Találatok a következő kifejezésre: Segít az teszt Ha (7 db)

Felfázástól folyás?... Ne áltasd magad! A folyásnak más oka lehet. Menj a nõgyógyõászhoz!
...utolsó vagyok... Dokival azért nézesd meg magad!
Kamillás ülõfürdõ.Én ezt szoktam alkalmazni, fél óráig ülök benne, 2-3 nap alatt elmúlik!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát! Magamról annyit, hogy tulajdonképpen már nem olyan erõs a folyás, sõt szinte nincs is. De elég parázós vagyok, szóval holnap doki :) Izgulok, mert nem sok tapasztalatom van a nõgyógyásszal :D Jó, tudom, nem fog megenni :) Majd írok, hogy mit mondott :) Még egyszer köszi a válaszokat!
Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, ez fontos, nehogy valami komolyabb bajod legyen belõle, utána pedig cickafarkfüves vízben ülõ fürdõzz úgy egy fél órán át. Nekem bejött. Utána érdemes vastagon felöltözni alulról, vagy törölközõbe csavarni magad, hogy melegen maradjon a medencéd!
ahogy fentebb írták, felfázás nevû betegség nincs, baktériumok vannak, ezek néha nem csak a húgyutakat, hanem a hüvelyt i befertõzik...a sós ülõfürdõ jó, sõt a kamillás is, vagy a cickafarkfüves....kiegészítõ kezelésnek egy nõgyógyászati vizsgálat után, ahol kapsz antibiotikumot, hüvelykúpot és valószínûleg valami kenõcsöt is.
Gyógynövényboltban, drogériában (esetleg DM, Rossmann) lehet kapni felfázásra ezt-azt. Én pl. Urogin-t vettem egyszer, és elmúlt: http://www.egeszsegbolt.hu/303-vitaminkeszitmenyek/81-urogin..
Nekem a doki mondta hogy felfázástól is lehet folyásom. És kipróbáltam már a sós fürdõt is, de nem egy kanál sóval, hanem 1 kg konyhasót kell egy kád vízbe tenni. És abban üldögélni kb. 30 percig.
Mint ahogy az elõttem szólók is írták: nõgyógyász. Én is összeszedtem valahol egy kis gombát, elmentem dokihoz, felírt gyógyszertári kevert kúpot (potom összegbe került), most már semmi bajom.
A "felfázás" valójában húgyúti fertõzés: a húgyhóhyagod vagy a húgyvezetéked baktériummal fertõzõdött, és antibiotikumos kezelés kell ellene, amit a háziorvosod írhat fel. A folyás a hüvelyedbõl jön, nem a húgyhólyagodból, és hüvelyi fertõzés okozza, amit mega nõgyógyászod tud kezelni. Egy kanál sóü nem elég. Legyen eszed, nem vagy már gyerek, tudhatod, hogy a nõgyógyász nem fog megenni. Cipõt, esernyõt veszel, és elballagsz szépen a nõgyósyászodhoz, hogy vizsgáljon meg, és írja fel a megfelelõ hüvelykúpot. A fürdõvízbe egy kanál só jót tesz a bõrödnek, de a folyásodat NEM FOGJA KIKEZELNI. Ez van.
A kérdező hozzászólása: Nos, miután kiírtam az üzit, vettem egy forró fürdõt sok sóval. Aznap végig plusz másnap nagyon melegen tartottam a medencémet. Utána nem volt semmi tünetem.

Segít az ovu teszt? Ha igen melyiket válasszam?

Egy hónapja hagytam abba a tabit, és most az els? gyógyszermentes hónapomban megjött 28 napra ahogyan szokott, mint gyógyszer szedés el?tt.. Viszont most nem estem teherbe. Lehet pont peteéréskor nem voltunk együtt, nem tudom mikor volt a peteérésem. Ha vennék ovu tesztet, melyiket válasszam szerintetek? Görcsösen nem akarom a babót, ha jön úgyis jön, de azért a peteérésemre kiváncsi vagyok, egyeltalán hogy van e már.. Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: A Corax ovu teszt nagyon jó, 5 arab van egy csomagban és 2300 Ft a Dm-ben.A használati utasítás nagyon pontosan leírja,h kell alkalmazni és tényleg megbízható.

