Találatok a következő kifejezésre: Segíti az gyógyszer (9 db)

Segíti az Eurovit gyógyszer szedése a teherbeesést?

Az Elevit gyógyszerr?l már hallottam és jónak bizonyúl mások szerint,de nem szedem helyette (Eurovit)ez folsav.

Legjobb válasz: Se az Eurovit,se pedig az Elevit nem gyógyszer,hanem vitamin.A teherbeesést elvileg nem segítik,bár nem árt ilyenkor a több vitamin a szervezetben.Mindegyikben van folsav is!

Se az Eurovit, se pedig az Elevit nem gyógyszer, hanem vitamin.A teherbeesést elvileg nem segítik, bár nem árt ilyenkor a több vitamin a szervezetben.Mindegyikben van folsav is!

Izomszakadás esetén milyen gyógyszer illettve vitamin vagy táplálékkiegészitõ segiti az izom gyógyulását?

Legjobb válasz: Mûtét. Attól függ mennyire szakadt. Részleges vagy teljes. Köpöly terápiát is használnak rá.

Mûtét. Attól függ mennyire szakadt. Részleges vagy teljes. Köpöly terápiát is használnak rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi És mûtét után van valami vitamin vagy táplálékkiegészitõ segiti az izom gyógyulását?
A teljes értékû étkezés. Ha húst eszel, akkor elvileg minden tápanyaghoz hozzájutsz, bõséggel, ebbõl tud építeni, regenerálni a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: köszi
Honnan tudom hogy reszleges vagy teljes szakadas?
Ha teljes, mozogni sem bírsz. :) A részleges viszonylag gyorsan gyógyul, nekem is az van/volt, csak pihentetni kell. De egy teljesnél már asszem fekvés van. Traumatológiára menj el. Nekem a részlegesre calcium és magnézium sandozt ajánlottak. Meg sok C vitamint. Meg persze táplálkozz rendesen. Hús és zöldségek.

Van olyan gyógyszer ami segíti a tanulást és az emlékezést?

Itt nem amfetaminra gondolok, hanem valami olyanra ami nem felpörget, hanem az agy összeköttetéseit, adatáramlását gyorsítja.. vagy valami ilyesmi.

Legjobb válasz: A ginkgo bilobát, fo-tit, reishi gombát és schisandrát tartalmazó Ginkgó tabletta nagyon jó hatású, segíti többek között az agy oxigénnel való jobb ellátását, így javítja a tanulás hatékonyságát, a memóriát is.

A ginkgo bilobát, fo-tit, reishi gombát és schisandrát tartalmazó Ginkgó tabletta nagyon jó hatású, segíti többek között az agy oxigénnel való jobb ellátását, így javítja a tanulás hatékonyságát, a memóriát is.
elsõ körben ki kéne deríteni mi okozza a memória és tanulási zavaraidat lehet akár egyszerû táplálkozási gond, dehidratáltság, nyomelemhiány, de akár neurológiai vagy daganatos megbetegedések is ;)
bilobil
GreenTea Limitless mi?! :D Ginkobiloba, szójalecitin,
"elsõ körben ki kéne deríteni mi okozza a memória és tanulási zavaraidat lehet akár egyszerû táplálkozási gond, dehidratáltság, nyomelemhiány, de akár neurológiai vagy daganatos megbetegedések is ;) A válasz 34%-ban hasznosnak tûnik. " meg se szoktam nyikkanni, ha le vagyok pontozva, amikor igazam van, de ezen már csak röhögni tudok kínomban....
Persze, C-vitamin.
Kávé. De többre mész, ha tanulás elõtt kialszod magad, aztán futsz egy kört vagy tornázol egy kicsit; jó körülményeket teremtesz a tanuláshoz, a memorizáláshoz pedig jó módszereket alkalmazol.
Memória tea, kis dózisú lsd.
A kérdező hozzászólása: Ami azt illeti az LSD lehet, hogy segít emlékezni, de tanulni is segít? És ha kimegy belõlem a drog hatása utána is emlékezni fogok legalább a megtanultakra?
00:42 Az LSD komplett idiótává teszi az embert, amíg tart a hatás. Tanulj meg hatékonyan tanulni.
Hát gratulálok neked! Azért, ha egy picit is érdekel a saját életed, nézd meg a videót: http://narconon.hu/droginfo/lsd.html http://indavideo.hu/video/LSD-HATAS_HAT_ELEG_DURVA#p_comment.. Ha azt gondolod, ebben az állapotban képes leszel tanulni, emlékezni, az a te bajod. Mellesleg: nem viccbõl írtam a c-vitamint! Napi 1000 mg, és simán pörögsz tõle, én el sem bírok este aludni... Nem is tudom, mit fecsérlem rád az idõmet, szerintem engem jobban érdekel az életed, mint saját magad. Gondolkozz el ezen!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Van LSD-s ismerõsöm. Tõle tudom, hogy egyszerre 1000 dolog kavarok a fejében. Szóval ha nem nagy adagot veszek be, akkor lehet, hogy hatna. A C vitaminról meg annyit, hogy 1500 mg-ot fogyasztok. Múlthéten köhögtem, akkor 3000-et ettem meg naponta. De tanulni nem tudtam.

