Találatok a következő kifejezésre: Segít az teszt (30 db)

Segít az ovu teszt? Ha igen melyiket válasszam?

Egy hónapja hagytam abba a tabit, és most az els? gyógyszermentes hónapomban megjött 28 napra ahogyan szokott, mint gyógyszer szedés el?tt.. Viszont most nem estem teherbe. Lehet pont peteéréskor nem voltunk együtt, nem tudom mikor volt a peteérésem. Ha vennék ovu tesztet, melyiket válasszam szerintetek? Görcsösen nem akarom a babót, ha jön úgyis jön, de azért a peteérésemre kiváncsi vagyok, egyeltalán hogy van e már.. Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: A Corax ovu teszt nagyon jó, 5 arab van egy csomagban és 2300 Ft a Dm-ben.A használati utasítás nagyon pontosan leírja,h kell alkalmazni és tényleg megbízható.

A Corax ovu teszt nagyon jó, 5 arab van egy csomagban és 2300 Ft a Dm-ben.A használati utasítás nagyon pontosan leírja, h kell alkalmazni és tényleg megbízható.

Femibion Segít azoknak akiknek már volt vetélésük? Ma voltam orvosnál 3 pozitív teszt után. Megnézett uh-al és látni lehetett a petezsákot, azt mondta a doki h 3 hetes az én picurkám. Femibiont kaptam.

Legjobb válasz: A vitamin is segíthet, de én még javasolnám az elsõ három hónapban a palástfû teát is, ami szintén vetélés ellen ajánlott. Napi 1-2csészével. Gratulálok, sok boldogságot! :)

A vitamin is segíthet, de én még javasolnám az elsõ három hónapban a palástfû teát is, ami szintén vetélés ellen ajánlott. Napi 1-2csészével. Gratulálok, sok boldogságot! :)
23:25-ös hozzászólónak írom, hogy köszönöm szépen a kiigazítást, nem vettem észre hogy elírtam. De valóban nem hónap, hanem hét. Az a 12 hónap még kiscsacsinak is sok lenne mert õk is csak 10 hónapra születnek ha jól tudom. :-)
GRATULÁLOK !!!!! Boldog babavárást és jó egészséget kívánok ! Femibion az jó lehet - vitamin - tehátbenne van minden amire szukség lehet az egészséges fejlodéshez.
Ez nem az én napom ! 13:25-öt akartam írni
A kérdező hozzászólása: kÖSZÖNÖM, ÍGY MÁR ÉRTEM.NEM MONDTA AZ ORVOS HOGY MÁST IS SZEDJEK, PEDIG TUDJA H VOLT VETÉLÉSEM.AKKOR NEM KELL MINDENKINEK SZEDNIE CSAK INDOKOLT ESETBEN?
A legutolsó 12 hetet akart írni (nem hónapot). A Femibion egy terhesvitamin, amivel mindenhez hozzájut a baba, ami a fejlõdését szolgálja. De a vetéléshez valóban kevés lehet. Arra van a már említett Duphaston vagy Utrogestan (ez utóbbi kicsit erõsebb).
Amire gondolsz az nem vitamin, hanem gyógyszer és az elsõ 12 hónapban szokták adni. Nekem is volt vetélésem és a mostani terhességem elején én kaptam is. A neve Duphaston, a vitamin amit szedsz az a fejlõdését segíti, de vetélés ellen kevés. A Duphaston sárgatest hormon pótlására való, aminek a hiány a vetélést okozhat, mert eleinte ez táplálja a babát amíg a placente ki nem alakul. Én ennyit tudok errõl.
A kérdező hozzászólása: kÖSZÖNÖM!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Lehet hogy hülyeséget kérdezek és remélem erre is válaszol vki:A magzat védõ vitamin(femibion) arra célra szolgál hogy ne legyen vetélés??mert én azt hittem hogy más van a babának és más van vetélés ellen.Vagy hogy van ez??
Akkor kell szedni, ha az orvos indokoltnak tartja. Nem kell mindenkinek. Én a biztonság kedvéért kaptam. Az utólsó vagyok aki ma össze-vissza ír.

Van egy cég mely évek óta spammeli az email címeket és jól megél belõle. Semmilyen hatóság nem tesz ellenük. Aki átvette a terméket annak veszett a pénze ha hibás vagy gagyi a cucc. Beírnátok az elérhetõségeiket?

Amíg valaki nem tesz valamit, nem fogják abbahagyni! Számlát küldtek? Azon mi van? Tett még valaki bejelentést miattuk? Lett valami eredménye?