A Corax ovu teszt nagyon jó, 5 arab van egy csomagban és 2300 Ft a Dm-ben.A használati utasítás nagyon pontosan leírja, h kell alkalmazni és tényleg megbízható.

Ha teszek a kisbabám fòzelékébe egy pici olajat az segít neki kakilni? Egyaltalán öt hònaposnak szabad?

Legjobb válasz: A 7. hónaptól a mi védõnõnk külön mondta, hogy tegyek egy kiskanál olajat a fõzelékbe, a vitaminok felszívódása miatt. A bébiételekben is van. Miket eszik már? Ha pár kanál kamillateát adsz, az szerintem hatásosabb.

A 7. hónaptól a mi védõnõnk külön mondta, hogy tegyek egy kiskanál olajat a fõzelékbe, a vitaminok felszívódása miatt. A bébiételekben is van. Miket eszik már? Ha pár kanál kamillateát adsz, az szerintem hatásosabb.
nem egészséges olajat önteni a kész ételbe! Te sem ennéd meg így.
Szerintem ne tegyél bele, inkább sok folyadékot adjál neki, és kérdezd a dokitokat, védõnõt, hátha van jó ötletük!
Ha olaj, akkor extra szûz olívaolaj, attól kellemes íze lesz a fõzeléknek, és nyersen is fogyasztható. Én a fiamnak 7, 5-8 hónapos kora környékén kezdtem el adni.

Egy civilt (teszem azt orvost) mennyire büntetik, ha szemtanú egy balesetnél, és nem segít a sérültnek?

Mondjuk, hogy leblokkol vagy megijed. Elméletileg minden embernek állampolgári kötelessége t?le telhet?en segíteni. Nyilván egy orvos nem fog félni a vért?l de ez most elmélet :D:D

Legjobb válasz: ha hívod a mentõket és szépen megvárod õket már megtetted amit kell, ha nem értesz hozzá és segíteni próbálsz többet árthatsz azt mondják a mentõsök is

ha hívod a mentõket és szépen megvárod õket már megtetted amit kell, ha nem értesz hozzá és segíteni próbálsz többet árthatsz azt mondják a mentõsök is
Az orvos, az nem laikus. Az orvos az olyan személy, aki segítségnyújtásra egyébként is köteles, ezért súlyosabban büntethetõ, ha elmulasztja a TÕLE ELVÁRHATÓ segítségnyújtást. Az, hogy mi a tõle elvárható, az mindig relatív. Aki nem tud úszni, attól nem várható el, hogy beugorjon kimenteni egy fuldoklót, az viszont elvárható, hogy amilyen gyorsan teheti, hívjon segítséget.
Ha kiderül, hogy ott volt, és az is, hogy mi a foglalkozása, megbüntetik. Én tuti életfogytra tenném. Egy orvos nem blokkolhat le, ha beteget lát! Akkor majd a mûtõben, vagy a rendelõben is megijed, és leblokkol?
A kérdező hozzászólása: 22.01 köszönöm :)
21:27 "A törvény nem kötelez segítség nyújtásra." Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Viccnek jó volt, kacagtam ám!
Szerintem se kötelezõ neki segíteni mert ha pl civil ruhában van akkor ki a [email protected] fogja tudni hogy õ egy orvos. Persze ha olyan akkor biztos fog segíteni és biztos nem fog megijedni leblokkolni vagy rosszul lenni ha mondjuk vért lát.Nekik ez a dolguk és ha tisztességes ember akkor biztos hogy fog segíteni.
21:27: a törvény nem kötelez arra, hogy veszélyeztesd amgad másért, de az utóbbi példádnál ez nem áll fent.
A törvény nem kötelez segítsség nyújtásra. Ha egy 70 éves lát egy égõ házat és nem megy be embereket mennteni ezért nem bünteti a törvény, ha az orvos lát egy balesetett vásárlás közben és nem csinál semmit nem büntetik meg.
Férfi létemre, ha vért látok meg vagyok makkanva pl. vérvétel, vagy ha megvágom magam, de két ízben már, segítenem kellet, két életveszélyes helyzetben, közúti balesetnél. Egyszer pedig karambolnál a helyszínt biztosítottam, mert leállt a forgalom a 4.-es fõúton. Valahogy akkor elszáll az az érzés, hogy félek. Egyébként kötelesség, a segítségnyújtás, és ha jól tudom akkor büntetik (persze egyáltalán megkeresnek e) Az említett két életveszélyes balesetnél mivel a kisasszony épen a BMW-jét nézegette, hogy mennyire lett horpadt, addig a biciklist csak úgy tudtam másodmagammal ellátni, hogy egy autót leállítottam, és felszólítottam az egészségügyi doboz átadására. Azonnal ide adta. 29/F
Szerintem adócsalásért sem jár nagyobb bûntetés valakinek csak azért, mert könyvelõ.
hát most az orvosokra kifejezetten nem tudom mi vonatkozik lehet hogy semmi, végülis érthetõ ha õis sokkot kapna, de ha nem hajt el tehát nem cserbenhagyás felveszik az adatait a helyszínelõk akkor azért már nem bûntetik szerintem hogy nem csinált semit csak azért ha õ volt a hibás a balesetben
A kérdező hozzászólása: Mondjuk tehát egy biciklistát elcsap egy autó. Én orvos vagyok, leblokkolok, nem csinálok semmit. A biciklistának eltört két felsõ bordája, azonnal kórházba kell szállítani, ha laikus segít akár még ronthat is a helyzeten. 2 másik ember már ott van, hívja a mentõket, késõbb elviszik a csávót. Tehát ebben az esetben büntethetõ vagyok? Félre ne értsétek ez nem történt meg :D:D
az orvosnak viszont orvosi esküje miatt a tõle telhetõ segítség elég sokminden ugyhogy õt szerintem megbüntetnék azért szakmán belül legalábbis ha ügy lenne belõle
A kérdező hozzászólása: Érheti sokk. Például ezt gondolja: Basszus, ha nem felejtem otthon a kulcsomat, engem csapott volna el.

