Találatok a következő kifejezésre: Segít a a (4207 db)

Jó napot kívánok. Valaki segí. A problémám a volt párom nem fizeti a gyerektartást már több mit két éve voltunk bíróságon ahol megállapították, hogy fizetnie kell, de soha nem jött pénz a vé. Haj van már egy éve a papír nem tudják behajtani a pénzt?

Most arra várunk, hogy elárverezzék a házat de úgy sem történik semmi Csak az idő telik De utána megkapom azt a papírt amivel mehetek a gyámhatóságra, hogy az állam kifizessen helyette, de mint most szembesültem vele, hogy csak 6 hónapot fizetnek ki visszamenőleg és mi lesz a többi pénzel! Akkor én most nem kapom meg ezt a pénzt amivel tartozik és a gyerekhez meg joga van, hogy van ez? A barátnő azt tanácsolta, hogy menjek a rendőrségre és jelentsem fel azért mert nem fizet és ezzel veszélyezteti a gyermekem épségét ? Van ilyen mit kell tennem Kérlek segítsetek mert fél millióval tartozik már ?

Legjobb válasz: Utolsó, te hogy kérdezhetsz ekkora ökörséget??? Nyilván azért akar tõle egy fillért is, mert azt a gyereket, akit együtt csináltak, fel kell nevelni, etetni, itatni, ruházni, iskolázni kell...

Utolsó, te hogy kérdezhetsz ekkora ökörséget??? Nyilván azért akar tõle egy fillért is, mert azt a gyereket, akit együtt csináltak, fel kell nevelni, etetni, itatni, ruházni, iskolázni kell...
Utolsó, csak hogy a pasi nem akarja, nem érzi égetõ szükségét, hogy gondoskodjon a gyermekérõl. Szerinted egy magára valamit is ad nõ rászorul könyöradományra, amit bíróságon kellene érvényesítenie, azért, hogy a T.apuka eszébe jusson, hogy van egy csemetéje? Szerintem nem kell senki könyöradományát sem elfogadni. Ahogy azt az ajándékot sem, amit itt egy nõci-mintha a fogát húzták volna, hogy a társa 9 éves kislányának szülinapi ajándékot "kell" vennie, de az egész írása arról tanúskodott, hogy a neki adott 10 rugóból szíve szerint egy fillért sem adna a gyereknek. Kell valakinek az ilyen "ajcsi"?:DD Szerintem nem. Költse gyógyszerre, az az ember a pénzét, aki egy kisgyereketõl sajnál 1 fillért is.:D
Hamarabb kellett volna lépned. Tényleg csak 6 hónapra lehet visszamenõleg behajtani. Ha kezedben lesz a végrehajtói papír, hogy nem lehet behajtani, akkor menj be a gyámügyhöz és kérd az állam általi megelõlegezést. Hány gyerekrõl van szó és mennyit kellene fizetnie?
A többi tartozását egyénileg tudod bíróságon behajtatni.
Az allam nem fizet visszamenoleg, valamit felreertettel. Az apan sem lehet behajtani 6 honapnal tobb elmaradast. Ha a gyamhivatalnal az allam altali megelolegezest kerted, annak feltetele a 6 havi nem teljeseites es egy nemleges foglalasi jegyzokonyv. A gyamhivatal egyuttal rendorsegi feljelentest is tesz.
Miért akarsz egy olyan embertõl egy fillért is, aki nem érzi szükségesnek gondoskodni a saját gyermekérõl?
Az is más, ha valaki önhibáján kivûl(munkanélküli, betegség stb miatt nem tud a gyereknek adni). Az is egy más tészta.

Az acai berry bogyó tényleg segít e a fogyásban, és hol lehet olvasni róla?

Legjobb válasz: Nem segít. Ha lenne csodatabletta, akkor nem lenne kövér gazdag ember, fõleg kövér sztár. Diétázni kell és rendszeresen sportolni, csak az segít.

