Találatok a következő kifejezésre: Sajnos van jó pár (14 db)

Sajnos van egy jó pár szőrszál a mellem körül, ez okozhat gondot majd a szoptatáskor?

Szedem szemöldökcsipesszel, ezt tudom majd folytatni szoptatási id?szakban is? Hiszen az nem pár hét, és a sz?r nem túl szép és szexi :(

Legjobb válasz: Majdnem mindenkinek van egy pár szál a bimbó körül. Én is csipesszel szedem és szedtem is a terhesség és szoptatás alatt is! Most várom a 3. babámat és ebbõl nem volt sosem gond.

Majdnem mindenkinek van egy pár szál a bimbó körül. Én is csipesszel szedem és szedtem is a terhesség és szoptatás alatt is! Most várom a 3. babámat és ebbõl nem volt sosem gond.
A kérdező hozzászólása: De az is jó ha linkeltek egy BIZTOS oldalt ahonnan tudok rendelni.
http://www.holdfenyteam.hu/yugioh/ google elsõ találata

A férjemmel 5 hónapja próbálkozunk, sajnos most sem sikerült, pont ma jött meg (jó pár nap késéssel, már reménykedtünk, teszt negatív). Ma a 37, 3 volt a hőm, ennek van köze a mensihez?

Legjobb válasz: Ha mensid van akkor éppen hogy alacsonyabbnak kéne lenni a hõdnek!Lehet hogy megfáztál egy kicsit és hõemelkedésed van,bár nem tudom mennyi az alaphõd,ahoz kell mindig viszonyitani. A 37 feletti hõ nem jellemzõ a mensis idõszakra.

Ha mensid van akkor éppen hogy alacsonyabbnak kéne lenni a hõdnek!Lehet hogy megfáztál egy kicsit és hõemelkedésed van, bár nem tudom mennyi az alaphõd, ahoz kell mindig viszonyitani. A 37 feletti hõ nem jellemzõ a mensis idõszakra.
en regota figyelem a hom, mensi utan alacsony peteereskor picit megemelkedik aztan ugy marad egy ideig majd a mensi elott hirtelen lemegy es masnap alt-ban megjon, nem tudom h nalad hogy lehet, de nem vagyunk egyformak.ha a googleba beirod h nem tudom en pl homeroe modszer vagy testho biztos ad ki valamit, egyszer neztem de nem emlekszem ra, sajnos.udv akorben, es ne ess ketsegbe mi is szept ota probaljuk, de a jo oldala h addig is sokat gyakoroljuk:)
Lehet, hogy mégis babátvársz vannak dlyan esetek, hogy menszeszelnek és mégis álapotos az illetõ.Drukolok nektek.
Csatlakozhatom az elõttem szólóhoz, megvolt az elõzõ 7 napos menzeszem, nov.4-én ért véget, most meg itt fogok egy 2csíkos tesztet a kezemben és nem akarom elhinni. Azt hittem ilyen nem létezik, de most meg még nem merek örülni, olyan furcsa.Ezek után még te is reménykedhetsz!!

Lányok, alacsony/vékony srác vagyok, van egy krónikus szervrendszer betegségem, jó pár mûtéti hegem is van sajnos. Lenne-e kedve valakinek ismerkedni velem?

Legjobb válasz: Nem úgy szokás elkezdeni az ismerkedést, hogy minden rosszat felsorolsz magadról te batman!

