Találatok a következő kifejezésre: Segít az teszt (25 db)

Segít az ovu teszt? Ha igen melyiket válasszam?

Egy hónapja hagytam abba a tabit, és most az els? gyógyszermentes hónapomban megjött 28 napra ahogyan szokott, mint gyógyszer szedés el?tt.. Viszont most nem estem teherbe. Lehet pont peteéréskor nem voltunk együtt, nem tudom mikor volt a peteérésem. Ha vennék ovu tesztet, melyiket válasszam szerintetek? Görcsösen nem akarom a babót, ha jön úgyis jön, de azért a peteérésemre kiváncsi vagyok, egyeltalán hogy van e már.. Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: A Corax ovu teszt nagyon jó, 5 arab van egy csomagban és 2300 Ft a Dm-ben.A használati utasítás nagyon pontosan leírja,h kell alkalmazni és tényleg megbízható.

A Corax ovu teszt nagyon jó, 5 arab van egy csomagban és 2300 Ft a Dm-ben.A használati utasítás nagyon pontosan leírja, h kell alkalmazni és tényleg megbízható.

Femibion Segít azoknak akiknek már volt vetélésük? Ma voltam orvosnál 3 pozitív teszt után. Megnézett uh-al és látni lehetett a petezsákot, azt mondta a doki h 3 hetes az én picurkám. Femibiont kaptam.

Legjobb válasz: A vitamin is segíthet, de én még javasolnám az elsõ három hónapban a palástfû teát is, ami szintén vetélés ellen ajánlott. Napi 1-2csészével. Gratulálok, sok boldogságot! :)

A vitamin is segíthet, de én még javasolnám az elsõ három hónapban a palástfû teát is, ami szintén vetélés ellen ajánlott. Napi 1-2csészével. Gratulálok, sok boldogságot! :)
23:25-ös hozzászólónak írom, hogy köszönöm szépen a kiigazítást, nem vettem észre hogy elírtam. De valóban nem hónap, hanem hét. Az a 12 hónap még kiscsacsinak is sok lenne mert õk is csak 10 hónapra születnek ha jól tudom. :-)
GRATULÁLOK !!!!! Boldog babavárást és jó egészséget kívánok ! Femibion az jó lehet - vitamin - tehátbenne van minden amire szukség lehet az egészséges fejlodéshez.
Ez nem az én napom ! 13:25-öt akartam írni
A kérdező hozzászólása: kÖSZÖNÖM, ÍGY MÁR ÉRTEM.NEM MONDTA AZ ORVOS HOGY MÁST IS SZEDJEK, PEDIG TUDJA H VOLT VETÉLÉSEM.AKKOR NEM KELL MINDENKINEK SZEDNIE CSAK INDOKOLT ESETBEN?
A legutolsó 12 hetet akart írni (nem hónapot). A Femibion egy terhesvitamin, amivel mindenhez hozzájut a baba, ami a fejlõdését szolgálja. De a vetéléshez valóban kevés lehet. Arra van a már említett Duphaston vagy Utrogestan (ez utóbbi kicsit erõsebb).
Amire gondolsz az nem vitamin, hanem gyógyszer és az elsõ 12 hónapban szokták adni. Nekem is volt vetélésem és a mostani terhességem elején én kaptam is. A neve Duphaston, a vitamin amit szedsz az a fejlõdését segíti, de vetélés ellen kevés. A Duphaston sárgatest hormon pótlására való, aminek a hiány a vetélést okozhat, mert eleinte ez táplálja a babát amíg a placente ki nem alakul. Én ennyit tudok errõl.
A kérdező hozzászólása: kÖSZÖNÖM!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Lehet hogy hülyeséget kérdezek és remélem erre is válaszol vki:A magzat védõ vitamin(femibion) arra célra szolgál hogy ne legyen vetélés??mert én azt hittem hogy más van a babának és más van vetélés ellen.Vagy hogy van ez??
Akkor kell szedni, ha az orvos indokoltnak tartja. Nem kell mindenkinek. Én a biztonság kedvéért kaptam. Az utólsó vagyok aki ma össze-vissza ír.
jo minosegbol lehet lefele butitani ...ellenkezo iranyban nem megy ...az alap forras a blue-ray
A HD nem minõséget, hanem képpontfelbontást jelent, mint ahogyan az Xvid sem, mert az meg egy tömörítési eljárás. A videót át tudod alakítani HD-felbontásra, de ez a minõségben semmiféle javulással nem jár. A HD akkor ér valamit, ha eleve jó minõségben veszik fel. Erre ad lehetõséget a nagyobb felbontás, nem pedig arra, hogy egy rossz videóból jót csinálj.
A kérdező hozzászólása: szóval ezek szerint ha letöltök egy filmet ami nem HD, akkor abból nem tudok HD-t csinálni
De. Mint tabaki is írta: HD FELBONTÁST lehet, de HD MINÕSÉGET nem. Vagyis magyarul: átkonvertálhatod HD-re, de semmi értelme, mert nemhogy nem lesz jobb, mint amit letöltöttél, de talán egy kicsit még rosszabb is lesz, viszont a fájlmérete lényegesen megnõ. Vagyis a lõrét áttöltheted a mûanyag flakonból kristályüvegbe, attól még lõre marad...


