Találatok a következő kifejezésre: Sajnos elég a (236 db)

Valaki használt/ használ Hipp Natal nevezetü terhesvitamint? Ára? Meddig elég? 1 havi adag mennyi kb? Sajnos nem viszek annyi vitamint be orvos ajánlotta a feibiont de sajnos kihányom a gyógyszereket ugyan ugy gravidát is kihányom elvagyok keseredve

Legjobb válasz: Én szedtem a femibiont, de nem sokáig..egyébként sem vagyok híve semmiféle vitaminnak, gyógyszernek. Folsav, c-vitamin Hipp Natal kombót ittam, késõbb folsav helyett jött a vas + halolaj kapszula és rengeteg gyümölcsöt ettem + Spar-os multivitamin abban is vannak + vitaminok (tudom cukor is na de ennyi kell:D) én teljesen meg voltam elégedve vele, az íze is fincsi és teljesen természetes sûrítmény. Én télen ittam, most még több gyümi van szerintem elég ha ezt iszod. Nem emlékszek az árára, nézz utána neten..nekem valami 3000 körül rémlik a két kis üvegcse, de nem kell belõle sokat inni. A lényeg tartsd hûtõben.

Én szedtem a femibiont, de nem sokáig..egyébként sem vagyok híve semmiféle vitaminnak, gyógyszernek. Folsav, c-vitamin Hipp Natal kombót ittam, késõbb folsav helyett jött a vas + halolaj kapszula és rengeteg gyümölcsöt ettem + Spar-os multivitamin abban is vannak + vitaminok (tudom cukor is na de ennyi kell:D) én teljesen meg voltam elégedve vele, az íze is fincsi és teljesen természetes sûrítmény. Én télen ittam, most még több gyümi van szerintem elég ha ezt iszod. Nem emlékszek az árára, nézz utána neten..nekem valami 3000 körül rémlik a két kis üvegcse, de nem kell belõle sokat inni. A lényeg tartsd hûtõben.
Ja és szoptatás alatt is ajánlják. Én pár hónapja nem iszom, de szoptatás alatt újra el akarok kezdeni egy adagot.
A kérdező hozzászólása: És a sparos az tiszta gyümiböl van? Mi a neve ? 11 hetes vagyok 1 hete minden rendben volt a babával méret minden de félek h nem fog rendesen fejlödni :(
Én az elejétõl a hippet iszom és megvagyok vele elégedve nem olcsó de benne van minden és a dokim is azt mondta jobbat nem is találhattam volna. Az ára nem olcsó 30 napra elengedõ. Linkelek be egy oldalt ilyen árban vannak a boltokban is. 35hkm
[link]
Szia, én a Hipp Natalt iszom. 20 és 30 napra elég adagokban lehet kapni. a 30 napos kb 3000 Ft. és is azért szedem ezt mert a Gravidától és az Elevittõl nagyon szarul voltam. ettõl viszont semmi bajom. sõt mig a többitõl szorulásom volt, ennél nincs semmi gond.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ár-érték-íz összehasonlításban nekem ez jött be leginkább, na meg nagyon fincsi és tartalmaz hozzáadott vitaminokat. Én a nagy melegben "felvizezem", vagy szódázom és úgy iszom, amúgy napi 3-4 dobozzal simán bevernék belõle, a sima víz meg annyira nem csúszik.. :D. 50%-os 199 Ft, de szokták akciózni 169 Ft-ra. [link] [link] Ne parázz rá, nem lesz semmi baj. Tudom közhely, de a baba úgyis elveszi ami neki kell, vitamin hiányban max te szenvedsz hiányt. Én a Maltofer folt szedtem, halolaj kapszulát csak most a vége felé, na meg magnézium illetve kalcium ha szükségesnek érzed. Ha nem keményedsz magnézium se olyan fontos. Egyél naponta többször és változatosan. Ehhez itt egy kis segítség: [link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a Válaszokat de szerintem maradok a hipp Natalnál :D most más vitamin is majdnem 3000 ezer eddig még nem volt baj de inkább iszok mint hogy baj legyen :)

A barátnőm elég jó csaj, és mindig elmeséli, hogy hány srác hajtott rá. Sajnos elég sokan vannak. Ez így rendben van, vagy aggódjak emiatt? Srácok, titeket zavarna ha mindig elmondaná?