Az orvos tud olyan gyógyszert felirni, ami segíti, hogy teherbe essek? Egyáltalán létezik ilyen gyógyszer?

NEKTEK KELLETT ORVOSI SEGÍTSÉG A TEHERBE ESÉSHEZ? SZEDTÉL VALAMILYEN GYÓGYSZERT? ELÕTTE MENNYI IDEIG PRÓBÁLKOZTATOK?

Legjobb válasz: Úgy tudom, kb egy évig, ha nem esel teherbe, érdemes kivizsgáltatni magad jó szakorvossal, hogy mi lehet az ok. Tehát kb egy évig nem kell semmit tenni, mert lehet, hogy megától megoldódik. Ha feltárták az okot, csak utána tudják megadni a kezelés módját. Az esetek egy részében nem a nõnél, hanem a férfinél keresendõ az ok, de ezt már a szakorvosodra kell bízni.

Úgy tudom, kb egy évig, ha nem esel teherbe, érdemes kivizsgáltatni magad jó szakorvossal, hogy mi lehet az ok. Tehát kb egy évig nem kell semmit tenni, mert lehet, hogy megától megoldódik. Ha feltárták az okot, csak utána tudják megadni a kezelés módját. Az esetek egy részében nem a nõnél, hanem a férfinél keresendõ az ok, de ezt már a szakorvosodra kell bízni.
Igen, vannak hormon készítmények, vannak immunerõsítõ készítmények stb. De ha eljársz kötõszöveti masszázsra vagy reflexológiai masszázsra az is segíthet. Ha teherbe estél azonnal abba kell hagyni a masszíroztatást.
Persze hogy létezik: Homeopátiás a Mastodynon Sima a Clostilbegyt
A kérdező hozzászólása: Most kezdtem használni ebbe a hónapba ovu tesztet, hát most leszek közép idõbe szal, elkezdem holnaptol használni, görbét nem vezetek...

Nagyon úgy néz ki, hogy nincs peteérésem és gyógyszerrel segítenek. Mennyi az esélye annak, hogy így sikerül teherbe esni?

Legjobb válasz: Az egyik barátnõmnek 1 évben csak egyszer volt peteérése, neki is gyógyszerrel, majd beültetéssel segítettek. Kedden szülte meg az ikerfiait. Ne aggódj, Neked is sikerülni fog!

Az egyik barátnõmnek 1 évben csak egyszer volt peteérése, neki is gyógyszerrel, majd beültetéssel segítettek. Kedden szülte meg az ikerfiait. Ne aggódj, Neked is sikerülni fog!
Szia! Nekem segített a 2. hónapban terhes lettem, de van akinek egyáltalán nem használ. Én clostyt kaptam. Napi 2-õt kellett szednem a mensi 2. napjától 5 napon át. Az elsõ doki akihez elmentem õ is ezt adta, de a ciklus 5. napjától.. és nem csinált hormonvizsgálatot sem. A második doki adta a fent említett adagban és hormonvizsgálatot is végzett... kiderült hogy nem csak closty kell hanem bromocriptin is mert picit alacsony volt a prolaktinom... Hát így jött össze a baba.. Tehát nem minden doki csinál vizsgálatot és nem minden doki ugyanúgy szedeti a pácienseivel. Ez a gyógyszer szerintem lutri.. mivel minden orvos máshogy alkalmazza. Van akinek 1-et kell szedni van akinek 2-õt..és ez is orvosfüggõ. Van akinek így beválik mert pont eltalálják az adagot van akinek nem. Az biztos hogy ha jó orvosod van szerintem segíteni fog. üdv.

Kb 1 éve tartó hasmenésem van kimaradásokkal a gyógyszerek idéglenesen segitenek, mi lehet az oka, talán IBS? 16/l

Legjobb válasz: Milyen vizsgálatok voltak eddig. Ha minden kóros dolog ki lett zárva, csak akkor mondható hogy IBS-ed van.

Milyen vizsgálatok voltak eddig. Ha minden kóros dolog ki lett zárva, csak akkor mondható hogy IBS-ed van.
Akár az is. De ilyen panaszokat tud okozni egy laktóz vagy glutén érzékenység is. Ha még nem voltál gasztroenterológián el kéne menned.
Hasonló tünetek után nyáron derült ki hogy fruktóz-malabszorpcióm van. Kérjél h2-es kilégézési tesztet.