Nem segít. Ha lenne csodatabletta, akkor nem lenne kövér gazdag ember, fõleg kövér sztár. Diétázni kell és rendszeresen sportolni, csak az segít.
A kérdező hozzászólása: http://www.acaiberry.hol.es/ itt is lehet kapni tudom
Mindegy hol kapni mert semmit sem ér. Lefogyasztja...de csak a pénztárcádat.
Ha fizetsz érte, tõlem is lehet kapni.. bármit. Ami megnyitja a pénztárcádat. Mire hazudjam, hogy segíteni fog lefogyni?
Emberek! Értsétek már meg, nem kell annyit zabálni és mozogni sem árt. Nem kell annyit a telefonotokat bámulni.
itt a második "komment" reklámját azért figyelitek? acai tabletta!:D:D:D de jót mulatok!


Miert nem segit senki a sziriai felkeloknek?

Ne ertsetek felre, nem allok sem Asszad sem a felkelok oldalan. Csak az erdekel hogy ilyenkor, amikor ennyi ember eletet veszti, miert nem szol bele pl. USA, vagy az Arab liga vagy valaki mas...

Legjobb válasz: USA nem segít, mert ott nincs olaj, illetve az Arab liga sem segít, mert ott nincs olaj. De szóljon megnyugtatásként, hogy Makó alatt találtak közepes méretû olajmezõt.

