Találatok a következő kifejezésre: Sajnos már terhességem előtt (5 db)

Sajnos már a terhességem előtt magas volt a vérnyomásom. Az orvos Dopegytet írt fel. Milyen káros következményei lehetnek a magas vérnyomásomnak a babára nézve?

Legjobb válasz: ha az orvos írta akkor semilyem káros nem lesz miért nem biztok az orvosokba vagy miért nem kerestek olyat akibe megbiztok szerinted felirta volna ha nem jó ?azért adot gyógyit hogy ne legyen problémád a vérnyomással terhesség allat és a babának se legyen semi baja egézségesen tud kihordani nem szabad aggódni örülni kell boldog baba várást

ha az orvos írta akkor semilyem káros nem lesz miért nem biztok az orvosokba vagy miért nem kerestek olyat akibe megbiztok szerinted felirta volna ha nem jó ?azért adot gyógyit hogy ne legyen problémád a vérnyomással terhesség allat és a babának se legyen semi baja egézségesen tud kihordani nem szabad aggódni örülni kell boldog baba várást
Pont attól lenne bajotok, ha nem kezelnék a magas vérnyomásod.Felejtsétek már el ezt a "nem lehet gyógyszert szedni terhesség alatt" dumát.Ez egy tévhit.Keressél rá Czeizel Endrére a neten, a Kossuth rádióban elhangzott vele egy nagyon jó riport.Érdemes elolvasni!
Nyugodj meg, minden betegségre van megoldás , még terhességnél is .Csak mérlegelnek az orvosok, és megtalálják a neked megfelelõt.A magas vérnyomással úgy tudom vesz.terhesnek számítasz, de ez nem jelenti hogy bármi baj lenne, csak jobban odafigyelnek rád.Valószínû javasolták a sószegény diétát, és nagyon szépen rendben kihordhatod a babát.A gyszert ha felírták, hidd el szedni kell, azért kaptad.Bízz az orvosodban!
Szia én is dopegytet szedek, terhességem eleje óta, de én megbízom a dokimban!Inkább az a veszélyes ha nem szedünk rá semmit, mert azzal ártunk legjobban a babának!Hiszen a magasvérnyomás rontja a méhlepény funkcióit, és ezáltal a babára is káros hatással van! 36 hetes kismama
Nyugodtan szedheted, bár én eléggé meghíztam tõle
Szia! Az elevit csak megfelelõ vitaminokkal segiti a szervezeted, az elevit nem segit a teherbeesésen. Én 8 hónapig szedtem folyamatosan mire sikerült teherbe esnem. Szóval ne hagyd abba. Vegyél inkább ovu tesztet, hogy a megfelelõ idõpontban legyetek együtt.
Nyugodtan folytathatod, nem teszel vele kárt magadban, mi több, mint másfél éve próbálkozunk. At Elevit csak a szükséges vitamint pótolja a szervezetedben.
Szedheted, de abba is hagyhatok, hiszen azt mondják, hogy vagy a tervezett terhesség elõtt 1-2 hónappal, vagy pedig ahogy a terehesség a tudomásodra jut! Szerintem akkor sem leszel elkésve, ha akkor kezded szedni amikor megtudtad, hogy kismama vagy! Én is szedtem 3 hónapig, de én kicsit meghíztam tõle, ezért úgy döntöttem, hogy majd ha kisbabát várok folytatom a szedését! Szorítok, hogy minél elõbb jöjjön nálatok is a gólya :) !!
én az újat szeretném majd elkezdeni szedni.
Szia.Én fél éve szedem és még nem vagyok terhes.Ez csak egy vitamin, nyugodtan szedheted akármeddig!

