Találatok a következő kifejezésre: Sajnos egy volt egy abortuszom (10 db)

Sajnos tegnap volt egy abortuszom és utána véreztem de nem sokat estére meg már semmi nem volt mos reggelre is csak 1 kis barnázás. Ez normális?

Legjobb válasz: Teljesen normális. Nem mindenki vérzik sokáig. De ettõl még 6 hét szex ás kád tilalom!

Teljesen normális. Nem mindenki vérzik sokáig. De ettõl még 6 hét szex ás kád tilalom!

20éves vagyok. Sajnos Június 20. -án volt egy abortuszom. Július 20. -án jött meg elsőnek. Szerintetek mikor lehetett a peteérésem, mikor eshettem teherbe?

A páromat és engem is annyira megviselt ez az egész, hogy úgy gondoltuk, nem érdekel az anyagiak (mivel az el?z? babát ezért vetettük el) szeretnénk egyet. Most Augusztus 14. -én csináltuk meg az els? tesztet és pozitív lett. Jöv? héten fogunk orvoshoz menni.

Legjobb válasz: Gratulálok, nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen gyorsan összejött újra. DE nem kellett volna várni 3 hónapot az újabb terhességgel? Nem gondoltátok hogy megvisel titeket egy abortusz? Nem lehetett volna az abortusz elõtt elgondolkodni az anyagiak tekintetében? Szerinted most milyen válaszokat fogsz itt kapni? Egyébként a kérdésre válaszolva kb. 13-15 nappal a mensi után lehetett a peteérésed.

