Találatok a következő kifejezésre: Samsung E250-es ha (7 db)

Samsung E250-es telefonon ha üzenetet írok az ékezetes betűk több karakternek számítanak, így ha őket használom, sokkal kevesebb szót tudok leírni. Lehet ezt valahol módosítani?

Legjobb válasz: Igen, lehet. Pont ma kérdezték tõlem. :)Az enyém E370 (apué E250), de szerintem nálad is így mûködik: Az üzeneteknél menj a beállításokra->szöveges üzenet-> küldés beállítások->A "Karakter támogatás"-nál válaszd ki az "Ékezet nélküli"-t. Így már 160 karaktert tudsz küldeni, nem 70-et.

Igen, lehet. Pont ma kérdezték tõlem. :) Az enyém E370 (apué E250), de szerintem nálad is így mûködik: Az üzeneteknél menj a beállításokra->szöveges üzenet-> küldés beállítások->A "Karakter támogatás"-nál válaszd ki az "Ékezet nélküli"-t. Így már 160 karaktert tudsz küldeni, nem 70-et.
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam már ezt a beállítást, de nem értettem, hogy mit lehet itt beállítani! :) Nagyon szépen köszönöm!

Samsung e250 telefonom ha felcsúsztatom néha csíkossá válik a kép, és lefagy, mennyibe kerűl megcsináltatni a t-mobilnál?

Legjobb válasz: Üdv! Átvezetõ flexkábel csere lesz szerintem. Úgy 4-7 ezer forintba kerül ( Attól függõen, hogy milyen vastag a bõr a pofájukon. )

Üdv! Átvezetõ flexkábel csere lesz szerintem. Úgy 4-7 ezer forintba kerül ( Attól függõen, hogy milyen vastag a bõr a pofájukon. )
nekem is ezvolt vele a problémám, a nemtom milyen kábel lekopott benne.. 5000FT ért megcsinálták 10 perc alatt:D nekem már 2x volt ilyen..
nekem az egész kijelzõ csíkos, mert betört xd dee az nemlényeg:) amugy kijelzõ csere olyan 6-7000 ft. legalábbis nekem aztmondták:) annyiért meg veszel egy újat és jobbat is manapság ha jó helyen keresed:) én azt tettem..
Menj be a T-mobilhoz, ott megmondják neked, h mi lehet a probléma a telóddal, mennyibe kerülhet, ha tudnak segíteni. Az is elõfordulhat, h már nem tudják megcsinálni, és újat kell venned:(, de nem akarok semmit elkiabálni!! Sok sikert!! :) (Nekem is Samsung E-250-esem van)

Azt vettem észre, hogy Samsung E250-es telefonom a nagy viharok alkalmával lefagy. Lehetséges ez? Ha igen, hogyhogy?

2x fordult már el?, hogy villámlások és dörgések alatt hivtak és próbáltam felvenni, nyomkodtam a felvev? gombot, a zene nem szólt tovább, de a kijelz? uazt mutatta, mint mikor hivtak...

Legjobb válasz: Nekem is ilyen telefonom van, de még soha nem volt gond vele.

Nekem is ilyen telefonom van, de még soha nem volt gond vele.
nekem is ilyen a telóm, nekem egyfolytában lefagy és elszinezõdik a képernyõ, ha vihar van ha nincs(nem régi telefon)...de vszleg tényleg amiatt van a probléma..
Nekem is ilyenem van, és azontúl hogy ingadozik a térerõ állandóan, semmi gondom vele. A térerõ dolog pedig sms-ek elküldésénél jön elõ, mert kb 10szer kell megnyomnom az Újra gombot, mire elmegy. Ennyi...
Nekem is ilyen telom volt. Nagy vihar volt. a kabát zsebembe tettem ilyen ruha anyagu zoknis tokba. és még igyis beázott...Lefagyott minden baja volt.elmennt a képernyõje is. Aztán hazaértem és kiszáritottam hajszárítoval. nem müködött. Aztán kis idõ mulva bekapcsolt. onnantol kezdve 3honapon át szenvedtem vele(de csak ha felcsusztattam) Nem lehet hogy neked is viz érte és attol rosszalkodik? vidd be szervizbe, biztos tudnak rajta segiteni. (Nekem az votl a bajom vele h 9nappal a garancia lejárta után romlott el, szal én megszivtam...)
A kérdező hozzászólása: Nekem is csak az elején csinálta, már megjavult. Bár viharok sincsenek... :)
nekem is ilyen telefonom van én még a médiamark idõszakban vettem. Nekem vétel után kb 4 honapig csiálta ezt. Ezek ilyen telefonok én is sokszor fagyott:D
kicserélték de a kártya maradhatott ugyan az! szal a számod nem változik! szerintem ezt csináld :)
A kérdező hozzászólása: Az elözõ válaszadótól kérdezem: mit csináltak a szervizben a telefonoddal? Köszönöm az eddigi válaszokat.
szia! Nekem is ien telefonom van és mindíg ezt csinálja... én bevittem oda ahol vettem és elmondtam mi a baj... szerintem neked is fognak segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Nem érte az enyémet víz, de már azóta nem is fordult elõ semmi ilyen probléma szerencsére.