Ktűnik, de hátha: Azt olvastam, hogy ha citromarikákat teszek a hasamra, és betekerem magam, az segít a háj eltüntetésében. Van ebben igazság?

Igaz ez? Vagy honnan szedték, miért találnak ki ilyet???

Legjobb válasz: Persze kávéval, meg citromkarikával nanáááááá!! Sõt képzeld el, ha veszel egy gördeszkát, majd miközben hajtod, guggolva rajta hagymát szeletelsz, attól is fogyni fogsz. Elég cinikus voltam??

NE ESSETEK MÁR ENNYIRE KÉTSÉGBE, HOGY MINDEN HÜLYESÉGET BEVESZTEK!!!!A HAJAMAT KITÉPEM....ÉS ÉN ABBAHAGYTAM A BIZNISZT...PEDIG MICSODA HÜLYESÉGEKET TUDNÉK ELADNI...NA IRJ EGY E-MAILT ÉS SEGÍTEK:D EZT ROSSZ MÉG HALLGATNI IS. SZEMÉLYI EDZÕ ÉS ÉTRENDTANÁCSADÓ VOLTAM(MÍG LE NEM SÉRÜLTEM)SZÓVAL FORDULJ HOZZÁM BÁTRAN.
A negyedik válaszadónak gartulálok, hogy tökéletes alakkal áldotta meg a sors, mi, tökéletlenek viszont próbálkozunk mindennel! Szóval én kávézaccal szoktam, de lehet az õrölt, fõzetlen kávé még jobb:)
Persze kávéval, meg citromkarikával nanáááááá!! Sõt képzeld el, ha veszel egy gördeszkát, majd miközben hajtod, guggolva rajta hagymát szeletelsz, attól is fogyni fogsz. Elég cinikus voltam??
Ne higgyetek ezekben a hülyeségekben. Diétázni kell, persze nem Atkins, meg szétválasztós, meg ilyen hülyeségek, hanem rendes, megtervezett diéta. Alapvetõen kevés szénhidrát, sok fehérje, nulla állati zsír. Emellett rendszeres mozgás 110-120-as pulzusszámmal naponta legalább 40 percig folyamatosan. És akkor jó esetben leadhatsz heti 1-2 kilót. Minden más parasztvakítás.
Hát persze hogy könnyebb a csodaszerekben hinni, mint megdolgozni a fogyásért. Csak tudnám, ki találja ki ezeket az ökörségeket? Apropó, hallottátok, hogy a tibeti jakszar-szósz eltünteti a narancsbõrt? :-D A kozmetikákban (véletlenül a barátnõm kozmetikus) nem ilyenekkel tekercselnek, nem véletlenül kerül annyiba egy kezelés. Azok (pl. parafango, tengeri iszap) igen drága, de hatékony készítmények. Pedig még õk (kozmetikusok) is elmondják mindenkinek, hogy diéta és helyes életmód nélkül nemsokat ér a kezelés.
Szerintem a kávé nagyon jó ötlet, és a citromban is lehet valami. Szerintem semmi baj nincs, ha ilyen természetes dolgokkal kísérletezget az ember lánya/fia, mert ez természetes, ártani nem árthat, pénztárcakímélõ és még használhat is. Régen én is úgy jártam kocogni hogy betekertem az egész testem folpackkal és jó volt szerintem, de utána mindenképpen testápolózni kell, ne száradjon ki a bõr.
Az utolsó komment nagyon tetszett:) :) Hogy lehet ennyi baromságot elhinni.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Kedves Második! :P Milyen állapotú kávét? A sima õröltet, vagy amit már lefõztél? Én mindkettõt el tudnám képzelni. :D Ettõl tényleg ment le háj? :O :O