Legjobb válasz: gondolom mielõtt összejöttetek akkor is sokan hajtottak rá, de még is téged választott úgy hogy ne addódj

gondolom mielõtt összejöttetek akkor is sokan hajtottak rá, de még is téged választott úgy hogy ne addódj
Ha szeret, akkor hûséges marad.
A kérdező hozzászólása: Sosem csalna meg
A kérdező hozzászólása: Utolsó, téged nagyon megbántottak, igaz?
Én csávóba ismerek ilyet. Na õ egy köcsög, mert hiába van barátnõje lassan 5 éve, ugyanúgy csajozik mellette. Legutóbb 2 hónapig csalta, most megint valaki mással csalja. Ezek sosem változnak, kihasználják az alkalmat, neked meg a képedbe hazudnak. Azért mondja el ezeket a dolgait, hogy fényezze magát (te meg érezd magad megtisztelve, hogy egyáltalán szóba áll veled), nem azért, mert õszinte.
Ne aggódj, amíg elmondja, és örülj is neki. Az õszinteség az alapja a kapcsolatoknak. A köcsögöktõl meg ne tarts, az lehet, hogy erõszakkal megcsókolják, de arról meg nem a barátnõd tehet, és azért az ritka (meg ha felpofozza az illetõt/ellöki/próbálja ellökni, az is a normális viselkedés ilyenkor). És hidd el, ha esetleg ilyen történik, azt is el fogja mondani.
A kérdező hozzászólása: õ se hagyja magát. és nagyon jó érzés tud lenni, mikor mondja h "bocs nem, barátom van" :)
nem csak a köcsögökön múlik, hogy lesz-e kapcsolat, hiszen 2 ember kell hozzá. és ha a barátnõd nem adja magát, akkor nem lesz semmi sem, csak próbálkozás. egyébként az én barátnõm is kapott már ajánlatokat kapcsolatra, szeretkezésre egyaránt. de azt tisztelem benne, hogy nemet tudott mondani az összesnek, van benne ennyi tartás, hogy nem adta be a derekát senkinek sem.
A kérdező hozzászólása: csak engem az aggaszt hogy ennyien ráhajtanak. benne bízom, de a köcsögökben nem
örülj h elmondja mert ha nem mondaná akkor kell aggódni
Akk?Gond egy szál se!
nem kell parázni. Pláne h el is mondja neked ezeket.
A kérdező hozzászólása: nem, õ sose csalna meg, tudom és bízom benne
Sajnos tapasztalatból beszélek. Nézd! Akinek tényleg a hócipõje tele van azzal, hogy mindig ráhajtanak, az megembereli magát és világosan elküld minden próbálkozót a Halál farkára, mert kellemetlen neki a helyzet. Nem körülír meg ilyesmi, hanem világosan leszerel. Ezután, pedig nem téma, hogy ki, mikor, mit akart tõle, mert nincs már mirõl beszélni. Persze, lehet kivétel a párod, remélem, te nem szívod meg!

A kérdésem a következő lenne. Párommal szeretnénk babát, de sajnos elég sokat dohányzik, és ugyan nem rendszeresen, de néha néha (hétvégente) fogyaszt marihuánát is. Lehetséges, hogy ez az oka annak, hogy nem jön olyan könnyen ez a gyermekáldás?

Legjobb válasz: Sajnos igen, a dohányzás és a fû erõsen befojásolja a spermiumokat sajnos rossz irányba. ha igazán szeretne õ is babát le kellene ezekrõl mondania.

