Találatok a következő kifejezésre: Sajnos valószínűleg vagy elkaptam (2 db)

Sajnos valószínűleg felfáztam, vagy elkaptam valami fertőzést, mert egy kicsit csíp alul. Ez okozhat valami gondot a babának?

jövö hét végén kell mennem a dokihoz addig tegyek valamit?14 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia. Semmiképpen ne várd meg a jövõ hét végét! Minél hamarabb kezeltesd!

Szia. Semmiképpen ne várd meg a jövõ hét végét! Minél hamarabb kezeltesd!
Így van, mielõbb konzultálj az orvosoddal!!!
Azt javaslom, hogy igyál grapefruitmag cseppet (kivonatot). Azt lehet állapotosan is inni és segít a bacikat kiírtani. De orvoshoz mindenféleképpen menjél el.
Szia! Menj el orvoshoz. de egyébként, ha veszel canesten combit az jó rá. És terhesen is lehet használni (nekem Jó volt)

Veszélyben vagyok? 13 hetes kismama vagyok és sajnos Édesanyám a munkája miatt valószínűleg elkapta a rühességet. Mekkora a valószínűsége hogy elkaphatom? Szóljak az orvosnak?

Legjobb válasz: Csak bõrkontaktus vagy közös ruházat útján terjed. A babára nézve nem veszélyes. Megelõzésre nincsen gyógyszer, fölösleges szólnod. Ha kb 3 hét múlva nem múló viszketést érzel amik fõként éjszaka jönnek elõ akkor menj orvoshoz. Pár nap alatt ki lehet kezelni (könnyebben mint a tetût)

Csak bõrkontaktus vagy közös ruházat útján terjed. A babára nézve nem veszélyes. Megelõzésre nincsen gyógyszer, fölösleges szólnod. Ha kb 3 hét múlva nem múló viszketést érzel amik fõként éjszaka jönnek elõ akkor menj orvoshoz. Pár nap alatt ki lehet kezelni (könnyebben mint a tetût)
A babára nem veszélyes, de a kenõcs amivel édesanyádat kezelik, az igen. sõt ha elkapnád, akkor nálad sokkal nehezebb lenne gyógytani, hiszen a rüh elleni szerek nem használhatóak. legyél nagyon óvatos.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!