A tekercseléssel nincs semmi gond, de szerintem a citrom kölsõleg nem használ semmit, ha megiszod, az viszont annál inkább, már csak a vitamin szempontjából is jobban jársz... :)
Én a citromkarikáról még nem hallottam, de ki fogom próbálni:) Amúgy én is tekercselem magam, de feszesítõ testápolóhoz szoktam kávét keverni, és szerintem beválik :)
A tekercselés jó szokott lenni, olyasmit stimulál, mint a szauna. Izzad tõle a bõr, mivel a vérkeringés gyorsabb lesz. Szalonokban drága pénzért tekercselnek mindenféle trutyival, szóval szerintem a citromban is van valami..

Ha valaki jól beszél angolul és szereti a jó zenét az miért nem segít nekem? Lusta? Vagy csak tesz az egészre? Csak behúz vmi shitet és varja pontot?

Hát kiss my ass! Kértem nem? Már többször is, hogy írja le nekem valaki a Chicken Shack- The way it is cim? szám szövegét, de senki. Pedig ez számomra fontos lenne. Indulatos vagyok. És? Meddig tart meghallgatni egy számot, amelynek ráadásul érthet? is a szövege? Vagy külön kérvényt kellene benyújtanom? Na mindegy. Kössz!

Legjobb válasz: hát én ez után meg pláne nem írnám le neked. szívesen.

hát én ez után meg pláne nem írnám le neked. szívesen.
Mert nem dolgozik ingyen. :D
Angolul, vagy magyarul szeretnéd?
There's no time to explain why I'm goin' Guess that's the way it is There's no time to explain why I'm goin' Yes, that's the way it is You can't bring good reason So try to rise and cry no more You don't need my lovin' That's the way it is, cry no more And I don't realize teh things you done to my... I don't realize... Yeah the things you done to my mind So I'm leaving you now darling Yes, that's the way it is and don't think I'm Go and see your friends Tell them you are free All see you're prey Tell them you are free If you get the same threatment that I got every morning Threat yourself and love me But I know it Yeah cause that's the way it is with me Lehet egy két helyen pontatlan.
A kérdező hozzászólása: Solariannak köszönet! Na õ egy rendes ember, akit nem érdekel annyira a pénz, hogy a szórakozást összekeverje a munkával. Csak pusztán a segítés szándékával igyekezett. És lehet pontatlan, de máris több, mint a semmi. Abban is biztos vagyok : Nem volt egyzerü leírni. Úgy, hogy mégegyszer köszönöm! És: Ne haragudj a szövegért nem neked szólt, hisz tudod. Rudolf Péter mit mondott? "...ahhoz a kevéshez tartozol."
-.-" Amh ajánlanám neked az online dalszöveg oldalakat ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!