Találatok a következő kifejezésre: Segít a a pattanásos bőrön (12 db)

A fogamzásgátló mellett milyen gyógyszer tartós szedése segít még a pattanásos bőrön?

Legjobb válasz: Szia. Nekem ponthogy a fogamzásgátlótól lett pattanásos az eddig sima, normál bõröm... Amúgy szerintem a legjobb, ha mindig tisztán tartod a bõröd, 2-3 havonta meglátogatod a kozmetikust, aki kitisztítja. Nekem szokott adni krémet rá, hogy ne legyen olyan pattanásos. Ha pedig olyan nagymértékû a pattanásosodás, akkor keress fel egy bõrgyógyászt, õ majd ad rá valami gyógyszert. Légy jó, szép bõrt ;) 19L

Szia. Nekem ponthogy a fogamzásgátlótól lett pattanásos az eddig sima, normál bõröm... Amúgy szerintem a legjobb, ha mindig tisztán tartod a bõröd, 2-3 havonta meglátogatod a kozmetikust, aki kitisztítja. Nekem szokott adni krémet rá, hogy ne legyen olyan pattanásos. Ha pedig olyan nagymértékû a pattanásosodás, akkor keress fel egy bõrgyógyászt, õ majd ad rá valami gyógyszert. Légy jó, szép bõrt ;) 19L

Az arctonik segít a zsíros, pattanásos bőrön?

Baromi csúnya ez a rengeteg pattanás az arcomon, bármit használok rá, csak ideiglenesen segít. Most kipróbáltam egy arctonikot, ez a mitesszereken is segít?

Legjobb válasz: Arctonik sokat segít, de menj orvoshoz és van egy kenõcs azt írasd fel vele. Az a neve, hogy DOUC GÉL, csak az a baj, hogy ez Magyarországon hiánycikk, addigis a DAlacint írasd fel

Arctonik sokat segít, de menj orvoshoz és van egy kenõcs azt írasd fel vele. Az a neve, hogy DOUC GÉL, csak az a baj, hogy ez Magyarországon hiánycikk, addigis a DAlacint írasd fel
Szerintem az elõzõ válaszoló a Duac gélre gondolt. És nem mondanám hogy hiánycikk, én 2 hónappal ezelõtt még kaptam belõle a gyógyszertárban. A kérdésedre válaszolva van akinek segít, van akinek nem. Nekem mondjuk nem segített, bár igaz, hogy csak 2 félét próbáltam összesen.
2# Bocsi elírtam, tényleg a duac gélre gondoltam, de nekem kb. 1 hónapja írta fel az orvos, és elmenttem megvenni, de azt mondták, hogy nincs és helyébe Dalacint adnak

A körömvirágkrém segít a zsíros, pattanásos bőrön?

Tudom, hogy gyógyító hatású csak mivel a virágot zsírral keverik össze ezért nem lesz mégjobban zsíros a b?röm?

Legjobb válasz: nem jó rá

nem jó rá
De igen zsírosabb lesz picivel és hiába kened rá, az nem csinál semmit...maximum a pirosságot picit leveszi, de nem ér semmit, a zsíros bõr miatt ugyanúgy begyullad meg ilyenek. Clean & Clear-t használj, mert az legalább természetes anyagokból van, nem úgy mint a garnier, loreal stb... és nem olyan drága, vmint Vichy nagyon jó és az a legjobb szntem, legalábbis nekem nagyon szépen és gyorsan levitte, de az kicsit drága S: Boldog Új Évet!
A kérdező hozzászólása: Clean & Clear arctonikot használok és az télleg jó :) nemis a pattanásokkal van a gond mert amióta használom szinte nincs is már csak az zavar, hogy nagyon zsíros a bõrõm és erre keresek megoldást :S Nektek is Boldog Újévet :D
Egy könnyû vitaminos gél vagy krém tökéletesen megteszi.Uborkás vagy aloé verás.Kellemes Ünnepeket!
szerintem se jó. általában nagymamák javasolják. én semmi krémet nem teszek rá, mert hiába zsiros bõrre valóak is vannak, valamennyire tömitik a polusokat, legalábbis nekem. én aknesolt használok, kb 50%os a pozitiv vélemény errõl, nekem elsõ használat után szépen leszedte a zsírfelesleget...
mellesleg ha jó az emésztésed, akkor a tápanyagokat étkezéssel vidd be, egyszerûbb, nem?