USA nem segít, mert ott nincs olaj, illetve az Arab liga sem segít, mert ott nincs olaj. De szóljon megnyugtatásként, hogy Makó alatt találtak közepes méretû olajmezõt.
Minek? Ellövöldöznek egymásra, Amerikában választás lesz, az arabok meg sosem tartottak össze igazán.
A NATO küldött nekik fegyver és élelmiszer ellátmányt. Remélem jóra fordul annak az országnak a sorsa.És lesz egy demokratikus nem fundamentalista vezérük.
Lesznek gondjai az USA-nak ha az "amerikai jobbik" azaz Romney kerül hatalomra.
a jó ég tudja mi zajlik a világban, az amit én nem akarok az biztos, hogy kimozgatja a szálakat azt se tudom, nem én. De, hogy ez így nem jó az is biztos... szerintem ki akarják csinálni az arabokat, játszik a vallás is meg olaj is stb. régen volt háború, dögledezik is a gazdaság mindefele.
Valójában az USA csinálja a szart. A szíriai kormánynak semmi köze sincs a gyilkosságokhoz. Az USA ki kell találjon valamit, hogy legyen ok miért lerohanni szíriát (ugyanúgy mint afganisztánt és irakot). A felkelõk meg csak eszetlen banditák akiket az amerikaiak és ti hõsöknek hisztek, miért? azért, mert lázadnak a szíriai kormány ellen? Mi baj van a szíriai kormánnyal?
ma 15:01! Hamarabb fog Orbán Viktor Gyurcsány teret avatni, mint hogy Amerika megszállja Szíriát. Az USA nem fog több milliárd dolláros hadmûveletbe kezdeni Szíriában miközben próbál szabadulni Afganisztántól és Iraktól. Divatos dolog mindenbe belekeverni az USA-t, de nem árt egy kicsit logikusan gondolkodni. Obama a választások elõtt pár héttel nem fogja oda küldeni Rambo-t Damaszkuszba.
A kérdező hozzászólása: Mindeneserre, ez szomoru. A politikahoz es a vallashoz nem sokat ertel, csupan egy ismerosom meselte hogy meghalt a sogora, Halepp varosaban mert harom nap utan kiment az utcara hohy valami elelmet hozzon a csaladkanak es amikor mar majdnem haza ert lelottel. Sajnos sok civil hal meg.
tegnap 20:40! Bizony minden ártatlan halála szörnyû és nem megbocsájtható. Nem kioktatás de magyarul Aleppó, arabul Haleb.
Fogjátok föl, hogy nem Obama küldi "Rambót" Szíriába! Obama egy bábfigura aki azt teszi amit az illuminátusok mondanak neki. Ha ezt megszegi akkor búcsút mondhat az életének, mint Lincoln és Kennedy.
Mert rettentõ messze vannak.
A felkelõket Törökországban a CIA és ki tudja még milyen titkosszolgálat képezte ki. A nyugat felfegyverezte õket és elküldte szart csinálni Szíriába. Õk vérengzéseket hajtottak végre, és úgy állították be, mintha Assad kormánya végzett volna velük. Mindezt a nyugati média támogatásával. Érdekes, hogy az oroszok le tudják az igazat írni. Közben a valóságban az átlagemberek a kormány mögött állnak Pont most volt egy interjú egy a kormány oldalára átállt emberrel, aki elmondta, hogy folyamatosan pénzt fizettek nekik azért, hogy kormánypárti rendõröket, katonákat öljenek. Sõt, még azért is, hogy civileket mészároljanak. Neki a gyomra nem bírta, inkább átállt több társával együtt. Usának nagyon is érdeke, hogy megtámadja Szíriát, mert máshogy nem tudna normális és olcsó utánpótlási útvonalat Irán felé nyitni. Azt meg ne mondja nekem senki, hogy nem akarják Iránt megtámadni... Ott a sok olaj. Ez már nem összeesküvés kategória, hanem aki kicsit is körülnéz a neten, láthatja. Legújabb hírek szerint még az Al-Kaida is beállt a felkelõk oldalára.
Legyen igazad. Csak akkor nem tartom indokoltnak a háborús retorikát, amit az Amerika Iránnal szemben alkalmaz. Egyébként Irakban is bõven elég volt az, hogy Amerika barát rezsim kerüljön a hatalomra, és bagóért megkapják az olajat. Ha ténylegesen annyira érdekelné õket az emberek sorsa, akkor elõször Észak-Koreát támadnák meg ahol milliók éheznek. :(
