Találatok a következő kifejezésre: Sajnos van jó (128 db)

Robi 151-em van . Sajnos nem jó rajta a motor. Rá lehet rakni egy Briggs blokkot?

Legjobb válasz: nagyon remélem. ahogy nézem a lehajtás kb az. holnap nézek meg egy briggs motrot. 5 lovas mind 2. új robin brigss motor van, nagy különbség nem lehet.

nagyon remélem. ahogy nézem a lehajtás kb az. holnap nézek meg egy briggs motrot. 5 lovas mind 2. új robin brigss motor van, nagy különbség nem lehet.

Grafikusnak vagy dekoratőrnek szeretnék elmenni. Hol vannak jó iskolák? Lehetőleg ingyenes. Sajnos nincs rajzos előképzettségem, de ez az álmom. Hogy lehetne felkészülni? HELP!

Legjobb válasz: Okj-s képzések majdnem mindenhol vannak, budapesten biztos, ha ott laksz könnyen válogathatsz. Akkor ingyenes, ha ez az elsõ okj-s képzésed, és nem múltál el 24 éves. Felkészülni szerintem könyvekbõl is lehet, vagy keress felkészítõ tanfolyamot. De okj-s képzésnél szerintem nem kell elõképzettség.

Okj-s képzések majdnem mindenhol vannak, budapesten biztos, ha ott laksz könnyen válogathatsz. Akkor ingyenes, ha ez az elsõ okj-s képzésed, és nem múltál el 24 éves. Felkészülni szerintem könyvekbõl is lehet, vagy keress felkészítõ tanfolyamot. De okj-s képzésnél szerintem nem kell elõképzettség.

Jelenleg 66kg 178cm NÕ vagyok. Sajnos a derekamon van némi felesleg, azt hogyan tudnám leggyorsabban leadni? Lényegi kérdés: Milyen edzéstervvel tudnám egy kicsit izmosabbá tenni a testem? Ha valakinek van jó tippje szívesen fogadnám!

Férfiaknak valahogy egyszer?bben megy az izomkialakítás. N?knek van erre valami? gondolom nekünk nehezebben megy.

Legjobb válasz: sztem nézd meg ezt: http://www.fogyas.info/zsiregeto-edzes_zsiregeto-torna_zsire..

A kérdező hozzászólása: amúgy 21éves lány vagyok.
sztem nem vagy kövér a suly magasság aránybol itélve elsö vok
"izmosításra" kiváló a konditerem-súlyzós edzés (ellentétben a sok közhiedelemmel a nõk a súlyzós edzésektõl nem lesznek izompacsirták, csak szép tónusosak) vagy A Béres Alexandra/ Rubint Réka féle dvd-k is nagyon jó erre a célra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Nem vagyok túlsúlyos azt tudom. Csak vannak kényes területeim, amit megformálnék, mert bizonyos ruhák elég bénán állnak rajtam. utolsó válaszoló: Súlyzós edzés konditeremben az igencsak jó.Csak az a baj kevés gyakorlatot tudok, mondanál egy párat, vagy egy oldalt ahol ezeket el lehet lesni?
http://body.builder.hu/edzestervek_csoport.htm4?id=12 az elején egy kis bevezetõ van, az oldal alján pedig kezd-és haladó edzéstervek nõknek
Szia! Én a hullahopp karikázást most akarom kiprobálni, állitolag a fa kivitelû a hatékonyabb és gyönyörû derekat csinál. olvass utána:)


Sajnos van egy jó pár szőrszál a mellem körül, ez okozhat gondot majd a szoptatáskor?

Szedem szemöldökcsipesszel, ezt tudom majd folytatni szoptatási id?szakban is? Hiszen az nem pár hét, és a sz?r nem túl szép és szexi :(

Legjobb válasz: Majdnem mindenkinek van egy pár szál a bimbó körül. Én is csipesszel szedem és szedtem is a terhesség és szoptatás alatt is! Most várom a 3. babámat és ebbõl nem volt sosem gond.