Tisztelt Doktor Úr! 10 hónapja szültem és már a terhességem alatt is volt hüvelygombám. Nagyon szégyenlem, mert nem tudom mitől alakult ki. És sajnos megint kiujúlt, már 2 alkalommal, de mindig a menzesz előtt. Még szoptatom a kisfiamat így nem tudok gyóg

Tisztelt Doktor Úr! 10 hónapja szültem és már a terhességem alatt is volt hüvelygombám. Nagyon szégyenlem, mert nem tudom mitől alakult ki. És sajnos megint kiujúlt, már 2 alkalommal, de mindig a menzesz előtt. Még szoptatom a kisfiamat így nem tudok gyógyszert használni. Nincs valamilyen népi gyógymód? Mitől alakul ki? Üdvözlettel:Ancsa

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos “népi gyógymódot” erre nem ismerek. Ennek ellenére felhívom a figyelmét arra, hogy a fertőzések szinte mindig az immunrendszer elégtelen működése miatt lépnek fel. A védekezőképesség erősítésére elsősorban a Vitagyn C krém rendszeres alkalmazását ajánlom, amely természetes alapú készítmény. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos “népi gyógymódot” erre nem ismerek. Ennek ellenére felhívom a figyelmét arra, hogy a fertőzések szinte mindig az immunrendszer elégtelen működése miatt lépnek fel. A védekezőképesség erősítésére elsősorban a Vitagyn C krém rendszeres alkalmazását ajánlom, amely természetes alapú készítmény. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Tisztelt Doktor Úr! 10 hónapja szültem és már a terhességem alatt is volt hüvelygombám. Nagyon szégyenlem, mert nem tudom mitől alakult ki. És sajnos megint kiujúlt, már 2 alkalommal, de mindig a menzesz előtt. Még szoptatom a kisfiamat így nem tudok gyóg

Tisztelt Doktor Úr! 10 hónapja szültem és már a terhességem alatt is volt hüvelygombám. Nagyon szégyenlem, mert nem tudom mitől alakult ki. És sajnos megint kiujúlt, már 2 alkalommal, de mindig a menzesz előtt. Még szoptatom a kisfiamat így nem tudok gyógyszert használni. Nincs valamilyen népi gyógymód? Mitől alakul ki? Üdvözlettel:Ancsa

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos “népi gyógymódot” erre nem ismerek. Ennek ellenére felhívom a figyelmét arra, hogy a fertőzések szinte mindig az immunrendszer elégtelen működése miatt lépnek fel. A védekezőképesség erősítésére elsősorban a Vitagyn C krém rendszeres alkalmazását ajánlom, amely természetes alapú készítmény. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos “népi gyógymódot” erre nem ismerek. Ennek ellenére felhívom a figyelmét arra, hogy a fertőzések szinte mindig az immunrendszer elégtelen működése miatt lépnek fel. A védekezőképesség erősítésére elsősorban a Vitagyn C krém rendszeres alkalmazását ajánlom, amely természetes alapú készítmény. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Múlt hónapban volt sajnos vetélésem, most ismét reménykedem. Most is azokat a terhességi tüneteket kellene éreznem? Hasfeszülés, puffadás volt, és fájtak a melleim mensi előtt már. Vagy ez lehet másképp is? csak mert sajnos most nem érzek semmit.

Legjobb válasz: Szia. A tünetek elvileg ugyan azok. De ha a múlt hónapban volt vetélésed, miért kockáztatsz ilyen hamar? Nem véletlenül mondják a legalább 3 hónapos türelmi idõt. A szervezetednek regenerálódni kell és lelkileg is helyre kell jönnöd. Ha terhes vagy kívánom, hogy minden rendben legyen. Üdv

Szia. A tünetek elvileg ugyan azok. De ha a múlt hónapban volt vetélésed, miért kockáztatsz ilyen hamar? Nem véletlenül mondják a legalább 3 hónapos türelmi idõt. A szervezetednek regenerálódni kell és lelkileg is helyre kell jönnöd. Ha terhes vagy kívánom, hogy minden rendben legyen. Üdv
Szia. Mi 1 mesit vártunk, és most ott alszik a 10 hetes hercegem a kiságyba. Hajrá!!! Drukkolok!
Szia. 1 válaszoló vagyok. Nekem is volt vetélésem és a dokim azt mondta, hogy a szakirodalom 6 hónapot javasol, de õszerinte 3 is elég, de azt várjuk meg. Persze van akinek összejön hamarabb is, de ezt nagyon sok orvos elmondja. Én is kívánom, hogy ezúttal megmaradjon a kisbabád.
Szia! Én is ajánlom, hogy várjatok, legalább 3 menszeszt!
A kérdező hozzászólása: azt mondta a doki, hogy nem kell várni.Sztetek kellett volna?
szia lett babád?