Sajnos igen, a dohányzás és a fû erõsen befojásolja a spermiumokat sajnos rossz irányba. ha igazán szeretne õ is babát le kellene ezekrõl mondania.
A marihuána igenis hogy befolyásoló. A cigizés úgyszintén nem a legjobb. Úgyhogy lehet ez IS ok amiért nem jön össze a baba. Ez a biológiai része. A másik hogy én sem szülnék olyannak aki drogokkal él most elkezdhetnénk moralizálni hogy miszerint semmivel se jobb az alkohol mint a fû de alkoholistának se szülnék.
"Alkalomszerûen fogyaszt, nem minden nap....És ha fogyaszt is, akkor sem "üti" ki magát!" Akkor meg minek fogyaszt, és miért nem hagyja abba? Most komolyan egy drogos apának akarsz gyereket szülni?
Nem akarlak bírálni, de sztem elõször szokjon le a drogról! biztos h az is hozzájárul ehhez
Ti drogosok miért akarjátok megmagyarázni állandóan, hogy egy füves cigi nem rosszabb, mint egy pohár sör? Amúgy: drogozni bûncselekmény, sört inni nem. Sok sikert a gyermekáldáshoz, reméljük a "tisztelt" apuka majd nem a gyerek elõtt fogja tekerni a rakétát, meg néhány év múlva szúrni magába a keményebbeket.
Amíg drogozik, ne akarjon gyereket.
a marihuána egyáltalán nem befolyáslja ezt ilyen mértékû fogyasztás esetében, ha nem láncdohányos akkor a cigaretta sem számít sokat
a dolog biológiai része? hm ez érdekes, 4éve tudatmodósítók hatásaival és azon belül is leginkább a kenderrel foglalkozom, több ezer oldalt elolvastam már róla, jónéhány elõadást meghallgattam, minden kutatást nyomon követek, hogy nem tudok ilyesmirõl?? Golan Trevize! -te meg nemcsak hogy nem értesz hozzá, de még rosszindulatú is vagy, nem sok ez egy kicsit ahhoz hogy egyáltalán hozzászólj egyébként a dolog további biológiai részérõl amiben én nem vagyok tájékozott javaslom szakorvos meglátogatását
Mindkettõ befolyásolhatja a spermiumok minõségét. Szóval, ja, érdemes mindkettõvel leállni. Akár végleg is.
najó kéremszépen, IGEN a marihuána több éves eltúlzott használata (pl. 7év, napi 1-2gramm) reverzibilisen károsítja a spermákat és csökkenti a nemzõképességet viszont vegyétek figyelembe a kérdésben megadott mennyiséget!, ilyen mérték mellet teljesen kizárt hogy bármilyen káros hatása legyen ebbõl a szempontból, más szempontból is, ha nem spangliban fogyasztja, ha igen az õ egészsége érdekében ezen nem árt változtatni( vaporzier, üvegpipa), bár igazából kevesebbet számít mint a dohányzás Kedves Kérdezõ! http://drogriporter.hu/partner_marihuana ezt érdemes elolvasni, a kommenteket is
A párod az élettársad vagy férjed?
A kérdező hozzászólása: Ti drogosok?Nem emlékszem, hogy azt mondta volna, hogy én vagyok a "drogos"...
A kérdező hozzászólása: Én ezt nem nevezném drogosnak, és mondtam, hogy a kérdésre kérek választ, az hogy én kinek szülök, az az én dolgom!Ne írj semmit, ha nem tudsz normális választ adni!Akkor szerinted aki meló után megiszik minden nap egy sört, annak sem lehet gyereke?mert alkoholista????:DDD
A kérdező hozzászólása: Alkalomszerûen fogyaszt, nem minden nap....És ha fogyaszt is, akkor sem "üti" ki magát!Ha meg mi gyereket szertnénk, az azért van, mert 7 éve vagyunk együtt, és itt lenne az ideje!Amúgy sem az volt a kérdés, hogy akarjunk, vagy ne akarjunk gyereket, ezt el tudjuk dönteni mi is, csak mennyiben befolyásolja a dolgot ez, hogy néha elõfordul!Köszi a válaszokat!
bár a kendernél mindenképpen többet...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek...Már aki! :)

Sajnos elég gyakran folyásom van. Legutóbbi nőgyógyászati vizsgálat során kiderült, ez nem csak folyás, hanem gomba. Orvosom felírt egy gyógyszert, ezt most a párommal együtt szedjük. Mást is tegyek, hogy elmuljon?