Majdnem mindenkinek van egy pár szál a bimbó körül. Én is csipesszel szedem és szedtem is a terhesség és szoptatás alatt is! Most várom a 3. babámat és ebbõl nem volt sosem gond.

Van nekem egy hifitornyom ami már sajnos nem jó sem a kazetta része, sem a CD-lejátszó része, de az erősítő és a hangfalai viszont jók. Ezt esetleg házilag meglehet úgy csinálni, hogy USB-s legyen?

Mivel a hifitornyot így nem tudom semmire sem használni és arra gondoltam, hogy úgy lehet, hogy szétszedem és a CD-lejátszóhoz vezető vezetéket összekötöm egy olyan kívülálló vezetékkel, aminek a vége USB kimenet és arra csatlakoztatnám a pendrive-t amin zenék lennének. Ez így lehetséges? Ha nem, akkor milyen megoldást javasoltok? Várom a válaszotokat!

Legjobb válasz: ne is próbálkozz...

ne is próbálkozz...
Pár ezerért lehet kapni USB olvasókat, aminek analóg audio kimenete van. Ezt bele lehet buherálni ugyan, de talán egyszerûbb az alkatrészeit felhasználva építeni egy erõsítõt a hangfalhoz.
A kérdező hozzászólása: Szia! Azt értem, hogy az erõsítõvel használjam a hangfalakat (tervem szerint is így akartam) csak kéne valami lehetséges dolog, hogy zenéket tudjak rajta lejátszani, ami pendrive-rõl menne. A hifitorny 2x120W, a hangfalai viszont 3 utas=épp ezért akarom megmenteni, mert számomra ez nem kis teljesítmény. Ja, amúgy elég régi hifirõl van szó, egy igen masszív darab! :) Akkor, úgy érted, hogy megoldható, úgy ha azt csinálom, amit írtam és vennék egy "USB olvasót, aminek analóg audio kimenete van"?
Megoldható, de nem mindegy, hova kötöd. Ugyanis lehet, hogy a CD lejátszóhoz futó vezeték még digitális, és a fõpanelen van a DAC. Jó lenne tudni a pontos típust. http://dx.com/p/mp3-hardware-decoder-w-fm-remote-controller-.. http://dx.com/p/1-0-led-car-mp3-player-module-w-fm-usb-mini-..
A kérdező hozzászólása: Szia! Mi az a DAC? És honnan tudom, hogy digitális-e vagy sem? Jó vagy rossz, ha digitális? A pontos típusa pedig: Samsung Max 940.
A DAC az a digital analog converter. A CD digitális jelébõl ez állítja elõ az erõsítõ számára szükséges jelet. A jack csatlakozó analóg, szóval ha a cd-rõl digitális vezetékek jönnek le, akkor nem kötheted oda. De mivel írtál pontos típust: Egy jack-rca kábellel gond nélkül rákötheted a pc-re, telefonra stb. Van aux bemenet, így semmit nem kell heftelni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi szépen a segítséget. Valójában én hülye ez a jack-rca kábeles megoldás eszembe sem jutott. Mihamarabb szerzek egy olyat és kipróbálom a Jack kimenetû telefonomon. :)

Ha úgy érzem, h van baba, tünetekből is, de sajnos megjött (jóval kevesebb mennyiségben mint máskor), mikor csináljak tesztet. Ha vége ennek a vérezgetésnek vagy akár most?

Legjobb válasz: Szia. Ha csak vérezgetsz, majd ha elmúlik tesztelj persze. Én is vérezgettem az elején de csak minimálisan. Még a tesztelés elõtt is 1 nappal. 18hetes kismama vagyok és a tesztelés után már abszólut nem véreztem.Sok sikert,szóritok.