Nem úgy szokás elkezdeni az ismerkedést, hogy minden rosszat felsorolsz magadról te batman!
a mûtét és a hegek engem nem zavarnának de az alacsony vékony srácok nem igazán az eseteim. :c
Crohn?
A kérdező hozzászólása: Nekem volt már barátnõm, mint mondtam, 162-3 cm magas lehetett, szóval ekkora lányt keresek most is. Sajnálom, hogy te se nõttél magasra, de a jóból keveset adnak :) Mint belõlünk. Igaz én a betegségem miatt nem nõttem nagyra, de én inkább maradok ekkora, csak gyógyulnék meg. Ha online nem, akkor majd, ha mehetek közösségbe, akkor ott fogok remélem találni egy barátnõt ( ott könnyebb, csak most nem tudok, csak online csajozni ). Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
Nem sokra mész a 170cm-el, hidd el. Én is akkora vagyok és simán nem néznek partnernek. A magas férfiakkal nem lehet versenyezni. Amúgy az átlag magasság 176cm. Mindnek számít a magasság, fõleg az ilyen 150cm-es "nõk"-nek. Azok a legelutasítóbbak, utána jönnek a normál magasságúak 160-165cm. Az elõzõ csoportnál meg a magassarkú miatt nem kellesz.. Sajnos szívás az élet alacsonyan. 26/f 170cm.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk, egy 170 centit, ha beírok, az nem nagy hazugság és jobban "hangzik"?
A kérdező hozzászólása: Volt már barátnõm 3 évig, aztán amióta annak vége, nem sikerült újra becsajozni. :S Akkor is megvoltak ezek a bajok.
"mert ha esetleg online ismerkedek, mindig ezen csúszik el a dolog. :S" Hazudj! :-D Ha képet kér küldj képet az arcodról, a hegekrõl addig nem is kell tudnia, amíg le nem fekteted. Ami pedig a testmagasságot illeti, ismerõseimen figyeltem meg, hogy fogalmuk sincsen arról, hogy õk milyen magasak. A nálam majdnem tíz centivel alacsonyabb csaj úgy gondolta, hogy õ 170 centi, amikor én vagyok 172. És ez több csajnál elõfordult. Lazán lehet a testmagasságon kozmetikázni öt-tíz centit, élõben úgysem veszik észre.
A kérdező hozzászólása: Mindig úgy mennek a dolgok, hogy beszélgetünk, jófejnek találnak 2-3 óra beszélgetés után elárulom ezt is ( online beszélgetésrõl van szó ). Aztán ezen csúszik el...
168 cm és 55 kg vagyok: nem olyan vészes, hidd el nem csak a fizikai tulajdonságaid miatt nincs csajod
Én is mindig a handycap-jeimmel kezdtem :D Utána kényelmesen hátradõlhetsz, csak magadat kell adni.
valszeg nem ezen csúszik el, hanem azon, ahogy tálalod.
A kérdező hozzászólása: 168 cm és 55 kg vagyok.
milyen alacsony vagy és hány kiló?
2-es: Szerinted nem látják rögtön a srácról, hogy alacsony és vékony?
A kérdező hozzászólása: persze elõtte mindig minden jól megy, csak ezen csúszik el, de ezen nem tudok változtatni. :S
A kérdező hozzászólása: mivel anonym az oldal gondoltam kiírom magamról ezeket az adatokat, mert ha esetleg online ismerkedek, mindig ezen csúszik el a dolog. :S
A kérdező hozzászólása: Nem Chron. Nem bélbetegség, hanem vese: Focalis segmentalis glomerulosclerosis
A kérdező hozzászólása: Bocsánat rossz kategóriába irtam..elnéztem.
Menj el a háziorvosodhoz és kérj beutalót a bõrgyúgyászatra, ott megmondják. Tesómnak egyetlen volt, de hatalmas, azt kivágták, de a kicsiket lézerrel szokták eltávolítani, úgy tudom.

Lassan szeretnék már szülni imádom a babákat, de sajnos eddig még nem találtam meg ehhez a párom. Nem akarok megint több évig ismerkedni. Neten van esetleg jó oldal ahol megtalálhatom a párom?

Legjobb válasz: Habostorta, más néven randivonal. Én ott ismerkedtem meg a párommal, immár 6 éve, és 17 hónapos kisfiunk van. :) Leveleztünk, aztán telefonálgattunk, és mire személyesen találkoztunk, már mindent tudtunk egymásról. Pénteki napon találkoztunk elõször, vasárnap óta meg együtt élünk. A járás valahogy kimaradt. Igaz, akkor én már 29 éves voltam, párom pedig 32. Egyébként az exemet meg a pasizas.hu oldalon ismertem meg, vele 2 évig voltam együtt. Nekem bejött a netes ismerkedés, bár tudom, hogy vannak szkeptikusok ezzel kapcsolatban - tény, hogy én is találkoztam elég sok hülyével.

Habostorta, más néven randivonal. Én ott ismerkedtem meg a párommal, immár 6 éve, és 17 hónapos kisfiunk van. :) Leveleztünk, aztán telefonálgattunk, és mire személyesen találkoztunk, már mindent tudtunk egymásról. Pénteki napon találkoztunk elõször, vasárnap óta meg együtt élünk. A járás valahogy kimaradt. Igaz, akkor én már 29 éves voltam, párom pedig 32. Egyébként az exemet meg a pasizas.hu oldalon ismertem meg, vele 2 évig voltam együtt. Nekem bejött a netes ismerkedés, bár tudom, hogy vannak szkeptikusok ezzel kapcsolatban - tény, hogy én is találkoztam elég sok hülyével.
Love.hu - n ismertem meg a férjem! Most lesz 1 éves a kislányunk! Én is találkoztam sok hülyével, de vannak normálisak is, akik valóban társat, és családot akarnak! Csak meg kell találni õket! :) Vagyis Õt ! Sok sikert! :)
szia, igaz mi nem a neten ismerkedtünk meg, de nem is hosszú évek után vállaltunk babát. 8 hónap után költöztünk össze, 1 év után lánykérés, 1, 5 év után elsõ próbálkozásra sikeres pozitív teszt :) amikor megismertem pár hét után éreztem, hogy Õ lesz életem párja és Neki szeretnék gyermeket szülni :) Ági
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Párommal fél éve próbálkozunk eddig sikertelenűl. Kisgyermeket szeretnénk. Mai napra nem vártam, de sajnos megjött. Van valami jó ötletetek?

