Találatok a következő kifejezésre: Segédmotorral lehet a (21 db)

Háromkerekû segédmotorral lehet vizsgát tenni? Hogy szól a jogszabály?

Legjobb válasz: a segédmotor érvényes papírokkal rendelkezik? mert hogy három kereke van, az nem akadály semmiben... csak mellesleg, hol van a két kerék? elöl, vagy hátul?

a segédmotor érvényes papírokkal rendelkezik? mert hogy három kereke van, az nem akadály semmiben... csak mellesleg, hol van a két kerék? elöl, vagy hátul?

Segédmotorral lehet menni a 4-es számú úton?

Legjobb válasz: Lehet, és szabad is! Semmi nem tiltja! Esetleg az életösztön korlátozhat valamennyire!

Lehet, és szabad is! Semmi nem tiltja! Esetleg az életösztön korlátozhat valamennyire!
ha jól rémlik csak autópályára nem mehetsz vele.
Segédmotorral csak autópályán és autóúton nem mehetsz mivel ezekre az utakra asszem min 60-as sebesség kell, egy segédmotor viszont csak 40-nel mehet
netrisk.hu
K&H biztosító
A kérdező hozzászólása: a netes kalkulátor szerint a K&H 6000Forint+1970 a baleseti díj. a netrisket megnézem
K&H, én is ott kötöttem biztositas pont hu oldalon keresztül március 18-án, ha akarod, feltöltök a csekkrõl képet, az éves díj 3401 Ft. Nem írtál el valamit, pl. teljesítményt?
Undorító, hogy gombolják le a segédmotorosokat. Nekem is K&H volt a legolcsóbb, 5 544 Ft -ot fizetek 1 évre, 650 ccm-es gyorsasági motorra..
A kérdező hozzászólása: Papírok szerint az aerox csak 6 lóerõ, igaz az már máskérdés, hogy 17. De teljesen úgytöltöttem, ahogy van.
A K&H a legolcsóbb, de a 8 lóerõnél ne írj többet.
Nekem 2 Sm. re van 2 helyen: Union Biztosító 2 587 Ft 2012.07.28 - K&H Biztosító Zrt. 3 324 Ft 2012.03.25 + baleseti adó


Mi lehet a probléma? (segédmotor)

Szoval van egy Aprilia rs50 2005 kiadású motorom , 15 ezer kilométerben , soha nem estem vele , ma eggyik percr?l a másikra a bal oldali index lámpám nem gyul ki , de még a boardon sem jelzi ,hogy indexelnék :-s Másik fel?l igen . Segítsetek , mi a gond.

Legjobb válasz: nézd meg a relét,ha van akkor tegyél bele egy mûködõ relét és ha mindig baj van akkor már nem sok lehetõség van

nézd meg a relét, ha van akkor tegyél bele egy mûködõ relét és ha mindig baj van akkor már nem sok lehetõség van

Mi lehet a segédmotorommal? VERY SOS

Elromlott a mocim. szerintem a váltóval van valami de azt tudom hogy beindul jár a motor de a kerék meg sem mozdul ha meghuzom neki a gázt a berúgókar is néha megakad és egy kicsit köhög?sebb a hangja. mi lehet a rossz benne és ha tudjátok akkor hogy lehet megcsinálni?

Legjobb válasz: nem az utolsó válaszoló vagyok de egyet értek vele.. 250-es hondám van de inkább járnék simsonnal mint egy fos robogóval..

nem az utolsó válaszoló vagyok de egyet értek vele.. 250-es hondám van de inkább járnék simsonnal mint egy fos robogóval..
ez egy robogó? vagy mi? azt azért leírhattad volna hogy milyen márkájú stb. ha robogó akkor a röpsúlyos kuplunggal vagy az ékszíjjal lehet probléma.
A kérdező hozzászólása: robogó, suzuki hi up, és szerintem az röpsúllyal van a baj de nem vagyok benne biztos.
ha értesz hozzá szedd szét nézd meg ha nem akkor szerelõ
dobd ki a p***ába. Ratyi xar az összes robogó, nem is értem miért olyan k**va menõ.. szánalmas az összes robogós a kávédarálójukkal.
A kérdező hozzászólása: mit ugatsz r***dék neked biztos még ilyened sincs sajnálom anyádat hogy a világra hozot
Nézd meg a variátort, lehet lelazult az anyacsavar. Olyankor görgõk kieshetnek a helyükrõl. Robogó gyûlõlök meg minek írnak ide, nem értem. Tipikus magyarok... Semmi összetartás, csak lehurrgoja a másikat, szánalmasak vagytok!!!!
Lehet elszakadt a gázbowden

Hány éves kortól lehet "B" kategóriás jogosítványt tenni 2013-tól? Mert azt tudom, hogy segédmotorra felelmelték a korhatárt16 évre.