Szia. Ha csak vérezgetsz, majd ha elmúlik tesztelj persze. Én is vérezgettem az elején de csak minimálisan. Még a tesztelés elõtt is 1 nappal. 18hetes kismama vagyok és a tesztelés után már abszólut nem véreztem.Sok sikert, szóritok.
A tünetekbõl ítélve tényleg van baba! Sokaknak megjön, de ez a mensi teljesen más, mint egyébként, kevesebb is jóval. A teszttel várj még néhány napot, mert most kezd el termelõdni a szervezetedben a hcg hormon, amit a teszt mér. Most még talán nem mutatna semmit, de 1-2 nap alatt termelõdik annyi, hogy megjelenjen a második csík a teszten. Még egy kis türelem és örülhetsz a picidnek! Szorítok!
Szerintem akár most is lehet, de ha biztosabb eredményt akarsz, várj pár napot. Ha az elsõ teszt negatív, még akkor is érdemes néhány nap után még egy teszet próbálni. Drukkolok!

Van 1 barátnőm, csak sajnos nagyon messze és van 1 nagyon jó barát (lány) és vele nagyon jol elvagyunk, és lehetséges, hogy szeretem őt is, de nem annyira hogy járjak vele, mit tegyek? Én nem szeretnék szakitani miatta a barátnőmmel.

Legjobb válasz: Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle,ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek,ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon,illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.

Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle, ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek, ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon, illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.
Jó. Valeo D6RA mindkettõ.
A hiba forrása az, hogy többet önindítózol, mint mész vele, így nem tudja a generátor feltölteni az akkut! Minek kivenni naponta? Nem lesz semmi baja ekkora hidegtõl...
A kérdező hozzászólása: Ma reggel már be sem indult pedig kivettem belõle!Minden este kivettem eddig mert csillaggarázsban alszik!Nem lehet hogy az inditómotor a hiba forrása?
Kapacitás: az az Ah-ban kifejezett töltéshordozó mennyiség melyet a teljesen töltött +20 Celsius-fokos akkumulátor szabványos vizsgálati viszonyok között szolgáltatni képes. Maximális terhelõáram: az az A-ban kifejezett érték melyet a +20 Celsius-fokos akkumulátor a cellalemez sérülés veszélye nélkül szolgáltatni képes. Az áramszolgáltató képesség nagysága az elektrolittal érintkezõ aktív anyag felületének nagyságától függ. Neked nagyobb maximális terhelõáramú akkumulátor kellene, de szerintem csak a hideg miatt reszelt lassabban :)
A kérdező hozzászólása: Igy most már tudomhogy bolygomüves az inditom amugy nem bosh hanem valeo francia volt benne!Vettem bele egy 5-ért egy másikat igaz 1, 6-osba valot de mûködik vele csak picit lassabban teker de indul!Lehet gyenge az aksim 45 amper orás lehet nagyobb kellene bele!!
Opelen nem nagyon szokott Bosch lenni. Ha mégis, abba kb 1500 ft az a fogaskerék.
Igen az neki es Bosch. Nekem ugyan ez a szituaciom volt ketteszakadt a belso fogazasu resz es szorult. egyszer megporgettem szabadon es akkor megszorult vegleg.
tehát bolygómûves az önindítód. :-)
Mindent lehet kapni bele. De ha olcsón tudsz másikat, egyszerûbb.
A kérdező hozzászólása: Az lesz viszem magammal!Nem a bendix rossz annak semmi baja!Amit behuz a bendix ott van 3 fogaskerék egy nagy fogaskerékbe ami körbe öleli nekem az tört vagy kétfelé ezt az alkatrészt nem tudom potolni mert kûlön nem lehet kapni!!
Ha már nem akarsz bendixet cserélni, és ragaszkodsz a bontotthoz, akkor vidd magaddal a rosszat, és hasonlítsd össze a kettõt mielõtt kifizeted!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segitséget de ha nincs rajta matrica a másikon mert az enyémen van de amelyiket megakarom venni azon nincs csak anyit mondott a srác hogy valami h betû van rajta meg egy felfogato konzol ami az enyémen nincs!
Hát ahogy elmondod tényleg kur.va sokat indítózol. Akksi van éjszakánként töltve ha már kiszereled ennyiszer szegénykét?