Legjobb válasz: És te mit kezdesz az elérhetõségével? Nem az a gond hogy valaki ilyeneket árul, hanem az hogy valaki mindenféle utánajárás nélkül megvesz kínai ebayes cuccot jópénzért ilyen "nóném" oldalakról.

És te mit kezdesz az elérhetõségével? Nem az a gond hogy valaki ilyeneket árul, hanem az hogy valaki mindenféle utánajárás nélkül megvesz kínai ebayes cuccot jópénzért ilyen "nóném" oldalakról.


Melyik az a pszichológiai teszt, amely méri az ember tehetségét, életképességét, terhelhetõségét, rátermettségét a feladatra?

Milyen értéken alacsony átlagos és magas?

Legjobb válasz: Milyen feladatra? A tehetségre intelligenciatesztet mondanék, bár ott csak egyféle irányban mérnek tehetséget. 80 IQ a normális alsó határa, 100 az átlag, 130 a zseni. Nem tudom, hogy van-e érzelmi intelligencia teszt is, amely egy másik szempontból méri a rátermettséget. Erõsebben függ tõle a karrier, mint az intelligenciától. A többi inkább specifikus.

Milyen feladatra? A tehetségre intelligenciatesztet mondanék, bár ott csak egyféle irányban mérnek tehetséget. 80 IQ a normális alsó határa, 100 az átlag, 130 a zseni. Nem tudom, hogy van-e érzelmi intelligencia teszt is, amely egy másik szempontból méri a rátermettséget. Erõsebben függ tõle a karrier, mint az intelligenciától. A többi inkább specifikus.
Te hol hallottál ilyen tesztrõl? Vagy esetleg személyiségtesztre gondolsz?

Hogy jól válasszam ki az alomból a kölyökkutyát, milyen teszt segít nekem?

Hallottam róla, hogy van egy teszt, ami alapján kiválaszthatom a terápiás kutyának alkalmas kölyköt.

Legjobb válasz: Volhard teszt: http://kutya.hu/Cikk.aspx?id=5706 http://www.bulawayobaobab.hu/kolyokteszt.shtml

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :-))
Felfázástól folyás?... Ne áltasd magad! A folyásnak más oka lehet. Menj a nõgyógyõászhoz!
...utolsó vagyok... Dokival azért nézesd meg magad!
Kamillás ülõfürdõ.Én ezt szoktam alkalmazni, fél óráig ülök benne, 2-3 nap alatt elmúlik!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát! Magamról annyit, hogy tulajdonképpen már nem olyan erõs a folyás, sõt szinte nincs is. De elég parázós vagyok, szóval holnap doki :) Izgulok, mert nem sok tapasztalatom van a nõgyógyásszal :D Jó, tudom, nem fog megenni :) Majd írok, hogy mit mondott :) Még egyszer köszi a válaszokat!
Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, ez fontos, nehogy valami komolyabb bajod legyen belõle, utána pedig cickafarkfüves vízben ülõ fürdõzz úgy egy fél órán át. Nekem bejött. Utána érdemes vastagon felöltözni alulról, vagy törölközõbe csavarni magad, hogy melegen maradjon a medencéd!
ahogy fentebb írták, felfázás nevû betegség nincs, baktériumok vannak, ezek néha nem csak a húgyutakat, hanem a hüvelyt i befertõzik...a sós ülõfürdõ jó, sõt a kamillás is, vagy a cickafarkfüves....kiegészítõ kezelésnek egy nõgyógyászati vizsgálat után, ahol kapsz antibiotikumot, hüvelykúpot és valószínûleg valami kenõcsöt is.
Gyógynövényboltban, drogériában (esetleg DM, Rossmann) lehet kapni felfázásra ezt-azt. Én pl. Urogin-t vettem egyszer, és elmúlt: http://www.egeszsegbolt.hu/303-vitaminkeszitmenyek/81-urogin..
Nekem a doki mondta hogy felfázástól is lehet folyásom. És kipróbáltam már a sós fürdõt is, de nem egy kanál sóval, hanem 1 kg konyhasót kell egy kád vízbe tenni. És abban üldögélni kb. 30 percig.
Mint ahogy az elõttem szólók is írták: nõgyógyász. Én is összeszedtem valahol egy kis gombát, elmentem dokihoz, felírt gyógyszertári kevert kúpot (potom összegbe került), most már semmi bajom.
A "felfázás" valójában húgyúti fertõzés: a húgyhóhyagod vagy a húgyvezetéked baktériummal fertõzõdött, és antibiotikumos kezelés kell ellene, amit a háziorvosod írhat fel. A folyás a hüvelyedbõl jön, nem a húgyhólyagodból, és hüvelyi fertõzés okozza, amit mega nõgyógyászod tud kezelni. Egy kanál sóü nem elég. Legyen eszed, nem vagy már gyerek, tudhatod, hogy a nõgyógyász nem fog megenni. Cipõt, esernyõt veszel, és elballagsz szépen a nõgyósyászodhoz, hogy vizsgáljon meg, és írja fel a megfelelõ hüvelykúpot. A fürdõvízbe egy kanál só jót tesz a bõrödnek, de a folyásodat NEM FOGJA KIKEZELNI. Ez van.
A kérdező hozzászólása: Nos, miután kiírtam az üzit, vettem egy forró fürdõt sok sóval. Aznap végig plusz másnap nagyon melegen tartottam a medencémet. Utána nem volt semmi tünetem.
jo minosegbol lehet lefele butitani ...ellenkezo iranyban nem megy ...az alap forras a blue-ray
A HD nem minõséget, hanem képpontfelbontást jelent, mint ahogyan az Xvid sem, mert az meg egy tömörítési eljárás. A videót át tudod alakítani HD-felbontásra, de ez a minõségben semmiféle javulással nem jár. A HD akkor ér valamit, ha eleve jó minõségben veszik fel. Erre ad lehetõséget a nagyobb felbontás, nem pedig arra, hogy egy rossz videóból jót csinálj.
A kérdező hozzászólása: szóval ezek szerint ha letöltök egy filmet ami nem HD, akkor abból nem tudok HD-t csinálni
De. Mint tabaki is írta: HD FELBONTÁST lehet, de HD MINÕSÉGET nem. Vagyis magyarul: átkonvertálhatod HD-re, de semmi értelme, mert nemhogy nem lesz jobb, mint amit letöltöttél, de talán egy kicsit még rosszabb is lesz, viszont a fájlmérete lényegesen megnõ. Vagyis a lõrét áttöltheted a mûanyag flakonból kristályüvegbe, attól még lõre marad...