Melyik az a pszichológiai teszt, amely méri az ember tehetségét, életképességét, terhelhetõségét, rátermettségét a feladatra?

Milyen értéken alacsony átlagos és magas?

Legjobb válasz: Milyen feladatra? A tehetségre intelligenciatesztet mondanék, bár ott csak egyféle irányban mérnek tehetséget. 80 IQ a normális alsó határa, 100 az átlag, 130 a zseni. Nem tudom, hogy van-e érzelmi intelligencia teszt is, amely egy másik szempontból méri a rátermettséget. Erõsebben függ tõle a karrier, mint az intelligenciától. A többi inkább specifikus.

Milyen feladatra? A tehetségre intelligenciatesztet mondanék, bár ott csak egyféle irányban mérnek tehetséget. 80 IQ a normális alsó határa, 100 az átlag, 130 a zseni. Nem tudom, hogy van-e érzelmi intelligencia teszt is, amely egy másik szempontból méri a rátermettséget. Erõsebben függ tõle a karrier, mint az intelligenciától. A többi inkább specifikus.
Te hol hallottál ilyen tesztrõl? Vagy esetleg személyiségtesztre gondolsz?

Nagyon jó pszichiátert keresnék, aki nem a zárt osztályra tesz be rivotrillal, bezárja az ajtót és kimegy, hanem segít? Várnék javaslatok pszichoterápia-pszichiáter téren.

Elég sok gondom van de most nem tárgyalnám ki,legalább tudom hogy bajom van és orvoshoz megyek vele.Budapesten kellene főleg..

Legjobb válasz: szokták mondani, mindez pénz kérdése, fõleg az orvosok terén, ha sztks rendelésre mész, sok jóra ne számíts, de amint nyílik a pénztárca, ott kitágul a lehetõségek tárháza is. ilyen a magyar egészségügy:)

