Találatok a következő kifejezésre: Segít a Maca (8 db)

Segít a Multi Maca?

Legjobb válasz: Mi az a multi maca?

Mi az a multi maca?
IGEN! 2, 5 év próbálkozás után estem teherbe, miután 3 hónapig szedtük mindketten a férjemmel. Senki nem tudta megmondani miért nem sikerült korábban, mert mindketten teljesen rendben voltunk "anatómiailag". :-)
A multi maca semmi más, mint a perui maca gyökerébõl és más gyógynövényekbõl gyúrt potencianövelõ:) )))

Miért van az hogy a mac limitált kiadása nem olyan jó minõségû mint a nem limitált?

Legjobb válasz: Hát nem tudom mennyiben igaz az állítás alaptendenciában, de igazából megmagyarázható azzal, hogy gyorsan állítják elõ, egyszeri módon, és mivel sok a márkafanatikus sznob hülyegyerek, aki a szép csomagolás meg a limited felirat miatt mindenképp megveszi, minek öljenek bele pluszköltséget. Nem olyan cucc, aminél probléma, ha nem veszed újra az adott terméket - azért a rövid idõ alatt amíg kapható, nem hiszem, hogy bármit is elhasznál az ember. De szvsz általános tendenciaként nem lehet így leírni. És az állandó termékeik között is vannak olyanok, amik fabatkát sem érnek, nemhogy annyit, amennyiért adják. Limited termékek között is vannak viszont jók. Szerintem csak kifogtad a rosszat. Olvass vásárlás elõtt teszteket.

Hát nem tudom mennyiben igaz az állítás alaptendenciában, de igazából megmagyarázható azzal, hogy gyorsan állítják elõ, egyszeri módon, és mivel sok a márkafanatikus sznob hülyegyerek, aki a szép csomagolás meg a limited felirat miatt mindenképp megveszi, minek öljenek bele pluszköltséget. Nem olyan cucc, aminél probléma, ha nem veszed újra az adott terméket - azért a rövid idõ alatt amíg kapható, nem hiszem, hogy bármit is elhasznál az ember. De szvsz általános tendenciaként nem lehet így leírni. És az állandó termékeik között is vannak olyanok, amik fabatkát sem érnek, nemhogy annyit, amennyiért adják. Limited termékek között is vannak viszont jók. Szerintem csak kifogtad a rosszat. Olvass vásárlás elõtt teszteket.


A kérdező hozzászólása: kajak ennyi a címe?:"DDDD azt hittem valami cifrább :D na azért köszi!:D (Y)
Teddy
Jah, bocsi, mégsem, Ted a neve. Elnéztem.

Maca Vibe + C vitamin + E vitamin segít jobb eredményt kapni? Sok a rossz és selejt sperma!

Legjobb válasz: Szia! a maca vibe-t nem ismerem..de a c + e vitamin az mindenképp jó hatással van a kiskatonákra! én még a ginseng-kapszulát és a méhpempõt hallottam! mindent bele!

Szia! a maca vibe-t nem ismerem..de a c + e vitamin az mindenképp jó hatással van a kiskatonákra! én még a ginseng-kapszulát és a méhpempõt hallottam! mindent bele!
ja, meg létezik egy férfivitamin a fer14..elég drága, de sok ismerõsömnek írtak fel ilyet..nézd meg a http://www.fer14.hu-t!
A kérdező hozzászólása: Szia!! Igen az orvos a Fer14-et ajánlotta, de ez most nekem drága.A Maca Vibe-t már ma megvettem+ vettem hozzá E és C vitamint!Magamnak meg folsavat!! Remélem sokat javít az esélyeinken, mert így 1-2% van, hogy spontán teherbe esek!! Már járunk Meddõségibe!! :(
Szia! Megkérdezhetem, hogy pontosan milyenek lettek a párod eredményei? Csak mert nálunk is hasonló problémák vannak, de én nem tudok %-os esélyt, sajna senki sem mondott semmi ilyet, pedig kíváncsi lennék rá :( Amúgy a doki nekünk is a Fer14-et javasolta, de még nem szereztem be, mert elég drága. Én a páromnak Maca Vibe + C vit. + E vit. + Cinket adok. Sajna még nem tudom, hogy hatásos-e, mert azóta nem volt "népszámlálás", de remélem segítenek egy kicsit :)
A kérdező hozzászólása: 15m/ml 20% gyors progresszív mozgású 20% diszkinetikus 60% iimmobil Hát tömören ennyi!!! Nem túl biztató!!
3. válaszoló vagyok megint :) Nálunk 10, 2 millió/ml, mennyiség: 4, 5 ml. Mozgékonyság: gyors progr. 40%, lassú 5%, nem mozog: 55%. Ezek alapján akkor nekünk sincs több esélyünk, mint nektek :( És kiderült valami, hogy miért van csak ennyi a férjednek? Herevisszér, v. valami más? Meddõségiben mit mondtak, inszem esélyes?
Sziasztok..nálunk csak 2ml és két millió abból ami mozog csak 10 százalék..nekünk is a fer14 et mondta a doki..plusz még emellett hereviszértágulata is van...elküldték tenyésztésre is a spermáját..nincs e benne valami baktérium...áááááá csajok:((((((néztem én is azt a macát mert a fer egy horror ár..de még nem vettem semmit..cinkkel tömöm..meg c vitaminnal egyenlõre..
A kérdező hozzászólása: Azt mondta az orvos, hogy egy eredménybõl még ne vonjunk le következtetéseket, mert lehet csak átmeneti állapot!Majd 3 hónap múlva kell vissza menni kontrollra hogy van-e valami változás!Utána lehetséges az inszem!!De elötte engem is megvizsgálnak még!!
Hali! Engem egyelõre még nem érint a dolog, de írtátok ezt a fer14-et. Elmondásaitok alapján gondoltam valami 6 számjegyûre. Utána olvastam, de ez szerintem egyáltalán nem drága, fõleg ha még eredményes is. A vitaminok se olcsóak ha azt nézzük. Sok sikert kívánok mindenkinek!

Multi Maca tablettát hol lehet kapni, mennyibe kerül, mennyire hatékony, nagyobb esélyem lehet a teherbe esésre, ha a párommal együtt szedjük? Miben segít?

(egy másfél éve próbálkozó házaspár)

Legjobb válasz: Figyi írok privit jó? És bõvebben ott Jó?

Figyi írok privit jó? És bõvebben ott Jó?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
szia.barátnõm túl 5inszemen, és 3lombikon, kipróbálta ezeket a termékekeket!egy évig szedte, de még csak a ciklusa sem rendezõdött tõle!nem akarlak elkeseríteni, de ezek a szerek, az aloe gél, meg a multi maca inkább csak immunerõsítõk, segítenek a szervezeted erõsítésében!barátnõmnek is azt igérte a foreveres, aki ezt a terméket árusítja, hogy tuti hogy baba lesz!mellesleg nem is olcsó dolgok!ha hiszel benne próbáld ki!õ is hitt, mégsem segített!az orvosa is megmondta, hogy ez nem abban segít hogy teherbeesenn, hanem csak erõsít!és õk is szedték mindketten!hát én ennyit tudok róla mondani!innentõl te döntsd el, mit szeretnél!mellesleg elég szépen tudnak róla szónokolni akik árusítják!sok szerencsét!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!