Találatok a következő kifejezésre: Samsung E250-es hogy lehet (5 db)

Samsung E250-es mobilnál hogy lehet más üzi hangot beállítani, mint ami (kb 4 db) benne van? Töltöttem le mp3-as effektet, de sehol sem találom, hogy a "Saját fájlokból" hogy lehet üzihangot választani.

A saját fájloknál van olyan, hogy "Beállít, mint...", és ezen belül: Cseng?hang, Hivó cseng?hangja, jelz? hang (és itt az ébreszt? jön be)

Legjobb válasz: Szerintem sehogy.Nekem D-600-as van,de annál sem lehet,csak a gyári hangok közül válogatni.Pedig nem olcsó telefon,65.000Ft. volt 2 éve,2 éves hûségnyilatkozattal! Ennyi pénzért már csinálhattak volna normálisabb telefont is,nem?

Szerintem sehogy.Nekem D-600-as van, de annál sem lehet, csak a gyári hangok közül válogatni.Pedig nem olcsó telefon, 65.000Ft. volt 2 éve, 2 éves hûségnyilatkozattal! Ennyi pénzért már csinálhattak volna normálisabb telefont is, nem?
probáld meg a telefonprofil-nál az épp aktuális profilnál beállitani
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ott már próbáltam, és nem tudom.
a samsungoknál nem lehet mász beállítani, nekem is ilyen telóm van :(, ebben rossz egy teló.
Mi a fasz.ak vetted meg bármi lehet az amit õ megadott. Szar ügy....
telefonzárra gondolsz? 12345 0000 000000 ezeket próbáld, nekem is samsungome250 em volt, s ha jól emlékszem valami ilyesmi volt a telefonkód. üdv 25/F

Samsung E250-es telefonba hogyan lehet cserélni mikrofont?

Ha telefonálok, nem hallanak engem, csak én hallom a másik félt.


Samsung E250-es telefont, hogy lehet csatlakoztatni a számitogéphez?

USB-kábel van,Samsung ps studio 3 letöltve,mégis azt kapom-nincs csatlakoztatva,letöltöttem egy USB meghajtot a pc oldalrol,de azzal meg nem tudom mit kell csinálni,mert nem lehet telepiteni.Ha kérhetem egy kicsit részletesen mert kezdö vagyok e téren.

A mobilomhoz vettem bluetooth csatlakozót és azt tudom hogy a mobilról hogy kell a gépre tenni dolgokat de a gépről hogy kell rátenni azt nem egyáltalán lehet-e? (a mobilom samsung e250 ha lényeges)

Legjobb válasz: Megoldás lehet (bár nehézkes) a Blue Soleil nevû roppantul túlfejlett alkalmazás, letölthetõ az azonos nevû comon :) A letöltés oldal alján ékes angolsággal tájékoztat, hogy amennyiben a bluetooth-adapter azonosítója nem licencelt, akkor 2 megánál nagyobb fájlok átvitelét megtagadja. Természetesen biztosan van alternatíva. (A legjobb talán az, ha Linuxot használ az ember hétköznapi feladatokra, ott alapból mûködik a bluetooth, és jól besímul a rendszermenükbe)

Megoldás lehet (bár nehézkes) a Blue Soleil nevû roppantul túlfejlett alkalmazás, letölthetõ az azonos nevû comon :) A letöltés oldal alján ékes angolsággal tájékoztat, hogy amennyiben a bluetooth-adapter azonosítója nem licencelt, akkor 2 megánál nagyobb fájlok átvitelét megtagadja. Természetesen biztosan van alternatíva. (A legjobb talán az, ha Linuxot használ az ember hétköznapi feladatokra, ott alapból mûködik a bluetooth, és jól besímul a rendszermenükbe)
Ha minden igaz akkor a tálcádon megjelenik egy kis kék ikon , arra rákkatintasz és fájl küldése...vagy...mondjuk van egy képed amit rá akarsz tenni és jobb klikkel rá és küldés bluetooth-eszköz...ennyi lenne :)
a mappákból atrakod a telód mappájába
menyiért vetteed? mert nekem is kellene :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!