Valóban iszonyatos az élet Észak-Koreában, ugyanakkor minden ország ahol diktatúra van, olyan a lakosság amelyik fentartja a rendszert. Ha belegondolsz régen kiélezõdött a rendszer az USA és Irán között, emlékszem 2007ben szinte naponta Ahmedinedzsád atomprogramjával volt tele a média. Azt se felejtsük el hogy ha az USA igazán megakarta volna támadni Iránt, sokkal könnyebben megtehette volna Irakból.
meglatjuk mi lesz... izrael huzza a fonalat, de igy hogy kivonultak irakbol az amerikaiak sokkal nehezebb iran ellen tamadni. (egyebkent pedig iran iraknal nem haromszor nagyobb nepessegeben inkabb csak 2 es felszer, de lenyegtelen, a hadsereguk egyidoben par volt.) iran nem olyan eros katonailag mint ahogy bemutatjak.
A kérdező hozzászólása: .Ha ok nyernek, akkor mindenkeppen egy szunnita iszlamista (mint a Hamasz, vagy Muzulman Testveriseg) A Hamasz es az egyiptomi Muzulman Testveriseg partja azert nmegsem ugyan ugyan olyan, nem?
ma 08:16 Minden szavaddal egyetértek.
utolso jol mondja, mindketto (Irak a multban, most Asszad) a Baath Part vezere. kerdezo, a felkeloknek egy csomo orszag segit igy koztuk Szaud Arabia is. Tegnap egy 110 000 fos varost foglaltak el a felkelok, most mar Aleppo-t is nagyreszt uraljak. A kerdes hogy meddig birjak tartani. Egyre jobban nyerik a teruleteket...Ha ok nyernek, akkor mindenkeppen egy szunnita iszlamista (mint a Hamasz, vagy Muzulman Testveriseg) vezetes lesz, elviekben(de csak abban) Asszad szekularis. Ez Szaud Arabianak, Egyiptomnak kedvezne de pl. Irannak semmikepp sem, ugyanis a siita hatalomszerzes-ami az utobbi evekben ujjaeledt-csorbulna. Izraellel kb. ugyanolyan lenne a viszony. Sziria egyebkent egy erdekes arab orszag, mellekesen. A felkelok nagyon megosztottak, ok maguk se tudjak milyen allamforma lesz: 74%a nepessegnek szunnita akik foleg az orszag kozepen talalhatok, ide tartoznak a nem arab etnikumo kurdok akik Asszad alatt el voltak nyomva(csakugy mint Szaddam idejen). A tengerparti videken az alavitak elnek(siitak), es ha meg a felkelok nyernek is konnyen lehet hogy ezt a teruletet nem szerzik meg, es az orszag szetszakad-lesz egy alavita orszag, mint amikor Sziria alakult. Szinten kb.10% a nepessegnek kereszteny(hegyvidekekben), akik Asszad tamogatast elvezik, nekik valoszinuleg vagy menekulniuk kell vagy alkalmazkodnak. Es delen vannak a druzok, roluk nem sokat hallani-kb ennyi.
Ezt a kérdést már jó sokadszorra tetted fel, érdemes elõtte egy kicsit böngészni a vonatkozó kérdések között, mert gyakran választ találsz rá egybõl. Azért nem segít senki a felkelõknek, mert az Aszad-rezsim mögött áll az erõs Oroszország, a szintén erõs Kína és a - regionális szinten - befolyásos Irán. A felkelõk egy esetleges fegyveres támogatása a nyugatiak részérõl minimum egy regionális konfliktusba, legdurvább esetben egy újabb világháborúba torkollhatna, ami senkinek sem esélye, így az USA és szövetségesei maradnak a félig-meddig titkos fegyverküldözgetésnél.
A háború nagyobb üzlet, mint a béke.
Nem lepne meg ha Izrael és az USA is nyomná a fegyvereket Ásszádnak. A felkelõk legfeljebb néhány szaúdi és egyéb öböl országbeli magánszemély támogatására számíthat. Nem lesz még egy , , Kadhafi lincselés, , .
Nagyon röviden: Mert bármennyire is megható nézni a szétlõtt házakat a halott gyerekeket, a menekülteket senki nem hülye, hogy értük még több tíz (vagy akár száz)ezer halottal járó konfliktusba bonyolódjon bele, és több millárd dollárt elköltsön. Szerintem még Romney sem, aki a kampány kedvéért hidegháborút ígér. Mást nem tehetnek, fegyverekkel és titkos(Irán és a szaúdiak esetében annyira nem is titkos) akciókkal támogatják a rezsimet, illetve a felkelõket.