szokták mondani, mindez pénz kérdése, fõleg az orvosok terén, ha sztks rendelésre mész, sok jóra ne számíts, de amint nyílik a pénztárca, ott kitágul a lehetõségek tárháza is. ilyen a magyar egészségügy:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!Nem flancolásból, de nekem kell egy megnyugtató környezet mert ami ott volt a kórházban a zárt osztályon az tényleg egy tébolyda alkohol és cigiszag, kiabálás hangoskodás...:(Befeküdtem volna, de nem tudtam megtenni, annyira nyomasztott hogy inkább eljöttem. Ezért néznék minél sürgõsebben valami másik helyet..
Korod/nemed?
A kérdező hozzászólása: lány vagyok, és még csak 22....
A kérdező hozzászólása: ja és most meg tök jó kedvem van mosolygok meg röhögtem meg felöltöztem kisminkeltem magam.megriadtam, mint aki készül valahova..valamire..pedig valószínû a rivotril hatása, de....lehet már megbolondultam ebben az egészben:(
Ajjajj, szegény... nem lehet valami jó :-S Még mindig azt mondom, hogy a dokidtól kérj tanácsot, õ biztos tud segíteni!
"lehet el kéne menekülnöm a világ másik felére nem birom ezt talán a távolság az idegenek megnyugtatnak nem akarok gyilkos lenni:(" Mikor voltál utoljára sétálni egy jó nagyot? Ma már mindenre gyógyszert írnak, de nem véletlenül ajánlották régen a levegõváltozást! Máshol egészen máshogy érzi magát az ember. Nem tudom, hogy városban ezt hogy lehet megcsinálni, de nekem fiatalkoromban megvolt a kis helyem - a saját görnyedt fám -, amihez kimenekültem ha elegem volt mindenbõl. Ott ültem órákig, néztem a vizet, gondolkodtam vagy olvastam, vagy halkan dúdoltam, és ez teljesen megnyugtatott.
Menj a Thalassa-házba. Budán van, szép, nagy kertje van, ingyenes. Csoportterápiák vannak, meg gyógyszer is, de csak ha tényleg kell. Gyakorlatilag mindenféle ember van, de a fõ területük a személyiségzavarok. Kedd délelõttönként van meghallagatás, jó esetben hamar felvesznek (jövõ hétfõn akár). Keress rá a címére.
Mármint nem jövõ hétfõn, hanem a meghallagtás utáni következõ hétfõn. Ha sürgõs, akkor találnak helyet.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen ez sokat segített utolsó, rögtön utána nézek!!!
A kérdező hozzászólása: már nincsenek durva rosszulléteim koplett kényszerképzetekkel:Oremélem nem készülök semmire, de jobban érzem magam, kopp kopp:Oazért még félek, nehogy csináljak bármit is, de meglepõen jó:O
Nem tudom, itt ezen az oldalon van-e olyan ember, aki tényleg jártas a témában. Inkább a házidokidat kérdezd meg, õ biztos tud ajánlani egy jó helyet. Akár beutalót is ír, ha arra van szükség.
Lehet pedig, hogy jobb lenne, ha beutalnának a kórházba - NEM ugyanaz, mint a zárt osztály, ne aggódj! És amint jobban leszel, haza is engednek. Egy kórházban, amellett, hogy beállítják a gyógyszeredet, naponta vannak terápiák, egyénileg és csoportban is. Persze kórház és kórház között is vannak különbségek - utána kell járni, hol a legjobb az ellátás.
Zárt osztályra nem tesznek be, hacsak nem vagy ön-és közveszélyes.
A kérdező hozzászólása: Magamra talán nem, de másokra vannak olyan gondolataim, amik nem helyesek.Mondhatni , hogy "bántanám"õket, de tudom nem teszem meg, de felmészt ez az õrlõdés.Ezért akarok olyan pszichoterápiát, ami segít, tudja kezelni az ilyen eseteket, nem akarok gyilkos lenni!!!:((rengeteget sírtam szorongok félek miatta nem tudok mit kezdeni magammal.Pénz az havi 30 e.ft lenne max az én kezelésemre, de jelenleg az izgat legkevésbé:(
