Találatok a következő kifejezésre: Sajnos valószínűleg vagy (4 db)

Aki szedett már Jodid 100 vagy Jodid 200 tablettát pajzsmirigy alulműködésre, az tényleg fogyott is tőle? Nekem azt mondta az orvos, hogy sajnos valószínűleg pár kiló le fog menni tőle? (így sincs sok sajnos. )

Mennyit fogytatok t?le, illetve mennyib?l? használt??

Legjobb válasz: Én Letroxot kapok, pajzsmirigy alulmûködésre és 3 kilót fogytam 3 hónap alatt. Érdekes benn, hogy régen súlyingadozásaim voltak, nagyon hamar tudtam, hízni és fogyni, de azóta nincs ilyen gondom, akármit is eszek. Mellé kell napi 10 perc torna is és így tartom a súlyom.

Én Letroxot kapok, pajzsmirigy alulmûködésre és 3 kilót fogytam 3 hónap alatt. Érdekes benn, hogy régen súlyingadozásaim voltak, nagyon hamar tudtam, hízni és fogyni, de azóta nincs ilyen gondom, akármit is eszek. Mellé kell napi 10 perc torna is és így tartom a súlyom.

Sajnos valószínűleg felfáztam, vagy elkaptam valami fertőzést, mert egy kicsit csíp alul. Ez okozhat valami gondot a babának?

jövö hét végén kell mennem a dokihoz addig tegyek valamit?14 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia. Semmiképpen ne várd meg a jövõ hét végét! Minél hamarabb kezeltesd!

Szia. Semmiképpen ne várd meg a jövõ hét végét! Minél hamarabb kezeltesd!
Így van, mielõbb konzultálj az orvosoddal!!!
Azt javaslom, hogy igyál grapefruitmag cseppet (kivonatot). Azt lehet állapotosan is inni és segít a bacikat kiírtani. De orvoshoz mindenféleképpen menjél el.
Szia! Menj el orvoshoz. de egyébként, ha veszel canesten combit az jó rá. És terhesen is lehet használni (nekem Jó volt)

Veszélyben vagyok? 13 hetes kismama vagyok és sajnos Édesanyám a munkája miatt valószínűleg elkapta a rühességet. Mekkora a valószínűsége hogy elkaphatom? Szóljak az orvosnak?

Legjobb válasz: Csak bõrkontaktus vagy közös ruházat útján terjed. A babára nézve nem veszélyes. Megelõzésre nincsen gyógyszer, fölösleges szólnod. Ha kb 3 hét múlva nem múló viszketést érzel amik fõként éjszaka jönnek elõ akkor menj orvoshoz. Pár nap alatt ki lehet kezelni (könnyebben mint a tetût)

Csak bõrkontaktus vagy közös ruházat útján terjed. A babára nézve nem veszélyes. Megelõzésre nincsen gyógyszer, fölösleges szólnod. Ha kb 3 hét múlva nem múló viszketést érzel amik fõként éjszaka jönnek elõ akkor menj orvoshoz. Pár nap alatt ki lehet kezelni (könnyebben mint a tetût)
A babára nem veszélyes, de a kenõcs amivel édesanyádat kezelik, az igen. sõt ha elkapnád, akkor nálad sokkal nehezebb lenne gyógytani, hiszen a rüh elleni szerek nem használhatóak. legyél nagyon óvatos.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!


Most mennék először Speak Out táborba, de valószínüleg egyedűl. Ettől függetlenül be tudok illeszkedni? Sajnos kicsit zárkózott vagyok idegenek közt. Kérem aki volt írjon.

Legjobb válasz: én csak másfajtában voltam,de ismerõsok nélkül(nekem)nem ment,pedig mindenki szerint könnyen barátkozom. Legalább egy ismerõssel mehetnél,az sem baj,ha mondjuk csak ismerõsök vagytok,nem barátok :)

én csak másfajtában voltam, de ismerõsok nélkül(nekem)nem ment, pedig mindenki szerint könnyen barátkozom. Legalább egy ismerõssel mehetnél, az sem baj, ha mondjuk csak ismerõsök vagytok, nem barátok :)
Mennyibe kerül ez a tábor és hol lehet rá jelentkezni? Egész nyáron van?
Nem kell félni, elõször én is egyedül mentem, egyáltalán nem volt gáz, már elsõ nap összehaverkodtunk a szobatársaimmal.. itt mindenki nagyon kedves, hihetetlenül jó a tábor, változatos, színes programok, jó fej emberek :D csak ajánlani tudom! :)
http://www.speakout.hu/SpeakOut2010/HOME.html itt a honlap, itt mindent megtalálsz ;) szerintem ne hagyd ki, én már 5 éve visszajárok :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!