Korábbi kérdésekbnél olvastam, a grapefrutit csepp segíthet, és az ezüst kolloid. Elkezdjem ezeket használni? Vagy még várjak, hátha segít a gyógyszer?

Legjobb válasz: Szerintem várd meg míg lemegy a kúra és utána ezt szedheted majd alkalmanként ( a grapefruit cseppre gondolok). Ha esetleg nem múlik el a gomba, azért vissza kéne menni. Mert pl egy chlamidia gombából nehéz kikeveredni sajnos. És a szex tilalmat is be kell ilyenkor tartani (sajnos), de csak így hatékony. 2 hét múlva már rendbe kell jönnöd a gyógyszertõl. 27/eü.s-

Szerintem várd meg míg lemegy a kúra és utána ezt szedheted majd alkalmanként ( a grapefruit cseppre gondolok). Ha esetleg nem múlik el a gomba, azért vissza kéne menni. Mert pl egy chlamidia gombából nehéz kikeveredni sajnos. És a szex tilalmat is be kell ilyenkor tartani (sajnos), de csak így hatékony. 2 hét múlva már rendbe kell jönnöd a gyógyszertõl. 27/eü.s-

Sajnos elég erős a "szőrzetem", és sok is. Mit tegyek az intim részeken?

Ha borotválom vagy krémmel szedem le, attól még er?sebb lesz. A gyanta nem okoz sérülést er?s sz?rszálak esetén? Ki hogy oldja meg? Én eddig csak nyáron szedtem le a bikinivonalat, de szeretnék valami megoldást végre.

Legjobb válasz: Én gyantázni szoktam , meleg gyantával. Eleinte borotváltam, de elég gyakran kell, macerás, gyanta meg két perc alatt megvan. Gyanta nagyon fáj, de ki lehet bírni. Szerintem csináld úgy, hogy ha nagyon hosszú, akkor vágd le ollóval kb. fél centisre, utána pedig gyanta. Ha meg nagyon fáj, akkor marad a borotva.Utána ne felejtsd el bekrémezni, valószínûleg ki fogsz pattogni utána.

Én gyantázni szoktam , meleg gyantával. Eleinte borotváltam, de elég gyakran kell, macerás, gyanta meg két perc alatt megvan. Gyanta nagyon fáj, de ki lehet bírni. Szerintem csináld úgy, hogy ha nagyon hosszú, akkor vágd le ollóval kb. fél centisre, utána pedig gyanta. Ha meg nagyon fáj, akkor marad a borotva.Utána ne felejtsd el bekrémezni, valószínûleg ki fogsz pattogni utána.
szerintem most hagyd abba a borotválást inkább meleggyanta. ha magadnak nem mered akkkor elmehetsz kozmetikushoz. sokkkal jobb hidd el az elsõ néhány alkalom nagyon rossz de utána jobb lesz. nem kell olyan sûrün csinálni mint borotvával és gyengülnek is a szõrszálak
A kérdező hozzászólása: Magamnak hogy tudom? Ki kéne feszíteni a bõrt hozzá, nem? És csak két kezem van :D Nem sérül a bõr a gyantától?
Jobb, ha kozmetikusra bízod. Egy ideig magamnak csináltam, százszor jobban fájt, és az eredmény sem lett tökéletes. Egy jó szakember pedig 20 perc alatt megoldja. Havi 1200-bõl simán kijön bárhol, ennyit szerintem megér!
Szia! Én meleg gyantával szoktam, és igen ki kell feszíteni a bõrt, én egy kézzel szoktamvagyis két ujjal. Gyorsan végzek vele és lehet hogy bután hangzik, de én nem szeretném ezt másra bízni...Úgyhogy megtanultam megcsinálni:) Gyakorlás aztán másodszorra már simán menni fog:)
Gyanta! Nekem is olyan intim helyen, mint a drót. Egyetlen hátrány h ugye meg kell várni míg kinõ, úgyh nem mindig vagy sima :S Intimgyanta 1200 borravalóval együtt, 10 perc alatt megvan, és ki lehet bírni szerintem. Utánna pöttyös, raksz rá bepanthent vagy neogranormont és jó lesz

Hogy lehet a leghatásosabban fogyni combból? Milyen gyakorlatok vannak rá? Sajnos elég szerencsétlen alakkal áldottak meg.

