Találatok a következő kifejezésre: Sajnos egy volt egy abortuszom orvosi (2 db)

Igen, mindenképpen menj orvoshoz, mert lehet más is a háttérben. Sajnálom ami történt.
Endokrinológushoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen

Sajnos egy hete volt egy abortuszom orvosi javaslatra, azota van egy kis barnás fojásom tudom hogy természetes csak azt nem tudom meddig tart?

Legjobb válasz: :( Akár több hétig is, illetve a következõ esedékes mestruációgi eltarthat. Lehet enyhe, erõs, véres, barnás, de 1-2 napra ki is maradhat. Minden jót neked!

:( Akár több hétig is, illetve a következõ esedékes mestruációgi eltarthat. Lehet enyhe, erõs, véres, barnás, de 1-2 napra ki is maradhat. Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod.
Szia! Sajnos nekem is volt márciusban mûtétem, nekem elhalt terhesség miatt (9. hét). Kb.2 napig volt kicsit véres folyásom, majd kb. még 10 napig barna, hol kevesebb, hol több. Aztán egyik napról a másikra elmúlt. Igen, ez teljesen normális, csak a görcsölés és a hosszabb ideig tartó vérzés jelent rosszat! Minden jót neked!Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Még néha egy picit görcsölök ez normális?
Elsõ válaszoló vagyok. Nekem nagyon görcsölt, és bent maradt valami, de gyógyszerrel ki tudták hajtani. Nem tudom hány hetesen volt ab-od, mert elvileg a méhünk elkezd növekedni rögtön. Aminek most sajnos vissza kell zsugorodni a normál méretre. Szóval ha nem annyira görcsölsz akkor normális, ha erõsebben inkább nézesd meg magad, mert nagyon csúnyán betud gyulladni.
A kérdező hozzászólása: szia köszönöm válaszod, nyolc hetes terhes voltam, és csak néha egy nagyon picit érzek valami kis görcsölést.Egyébbként mikor kell menni nõgyógyászhoz kontrolra, mert nekem a kórházban nem mondtak semmit?köszi.
:) Megint én vagyok, 6-8 hét mire megjön a szövettan, és általában akkor hívank vissza, lesz egy hüvelyi uh, amivel megnézik, hogy minden rendben van-e? Méhszáj összezárult e, tiszta vagy e, ilyesmi. de ha erõsen görcsölsz akkor menj elõbb nehogy begyulladj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, lehet hogy elõbb megyek, mert arra is kiváncsi vagyok hogy ezután a menzeszem mien lessz, mert nekem eddig elég erõss volt, és nem tudom hogy ez mennyire befojásolja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!