33naponta jön meg a menstruációm.Arra.Ötleteket szeretnék kérni,hogy mikor szeretkezzünk?Mikor lesz a peteérésem?Milyen ételekkel tudom növelni a terhesség esélyét?

Legjobb válasz: Szia! Nekünk a 7. hónapban jött össze a picúr!Épp aznap este, amikor a férjem kiment külföldre dolgozni. Akkor nem a gyerkõcre gondoltunk, hanem egymásra,meg arra,hogy milyen sokára fogjuk újra látni egymást. 2 hét múlva küldtem neki az mms-t a tesztrõl!Majd kiugrottunk a bõrünkbõl, hiszen már mi is lemondtunk róla. Nem kell stresszelni. Össze fog jönni. A 11-16 napon mensi után legyetek együtt minden nap. Sokan azt mondják, hogy 2 naponta termelõdnek a spermák újra. Mi ezt megcáfoltuk,mert mi a 10 naptól minden nap együtt voltunk. És itt alszik mellettem az 5,5 hónapos kisfiam! Tanács még annyi, hogy polcold fel a feneked, és ha "végeztetek" gyertyaállásba menj!Kaja szerintem nem fog menni. Talán még a vitaminok neked és a párodnak is!!!! Hajrá!Sok sikert hozzá!

Szia! Nekünk a 7. hónapban jött össze a picúr!Épp aznap este, amikor a férjem kiment külföldre dolgozni. Akkor nem a gyerkõcre gondoltunk, hanem egymásra, meg arra, hogy milyen sokára fogjuk újra látni egymást. 2 hét múlva küldtem neki az mms-t a tesztrõl!Majd kiugrottunk a bõrünkbõl, hiszen már mi is lemondtunk róla. Nem kell stresszelni. Össze fog jönni. A 11-16 napon mensi után legyetek együtt minden nap. Sokan azt mondják, hogy 2 naponta termelõdnek a spermák újra. Mi ezt megcáfoltuk, mert mi a 10 naptól minden nap együtt voltunk. És itt alszik mellettem az 5, 5 hónapos kisfiam! Tanács még annyi, hogy polcold fel a feneked, és ha "végeztetek" gyertyaállásba menj!Kaja szerintem nem fog menni. Talán még a vitaminok neked és a párodnak is!!!! Hajrá!Sok sikert hozzá!
Minden masodik vagy harmadik nap szex! Igy nem tudjatok elkerulni a peteerest. A spermiumok siman eletkepesek a mehben, vagy a petevezetoben 3-5 napig. Persze ezek az egyuttletek ne a gyerekcsinalasrol szoljanak, hanem az elvezetrol. Ha megkivanjatok egymast es valoban jol esik, abbol nagyobb valoszinuseggel jon ossze a pici!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

5-6 hetes terhes vagyok nehezen estem teherbe pár napja rozsaszin szinű folyásom van tegnap voltam orvosnál szedek egy magzatvédöt és azt mondta jo fejlödik. De sajnos ma reggel sötétbarna folyásom van mitől van?

Legjobb válasz: Amennyiben lehet azonnal hívd fel az orvosod és mond el neki a problémádat,õ biztos,hogy azt mondja minél hamarabb látogasd meg.Lehet,hogy nincs semmi baj,de velem pl.ugyanez történt és csak vártam-vártam 3 napig,majd amikor bementem a nõdokihoz közölte,hogy elhalt a magzat.Ez volt tavaly tavasszal,most újra babás vagyok és az elsõ trimeszterben is volt egy pici problémám,de nem késlekedtem azonnal intézkedtem,õ írt fel nekem magzatmegtartó vitamint és mostmár 18 hetes vagyok és mocorog a baba!