Hogy van az a mondóka ami úgy kezdődik: ha jó a kedved tapsolj nagyokat? Tovább sajnos nem tudom

Legjobb válasz: Ha jó a kedved üsd a tenyered, Ha jó a kedved üsd a tenyered, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved üsd a tenyered. Ha jó a kedved csettints nagyokat, Ha jó a kedved csettints nagyokat, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved csettints nagyokat. Ha jó a kedved dobbants nagyokat, Ha jó a kedved dobbants nagyokat, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved dobbants nagyokat. Ha jó a kedved ugorj magasra, Ha jó a kedved ugorj magasra, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved ugorj magasra. Ha már menni kell, nyújtsd a kezedet, Ha már menni kell, nyújtsd a kezedet, Ha vége van már a játéknak, búcsúzóul társaidnak, mégegyszer nyújtsd a kezedet.

Ha jó a kedved üsd a tenyered, Ha jó a kedved üsd a tenyered, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved üsd a tenyered. Ha jó a kedved csettints nagyokat, Ha jó a kedved csettints nagyokat, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved csettints nagyokat. Ha jó a kedved dobbants nagyokat, Ha jó a kedved dobbants nagyokat, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved dobbants nagyokat. Ha jó a kedved ugorj magasra, Ha jó a kedved ugorj magasra, Ha köztünk vagy és jó a kedved másoknaknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved ugorj magasra. Ha már menni kell, nyújtsd a kezedet, Ha már menni kell, nyújtsd a kezedet, Ha vége van már a játéknak, búcsúzóul társaidnak, mégegyszer nyújtsd a kezedet.
Hû, valami halandzsa szöveg, akármit kitalálhatsz, amihez a tested vmelyik részét kell igénybe venni. Pl.: ha jó a kedved, húzd a füledet, ha jó a k. üsd a térdedet, ... kiálts nagyokat (hejhó)... Legalábbis mi így játszottuk, énekeltük.
Ha jó a kedved, tapsolj nagyokat Ha jó a kedved, tapsolj nagyokat Ha köztünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved, tapsolj egy nagyot Ha jó a kedved csettints nagyokat Ha jó a kedved csettints nagyokat Ha velünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved csettints nagyokat Ha jó a kedved üsd a térdedet Ha jó a kedved üsd a térdedet Ha velünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved üsd a térdedet Ha jó a kedved dobbants egy nagyot Ha jó a kedved dobbants egy nagyot Ha velünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved dobbants egy nagyot Ha jó a kedved kiálts egy nagyot (hejhó) Ha jó a kedved kiálts egy nagyot (hejhó) Ha velünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved kiálts egy nagyot (hejhó) Ha jó a kedved csináld ezt velünk Ha jó a kedved csináld ezt velünk Ha velünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd ezt meg, Ha jó a kedved csináld ezt velünk by: google!
ha jó a kedved tapsolj nagyokat (taps, taps) ha jó a kedved másoknak is mutasd ezt meg ha jó a kedved tapsolj nagyokat (taps, taps) v. üsd a tenyered aztán üsd a térdedet aztán dobbancs nagyokat aztán ugorj nagyokat....a többit a fantáziádra bízom:) Én anno még valahogy így énekeltem, de ez nem 100%:) )))

Minden "jó nő" igénytelen? Sajnos rossz tapasztalataim vannak. Többi lennt. Mit gondoltok?