A kérdező hozzászólása: Ertem. Es akkor ez meddig tarthat meg? Tudom, hogy ezt igy nem lehet elore megmondani, de mit gondoltok? Nem lesz meg egy Khadafi fele veg. Akkor ennek mi lehet a vege??
Ha nem lesz külföldi beavatkozás, akkor a felkelõk elgyengülnek, a harcok abbamaradnak, maradnak majd - és megszaporodnak - a terrortámadások a hadsereg, rendõrség, hivatalok ellen. Ennyi lesz. Szerintem kicsi az esély arra, hogy ezek a felkelõk(akik nem lehetnek többen pár tízezer fõnél, a külföldiekkel együtt) majd kézifegyverekkel és páncéltörõkkel (ami kétségkívül hatásos) megdöntik a rezsimet.
Véleményem szerint az USA elõbb fog Asszád oldalán részt venni a harcokban, minthogy a lázadókat támogassa. Miért? Egyszerû. Az arab tavasz kisöpört több kulcsfontosságú vezetõt: Ben Alit, Mubarakot, akik teljesen atlantista politikát folytattak. Kadhafi kilóg a sorból, hiszen a nyugat nyílvánosan ellene fordult, de csak kényszerbõl. Kadhafi az utóbbi 20évben nem sok vízet zavart, 2001után nyílvánosan megtagadta korábbi atomprogramját, és drákói szigorral sújtott le a líbiai iszlamistákra. Amíg Szíriában Asszád az elnök, Izrael biztonságban van. Utoljára 1973ban állt hadban egymással Izrael és Szíria, eszük ágában sincs újra összecsapni. Ha a lázadók megdöntik az Asszád rezsimet és létrejön egy iszlamista kormány, Allah tudja hány fegyverraktár jutna a Hamas és a Hezbollah kezére, plusz egy bázisország ahonnan gerillatámadásokat índithatnak Izrael ellen. Tehát az USA és Izrael Asszád párti. Mi a helyzet Iránnal? Az Asszád dinasztia több évtizede baráti viszonyban van Teheránnal, például az Irak-Iráni háború alatt Szíra volt az egyetlen arab ország amelyik nyíltan Irán mellet állt. Fontos továbbá hogy Irán siíta állam, míg a Szabad Szíriai Hadsereg nyíltan szunnita. Szaúd Arábia milyen lapokkal játszik? Mint szunnita állam szimpatizálhatna a Szabad Szíriai Hadsereggel, ugyanakkor Rijád nem menne szembe az USA akaratával. Plusz nem hiányzik Szaúd Arábiának hogy az iszlamista belsõ ellenzék erõt merítsen az eseménybõl miszerint egy iszlamista mozgalom megtudja dönteni a kormányt. Kína és Oroszország? Õk olyannok mint a kocsmáros aki az utolsó leépült alkoholistának is vodkát tölt. Nem finomkodnak, orrba-szájba szállítják a fegyvereket Asszádnak amíg van fedezet a csekkjei mögött. Röviden: Nem látom túl rózsásnak a SZSZH helyzetét.
A kérdező hozzászólása: Fontos továbbá hogy Irán siíta állam, míg a Szabad Szíriai Hadsereg nyíltan szunnita. Ez miert fontos?
dehogynem szól bele az usa, szerinted miért robbant ki ez az egész arab tavasz? no nem azért mert hirtelen szegény elnyomott népek csak úgy demokráciára vágytak, fõleg h látható lényegébe semmiven nem ajvult eggyik arab tavaszi országban sem a helyzet. csak épp bizonyos gazdasági érdekkövetelések elõl elgurult az akadály... szíriába is ez az akadály gördítés folyik.
Azért fontos mert az Asszád dinasztia az alavita iszlám irányzat követõje, mely a síita egyik ága. Az alaviták nincsenek sokan Szíriában, a kulcspozíciókat õk kapták még Háfez Asszádtól, Bashir Asszád apjától. Hasonló folyamat játszódott le a szomszédos Irakban, csak fordítva, Irakban Szaddám Husszein szunnita kisebbsége uralkodott a síiták felett. Irán mint az egyetlen síita állam minden eszközzel támogatja a síita hatalmi törekvéseket, mióta Khomeini megdöntötte a sah uralmát 1979 februárjában. Libanonban a Hezbollah létrejötte tankönyvi esete a síita forradalom exportálásnak. Murder3! Nem értem miért állt érdekében az USA-nak megdöntenie a hozzá hû diktátorokat?
ma 06:42! Igazad van, tényleg nem háromszor nagyobb a lakossága Iránnak. Régebbi adat volt:)