Hogy idézzem az egyik haveromat : ,, neked tipikus niggerbulás alakod van''...Azaz nagy fenék, vastagabb combok :S...Nem vagyok túlsúlyosnak mondható , csak enyhén ducinak...Azaz lenne egy olyan 2-3 kiló comb körül aminek elviselném a hiányát :D Egyik oldalon azt olvastam hogy SEMMMMIKÉPPPsem csináljak guggolásokat , a másikok meg ennek az ellenkezőjét.. Na most akkor mivan:)?

Legjobb válasz: kép nélkül elég érdekes lessz tanácsot adni..diétáz nézz étrendet a gugli a barátod

kép nélkül elég érdekes lessz tanácsot adni..diétáz nézz étrendet a gugli a barátod
nincs helyi zsírégetés, soha nem is volt szálkásító diéta legyen és heti 3-4x aerob mozgás legyen. egész testrõl fogsz fogyni.
Attila, az igaz, hogy a guggolással (és szerintem a kitöréssel) tudsz izmos hátsót kialakítani, de a zsírt a diéta és az aerob vagy kardio edzések viszik le, ahogy dirtboy is írta. Tehát szerintem is kell guggolni, de az étrend megváltoztatása nélkül kevés lenne.
Jogos Montez :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!elsõ válaszolónak itt a kép : http://nickiminajmusic.org/wp-content/uploads/2011/01/new-ni.. kb ilyesmi, és bocsi a gagyi képért .. :) Az oldalt amin most már tudom hogy téves infó volt, sajnos nem tudom belinkelni ..nem találom még régebben láttam:/
A kérdező hozzászólása: De az volt a mondandójának a lényege hogy , , guggolással CSAK izmosítani lehet a combot így még , erõsebb' '' lesz... És a futást ajánljátok ? :)
Erõsebb lesz, de ducibb nem! A tagolt izomzat formát ad nekije.

Hogy adagoljam be a szüleimnek, hogy az idei tanévben sajnos elég sok 1-est sikerült beszereznem?

A minap letoltak, mert megtudtak 1 darab 1-est. Emellett van még rengeteg, amir?l nem is tudnak. 12.-es vagyok. Állandóan hangoztatják, hogy ez a félév ha rossz lesz, nem mehetek tovább f?sulira, holott ha jól tudom, lehet az érettségi pontokkal is számolni. Más kérdés, hogy nem is tudják, hogy nem is szándékozom továbbtanulni.

Legjobb válasz: Részint támogatom, hogy aki bukásra áll, és egy kettest nem tud összekaparni, az ne tanuljon tovább az adómból. A szüleidnek gyorsan told oda az ellenõrzõd, hogy írják alá. Elõbb-utóbb ki fog derülni, és minél késõbb, annál nagyobb lesz a balhé...meg annál több egyesed lesz. Gondolom, életcélod, hogy egy gyártósor mellett állva öregedj meg, mert egy érettségi, meg ennyi egyes semmire se lesz elég. Azt meg se kérdem, ha egész évben nem tudtál egy-egy anyagból felkészülni, hogy szándékozol sikeres érettségi vizsgát tenni?!