Úgy hozta a sors, hogy több bombázónak mondott lánnyal is összejöttem. A több 13-at jelent. Amit tapasztaltam: ezek a lányok a jó külsejük miatt nem annyira igényesek mint az átlagosabb vagy átlag feletibb csajok. Volt itt minden: a többségnél valamiért nem volt gond hogy odaf*ngik az orrom alá pár nap ismeretség után, amin jót is nevet, kommentálja. Hangosan bejelenti hogy "rohad a belem, ki kéne már f*snom magam" például. Átlagosnak volt mondható hogy simán elvárták volna, hogy nyaljam ki őket bármikor, bármilyen helyzetben pedig büdösek voltak lennt. Böfögés is simán ment a többségnél. És még sorolhatnám a többi igénytelenséget .... Mondom, azokról a lányokról van szó, akikért megőrülnek a férfiak, "modellkednek", valami büfészakra járnak "tanulni", ilyesmi. De ne a r*banckodó alja kategóriát képzeljétek el, hanem azt akire azt mondanátok hogy egy álomnő, kedves, jófej, gyönyörű. Valamiért ezek a nők úgy gondolják hogy annyira szépek vagy annyit nyaltak már nekik a pasik, hogy azt csinálnak, undorítóskodnak amit csak akarnak, úgyis teper majd a többi. Volt már ilyen tapasztalatotok nektek is? Engem nagyon elkeserített. Eddig se mentem erre a kategóriára, de becsúszott párszor (és diszkóból ezekből 3-at szedtem fel, a többit mind normális helyen!)

Legjobb válasz: Én "lánykoliban" (hivatalosan nem az, de 10% pasi van kb..) lakok, sajnos tudom mirõl beszélsz..pasi wc-be járok inkább, mert ami a nõi részlegen van..