Van, hogy nem segít a Closty?

Legjobb válasz: Ha mindig segítene, nem lenne ennyi nõ, aki évek óta vár babára, és nem lennének tömve a meddõségi intézetek. Persze, hogy nem mindenkinek segít.

Ha mindig segítene, nem lenne ennyi nõ, aki évek óta vár babára, és nem lennének tömve a meddõségi intézetek. Persze, hogy nem mindenkinek segít.
Van. Pl. ha nem az a bajod amire adják. Teszemazt ha nem vagy átjárható, vagy ha a spermiumok nem élnek az ondóban, akkor biztosan nem segít a Closty.
Szia. Van, hogy nem segít, és van, hogy nem rögtön segít. Én elkezdtem szedni decemberben, de peteérésem sem volt tõle. Szedtem januárban is, de ismét semmi. Február elején megjött, viszont márciusban már nem, mivel ikrekkel lettem terhes. Mondják, hogy a clostinak elnyújtott hatása van és idõt kell adni, mire hatni kezd. Sok sikert!

Az almaecet tényleg segít a fogyásban?

Legjobb válasz: azt nem tudom, hogy segít-e, de elvileg ha étkezés elõtt beveszel belõle akkor nem fogod annyira kívánni a kaját szóval étvágycsökkentõ, de nem hiszem, hogy hosszú távon segít bár ki tudja

azt nem tudom, hogy segít-e, de elvileg ha étkezés elõtt beveszel belõle akkor nem fogod annyira kívánni a kaját szóval étvágycsökkentõ, de nem hiszem, hogy hosszú távon segít bár ki tudja
Egy ideig használtam (kb 2 éve), egy hétig bírtam. Egy evõkanálnyi almaecetet betettem egy pohár vízbe de olyan íze volt, hogy azt hittem, kidobom a taccsot. :S Nélküle is sikerült lefogyni szóval.. :)
Lefogyni a diétától és az edzéstõl fogsz. Ha ezeket csinálod, felesleges mellé valamit szedni, mert úgysem annak lesz köszönhetõ. Önmagában pedig semmit nem ér (mozgás, helyes táplálkozás nélkül). Úgyhogy felesleges. Ha már nagyon akarsz szedni valamit, szedjél L-karnitint (1000-2000mg edzés elõtt).
Nem. Annó lusta voltam tornázni, és ittam, de fájt tõle gyomrom, rossz az íze, haszna nem volt, pedig 2 üveggel fogyasztottam el belõle. Aztán rászántam magam a tornára, és rövid idõn belül sikerült lefogyni.
Allitolag "zsiroldo", de ki tudja. Naponta tobbszori fogyasztasa van ajanlva.
Az almaecet hasznalata egy kis kanallal, plusz egy kis kanal mez, vizben feloldva. Tobbszor egy nap, "zsiroldasra' es emesztesre. Nem tudom, hogy hasznal e. Ugyanez a keverek javasolt pl koszvenyre is.
Nem maga az almaecet fogyaszt, hanem van egy olyan hatása (sajnos nem is mindenkinél jön be), hogy ha ehetnéked, azaz nassolhatnékod támad, megszûnteti. Ha rádjön a sütievési roham, bedobsz egy kiskanállal (nem kell több, ha többet veszel be, csak marni fogja a gyomrodat), vízben feloldva és reménykedsz, hogy hat. Nekem bevált, de ismerek olyat, akinél nem, embere válogatja. Egy biztos: magában nem fogyaszt, és hülyeség koplaláshoz használni.

Szabályos dobókockával 4x dobunk, mi a valószínûsége, hogy a dobott számok összege páratlan?

Igazából egyik oldalról megközelítve megoldottam már a példát, de nem igazán értem, hogy másfelõl miért nem jön ki ugyan az.