Nagyon jó pszichiátert keresnék, aki nem a zárt osztályra tesz be rivotrillal, bezárja az ajtót és kimegy, hanem segít? Várnék javaslatok pszichoterápia-pszichiáter téren.

Elég sok gondom van de most nem tárgyalnám ki,legalább tudom hogy bajom van és orvoshoz megyek vele.Budapesten kellene főleg..

Legjobb válasz: szokták mondani, mindez pénz kérdése, fõleg az orvosok terén, ha sztks rendelésre mész, sok jóra ne számíts, de amint nyílik a pénztárca, ott kitágul a lehetõségek tárháza is. ilyen a magyar egészségügy:)

szokták mondani, mindez pénz kérdése, fõleg az orvosok terén, ha sztks rendelésre mész, sok jóra ne számíts, de amint nyílik a pénztárca, ott kitágul a lehetõségek tárháza is. ilyen a magyar egészségügy:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!Nem flancolásból, de nekem kell egy megnyugtató környezet mert ami ott volt a kórházban a zárt osztályon az tényleg egy tébolyda alkohol és cigiszag, kiabálás hangoskodás...:(Befeküdtem volna, de nem tudtam megtenni, annyira nyomasztott hogy inkább eljöttem. Ezért néznék minél sürgõsebben valami másik helyet..
Korod/nemed?
A kérdező hozzászólása: lány vagyok, és még csak 22....
A kérdező hozzászólása: ja és most meg tök jó kedvem van mosolygok meg röhögtem meg felöltöztem kisminkeltem magam.megriadtam, mint aki készül valahova..valamire..pedig valószínû a rivotril hatása, de....lehet már megbolondultam ebben az egészben:(
Ajjajj, szegény... nem lehet valami jó :-S Még mindig azt mondom, hogy a dokidtól kérj tanácsot, õ biztos tud segíteni!
"lehet el kéne menekülnöm a világ másik felére nem birom ezt talán a távolság az idegenek megnyugtatnak nem akarok gyilkos lenni:(" Mikor voltál utoljára sétálni egy jó nagyot? Ma már mindenre gyógyszert írnak, de nem véletlenül ajánlották régen a levegõváltozást! Máshol egészen máshogy érzi magát az ember. Nem tudom, hogy városban ezt hogy lehet megcsinálni, de nekem fiatalkoromban megvolt a kis helyem - a saját görnyedt fám -, amihez kimenekültem ha elegem volt mindenbõl. Ott ültem órákig, néztem a vizet, gondolkodtam vagy olvastam, vagy halkan dúdoltam, és ez teljesen megnyugtatott.
Menj a Thalassa-házba. Budán van, szép, nagy kertje van, ingyenes. Csoportterápiák vannak, meg gyógyszer is, de csak ha tényleg kell. Gyakorlatilag mindenféle ember van, de a fõ területük a személyiségzavarok. Kedd délelõttönként van meghallagatás, jó esetben hamar felvesznek (jövõ hétfõn akár). Keress rá a címére.
Mármint nem jövõ hétfõn, hanem a meghallagtás utáni következõ hétfõn. Ha sürgõs, akkor találnak helyet.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen ez sokat segített utolsó, rögtön utána nézek!!!
A kérdező hozzászólása: már nincsenek durva rosszulléteim koplett kényszerképzetekkel:Oremélem nem készülök semmire, de jobban érzem magam, kopp kopp:Oazért még félek, nehogy csináljak bármit is, de meglepõen jó:O
Nem tudom, itt ezen az oldalon van-e olyan ember, aki tényleg jártas a témában. Inkább a házidokidat kérdezd meg, õ biztos tud ajánlani egy jó helyet. Akár beutalót is ír, ha arra van szükség.
Lehet pedig, hogy jobb lenne, ha beutalnának a kórházba - NEM ugyanaz, mint a zárt osztály, ne aggódj! És amint jobban leszel, haza is engednek. Egy kórházban, amellett, hogy beállítják a gyógyszeredet, naponta vannak terápiák, egyénileg és csoportban is. Persze kórház és kórház között is vannak különbségek - utána kell járni, hol a legjobb az ellátás.
Zárt osztályra nem tesznek be, hacsak nem vagy ön-és közveszélyes.