Részint támogatom, hogy aki bukásra áll, és egy kettest nem tud összekaparni, az ne tanuljon tovább az adómból. A szüleidnek gyorsan told oda az ellenõrzõd, hogy írják alá. Elõbb-utóbb ki fog derülni, és minél késõbb, annál nagyobb lesz a balhé...meg annál több egyesed lesz. Gondolom, életcélod, hogy egy gyártósor mellett állva öregedj meg, mert egy érettségi, meg ennyi egyes semmire se lesz elég. Azt meg se kérdem, ha egész évben nem tudtál egy-egy anyagból felkészülni, hogy szándékozol sikeres érettségi vizsgát tenni?!
Hát ettõl se fognak elájulni a gyönyörûségtõl, pláne ha a kedves papád(édesapád) olyan álmokat dédelget magában, hogy õ bizony - ha beledöglesz is - ügyvédet, bírót, orvost, közjegyzõt, stb. farag a fiacskájából.
Pedig ez így van:) Aki nem tanul, megy földet ásni ... Sajnos ezvan.
Egy agyatlan szarzsák leszel.Ennyi.Tanulni kéne és akk nem fosnál a szüleidtõl a jegyek miatt!!-.-
Semmi probléma nincs azzal, hogy valaki nem éltanuló. A tököm ki van ezzel a hozzáállással, hogy csak akkor lesz belõled valaki, hogy kitûnõ tanuló voltál középsuliban.
A kérdező hozzászólása: Te meg egy nagyképû, beképzelt, idióta s*ggfej vagy. Ennyi.
Olyan nagy probléma, ha nem mehetsz fõiskolára? Szerintem történt már nagyobb katasztrófa is a világon.
A kérdező hozzászólása: Várjunk csak. Azt nem mondtam, hogy bukásra állok, csak azt mondtam, hogy van néhány 1-esem. Nem állok semmibõl bukásra, az átmenõ mindenbõl megvan. 2-esbõl is csak 2 vagy 3 darab lenne, ha most lezárnának.
A kérdező hozzászólása: Érdekes lenne, ha pár becsúszott 1-es miatt jönnének majd a nádpálcával. Pláne, hogy napokon belül 18 leszek.
elõbb-utóbb ugyis kiderül... egy kiadós nadrágszíjjas-pálcás-tenyeres elkalapálásra számíts...

Sajnos elég sápadt vagyok, és a hajam színe se elég sötét ahhoz hogy ne tűnjön sápadtnak. Kék a szemem. Milyen színű szemhéjpúdert és rúzst ajánlatok?

Legjobb válasz: Szerintem rúzsokból maradj a természetes rózsaszínes árnyalatoknál. Szemhéjpúdert mondjuk, valami kékeset, szürkéset, esetleg lilát rózsaszínt, barackot. Barna szemceruzával. De ki kell tapasztalnod, hogy melyik áll jól neked. ha mutattál volna fényképet, akár egy hozzá hasonló kaliberû modellrõl, színésznõrõl könnyebb lett volna. C.

Szerintem rúzsokból maradj a természetes rózsaszínes árnyalatoknál. Szemhéjpúdert mondjuk, valami kékeset, szürkéset, esetleg lilát rózsaszínt, barackot. Barna szemceruzával. De ki kell tapasztalnod, hogy melyik áll jól neked. ha mutattál volna fényképet, akár egy hozzá hasonló kaliberû modellrõl, színésznõrõl könnyebb lett volna. C.

Ha a tejed színe olyan mint egy nagyon felvizezett tej és semmi íze az azt jelenti, hogy nem tápláló? Már sajnos elég kevés is van! 9 hónapja szoptatok.

Legjobb válasz: 9 hónaposan már nem feltétlen kell neki szopni.Ebben a korban már szinte mindent ehet,az táplálóbb és jobb is a fejlõdéséhez.6 hónapos kor után már nem elég csak az anyatej,és a tápértéke is fokozatosan csökken.