Legjobb válasz: M kategória január egytõl nincs. Am van helyette ami 16 éves kortól lehet megszerezni. vagyis a 14 éves kis sunacok nem fognak éjfélkor itt zümmögni a az ablak elõtt a rotyogókkal.

M kategória január egytõl nincs. Am van helyette ami 16 éves kortól lehet megszerezni. vagyis a 14 éves kis sunacok nem fognak éjfélkor itt zümmögni a az ablak elõtt a rotyogókkal.
Még mindig 17.
17, B kategóriában nem változtattak ilyen téren (szerencsére)
A kérdező hozzászólása: köszi:) akk nem teszem le az "M"-et:)
Az M marad 14 éves kortól, az AM, A1, B1 lesz letehetõ 16 évesen!
Nem viszik fel, hidd már el!
A "B" kategória korhatára maradt 17 év. Az "M" kategóriát senki sem törülte el és a korhatára is megmaradt a 14 éves kornál. A 2011. december 28-án kiadott (326/2011.) kormányrendeletben is szerepel az "M" kategória mint Nemzeti kategória mindamellett, hogy 2013. január 19-tõl bevezetik (vagyis már azóta be is bevezették) az "AM" nemzetközi kategóriát ennek lett volna a 16. életév betöltése a minimum, amelyet a 2013. január 16-án kiadott (5/2013) kormányrendelet 14. életév betöltésére módosított azzal a kitétellel, hogy 16. életév betöltéséig CSAK BELFÖLDÖN használható. Ugyanezen határozat tartalmazza, hogy a "B" kategória a 18. életév betöltéséig szintén CSAK BELFÖLDÖN használható.

Segédmotorral lehet parkolni a fizetős helyeken?

Mert egy csomó motort látok, h (az amúgy autósoknak) fizet?s helyen megáll; de a motorra nem lehet hova kirakni azt a papírkát... Akkor ott lehet parkolni motoroknak ingyen, vagy mi?

Legjobb válasz: A benzin árába NINCS "útépítési pénz beépítve" -már hosszú évek óta!

A benzin árába NINCS "útépítési pénz beépítve" -már hosszú évek óta!
segédmotornak nem kell parkolási díjat fizetni sztem autónak se kéne fõleg amíg a benzin árába útépítési pénz is be van építve
nem kell fizetni a smkp-ra. azért nem illik elfoglalni az autósok helyét.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! a fizetõ parkolókat én sem értem... :S már hallottam olyat, hogy eltörlik majd, de sztem ez csak kósza hír... :/ pedig nagyon tudnám értékelni!
Segéd-motorkerékpárral, motorkerékpárral lehet parkolni a járdán, de csak úgy ha a gyalogos forgalmat nem zavarja. Új kressz!

A Nemesvámosi bicikli úton lehet menni segédmotorral?

Legjobb válasz: Ha lakott területen belül van, akkor nem lehet! Lakott területen kívül akkor ha azt jelzõtábla nem tiltja!

Ha lakott területen belül van, akkor nem lehet! Lakott területen kívül akkor ha azt jelzõtábla nem tiltja!
A kérdező hozzászólása: lakott területen kívül van csak nem tom, h van e tábla. de azért kösz!
Még mindíg 14.
A kérdező hozzászólása: kösz
De most már két olyan jogsi is van ami lényegében erre a kategóriás mocikra jó. Az egyik az "M" nemzeti kategória és az "AM" nemzetközi kategória. Ez utóbbival 16 éves korod után már külföldön is vezethetsz a kategóriába tartozó jármûvet.

A segédmotorral külterületen mennyivel lehet menni max?

Legjobb válasz: Segédmotoros kerékpárral lakott területen belül és kívül is legfeljebb 40 km/h-val szabad közlekedni - feltéve, hogy valami tábla nem ír elõ alacsonyabb sebességet.

Segédmotoros kerékpárral lakott területen belül és kívül is legfeljebb 40 km/h-val szabad közlekedni - feltéve, hogy valami tábla nem ír elõ alacsonyabb sebességet.
Hivatalosan 45 km/h-val, de senki nem akar öngyilkos lenni, úgyhogy ezt nem szokás betartani, szerintem a rendõrök is elnézik. Nekem például volt olyan robogóm, ami 105-öt ment, annyival is jártam vele falun kivül, de soha nem volt problémám.
"Hivatalosan 45 km/h-val..." Hivatalosan is csak 40 km/h. Viszont ezt kevesen tartják be, mert valóban veszélyes lakott területen kívül 40-nel döcögni. Csak az a gond, hogy elég kevés olyan 50-es motor van, ami biztonságos tempót érne el, manapság ugyanis már a 90 km/h betartása sem divat, hiszen mindenkinek nagyon komoly autója van, ami 110 alatt rángat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!