Legjobb válasz: Itt a hiba: „…vagy a négy dobás egyforma.” Helyesen: vagy a négy dobás egyforma PARITÁSÚ. Ezért az, hogy mindegyik dobás egyforma PARITÁSÚ lehet úgy, hogy – mindegyik páros: 3*3*3*3 = 81 lehetõség, – mindegyik páratlan: 3*3*3*3 = 81 lehetõség. Kedvezõ esetek száma: 486 + 81 + 81 = 648. A páros összeget dobálás valószínûsége 648/6^4 = 0,5,…

Itt a hiba: „…vagy a négy dobás egyforma.” Helyesen: vagy a négy dobás egyforma PARITÁSÚ. Ezért az, hogy mindegyik dobás egyforma PARITÁSÚ lehet úgy, hogy – mindegyik páros: 3*3*3*3 = 81 lehetõség, – mindegyik páratlan: 3*3*3*3 = 81 lehetõség. Kedvezõ esetek száma: 486 + 81 + 81 = 648. A páros összeget dobálás valószínûsége 648/6^4 = 0, 5, …
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Így már rendben van!
Jó nagy gyökér lehetsz te is ha ilyenekre használod fel az idõd, h valószinûségszámítás. A matematika legsemmirekellõbb oldala.
A kérdező hozzászólása: A hozzászólásodból kiindulva az, hogy ki a gyökér, P = 1 a javadra.
Egyébként ez a probléma sokkal egyszerûbben is megoldható: az elsõ 3 dobás összege akár páros akár páratlan, mindkét esetben az utolsó dobás dönt a végeredmény paritásáról, ezért 0, 5 a valószínûség.

Mi a vélemény a Tescoban most akcióban lévő Fulida Sauna Belt övről? Érdemes megvenni? Segít a fogyásban? Ha nem akkor mi segít? Tornászni nem tudok sajna mert arra nincs időm pici babám van.

Legjobb válasz: Nem segít. A szauna öv nem tud zsírt égetni. A szaunával izzadsz, magyarul víz távozik a szervezetedbõl. Ha utána iszol, akkor egybõl feltöltõdsz. Mi segít? Diéta. :)

Nem segít. A szauna öv nem tud zsírt égetni. A szaunával izzadsz, magyarul víz távozik a szervezetedbõl. Ha utána iszol, akkor egybõl feltöltõdsz. Mi segít? Diéta. :)
Igaza van az elõttem szólónak: tényleg nem segít. Csak pénzkidobás megvenni. Bár, amikor nagyon fáj a hasam, akkor jól jön a meleg rá :) (nekem is van ilyen övem, de más haszna nincs.)

Hol találok jó ingatlanügynököt-közvetítõt, aki egybõl segít lecsapni a legjobb lehetõségekre?

(És olyan ingatlant keres, ami megfelel az elvárásoknak, nem találomra küldözget e-mailben 2-3mat, aminek köze sincs a megbeszéltekhez)

Kerültetek már függõségbe a párotok által?

Nemrég lett vége egy ilyen kapcsolatomnak. És hogy telik a nélküle eltöltött idõ, egyre inkább jövök rá, milyen gerinctelen dolgokat tett meg velem, amiket én sorra bocsátottam meg neki elvakultan...

Legjobb válasz: mit értesz függõség alatt?

mit értesz függõség alatt?
Milyen függõségbe kerültél vele?
A kérdező hozzászólása: Úgy értem a függõséget hogy azt érzem annyira szerettem, hogy képes voltam a saját érdekeim felett szemet hunyni és megbocsátani neki a sok rossz dolgot, amit velem tett, miközben tudatában voltam annak hogy ez messze nem normális egy kapcsolatban és hogy már rég felül kellett volna kerekednie az önérzetemnek és otthagyni õt a fenébe.
Sokan vannak így... Örülj h te letudtad és legközelebb lásd az intõ jeleket
Inkább az volt, hogy nem láttam rossznak a rossz dolgokat.:) Amikor rossznak kezdem látni, érezni, akkor már vívódás kezdõdik, és elõbb-utóbb lerúgom magamról.
Nekem is volt ilyen kapcsolatom, iszonyú nehéz volt belõle kilábalni. Viszont pozitív, hogy azóta ösztönösen észreveszem az erre utaló jeleket - nem csak párkapcsolatban, hanem amúgy is -, és nem hagyom magam elnyomni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!