Amennyiben lehet azonnal hívd fel az orvosod és mond el neki a problémádat, õ biztos, hogy azt mondja minél hamarabb látogasd meg.Lehet, hogy nincs semmi baj, de velem pl.ugyanez történt és csak vártam-vártam 3 napig, majd amikor bementem a nõdokihoz közölte, hogy elhalt a magzat.Ez volt tavaly tavasszal, most újra babás vagyok és az elsõ trimeszterben is volt egy pici problémám, de nem késlekedtem azonnal intézkedtem, õ írt fel nekem magzatmegtartó vitamint és mostmár 18 hetes vagyok és mocorog a baba!
Szia, megint én vagyok.Én ugyanígy voltam nem mertem zaklatni, olyan nincs azért van, az a dolga, ha õ a fogadott orvosod még éjszaka is zavarhatod!Hidd el, ha nincs is semmi probléma, õszintén remélem, akkor legalább újra meg uh-z és megnyugszol, mert újra láthatod a picikét és esetleg felír valami még jobb szert, vagy ellát komolyabb tanácsokkal.
Szia én is nehezen estem teherbe.Ráadásul nekem is volt barnás hol rózsaszínes, sõtt véres folyásom is.De nekem megvan az oka.A méhszájtól jön amit mostmár kezelni fognak.Eddig én is csak sárgatesthormont kaptam rá, az használt.De azért keressd fel az orvosod jobb félni mint megijedni.Bár én még most is barnázgatok a 14 hétben vagyok, de a babám jól van.Ja és sokat kellett feküdnöm pihenj te is.
A kérdező hozzászólása: Az a baj h még csak szikholyagot látunk szivhang még nem volt.Van olyan h napközbe nagyon minimális van de reggelre van több:te is igy voltál az elsõnél?azt is mondták még nem vérzek nincs semmi gond!!nem tudom ellég félek csak olyan ciki h állandóan hivogatom az orvost még ha magán is.köszönöm a válaszaidat
Ilyenkor még sokaknál elõfordul, hogy csak a 7.hét körül van szívhang, az is lehet, hogy még csak 4-5 hetes vagy, nem mindig a menzihez igazodik az idõ pont.Én kb.olyan 7 hetes voltam és már volt szívhang.Csak akkor volt rózsaszínes folyásom, ha elmentem pisilni és utána, de nagyon minimális, még szinte betét sem kellett, ezért gondoltam, hogy nincs semmi gáz, de mégis lett sajnos, pedig az elsõ babámat zökkenõmentesen hordtam ki, aki azóta már 10éves és egészséges kislány!Úgyhogy azért tanácsolom neked ez nem vicc, már sajnos van benne tapasztalatom.Én is ilyen lelkis voltam, jaj nehogy zavarjam szegény doktor bácsit, de a mostani terhességemnél már kifejezetten õ szólított fel, hogyha hasonlót észlelek azonnal hívjam!
Remélem, minden rendben lesz. De azért ez az orvos nem valami bíztató. Mivel érdemesebb lett volna egy alaposabb kivizsgálást csinálnia, (vagy akkor küldjön el ügyeletre) Mert már egy apró kis pici rózsaszín, barnás folyás is jelenthet vetélést. De ha meg nem azt, akkor se normális. Nekem is volt, szerencsére nekem minden rendben, de mégis befektettek a kórházba, elküldtek vérvételre, vizeletvizsgálatra, uh-ra. Megnézték nincs-e vérömleny, vagy honnan jön a vérzés. Miután úgy voltak vele, hogy minden rendben, akkor engedtek haza, persze gyógyszert is felírtak. És a zárójelentésemen ez állt: fenyegetõ vetélés veszélyének fennállása miatt került be. Pedig csak egy ici-pici barnázásom volt. Épp annyi, hogy mikor wc-n voltam akkor a papíron láttam, egyébként minden tiszta maradt. Kívánom, hogy rendben legyen minden, de tényleg vigyázz magatokra, pihenj sokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jokivánságaid nagyon kedves nö lehetsz neked is jo babavárást.Kedden megyek hozzá és majd irok
Én is õszintén remélem, hogy minden rendben lesz , mindenesetre vigyázz magadra, kímélõ életmód, nincs cipekedés, emelés, idegeskedés.De azért valld be õszintén csak jó volt hallani az orvost és a válaszát.Kívánok minden jót és szép egészséges babát, megérdemled, mert már most annyira félted, és ha valami van az orvost ne habozz azonnal felhívni, hiszen elsõ babás vagy és te sem tudhatsz mindent, sõt ezt õneki is tudni kell, különben ha van egy segítõkész, aranyos védõnõd vele is megoszthatod a problémáidat.
A kérdező hozzászólása: szia beszéltem az orvossal azt mondta nincs asemmi gond ez elmulik ha minden oké a babával.Ha nem egészségess akkor ugyse marad meg.Hát remélem minden jo fog alakulni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök h van már egy szép egészséges kislányod és tudom szászor megköszöntem válaszolsz de ilyenkor jo esik ha valaki tanácsot add.Felhivom és utána irok mitt mondod.végül is azért a magán orvosom.Amugy a többi olvaso válaszát is köszönöm.
A kérdező hozzászólása: szia én vagyok a kérdezõ köszöszönöm a válaszod.a folyásom napközbe alig van reggel erösödik csak.nem merem az orvost zaklatni mert tegnap voltam nála és azt mondta pihenjek.A duphaston gyogyszert szedem ez állitolag megvédi a babát.
A kérdező hozzászólása: szia megfogadtam a tanácsod és voltam az ügyeletem pont az orvosom volt bent.Megnézte a kicsit és képzeld már lehet látni és jol fejlödik van szivhang.azt mondta jol bevan ágyazodva és jol érzi magát ott bent nem kell félni.nincs vérömleny körülött ami akkor szokott leni ha nagyobb a baj.azt mondta a kicsivel minden oké és nem az vérezget.Nem tudom mitõl lehet emelte a gyogyszeremet 3 szor 1 re.remélem attõl elmulik.

