Találatok a következő kifejezésre: Seduxen gyógyszer okozhat (1 db)

Seduxen gyógyszer elhagyása okozhat hasfájdalmat 34 hetesen?

2 kisebb vérzés után Rutascorbint és Seduxent kaptam, de a Seduxent?l nagyon depis, nyomott, sírós lettem, ezért elhagytam. Viszont ma egész nap fájt a hasam, olyan mensi jelleggel, szinte szünet nélkül. Lehet köze a gyógyszer elhagyásához? VAgy más okozza a fájdalmat?

Legjobb válasz: Errõl szerintem mihamarabb kérdezd meg a dokidat! Elméletileg el tudom képzelni, hogy a gyógysezrelhagyás miatt van, mert a seduxen ugye nyugtatóféle, lehet, hogy elnyomot, tompított valami fájdalmat is, így az eddig nem tûnt fe. De a helyedben inkább megkérdezném, mi a helyzet.

Errõl szerintem mihamarabb kérdezd meg a dokidat! Elméletileg el tudom képzelni, hogy a gyógysezrelhagyás miatt van, mert a seduxen ugye nyugtatóféle, lehet, hogy elnyomot, tompított valami fájdalmat is, így az eddig nem tûnt fe. De a helyedben inkább megkérdezném, mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:-) Valóban, kérdeztem a körzetit, igen, az elhagyása okozhatta a fájdalmat. De ma már jól vagyok és remélem így is marad:-)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A haematóma kiürülése mennyi vérrel jár? És meddig tart?

7

170hetes kismamák mennyit híztatok?

10

Akinek van kedve tippelni! Hét? Nem? Hány kiló plusz?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Más is van így?

36.hétben járó kismama vagyok,sajnos magas vérnyomással küzdök. Dopegytet szedek,mától 3*2t,eddig 3*1t.Sajnos nem nagyon akar hatni ez a vacak,még mindig 146/120 körül mozog.Szerintetek mi lesz így? Volt valaki hasonló helyzetben?

1

Ma voltam első ultrahangon, hallatszott a szívverése a meggymagomnak. A kérdésem a következő lenne? :

Mivel sztk,így nem sok idő jut a dolgokra, ezért itt kíváncsiskodok. Utolsó menstruáció 10.04-én volt, a leletre ez van írva:Élő iu. grav.CRL2,7mm. YS:4,5mmx3,8mm,szabályos. FHR:78/min. Az utolsó gondolom a szívverés, de hozzáfűzte a doki,hogy kicsi a 8héthez képest, vagy ezt csak arra érthette,hogy ugye később volt a peteérés?

8

Mi lehet ma velem?

Reggel amikor felkeltem majd szétszakadt a csípőm,de bejáródott. Most is azt érzem, hogy szétszakadok lenn plusz görcsöl a hasam és fáj a derekam. Sétálától van? Vagy jósló ami pár órája tart de folyamatosan? Holnap hagyom abba a magnézium szedését. Valaki valami ötlet, hogy mi lehet. Mivel enyhíthetem?

0

Ellenanyag van a véremben. Ez mit jelent?

16. heti vérvétel eredményei most jöttek meg, a háziorvos egyelőre csak üzent, hogy ellenanyag van a véremben, ezért két hét múlva meg kell ismételni a vérvételt.

14

Volt már akit befektetek terhesség alatti epepangással?

Hogy megy a kivizsgálási folyamat?És meddig tart? Be kell feküdni? És ha igen menyi időre? valóban meg indíthatják a szülést a 38 héten? Ilyen esetben hogy zajlik a szülés? Lehet természetesen? Arra a 2 hétre befektetnek? Mire számítsak??

2

Került már más is ilyen helyzetbe párjával? Megoldás?

Igazából nem tudtam melyik témakörbe írjam végül maradtam itt. Bocs ha hosszú leszek..

22

Zalaegerszegen melyik nőgyógyász ultrahangozik magánrendelésen?

Olyan nőgyógyászt keresek, aki magánrendelésen ultrahangot is végez. (nem 4d, hanem sima)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!