Melyik a legjobb az agy működését segítő gyogyszer?

Mint a memolite max. Tapasztalatok alapjan. Mell?zzük a tanulni kell es kesz mondatokat mer nyilvan hogy kell. Erettsegi szünetre vennem felkeszülesre

Az inszeminációt is megelőzi hormonkezelés, vagy csak Clostylbegit tablettával, vagy más gyógyszerekkel segitenek rá?

Legjobb válasz: Igen, elég erõs hormonkezelés elõzi meg! Alapból Clostyt adnak, aztán figyelik uh-n a peteérést, ha eljött az idõ, kapsz egy tüszõrepesztõ injekciót, rá 36 órára megcsinálják az inszemet, aztán kapsz sárgatest hormont tartalmazó kúpot vagy szájon átszedhetõ tablettát, amit a teszt napjáig kell szedni. Ha nega a teszt, akkor abba kell hagyni, ha pozi, akkor a 12. hétig folytatni kell a szedését! Nekem egy inszemem volt, ki is ütött teljesen. Totál magam alatt voltam a rengeteg hormontól:o( Remélem Nektek sikerül!!!

Igen, elég erõs hormonkezelés elõzi meg! Alapból Clostyt adnak, aztán figyelik uh-n a peteérést, ha eljött az idõ, kapsz egy tüszõrepesztõ injekciót, rá 36 órára megcsinálják az inszemet, aztán kapsz sárgatest hormont tartalmazó kúpot vagy szájon átszedhetõ tablettát, amit a teszt napjáig kell szedni. Ha nega a teszt, akkor abba kell hagyni, ha pozi, akkor a 12. hétig folytatni kell a szedését! Nekem egy inszemem volt, ki is ütött teljesen. Totál magam alatt voltam a rengeteg hormontól:o( Remélem Nektek sikerül!!!
Szia!Én a harmadik naptól kaptam clostyt+11 napon UH, aznap 2 merional+2nap múlva 2 Merional és másnap tüszõrepesztõ Ovitrelle..2 napra rá inszem...!
hát remélem is. bárcsak már ott tartanánk, de egyenlõre még a kaáliba sem tudunk visszamenni, mert még a norculuttól sem jött meg. hétfõn fogyott el. amúgy meg utoljára január 6.-án volt meg. és már kezd elegem lenni. a kaáliból visszaküldtek a nõgyógyászomhoz uh-ra. pedig már minden eredményünk megvan, csak amíg nem jön meg nem foglalkoznak velem. :( Pct-re kellene idõpontot kérnem.
Ez tényleg kis adag, fõleg két naponta. Nekem a lombikhoz napi 150 egység gonal-f, + 2 merional. Szerintem megnyugodhatsz, lesznek szép tüszõid egy normális stimutól! :-)
2 naponta kellett szúrnom. elsõnek és másodiknak 37, 5 egységet, a többi 3 nap 75 egységet. lehet az adag volt kicsi, meg sem éreztem. még a hasam sem szúrt tõle.
Sziasztok! A closti nem erõs, az a leggyengébb hormongyógyszer. Többnyire ezt adják inszemkor. De hogy kinek mit adnak és milyen adagban, az jó dokinál 3-ik napi hormonfüggõ, és figyelembe veszik a korábbi kezeléseket is. Szerintem hízni nem nagyon lehet ezektõl, csak pár napig kell szedni/szúrni a gyógyszereket, és ha valaki pár nap alatt tud 1-2 kilónál többet hízni, annál valami gond van. Az utrogestan és duphaston, amit utána kell szedni, progeszteron pótlás, és az normális ciklusmûködésnél is van, szintén nem hizlalnak. :-) Ez a hízás dolog egy nagy kamu, csak ijesztgetés, emiatt nem kell aggódnotok. :-) Amelyik orvos csak úgy felírja a clostit, az szerintem felelõtlen. Mindig tépem a hajam, ha olyan valaki kérdez itt, akinek ilyen dokija van. Sajnos sokszor még átjárhatóságit és spermavizsgálatot sem csináltat, és csak tömi a beteget a clostival. :-( Henrietta! : milyen adagban kellett szúrnod a gonal-f-et? És hány napig? Azt hiszem, ezeket elfelejtettem tõled megkérdezni. ;o) Nagyon nem mindegy az adag!
azért kérdeztem a clostyról, mert legalább 4 clostys hónapos és 1 gonal f 300-as injekciós kúrán vagyok túl (mint az imént is leírtam) és most meddõségibe voltunk. és remélem ha elkezdik a hormonkezelést nem ezekkel kezdik mert nem használtak. nem szeretnék mindent elõrõl kezdeni. Csak az a baj, hogy január 6.-a óta nem jött meg. hétfõn fogyott el a norculutom (amitõl elvileg megjön), de még nem jött meg és akkor kell újra idõpontot kérnem ha megjön.
A kérdező hozzászólása: Semmi gond, legalább még többet megtudok én is!
Bocsi hogy itt teszek fel én is kérdést! És aki már szedett több hónapon belül clostyt (nem használt ), és most meddõségibe jár ott is clostyval kezdik? Sõt én kaptam gonal f 300-as injekciót is és az sem használt.
A kérdező hozzászólása: Az miért van, hogy valakinek csak ugy felirja az orvos a Clostylt, viszont valaki tüszõrepesztõ injekciót is kap?
Nekem elsõnél closty volt. Másodiknál closty + merional injekció. Harmadiknál csak merional. Meg persze tüszõrepesztõ mindegyiknél. Utána meg progeszteron pótlás: nekem Duphaston, vagy lehet Utrogestan. Nekem a closty meg se kottyant, mindenki máshogy reagál rá ezek szerint.
Elsõ vagyok! Nem, nem híztam kicsit sem! Szerencsés alkat vagyok!!!:o)
elsõ válaszoló híztál is ezek a gyógyszerek miatt?ha igen mennyit?
Szia! Szerencsére egyenlõre nem tudok nyilatkozni inszem. ügyben, viszont én is szoktam kapni tüszõserkentõt, majd miután (eddig mindíg spontán) kirepedt(ek), 2*2 Utrogestant. Semmi bajom tõlük!!! Nem mindenkire hat úgy. És természetesen nem híztam semmit, szerintem sem lehet ezektõl. Szóval a hormonoktól ne félj. Gondoloj bele, hányan és meddig szednek fogamzásgátlót -hormon!!! , mert nem akarnak babát. Most meg azért kapunk, mert most már szeretnénk. Sok sikert a családalapításhoz mindenkinek!!!