A kérdező hozzászólása: Magamra talán nem, de másokra vannak olyan gondolataim, amik nem helyesek.Mondhatni , hogy "bántanám"õket, de tudom nem teszem meg, de felmészt ez az õrlõdés.Ezért akarok olyan pszichoterápiát, ami segít, tudja kezelni az ilyen eseteket, nem akarok gyilkos lenni!!!:((rengeteget sírtam szorongok félek miatta nem tudok mit kezdeni magammal.Pénz az havi 30 e.ft lenne max az én kezelésemre, de jelenleg az izgat legkevésbé:(
Nap-Kör alapítványnál 5ezer egy alkalom egyéni terápia. Te vagy az a border, aki attól fél, pszichopata lesz? Ne félj, alapból a félelem, szorongás, sírás biztosan kizárja ezt (plusz pszichopata nem úgy egyik pillanatra lesz valaki). Én jártam oda, elvileg a személyiségzavarokhoz értenek. Olyannak tûnsz, akinek bejönne.
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy már nem tudok sírni szinte(lehet rivotriltól?), remegni igen, de csak azon hogy mi lesz ha megteszem de nem akarom.de..össze vagyok zavarodva, nem tudom mit tehetnék, úgy érzem sürgõs segítség kell.
A pszichopata nem szorong attól, hogy pszichopata (meg mástól sem), hanem természetesnek éli meg. Ráadásul õk nagyon ritkán gyilkolnak (állítólag 10bõl 1 ember pszichopata valamilyen mértékben, bár én ezt kicsit soknak érzem), komoly sorozatgyilkos meg volt úgy... mit tudom én, http://hu.wikipedia.org/wiki/Sorozatgyilkosok_list%C3%A1ja ennyi. Ha mégis ölnének, nagyon ritkán teszik agresszióból. Nem tudom, meg tudnak-e gyõzni téged a tények, remélem, egy kicsit igen. Szerintem hívd fel a nap-kört, ha a honlapjuk alapján szimpatikusak, engem azt hiszem, egy héttel késõbb már fogadtak annak idején.
A kérdező hozzászólása: nem nyugtattál meg mert fõleg anyukám felé érzem aki itt szokott lenni és támogat most is és segíteni próbál de néha rám tör valami eszméletlen hülyeség hogy kimegyek és megfolytom de nem teszem meg de mi van ha igen és a gondolat felõröl és mért pont azt akit szeretek??? Nem akarom ezt az egészet és nem értem mi történt pár nap alatt nem ilyen voltam kikészültem ha megnyugszom az is biztos csak azért van mert már nem érdekel nincsenek érzéseim....nem hat a rivotril se, ugyan az a szorongás-hülye érzés, elhatározom h.megteszem de aztán rájövök hogy te vadbarom hülye vagy?????-és nem értem már mi van sürgõs pszichiáter kell de anyukám nem akar zárt osztályra fektetni, gyógyítható ez????:(((
Szerintem ez nem ölési vágy hiszen félsz tõle, rettegsz és rosszul vagy magadtól. Esetleg kényszergondolat? Szedsz valami új gyógyszert, és annak mellékhatása, vagy csak nagyon kivagy? Rosszabb idõszakokban felerõsödnek a kényszercselekvések, kényszergondolatok. Ha tényleg ennyire félsz magadtól és szenvedsz, bemehetsz a kórházba is, szerintem felvesznek egy pár napra (hogy zártra-e, nem tudom). Erre be kéne állítani valamit, de hogy nem rivotrilt, az tuti, mert úgy tapasztalom, hogy a rivotril egy receptre felírt drog, szórakozni lehet vele, de kétlem, hogy bárkin is komolyan segített hosszabb távon.
A kérdező hozzászólása: na most elolvastam ezt a cikket hogy az anyukájába látta a sátánt:/ az enyém segíteni akar de beteg zavarodott embernek ilyet nem szabad mondani.. nem akarok befeküdni annyira nyomaszt még rosszabb lenne mint eddig:( lehet el kéne menekülnöm a világ másik felére nem birom ezt talán a távolság az idegenek megnyugtatnak nem akarok gyilkos lenni:(úr isten, soha nem volt ilyen, megkattantam:""( lehet ebbõl tényleg zárt osztály lesz..rosszabb esetben örökre
Nem örökre, csak addig amég nem állítják be a gyógyszereidet. Lehet skizofrén vagy, az pedig jól kezelhetõ megfelelõ gyógyszerrel. Gondolom még mindég jobb a kórház egy rövid idõre, mint a börtön egy életre, vagy kényszergyógykezelés.
Hagyjad már, dehogy skizofrén, így is teljesen elborult, még a végén elhiszi.
Hurrá.