Én "lánykoliban" (hivatalosan nem az, de 10% pasi van kb..) lakok, sajnos tudom mirõl beszélsz..pasi wc-be járok inkább, mert ami a nõi részlegen van..
Az én tapasztalatom az, hogy a külsõre jó csajok általában adnak a személyes higiéniájukra is (akár jobb családból származó egyetemista v. diplomás, akár rosszabb családból származó bolti eladó), inkább viselkedésben engednek meg maguknak sokkal többet, én pl. már a rendszeres hisztit a jó nõ alapkellékének tekintem.
Rosszakat fogtál ki haver. De sajna vannak ilyenek.
úgyhogy megteheti hogy teljesen önmaga legyen. Azért az durva, hogy ezt jelenti, hogy önmaga lehet. Mert akkor ezek szerint belül egy sültparaszt, aki csak megjátsza a kultúrembert, pedig nem az.
Egy kérdésem van. Levarrtad õket? Ha igen, ügyes vagy, legközelebb ha ilyet kapsz el, fingd le te mielõtt megtehetné. :) És kerüld ezt a típust. :S
Hát... szerintem ha böfög, az orrod alá fingik és ocsmányul beszél, akkor nem éppen "álomnõ"... De javíts ki, ha tévedek, én nõ vagyok, nem értek hozzá.
Ilyennel még nem találkoztam, azt hittem mi férfiak vagyunk olyan ÁLLATOK, hogy fosunk, fingunk meg néha gusztustalanok vagyunk. :D Érdekes amit írsz, ezek akkor nem is álomnõk, lehet suttyók voltak, egy igazi jó nõ nem hinném hogy ilyen. Én még hálistennek csajt sose hallottam fingani, se WC-zni, mivel nõk nem kuláznak és nem is finganak, mindig jó illatuk van :D
utálomaparadicsomot válasza: "Az meg hoyg elvárták volna hogy bármikor nyald ki õkat, arra csak azt tudom mondani, hogy nemhogy örültél volna neki. Írtad hogy "büdösek voltak lennt". Na erre azt tudom mondani, hogy a nemiszerveknek van általában egy jellegezetes szaguk. Ez egyeseket beindít, egyeseknek meg taszító. Van akinél ez a szag alig érezhetõ, vagy szinte egyátalán, van akinél meg erõs. errõl nem tehet senki. " Igénytelen vagy! Szerencsére csak átlagos lánynál tapasztaltam hasonlót. Jó nõ az tisztaságmániás volt.
Szerintem a jó nõk igényesek.
A kérdező hozzászólása: Jó sok komment jött :D Arra jutottam, hogy ezek a lányok akikkel dolgom volt, úgymond a felkapaszkodott kategória. Szóval "nem olyan" családból jöttek, csak valamilyen úton-módon pénzhez jutottak és azt hiszik az pótolja a jó neveltetést satöbbit.
Hmm, nem tudom, még sosem sikerült jó nõvel összejönnöm. Majd ha sikerül, leírom tapasztalataimat.
Igen, egyetértek a kérdezõvel, viszont kevésbé általánosítok, s ahogyan elõttem írta valaki, szintén inkább a férfi wécébe járok., mert mindig is sokkal tisztább volt, mint a nõi. Annyit tudok hozzáfûzni, hogy évtizedekkel ezelõtt is így volt ez valahogy, tisztelet a kivételnek. Anyukám egy nagyobb cukrászdában dolgozott a 60-80-as években és volt egy pár akkori cicababa kolléganõje (akkor is szükség volt az ilyenekre fõleg elöl az ügyfeleknél). Nem egyszer mondta nekünk otthon, hogy akármilyen jól néznek is ki ezek a nõk, a legfontosabb az az, hogy (bocsánat) milyen a bugyi a lába közt. Ez akkor lett elõttem konkrét, amikor éppen az egyik szebb kolléganõjéhez mentünk egyik délután, s anyummal órákig eltraccsoltak, amíg én 2-3 évesként rohangáltam erre-arra a kertben és házban. S amint kikérõztem a wc-re, hát orbitális látvány fogadott: wc kefe hiánya, wc nem tisztítása több napja-hete és furcsa szagok is. Anyum csak szerényen annyit mondott: próbáljak ne leülni. S ez azután még egy másik kolléganõjénél is ugyanúgy lejátszódott ... Tisztán élnek bennem ezek az élmények. Tehát a kérdezõ szavaiban van valami. És a cicababa konyhájára már nem is merek gondolni.
Hát, tudod, mit mondanak, kívül szép az alma, de belül rohad. Én is ismerek sok olyan lányt, aki igényes megjelenésû, szép ruhák, csinos haj, smink, a szobája meg rumlis, koszos, egyéb nõi-higiéniai témákról nem is beszélve. Szerintem nem feltétlen függ össze azzal, hogy valaki szép-e vagy nem, de lehet a külsõre való kínos odafigyelés egyfajta kompenzációja a környezetére való hanyagságnak.