Segít a Yasminelle a pattanásos bőrön?

Az els? levélen vagyok túl, de most több a pattanásom, mint el?tte. Pedig reménykedtem, hogy ez majd helyrehozza az arcomat. Lehet, hogy kés?bb majd javulni fog? Valahol azt olvastam, hogy több hónap is kell, mire javulás érezhet?.

Legjobb válasz: Igen, segít. Legalább is a többségnek. Most eleinte összezavarja a hormonjaidat, de aztán rendesen beáll. Utána segít a pattanásaidon is. Én kb másfél hónapja hagytam abba a szedését, azóta "kirügyeztem", mert nálami is összezavarta az évek óta beállt rendet. De majd letisztulok, ha beáll a rendes hormonális mûködés. Ha mégsem javulna a helyzet néhány hónap alatt, szólj az orvosodnak, és ír ki másikat. Gondolom 3 hónapot kaptál elsõnek. ez alatt kiderül, jó lesz, vagy más kellene.

Igen, segít. Legalább is a többségnek. Most eleinte összezavarja a hormonjaidat, de aztán rendesen beáll. Utána segít a pattanásaidon is. Én kb másfél hónapja hagytam abba a szedését, azóta "kirügyeztem", mert nálami is összezavarta az évek óta beállt rendet. De majd letisztulok, ha beáll a rendes hormonális mûködés. Ha mégsem javulna a helyzet néhány hónap alatt, szólj az orvosodnak, és ír ki másikat. Gondolom 3 hónapot kaptál elsõnek. ez alatt kiderül, jó lesz, vagy más kellene.

Sokat segít a pattanásos bőrön ha sok vizet fogyasztunk?

tapasztalatokat lécci

Legjobb válasz: Nekem nem.

Nekem nem.
mindenképpen segít a sok folyadék, de a pattanásoknak többféle oka lehet, amit lehetséges, hogy a napi 2-3 liter víz sem tud megoldani.
Nálam sem segít. A pattanásokat legtöbbször hormonok okozzák, így a vízzel jóformán nem megyünk semmire.

A Villarosa nevü homeopátiás készitmény érdekelne. Tapasztalat? Tényleg segit a pattanásos bör problémákon?

Természetes nöi hormonokat tartalmaz,ami állitólag eltünteti a pattanásokat,de egyébként a menopausa tüneteire alkalmas.

Sensonette fog. Gátló a pattanásos, zsíros bőrön segít?

Legjobb válasz: Hát, én két hete szedem, és egyelõre semmivel sem lett jobb. Talán majd egy-két levél után javulni fog a bõröm... 16/L

Hát, én két hete szedem, és egyelõre semmivel sem lett jobb. Talán majd egy-két levél után javulni fog a bõröm... 16/L
Én is ezt szedem, csak annak Lindynette a neve.(A hatóanyagai ugyanazok.) Elvileg minden fogamzásgátlótól javul a bõr állapota az ösztrogénnek köszönhetõen. Én több mint 1 éve szedem, nem panaszkodom pattanásokra. 19/L
Én a Lindynette-tõl nagyon pattanásos voltam. :S 9 hónapig szedtem.
Én a 4.levélnél tartok és nem segített!Sõt eleinte magamra sem ismertem olyan lett az arcom.Épp most váltok.

