyok, szóval légyszi próbáljatok meg leereszkedni a szintemre, mielőtt válaszoltok. :P :)

Szóval én okos, letöltöttem valami cuccot ma, és kaptam ajándékba egy csinos kis vírust. Azt írja, hogy a helye c:program files/google/deskpot/...stb-stb.

Van Panda cloud vírusirtóm, amit még életemben nem használtam. Hát gondoltam most ideje lenne fölfedezni. Ki is választottam a vizsgálatnál a számítógép vizsgálatát. Egy darabig ment, mindig egy kis felugró ablakon jelezte, hogy épp hány vírust blokkol. Aztán hirtelen megszakadt. Kiírta hogy hiba, és azóta semmi. Most ki tudtam lépni belőle, megpróbálom újra elindítani.

Egyenlőre tehetek ettől többet? Azt sem tudom, hogy ezzel a kereséssel megyek e egyáltalán valamire. Ha nagyon nem jön ez ma össze, akkor holnap viszem egyik barátomhoz a laptopot, de ha addig tudok valamit tenni, hogy pl. megnyissa az oldalakat (mert azt sem engedi, ez az egyetlen, ami bejön) akkor megköszönöm a tanácsokat. :)

3

A hozzáférés megtagadva mit tegyek?

van egy jéték és oda az egyetlen pénz kód a dokumentum átírása át is irom de amikor mentenésm akkor kiírja h hozzáférés megtagadva win 7 gépem van és a dokumentum a program filesben van!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!