Nap-Kör alapítványnál 5ezer egy alkalom egyéni terápia. Te vagy az a border, aki attól fél, pszichopata lesz? Ne félj, alapból a félelem, szorongás, sírás biztosan kizárja ezt (plusz pszichopata nem úgy egyik pillanatra lesz valaki). Én jártam oda, elvileg a személyiségzavarokhoz értenek. Olyannak tûnsz, akinek bejönne.
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy már nem tudok sírni szinte(lehet rivotriltól?), remegni igen, de csak azon hogy mi lesz ha megteszem de nem akarom.de..össze vagyok zavarodva, nem tudom mit tehetnék, úgy érzem sürgõs segítség kell.
A pszichopata nem szorong attól, hogy pszichopata (meg mástól sem), hanem természetesnek éli meg. Ráadásul õk nagyon ritkán gyilkolnak (állítólag 10bõl 1 ember pszichopata valamilyen mértékben, bár én ezt kicsit soknak érzem), komoly sorozatgyilkos meg volt úgy... mit tudom én, http://hu.wikipedia.org/wiki/Sorozatgyilkosok_list%C3%A1ja ennyi. Ha mégis ölnének, nagyon ritkán teszik agresszióból. Nem tudom, meg tudnak-e gyõzni téged a tények, remélem, egy kicsit igen. Szerintem hívd fel a nap-kört, ha a honlapjuk alapján szimpatikusak, engem azt hiszem, egy héttel késõbb már fogadtak annak idején.
A kérdező hozzászólása: nem nyugtattál meg mert fõleg anyukám felé érzem aki itt szokott lenni és támogat most is és segíteni próbál de néha rám tör valami eszméletlen hülyeség hogy kimegyek és megfolytom de nem teszem meg de mi van ha igen és a gondolat felõröl és mért pont azt akit szeretek??? Nem akarom ezt az egészet és nem értem mi történt pár nap alatt nem ilyen voltam kikészültem ha megnyugszom az is biztos csak azért van mert már nem érdekel nincsenek érzéseim....nem hat a rivotril se, ugyan az a szorongás-hülye érzés, elhatározom h.megteszem de aztán rájövök hogy te vadbarom hülye vagy?????-és nem értem már mi van sürgõs pszichiáter kell de anyukám nem akar zárt osztályra fektetni, gyógyítható ez????:(((
Szerintem ez nem ölési vágy hiszen félsz tõle, rettegsz és rosszul vagy magadtól. Esetleg kényszergondolat? Szedsz valami új gyógyszert, és annak mellékhatása, vagy csak nagyon kivagy? Rosszabb idõszakokban felerõsödnek a kényszercselekvések, kényszergondolatok. Ha tényleg ennyire félsz magadtól és szenvedsz, bemehetsz a kórházba is, szerintem felvesznek egy pár napra (hogy zártra-e, nem tudom). Erre be kéne állítani valamit, de hogy nem rivotrilt, az tuti, mert úgy tapasztalom, hogy a rivotril egy receptre felírt drog, szórakozni lehet vele, de kétlem, hogy bárkin is komolyan segített hosszabb távon.
A kérdező hozzászólása: na most elolvastam ezt a cikket hogy az anyukájába látta a sátánt:/ az enyém segíteni akar de beteg zavarodott embernek ilyet nem szabad mondani.. nem akarok befeküdni annyira nyomaszt még rosszabb lenne mint eddig:( lehet el kéne menekülnöm a világ másik felére nem birom ezt talán a távolság az idegenek megnyugtatnak nem akarok gyilkos lenni:(úr isten, soha nem volt ilyen, megkattantam:""( lehet ebbõl tényleg zárt osztály lesz..rosszabb esetben örökre
Nem örökre, csak addig amég nem állítják be a gyógyszereidet. Lehet skizofrén vagy, az pedig jól kezelhetõ megfelelõ gyógyszerrel. Gondolom még mindég jobb a kórház egy rövid idõre, mint a börtön egy életre, vagy kényszergyógykezelés.
Hagyjad már, dehogy skizofrén, így is teljesen elborult, még a végén elhiszi.
Hurrá.