Eljöttem pénzhiány miatt külföldre. Sajnos hátrahagyva a családomat, páromat. Iszonyatosan hiányzik mindenki és honvágyam is van. Messze még nagyon a hazamenetel ideje. Van még valaki hasonló cipõben? Jó lenne h megosztaná velem. Mit érez?

Nagyon nehéz, egyesül is vagyok magyar itt. Interneten minden nap beszélek az otthoniakkal,de nekem maga az otthoni lét ami is hiányzik. Nehéz. Jó lenne hasonló emberekkel beszélni. Messze még a hazamenetel. Vajon gyorsan elmegy az idõ?

Legjobb válasz: Nagyon nagy gubancnak kellett lennie ahhoz, hogy hátat fordíts mindenkinek. Mit lehet ilyenkor mondani? Te döntöttél így.

Nagyon nagy gubancnak kellett lennie ahhoz, hogy hátat fordíts mindenkinek. Mit lehet ilyenkor mondani? Te döntöttél így.
Attól függ mióta vagy kinn... ha 1-2 hete, akkor érthetõ. Ki kell bírni, aztán majd elmúlik de legalábbis jobb lesz. Ha hónapok óta kint vagy és egyfolytában ezt érzed, akkor most nem neked való a külföldi munka, inkább gyere vissza. Ha már régóta kint vagy, akkor is néha rádtörhet ez az érzés, de utána el is múlik. (saját tapasztalat, több mint 3 év külföld)
Az elsõ pár hónap nehéz, de aztán majd egyre jobban elfogadod a helyi környezetet, hidd el. Az lebegjen elõtted, hogy miért teszed. Legyen célod. Ha összeszeded magad anyagilag, gondolom párodat is kiviszed, és majd õ is munkába áll. Én azért jobb helyzetben voltam. Én párommal jöttem ki a nagy idegenbe, de senki más nem volt itt, és nem is lezsnek. Kell hozzá pár év, mire elfogadod, hogy ez most már mindig így lesz. 6 éve vagyok kinn. A mai napig hiányzik az utca illata, a város, a magyar szó, az ételekrõl már nem is beszélve, mert arról kisregényt írhatnék itt. De én szerencsre nem csak elfogadtam, de megszerettem is a helyet. Persze ez más. De az otthon ott van, ahol azt te megteremted.
Az én párom is kint van .Te merre vagy és mennyi idõt kell lehúznod , míg láthatod a családodat ? Kemény az biztos , fõleg az elsõ 2 hét (a párom elmondása szerint )
Az én párom is kinn van Münchenben, már 1 éve egyedül. :-( 6 hetente jár haza. Együtt indultunk ki, aztán én vissza jöttem vigyázni a fiára. Mert ide jött suliba. Eleinte 4-5 hetente jött haza, aztán 6 lett belõle. Most legutoljára 7 hétig volt oda. Õ is egyedül van szinte (1db magyar munka társa van, de az nem normális, nem jönnek ki jól) Abból áll a napja, hogy elmegy dolgozni, aztán bevásárlás, haza menetel, fõzés, netezés, vagy olvasás. Sokat beszélünk telefonon, de az nem ugyan az. És nem, nem megy el gyorsan az idõ. :-( Mi mind ketten úgy vagyunk vele, hogy inkább szombaton is megyünk dolgozni, csak hogy kicsit ne erre gondoljunk.
Tudod az ember párban boldog, dolgozzatok azon, hogy a barátnõd is kimehessen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!