Melyik az a készítmény, ami nem minősül gyógyszernek és segíti a peteérést? Bővebben lent!

Még régebben olvastam róla, csak elfelejtettem a nevét. Valami olyasmire gondolok, ami nem gyógyszer, tehát vény nélkül kapható és segíti a peteérést meg még rengeteg másra is jó (hormonális zavarok stb.). Csak a nevére nem emlékszem. Tudnátok segíteni? Köszönöm!

Legjobb válasz: Barátcserje?

Barátcserje?
A kérdező hozzászólása: Igen, az! Gynex. Fel is írom, el ne felejtsem! Köszönöm szépen mindenkinek a választ! A Mastodynonban barátcserje van, az nem jött be nekünk, 10 hónapig használtam. Most utánanézek ennek a Gynexnek, ez az utolsó reménysugaram. Se a metformin, se a closti nem használtak. Ha ez sem, akkor inszem. :(
Mastodynon, létezik cseppben is és tablettában is. Szintén barátcserje van benne. Én a tablettát szedem, nyelv alatt kell elolvadni hagyni. A dokim esküszik rá. Viszont mivel homeos, ezért mentolosat, kámforosat nem szabad használni a szedése alatt. Direkt vettem homeos fogkrémet.
szerintem a gynex cseppek. ismerosom 5evig nem tudott teherbe esni, aztan elkezde szedni a cseppeket es a masodik honapban már babás volt. most az 5.honapban van és minden oké vele. :-)
Erre én is nagyon kíváncsi lennék!Írjátok már ki légyszi!Köszi!
Lehet, hogy hülyeséget írok, de nem a Gynex csepp?
A kérdező hozzászólása: Valami csepp vagy szirup és nem barátcserje cseppek.
A kérdező hozzászólása: Igazából egy hölgy írta ezen az oldalon, hogy sikerült neki a baba, négyes ikrek, csak elvetélt. Keresem az oldal keresõjében, de nem találom. :(
A kérdező hozzászólása: Nem, nem barátcserje. Tehát nem Premens, Zafír vagy Cefanorm. Valami más, amiben nem barátcserje van.
Kedves Kérdezõ, Pcos vagy? Inzulinrezisztens? Diétáztál a metformin mellett? Önmagában a met csak 40% segítség, muszáj diétázni, mozogni mellette. Nekem sem jött be, de elmentem endokrinológushoz, aki Avandamet írt fel a Meforal helyett, ebben roziglitazon is van. Ez segített, már 2x volt spontán pé-m, rendezõdött a tesztoszteronom. És én szedem mellé a Mastodynont, mint korábban írtam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!