Hogy jól válasszam ki az alomból a kölyökkutyát, milyen teszt segít nekem?

Hallottam róla, hogy van egy teszt, ami alapján kiválaszthatom a terápiás kutyának alkalmas kölyköt.

Legjobb válasz: Volhard teszt: http://kutya.hu/Cikk.aspx?id=5706 http://www.bulawayobaobab.hu/kolyokteszt.shtml

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :-))
Felfázástól folyás?... Ne áltasd magad! A folyásnak más oka lehet. Menj a nõgyógyõászhoz!
...utolsó vagyok... Dokival azért nézesd meg magad!
Kamillás ülõfürdõ.Én ezt szoktam alkalmazni, fél óráig ülök benne, 2-3 nap alatt elmúlik!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát! Magamról annyit, hogy tulajdonképpen már nem olyan erõs a folyás, sõt szinte nincs is. De elég parázós vagyok, szóval holnap doki :) Izgulok, mert nem sok tapasztalatom van a nõgyógyásszal :D Jó, tudom, nem fog megenni :) Majd írok, hogy mit mondott :) Még egyszer köszi a válaszokat!
Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, ez fontos, nehogy valami komolyabb bajod legyen belõle, utána pedig cickafarkfüves vízben ülõ fürdõzz úgy egy fél órán át. Nekem bejött. Utána érdemes vastagon felöltözni alulról, vagy törölközõbe csavarni magad, hogy melegen maradjon a medencéd!
ahogy fentebb írták, felfázás nevû betegség nincs, baktériumok vannak, ezek néha nem csak a húgyutakat, hanem a hüvelyt i befertõzik...a sós ülõfürdõ jó, sõt a kamillás is, vagy a cickafarkfüves....kiegészítõ kezelésnek egy nõgyógyászati vizsgálat után, ahol kapsz antibiotikumot, hüvelykúpot és valószínûleg valami kenõcsöt is.
Gyógynövényboltban, drogériában (esetleg DM, Rossmann) lehet kapni felfázásra ezt-azt. Én pl. Urogin-t vettem egyszer, és elmúlt: http://www.egeszsegbolt.hu/303-vitaminkeszitmenyek/81-urogin..
Nekem a doki mondta hogy felfázástól is lehet folyásom. És kipróbáltam már a sós fürdõt is, de nem egy kanál sóval, hanem 1 kg konyhasót kell egy kád vízbe tenni. És abban üldögélni kb. 30 percig.
Mint ahogy az elõttem szólók is írták: nõgyógyász. Én is összeszedtem valahol egy kis gombát, elmentem dokihoz, felírt gyógyszertári kevert kúpot (potom összegbe került), most már semmi bajom.
A "felfázás" valójában húgyúti fertõzés: a húgyhóhyagod vagy a húgyvezetéked baktériummal fertõzõdött, és antibiotikumos kezelés kell ellene, amit a háziorvosod írhat fel. A folyás a hüvelyedbõl jön, nem a húgyhólyagodból, és hüvelyi fertõzés okozza, amit mega nõgyógyászod tud kezelni. Egy kanál sóü nem elég. Legyen eszed, nem vagy már gyerek, tudhatod, hogy a nõgyógyász nem fog megenni. Cipõt, esernyõt veszel, és elballagsz szépen a nõgyósyászodhoz, hogy vizsgáljon meg, és írja fel a megfelelõ hüvelykúpot. A fürdõvízbe egy kanál só jót tesz a bõrödnek, de a folyásodat NEM FOGJA KIKEZELNI. Ez van.
A kérdező hozzászólása: Nos, miután kiírtam az üzit, vettem egy forró fürdõt sok sóval. Aznap végig plusz másnap nagyon melegen tartottam a medencémet. Utána nem volt semmi tünetem.
A játék nevét telepátiával közvetíted??
A kérdező hozzászólása: jaj sry ki hagytam payday 2
A tizedik patch után vannak random fps esések. Ha megy a játék patch-ek nélkül, játszd úgy. Ha muszáj patch-elj, akkor a kilencedik legyen az utcsó.

Az alábbi 4 teszt nyelvtani magyarázatában valaki segít?

1. She asked wheather she … put a question.

Legjobb válasz: 5-ik vagyok megint. az utolsónál én azt gyanítom, hogy az meg talán inkább SCARCELY akar lenni (alig/alighogy...) és igen, mivel negatív ezért utána any.