Kérdezõ, én annyira megértelek. Lány vagyok, nem a bombázó kategória, inkább az érdekes. Szeretnek a férfiak azért, mert közvetlen és kedves vagyok, lehet velem beszélgetni. Kisportolt testem van, izmos vagyok, szóval nem topmodell alkat. Biztosan van kivétel, de én azt vettem észre, hogy azok a lányok, akik vékonyak és szépek külsõre, olyanokat megengednek maguknak, hogy megáll az ember esze. Egyik pl. még helyesen sem tud írni és valóban büfé szakra jár, de tisztának tiszta. Mondjuk a tisztaságukra nem panaszkodhatok, habár nem kerültem hozzájuk olyan közel, mint te, de a viselkedés... No comment. Undokul viselkednek, megjegyzéseket tesznek mások külsõjére, meg még a jellemére is és ítélkeznek. Ezek õk. De mégis hajtanak rájuk a pasik.
Na jó, akkor ezt lebontom részekre, és úgy válaszolok bõvebben. "Úgy hozta a sors, hogy több bombázónak mondott lánnyal is összejöttem. A több 13-at jelent." - Ezt meg hogy sikerült összehoznod? Gratulálok, azthiszem. "Volt itt minden: a többségnél valamiért nem volt gond hogy odaf*ngik az orrom alá pár nap ismeretség után, amin jót is nevet, kommentálja. Hangosan bejelenti hogy "rohad a belem, ki kéne már f*snom magam" például. Átlagosnak volt mondható hogy simán elvárták volna, hogy nyaljam ki õket bármikor, bármilyen helyzetben pedig büdösek voltak lennt. Böfögés is simán ment a többségnél. És még sorolhatnám a többi igénytelenséget ...." - Szerintem a böfögés az még elfogadható, mert inkább mint hogy visszatartsa, meg lehet azt halkan csinálni. De az amit írtál hogy pár nap ismeretség után "odaf*ngik az orrod alá" az szerintem tényleg illetlenség. Bár azt mondom hoyg ne általánosítsun ka lányokra, ugyanis szerintem férfiakból is kinézhetõ ez. Sõt. Az meg hoyg elvárták volna hogy bármikor nyald ki õkat, arra csak azt tudom mondani, hogy nemhogy örültél volna neki. Írtad hogy "büdösek voltak lennt". Na erre azt tudom mondani, hogy a nemiszerveknek van általában egy jellegezetes szaguk. Ez egyeseket beindít, egyeseknek meg taszító. Van akinél ez a szag alig érezhetõ, vagy szinte egyátalán, van akinél meg erõs. errõl nem tehet senki. "Mondom, azokról a lányokról van szó, akikért megõrülnek a férfiak, "modellkednek", valami büfészakra járnak "tanulni", ilyesmi. De ne a r*banckodó alja kategóriát képzeljétek el, hanem azt akire azt mondanátok hogy egy álomnõ, kedves, jófej, gyönyörû." - Ez már MAJDNEM olyan volt mint az általánosítgatás, amit senki nem szeret. De az hogy te a véletlen folytán (vagy nem) pont ilyen lányokkal ismerkedtél meg, az megint más tészta. "Valamiért ezek a nõk úgy gondolják hogy annyira szépek vagy annyit nyaltak már nekik a pasik, hogy azt csinálnak, undorítóskodnak amit csak akarnak, úgyis teper majd a többi." - Na ez viszont már általánosítás. Szerintem biztosan vannak kivételek. Sõt. Nem feltétlenül kell egy "modellkednek" lennie, ahoyg te írtad. Lehet hoyg egy nem modell alkatú láyn is viselkedhet így. Csak te pont ilyen lányokkal ismerkedtél, és ebbõl merítesz tapasztalatot. "Volt már ilyen tapasztalatotok nektek is? Engem nagyon elkeserített. Eddig se mentem erre a kategóriára, de becsúszott párszor (és diszkóból ezekbõl 3-at szedtem fel, a többit mind normális helyen!)" - Nem, nem volt. Ilyenek miatt ne keseregj. Biztosan van más dolog amin kesereghetsz. Egyébként mit jelent az nálad hogy "normális hely"? Mondanál párat?
a szépség árnyoldala. Meglehet hogy elkényeztetõdik a csaj ha mindenki teper érte de hogy ilyenformán? Egyre inkább dõl meg a tabu a nõi testi hangok és kiszivárgások terén...
jézusom....egy ideál dõlt össze bennem
Hogy válaszoljak a kérdésre, nem minden jó nõ olyan, mint amilyet fentebb leírtál.
Én is ismerek ilyet, gyönyörû de ha megszólal mintha egy utolsó gettóból jött volna. Ennek ellenére mindig valaki odavan érte, úgyhogy megteheti hogy teljesen önmaga legyen. Én nem tudnék akkor sem ilyen lenni ha tökéletes lennék, mert ez olyan visszatetszõ..
ÉS akkor mi van, ha fingik, meg böfög? Istenem, ha nem az orrod alá csiinálja, csak egy légtérben vagytok, akkor mit zavar? Valahogy ki kell jönnie.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!