Találatok a következő kifejezésre: Schauma hamvasító vettem, szőke a hajam (2 db)

Schauma hamvasító sampont vettem, szőke a hajam (ultra hamvasszőke). A fodrász mondta hogy ha sárgul a hajam, akkor ilyennel mossak hajat és nem kell az egészet újrafesteni. Milyen lesz a hajam tőle?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a sötétbarna hajam mikor szõkítve lett, felül kicsit sárgásabb volt ezért miután párszor hajatmostam ezzel, szinte fehér lett;) Valaki úgyszokta, h rajtahagyja kicsit tovább, de ilyenkor befoghatja lilára, ugyhogy nem érdemes.

Szia! Nekem a sötétbarna hajam mikor szõkítve lett, felül kicsit sárgásabb volt ezért miután párszor hajatmostam ezzel, szinte fehér lett;) Valaki úgyszokta, h rajtahagyja kicsit tovább, de ilyenkor befoghatja lilára, ugyhogy nem érdemes.
A kérdező hozzászólása: nekem hamvas színû a hajam, csak egy idõ után besárgul és festeni kell az egészet..a fodrász tegnap mondta h tönkre van menve a festéstõl a hajam, csak a lenövést fessem..és azt ajánlotta h akkor használjam a sampont, 5percig hagyjam rajta...márr megvettem, csak félek h olyan lila lesz mint a vénasszonyoknak..
Szia! Nem lesz olyan lila a hajad, mint a vénasszonyoknak, esetleg a fejbõrödet foghatja csak meg. Én is ilyet használok, nekem a középszõke hajamat eléggé ki szokta világosítani. Régen jégszõke hajam volt (nagyon világos), azt szinte fehérre szívta ki:) Én addig szoktam rajta hagyni, amíg a lila hab fakulni kezd. És tényleg nem sárgul be, szóval szerintem megéri.
A kérdező hozzászólása: köszi! ki fogom próbálni ha legközelebb mosok hajat, mert ha tényleg eltünteti a sárga árnyalatot, amikor sárgulni kezd a hamvas hajam, akkor jobb mintha megint befesteném az egészet....mert nekem 3doboz festék kell a hajamra...
a kallos hamvasító sampon jobb, mert attól nem lesz lila a hajad...
A kérdező hozzászólása: de az olyan gagyi márkának néz ki...azt a százasba is kapok, azért nem mertem olyat venni
a kallo? az egyik legjobb minõségét ne nevetess, a szõrtelenítõje csodákat mûvelt, a lábamon 4 éve nem nõ szõr, a samponja is nagyon jó egy fodrász
Hát a Schauma sampontól nem lilult be a hajam. Platinára van feste és 40-50 perceket hagyom fenn.De nekem minha nemhasználna vagy nemtudom:S
a barna az eredeti hajszíned? mert akkor szerintem nem.
A kérdező hozzászólása: igen azaz eredeti hajszinem. most mostam hajat. a barnát nem bántotta a szõke csíkok kicsit világosabbak lettek. nekem tetszik az illata (meg a szine - fõleg amikor habzik xD ). hogy mennyire lesz hatásos azt viszont nem tudom de mindenestre nem lett mindjárt full világos szõke elsõre!
szürkés lesz a hajad tõle ahol szõke , világosítani nem fog


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!