5-ik vagyok megint. az utolsónál én azt gyanítom, hogy az meg talán inkább SCARCELY akar lenni (alig/alighogy...) és igen, mivel negatív ezért utána any.
1. - mert az allowed to-val áll (lásd a, válasz) 2. - szerintem igen 3. - passz 4. - gyanítom, mert a scarcely negatív, has scarcely olyan, mintha doesn't have-et látnál, utána pedig any dukál :)
Pont ugyanazokat írtam volna, mint az elsõ válaszoló. :D Viszont a 3-as idegesített, mert nekem azt tanították, hogy nem lehet would az if-es tagmondatban, szóval utánanéztem és ezt találtam: "2. If you would/should Az IF-es mondatban a should nem csak inverzióval fordulhat elõ, hanem kijelentõ szórenddel is. Ugyanígy itt már a would is elõfordulhat (ugyanezzel a jelentéssel), de gyakoribb a should használata. Ekkor azt fejezi ki, hogy a feltételezés meglehetõsen irreális, távoli vagy alaptalan, de az is lehet, hogy valamilyen erõs érzelmi hozzáállását akarja kifejezni ezzel a beszélõ. pl.: If you would listen to me once in a while, you might learn something. (Ha kegyeskednél néha rám figyelni egy kicsit is, esetleg tanulhatnál is valamit.)" Nos, ez nem teljesen válasz arra a kérdésre, hogy miért nem jó a sent, de van egy olyan érzésem, hogy a mondat második felében lévõ should miatt... de erre még nem jöttem rá.
A kérdező hozzászólása: köszike! ismerem a If you would/should 'szabályt', csak szerintem a 'sent'-nek is jó kellene lennie, de biztos van valami kis apróság ami miatt nem ok.
A kérdező hozzászólása: 3asra még várok választ, hogy miért nem jó a 'sent'
szerintem is jó a SENT. csak Vagy össz-vissz 1 megoldást fogadnak el, vagy elfelejtették odaírni mint 2-ik megoldás. midnen ember hibázik. (kb minden könyvben találok hibákat).
A kérdező hozzászólása: köszi, és igen SCARCELY

Nagyon száraz a hajam és semmi tartása. Mit tehetnék, ami segít? Már sok mindent próbáltam. Az a baj, hogy bármit teszek rá, mosás után rárakom a törölközőt és nagyon szétszáradva szárad meg.

Pár éve elkezdtem erre való vitaminokat szedni(pl. a Revalid-ot sokáig használtam, a söréleszt?t is egy darabig), de egyiknek sem lett eredménye. Száraz hajra való samponnal mosok hajat és minden hajmosás után pakolást teszek fel, de hiába. A pakolástól kicsit könnyeben fésülhet?, de ugyan olyan szétálló, száraz. Természetes szereket is próbáltam hosszabb ideig: almaecetes leöblítés, sörös leöblítés, csukamájolajas pakolás, olivaolajos-tojásos-mézes pakolás. De ugyanolyan. :(

Legjobb válasz: Szia! A töredezett hajvégre, nagyon jó az olivaolaj! a hajvégeidbe maszírozd bele, és tegyél a fejedre egy meleg sapit.Hagyd rajta 1 órát, de akár egész éjszakára is fent hagyhatod, és aztán mosd ki :) Már az elsõ pakolástól látványosan javulni fog a hajad!

Szia! A töredezett hajvégre, nagyon jó az olivaolaj! a hajvégeidbe maszírozd bele, és tegyél a fejedre egy meleg sapit.Hagyd rajta 1 órát, de akár egész éjszakára is fent hagyhatod, és aztán mosd ki :) Már az elsõ pakolástól látványosan javulni fog a hajad!
Szia. nekem is nagyon szaraz, kezelhetetlen volt a hajam, mig el nem kezdtem hasznalni a ricinus olajas hajpakolast. en hetente ketszer hasznalom. a ricinus olajat beledorzsolod a fejborodbe, majd a hajadra es a vegekre es 3 ora hosszat hagyd rajta, utanna samponnal mosd ki es meg egy kis balzsam , leoblited es kesz. nem lesz zsiros, sokkal puhabb es fenyesebb lesz es gyorsabban is no tole a haj. nekem bevallt. probald ki , nem veszitesz vele semmit. nem art hidd el , sot!!! gyogyszertarban kaphato, nem draga. Legyszi ha kiprobalod, ird meg nekem az eredmenyt. egyutt erzek veled, es szoritok!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!