A szappanos víz segít a pattanásos bőrömön? Vagy tudtok olyan gyógyszereket és/vagy kenőcsöket ami segítene az arcomon 17/L

Előrre is köszi :)

Legjobb válasz: bõrgyógyász->a probléma okának felkutatása->megoldás tiszta sor

bõrgyógyász->a probléma okának felkutatása->megoldás tiszta sor
Rengeteg praktika, ötlet van a neten, nézz körül!Mostanában próbálta ki tesóm a Neogranormon kenõcsöt.Nem tudom mi van benne, de szembetûnõ a változás.:)
a barátom elment bõrgyógyászhoz, írt neki gyógyszert, semmit nem ért :)

Az élesztő tényleg segít a pattanásos bőrnek?

és ha a pattanásra rákenem akkor is segít?

Legjobb válasz: Igen,párom is evett,de nem szabad túl sokat. A bõrgyógyász felírhat élesztõ tablettát,ami hámlasztani fogja a bõröd. De tanácsolom, hogy naponta legalább 2x tisztítsd ki a bõröd valamilyen pórustisztítóval is. Ha szeded a tabit,vagy élesztõt majszolsz akkor mindenképpen használj A vitaminos kenõcsöt,nehogy kiszáradjon a bõröd.

Igen, párom is evett, de nem szabad túl sokat. A bõrgyógyász felírhat élesztõ tablettát, ami hámlasztani fogja a bõröd. De tanácsolom, hogy naponta legalább 2x tisztítsd ki a bõröd valamilyen pórustisztítóval is. Ha szeded a tabit, vagy élesztõt majszolsz akkor mindenképpen használj A vitaminos kenõcsöt, nehogy kiszáradjon a bõröd.
elõzõ vagyok, nem kenni kell, hanem enni:) belülrõl hat:)
tyû, hát azt nem tudom, gondolom pár hétnek el kell telnie. De amúgy érdemesebb kozmetikushoz elmenni. Párom nem járt, és teli van kis hegekkel az arca.:( Sajnos ha nagyon problémás a bõröd akkor kozmetikus kell. Ha nem, akkor napi többszöri arcmosás, ajánlom a Garnier Pure tisztító gélt. Meg a lényeg, hogy éjszakára ne kend be semmivel az arcod, mert akkor nem tud lélegezni a bõröd. Az élesztõ csak lehámlasztja, a pórusok attól még el lesznek tömõdve.
A kérdező hozzászólása: és kb mennyi idõ alatt látható az eredmény?

Ha pattanásos vállal megyek ki napozni, akkor a nap segít őket leszárítani, vagy épp hogy beleégeti a bőrömbe, és még nehezebben fog eltűnni?

Legjobb válasz: A nap nem segít a pattanáson, használj rá megfelelõ krémet vagy szeszt. Amíg az megteszi a hatását alapozd le, hogy ne érezd magad rosszul miatta. :)

A nap nem segít a pattanáson, használj rá megfelelõ krémet vagy szeszt. Amíg az megteszi a hatását alapozd le, hogy ne érezd magad rosszul miatta. :)
Rém marhaságot írt az elsõ válaszoló. A nap a legjobb "szer" a pattanások ellen. Nem kelll semmiféle kencefice, mert baromság... Anno az én hátam nagyon problémás volt... Az arcom tiszta volt, de a hátam nagyon csúnya volt... Történt egy nap, hogy kifeküdtem napozni.. A hátam csúnyán összeégett a napon. De mikor megnéztem a tükörben, csodálkozásomban még sikítottam is. A pattanásaim eltûntek.. Mintha kicserélték volna a bõrömet.. vagy nem is tudom. Bekentem a hátamat körömvirággal, ami segített a leégés ellen. Gyönyörû lett a bõröm a naptól. Azóta nem olyan a bõröm. Bár van 1-2 pati rajta, de a nap nekem a "csodaszer". Nem égett bele, leszárította. Eltûnt. Ne halgass ezekre az idiótaságokra... semmiféle kencefice nem ér fel a nap által kibocsátott vitaminnal. Napozz és meglátod mirõl beszéltem! Tapasztalatból mondom!
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm 2.:) Kifogom próbálni mindenképp, de jelenleg szakad az esõ.:D:/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!