A hús az függõséget alakít ki néhány embernél? Vagy mit tesznek bele, hogy sokan rá vannak kattanva?

Sok ismerõsöm csak a húsról tud beszélni. Megkínálom haverom salátával/tésztával, a kérdése az, hogy : "hááát, hús nincs?"

Legjobb válasz: Vannak, akik jobban szeretik a húst, és vannak, akik kevésbé. Testvérem elélne zöldségeken meg gyümölcsön, és rosszul vagyok, ha már egy hete nem ettem húst. Nagyobbik lányom is ímmel-ámmal nyammog húst, kisebbik húst hússal. Nem vagyunk egyformák.

Vannak, akik jobban szeretik a húst, és vannak, akik kevésbé. Testvérem elélne zöldségeken meg gyümölcsön, és rosszul vagyok, ha már egy hete nem ettem húst. Nagyobbik lányom is ímmel-ámmal nyammog húst, kisebbik húst hússal. Nem vagyunk egyformák.
"Fritz Kahn leírta, hogy Mexikóban régebben a legszörnyûbb kivégzési forma az volt, hogy három hétig a bûnösök csak libasültet kaptak és semmi mást. Az elsõ napokban még röhögtek, aztán a második hét végén már folyt belõlük a genny. A legszörnyûbb kínok között pusztultak el."
:D :D én vega vagyok, én mit mondjak? 14/f
Függõséget biztosan nem alakít ki, inkább arról van szó, hogy valakinek ez a kedvence - és elég sokan vannak, akik így vannak vele - , de szerintem õk is simán ebédelnek szilvás gombócot, tócsit, vagy mákos gubát, vagy éppen rántott sajtot. A saláta önmagában nem mindig elég. Én sült krumplival szoktam salátát enni.
Néha én sem értem, mit szeretnek az ízetlen húsokon (nálam kevés ember értékeli jobban az igazán jó házi disznótorost, de amit pl. egy termelõi piacon vettünk múltkor, annak CSAK só és füst íze volt, borzalmas, inkább eszem cukkinit, ha ízre vágyom, komolyan), s elég szûklátókörûségnek tartom, ha valaki szerint csak húsból és salátából áll a világ. Én egyiket sem szoktam enni. Saláta max. havi egyszer kerül elém (sok, elég zsírban sült hagymával), annál kevésbé csak a párolt zöldséget szeretem zöldségek terén. Amúgy az egyik hozzászólásra válaszolva igen, én zöldségfüggõ vagyok :) Nincs is ezzel semmi baj, rengeteg dologtól függõk, víz, levegõ, ráadásul ezeket megfelelõ minõségben igénylem. Valószínûleg szokás dolga is a kérdés leírásában említett viselkedés. Aki otthon megszokja, hogy minden ételben a hús a fõ, arról el tudom képzelni, hogy nem tud mit kezdeni a gondolattal, hogy egy étel húsmentes. Nálunk otthon nem volt különösebb spórolás az ételek terén, de húsos ebéd hetente egyszer volt. Számomra tehát természetes, hogy egy étel húsmentes, fõleg, hogy heti egyszer húst enni pokolian rengeteg számomra, emiatt lettem 17 évesen vega egypár évre. Évi pár alkalom fölé szerintem sose fogok menni. Nálam a különbözõ tényezõk (ízlés, igény, állatszeretet/ökológiai lábnyom/miegymás) nagyon jól összejöttek, nekem "könnyû" (bár friss majdnem vega majdnem paleósként nem így éreztem). Van annyi toleranciám, hogy sokat meg tudok érteni másokban, másoknak sokszor nincs annyi, hogy elfogadjanak engem (támadnak a vegák és a nagy húsevõk is, ez ilyen), de ez az õ bajuk. A modern élelmiszeripart viszont nem szeretem.