9 hónaposan már nem feltétlen kell neki szopni.Ebben a korban már szinte mindent ehet, az táplálóbb és jobb is a fejlõdéséhez.6 hónapos kor után már nem elég csak az anyatej, és a tápértéke is fokozatosan csökken.
Nem! Ez tévedés!!!! Nekem sosem volt sárga, csak az lesõ napokban és a zsír se nagyon ült ki a tetejére, mégis szépen fejlõdött a kislányom és máig is szopik..28-án lesz 17 hónapos. Úgy olvastam, hogy ha már kevesebb, akkor sokkal töményebben tartalmaz ellenanyagokat...tehát még ha kevés is, érdemes szoptatni. "Kérdés: Az utcánkban van egy anyuka, 5 hetes a babája. Teje van, de állítólag rossz minõségû, nem elég zsíros, vagy mi, ezt a gyerekorvos doktornõ mondta. Az anyukának a tejleadási reflexe jól mûködik, akar is szoptatni, a baba is igényli és már ki is fejezi, de az anyuka teljesen ki van akadva/borulva, hogy nem jó a teje. Nekem ez magas, hogy hogy lehet nem jó, meg a baba is gyarapszik. Válasz: Hú de mérges vagyok ilyenkor!!!!! Kedves Anyukák, védõnõk, gyermekorvosok, anyósok és szomszédasszonyok! Rossz (híg, gyenge, stb.) anyatej nincs. Az anyatej összetétele egy szoptatás alatt, és a szoptatás idõszaka során végig folyamatosan változik a gyermek igénye szerint. Ha az anya lefeji a tejet és azt biokémiai vizsgálatnak vetik alá, akkor sem mondhatjuk azt, hogy rossz vagy jó a teje általában, hanem azt mondhatjuk, hogy ebben a pillanatban ilyen tej ürült a mellébõl. Ha tovább fej egy másik csészébe, akkor annak a tejnek megint más lesz az összetétele. Ha reggel fej, az is más, ha este, az is, és, ha két hónap múlva, az meg végképp nagyon más! Az anyatej nem összehasonlítandó a tehéntejjel: az anyatej savóban gazdagabb ( úgy mondják, hogy savódomináns), a tehéntej pedig fehérjében. Ha a gyerek fehérjében dúsabb tejet kapna, megbetegedne, ha a boci savóban gazdagabb tejet kapna, õ is megbetegedne. Ha gyereket akarunk etetni, jobb, ha a híg kinézetû anyatejet kapja, mert az való neki. Hogy megnyugtassak mindenkit: az anyatej a szoptatás elején hígabbnak néz ki, és elõfordul, hogy a színe egy kicsit kékes és áttetszõ, mert olyan anyagok (túlnyomórészt cukrok, és kevesebb fehérje) vannak benne, amelyek nem módosítják az állagát. Ha sok cukor van a tejben, sok víz is kerül bele, mivel a cukor megköti a vizet - ez a normális. A szoptatás második felében azonban sûrûbbnek, krémesebbnek néz ki az anyatej, mert ilyenkor magasabb a fehérje és zsírkoncentrátuma. Ha a barátnõd szoptatás után fej, akkor "jobb" tejet kap, mintha az elején fejne. Valójában egyik sem jobb, mind a kettõre szüksége van a babának. Valójában van nem tökéletes anyatej, de csak a rendesen éhezõ anyák esetében, mondjuk a fekete Afrikában. Ám ott sem a tápérték csökken igazából, hanem az ásványi anyag és a vitamintartalom."
A kérdező hozzászólása: csak reggel és este szoptatok.bocsi ezt elfelejtettem írni
Szerintem is szoptassad tovább nyugodtan, ha sok tápanyag nincs is benne, amit én sem nagyon hiszek, akkor is rengeteg ellenanyagokat és immunerõsítõt tartalmaz! Mindegy milyen a színe vagy az íze! Az én kisfiam 2 éves koráig szopott és kicsattan az egészségtõl. Már 5 és fél éves, és egyszer volt olyan beteg, hogy 39 fokos láza volt!

Leeső hőm. A 8. napon; aztán cikk-cakkos hőmérséklet majd a 18. napon újra leesés mit jelenthet? A ciklusom sajnos elég össze vissza.

A ciklusom sajnos elég össze vissza.

Legjobb válasz: elég fura a kérdésed, nem is értem, miért nem csatolod a görbédet

elég fura a kérdésed, nem is értem, miért nem csatolod a görbédet
Ennyibõl nem lehet megállapítani. Talán nem ugyanabban az idõpontban méred.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!