Van egy SGH E250 -es készülékem megvan hozzá a progi amivel átehet róla tenni cuccokat (Samsung PC studio) akkor jó volt mostanába meg nem érzékeli a telót ami világít ha beledugom. A baj frissítettem is mitől van ez?

Legjobb válasz: Telepítsd újra a PC Studiot és állítsd be a telefonba,hogy csatlakozzon Samsung PC Studio-hoz! Lehetséges,hogy neked a Háttértár van kiválasztva! Nekem is ez volt a gondom a Samsung J700-as telómmal! Átállítottam és azóta rögtön felismeri a PC studio

Telepítsd újra a PC Studiot és állítsd be a telefonba, hogy csatlakozzon Samsung PC Studio-hoz! Lehetséges, hogy neked a Háttértár van kiválasztva! Nekem is ez volt a gondom a Samsung J700-as telómmal! Átállítottam és azóta rögtön felismeri a PC studio

A mobilomhoz vettem bluetooth csatlakozót és azt tudom hogy a mobilról hogy kell a gépre tenni dolgokat de a gépről hogy kell rátenni azt nem egyáltalán lehet-e? (a mobilom samsung e250 ha lényeges)

Legjobb válasz: Megoldás lehet (bár nehézkes) a Blue Soleil nevû roppantul túlfejlett alkalmazás, letölthetõ az azonos nevû comon :) A letöltés oldal alján ékes angolsággal tájékoztat, hogy amennyiben a bluetooth-adapter azonosítója nem licencelt, akkor 2 megánál nagyobb fájlok átvitelét megtagadja. Természetesen biztosan van alternatíva. (A legjobb talán az, ha Linuxot használ az ember hétköznapi feladatokra, ott alapból mûködik a bluetooth, és jól besímul a rendszermenükbe)

Megoldás lehet (bár nehézkes) a Blue Soleil nevû roppantul túlfejlett alkalmazás, letölthetõ az azonos nevû comon :) A letöltés oldal alján ékes angolsággal tájékoztat, hogy amennyiben a bluetooth-adapter azonosítója nem licencelt, akkor 2 megánál nagyobb fájlok átvitelét megtagadja. Természetesen biztosan van alternatíva. (A legjobb talán az, ha Linuxot használ az ember hétköznapi feladatokra, ott alapból mûködik a bluetooth, és jól besímul a rendszermenükbe)
Ha minden igaz akkor a tálcádon megjelenik egy kis kék ikon , arra rákkatintasz és fájl küldése...vagy...mondjuk van egy képed amit rá akarsz tenni és jobb klikkel rá és küldés bluetooth-eszköz...ennyi lenne :)
a mappákból atrakod a telód mappájába
menyiért vetteed? mert nekem is kellene :)

Van egy Samsung SGH-E250i mobilom, és szeretnék rá pl képeket, mp3 zenét másolni, ha veszek egy microsd kártyát és egy microsd olvasot, akkor a gépről rámásolom a kártyára azt beteszem a telefonba és látni fogja?

Aztán ha valami új kell akkor kiveszem a telóból és másolok rá új zenéket ugye?

Legjobb válasz: Igen, lázni fogja, csak elõször a telefonba tedd a memórát, azzal formázd le és úgy a gépbe.

Igen, lázni fogja, csak elõször a telefonba tedd a memórát, azzal formázd le és úgy a gépbe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!