A hús finom. Pont.
Én egy 50 kg-os nõ vagyok. Imádok minden zöldséget, salátát, neeem, nem csak a nyulaknak való!:) De ha egy két napig nincs hús, éhes vagyok! Ehetek bármit, hús nélkül csak maszatolás:) Nagyon -nagyon szeretem a húst is, és szerintem ez így normális! Nincs ebben semmiféle függõség:) :) Biológia.
Izlések és pofonok! Te a salátádról beszélsz nekik, azt kínálgatod, õk meg húst ennének. Vannak emberek, akik hús nélkül nem tudnak jóllakni.
Nem függõség, csak szeretnek normálisan enni. Ahhoz a hús is hozzátartozik. Nem hiszem, hogy van valaki, a ki csak a húsról beszél állandóan. Aki soha nem eszik húst, akkor az a zöldségekkel szemben függõ?
#7: Hallottam már olyanokról, akik csak húsos étkezést tudnak elképzelni ebédre és vacsorára, plusz szendvicsnek. Nyilván rengetegen vannak, akik azért nem ennyire extrémek. Annyi jó hústalan étel van :) A saláta szerintem soha nem elég (bár attól függ, mivel pakoljuk tele, én sült hagymával szoktam, de ha még rádobnánk egy csomó sajtot, az jelentene valamit). Személy szerint óriási zöldségrajongó vagyok, ketogén diétában zöldséget ebédelek zöldséggel, de salátát csak elvétve vagyok képes enni (mondjuk évi 5-szor, csak a kedvencemet és sok sült hagymával), párolt zöldséget pedig soha, brrrr.

Normális, ha azzal nyugtatom magam minden olyan hibalehetõség felmerülése esetében, hogy úgyis meghalok egyszer, így nem is számít igazából semmi, amit most teszek?

Ez az elsõ gondolatom, akárhányszor eszembe jut pl. az, hogy nem lett belõlem ez, vagy az, valamit elrontottam, vagy esetleg ki sem próbáltam...ezután pedig egybõl arra gondolok, hogy úgysem számítok, 100 év múlva senki sem fog tudni rólam. Elég depresszív gondolatok, bevallom kissé kiábrándult is vagyok...mindenbõl.

Legjobb válasz: Kissé szétszórtan fogalmaztam meg a problémámat, mert már egy kissé fáradt vagyok, de remélem így is érthetõ. Köszönöm a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: Kissé szétszórtan fogalmaztam meg a problémámat, mert már egy kissé fáradt vagyok, de remélem így is érthetõ. Köszönöm a válaszokat!
Teljesen érthetõ amit írtál és néha Nekem is ez jut eszembe.
egyfolytában így gondolom.
A kérdező hozzászólása: Ó milyen kiábrándult nép a magyar :/ Persze jöhetnek még válaszok, nem akarom levonni ezt a következtetést 2 ember után.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!