Találatok a következő kifejezésre: Sajnos igen mostanában a (3 db)

Sajnos igen magas mostanában a pulzusom. 110 körül mozog általában, és úgy érzem, mintha ki akarna szakadni a fülemben az ütőér. A nőgyágyászom Betaloc Zok gyógyszert írta fel. Segíthet?

24 hetes kismami

Legjobb válasz: Lehet,hogy nem pont az én válaszomra vársz,mivel neked teljesen más ok miatt magas a pulzusod. (Nekem a férjem szedte ,mert neki is magas volt a pulzusszáma. Levitte kb 70 körülre.Neki jó volt.) Nekem a 18 héten derült ki,hogy magas a pulzusszámom kb 104 de nem kaptam rá semmit,mert azt mondták,hogy ez a terhességembõl illetve a vékony alkatomból adódik. Majd késõbb beállt kb 85-90-re.

Lehet, hogy nem pont az én válaszomra vársz, mivel neked teljesen más ok miatt magas a pulzusod. (Nekem a férjem szedte , mert neki is magas volt a pulzusszáma. Levitte kb 70 körülre.Neki jó volt.) Nekem a 18 héten derült ki, hogy magas a pulzusszámom kb 104 de nem kaptam rá semmit, mert azt mondták, hogy ez a terhességembõl illetve a vékony alkatomból adódik. Majd késõbb beállt kb 85-90-re.
Szia! Én 20 éves lány vagyok. 2 évvel ezelõtt egyszercsak nagyon magas let a pulzusom. (130-160/min között mozgott) A kardiológus nekem is betaloc-ot írt fel, de komolyan sokkal rosszabbul lettem tõle! Olyan szinten éreztem, hogy ver a szívem...ájulásérzetem volt, szédültem, hányingerem volt, és ezért abba is hagytam. Kb. 2-3 napig szedhettem. Késõbb kiderült, hogy van egy plussz ideg a szívemben, ami a magas pulzusszámot okozza, és azt elkéne távolítani. Ezért szívkatéterezést csináltak, és elégették az ideget. Azóta a pulzusszámom normalizálódott, viszont még mindig néha extrémen ver a szívem. De azt mondták, ez már nem baj. Úgyhogy végülis nekem a katéterezés segített, a gyógyszer egyáltalán nem. Több orvos mondta, hogy jól tettem, hogy abbahagytam, hogy hülyeség volt felírni, ilyen fiatalon még ne szedjek szívgyógyszert. Nem tudom, hogy a terhességed miatt magas-e a pulzusod.? Mert ha megszületik a pici, lehet, hogy már nem kell szedned, helyre áll a szívfrekvenciád. Mit mondott errõl a doki?
Szia! Jó gyszer, segít, igen, de amúgy terhesség alatt tényleg megnövekszik a szív, erek munkája, ami ezzel jár, de ha az orvosod úgy látta jónak, hogy szedd, akkor neki van igaza.Pihengess sokat.
Terhesen teljesen normális a 100-110-es pulzus, nem hiszem, ohgy erre szedni kéne bármit is. Bár ha kellemetlen tünetekkel társul, akkor a doki tudja, mit miért adott..
Nekem is volt ilyen magas, sõt 125-126-ig is fölment. Nekem azt mondta a kardiológus, hogy terhesség alatt nem ír (vagy nem írhat?) fel gyógyszert rá. Most vagyok a 38. héten, és visszaállt 90 körülire. Különben azt hiszem, nekem a magnézium is segített.

Sajnos mostanában igen sok hurutom ami alvás közben félek, hogy belemegy a tüdőmbe és nehezebben kapok levegőt amikor állok/ülők nagyon enyhe a tünet. Van valamilyen készítmény amivel kilehetne "szedni" a sok nyálkát?

Legjobb válasz: Nyákoldót (köptetõt) lehet kapni a gyógyszertárban kakukkfüves. Reggel és napközben kell szedni este nem mert akkor éjszaka is ürülni akar. Így fel tudod köhögni. Egyébként a legjobb nyákoldó a folyadék. Igyál e-mellett vizet, teát, stb csak hideget ne.

Nyákoldót (köptetõt) lehet kapni a gyógyszertárban kakukkfüves. Reggel és napközben kell szedni este nem mert akkor éjszaka is ürülni akar. Így fel tudod köhögni. Egyébként a legjobb nyákoldó a folyadék. Igyál e-mellett vizet, teát, stb csak hideget ne.

Notebook hûtõ HP 630-hez? Sajnos mostanában többször felmelegedett a gépem. A notebook hûtõ megoldás a problémára? Amennyiben igen, ár-érték arányosan melyik lenne a legjobb még megfizethetõbb kategóriában?

A válaszokat elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: A notebook hûtõk csak pár fokot segítenek. Elöször a melegedést kellene megszüntetni, lehet, hogy a beépített hûtés van elkoszolodva, szét kellene szedni, és kitakarítani a ventillátort, és a beszívott szöszt eltávolítani a hûtés légjárataiból.

A notebook hûtõk csak pár fokot segítenek. Elöször a melegedést kellene megszüntetni, lehet, hogy a beépített hûtés van elkoszolodva, szét kellene szedni, és kitakarítani a ventillátort, és a beszívott szöszt eltávolítani a hûtés légjárataiból.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm válaszodat. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!