Gratulálok, nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen gyorsan összejött újra. DE nem kellett volna várni 3 hónapot az újabb terhességgel? Nem gondoltátok hogy megvisel titeket egy abortusz? Nem lehetett volna az abortusz elõtt elgondolkodni az anyagiak tekintetében? Szerinted most milyen válaszokat fogsz itt kapni? Egyébként a kérdésre válaszolva kb. 13-15 nappal a mensi után lehetett a peteérésed.
14:11-es azért ilyet nem kellene írni!
De szerencsés vagy! Nekem missed ab.-om volt! 3 hónap pihit javasolt a doki, be is tartottuk, most vagyunk a 4. hónapnál és nem sikerült még a kisbabánk! Szerencsések vagytok, hogy most már megoldódott az anyagi gond is, de azt kalkuláld bele, hogy GYED-et nem fogsz kapni, csak gyest!
Egy hónap alatt megoldódott végleg minden anyagi problémátok? Áruld el a titkot, ez nekem is jól jönne.
Mért is nem? Elveteti a gyerekét, és rá egy hónapra meg szeretne egy babát!!! Ja bocs kérdezõ, igen gratula! Minden jót, így kell ezt csinálni! Hajrááááá
Akkor minek vetetted el az elõzõt???
AZ pedig annyi, mint halottnak a csók, pedig én csak 2. szülinapjától kapom! :-S
felelõtlen, meggondolatlan marhák. össze-vissza játszotok szerencsétlen magzatokkal... az eszem megáll... és ha 2 nap múlva megint meggondolod magad????
Sajnos a te eszed már rég megállt!!
25nek van igaza!
Nagyon rosszindulatú emberek vagytok. 19. válaszoló voltam.
Szia!Nem itéllek el, mint itt oly sokan. Feltétlen menj a dokihoz, mert lehet még az elözõ miatt poz a teszt.
Én sem ítéltem el ezért le is lettem pontozva... A többi válaszoló értékeli a mocskolódást és akkor jár a "zöld kéz" ha te is ezt teszed!!! Remélem a gyermekeiket nem így nevelik!!!!
Akkor is kitartok a véleményem mellett!!! Milyen "emberek" vagytok ti??????
A megbocsátás is erény!!!!!! A versben a magzat is megbocsát!!!! OLVASSÁTOK!!!! MINDKÉT FÉLNEK TANULSÁGOS!!!!! "Itt fekszem kényelmesen, lassan majd megnövök, s ha mindenem rendesen kifejlõdik és erõs leszek, akkor majd édes Mama, hozzád kimegyek. De mi volt ez? Mama! Én félek. Most megint újra! Hát mit akarnak? Mama, édes Mama! Segíts kérlek, itt vagyok! Most minden elcsendesedett... talán nem bántanak többé...! De most, most megint! Mi ez? Miért bántanak ismét? Hiszen olyan kicsi, védtelen vagyok. Mama, nem látod? Mama, nem hallod? Mondd mire készülnek! Hová meneküljek? Talán, talán... szorosan idebújok ehhez a burokhoz. De ó jajj! Most eltûnt, ami eddig védelmet nyújtott. Egyedül vagyok. Mama! Mama! Én kicsi, gyenge, védtelen vagyok, de élni, élni akarok! Jajj a lábam! Ó mit tettetek velem! Mama! - hát Te nem akarod? Nem szeretsz engem? Most már érzi kicsi szívem, nem akarod. Már csak egy pillanat, s nem vagyok. De kedves Mama! Megbocsájtok! S hazamegyek az angyalokkal ahhoz a fehér ruhás bácsihoz, akit Jézusnak hívnak, s szeret engem nagyon."
Attól hogy valaki elveteti a gyerekét nem gyilkos, én is elvetetném ha most esnék teherbe 21 vagyok,
Na igen! Én 17-es vagyok aki együttérzek a kérdezõvel és azóta marhától a gyilkos az ostoba és még rengeteg trágár jelzõt kaptam. Leírtam hogy velem megtörtént hogy el kellett vetetnem mert méhen kívüli volt a terhességem :( Szerinted ezek mit írtak priviben? Megérdemlem!!! pedig nem is önszántamból történt de az volt a bûnöm hogy megsajnáltam a kérdezõt!!
Nincs baj a felfogásommal nyugi, a nagy átlagra gondolok hogy irigykedik!! Rólad csak annyit hogy a véleményednek normális módon tanulj meg hangot adni ész érvekkel nem pedig ilyen közönséges módon vulgárisan kifejezve magad!!! Nem tudom mi a rosszabb egy abortusz vagy egy gyûlölködõ anya?!
Annyira érdekes azok nevezik a kérdezõt gyilkosnak akik szintén babát szeretnének és nem jön össze.. Nekem irigység-szagú a dolog.. Milyen anya lesz belõletek??? 19. hozzászóló vagyok és én is babát szeretnék de nem utálom mert NEKI összejött!
A kérdező hozzászólása: Igen, most már máshogy látjuk a dolgokat. Nem kellett volna elvetetni az elõzõ babát, de akkor nagyon kilátástalan volt az anyagi helyzetünk.(A semmibe nem akartunk gyereket szülni) Ha úgy álltunk volna, mint most, akkor már 17hetes lennék... De sajnos nem így volt.
A kérdező hozzászólása: 2 nem használt kocsiból, elment az egyik, kaptam állást és le tudtuk rendezni a hitelünket. Kb ennyi.
A kérdező hozzászólása: Igen? Gyerekgyilkos? Gondolkozz már egy kicsit! Te megszülnél egy gyereket úgy, hogy nagyon jól tudod, hogy még a saját szádba se tudsz kaját tenni, úgy hogy még a gyerek meg se született? Nyomorba, magyar nõ nem szül gyereket!!!
Mondjuk, igen nyomorba nem szül (legalábbis én nem), de azért én megvártam volna még 1-2 menzit, és 2 éves munkaviszonyt és akkor simább lett volna az életetek is! de így...
Van két gyerekem! Pedig aztán pár évvel fiatalabb voltam akkor, mikor született a nagyobbik! De megszültem, tiszta a lelkiismeretem, mert nem vagyok gyilkos! Persze magyar nõ nem szül nyomorba!? Persze magyar nõ havonta 5ször fut abortuszra! Gratulálok, nagyon okos vagy!
szerintem nem lett volna szabad ilyen hamar ujra bevállalni egy terhességet, a doki nem mondott errõl semmit?amugy gratulálok hogy ilyen hamar összejött mi 4honapja probálkozunk és még semmi :(
A kérdező hozzászólása: Sajnos én már csak tudom, hogy milyen NINCSTELENSÉGBEN felnõni, mert sajnos nekem is abban kellett... És pont ezt nem akartam, hogy a gyerekem is átélje! Jah és lehet, hogy gyilkos vagyok, de így nem szenved, ha világra jött volna, akkor szenvedett volna...sajnos!
Mint utólag kiderült, rendbe jöttek rögtön utána az anyagi gondok. Tehát az elsõ baba nem a nyomorba született volna. A kérdezõ ellent mondott saját magának, csak ezt javítottam.
Óh, nem gond! Csinálnak helyette..
A kérdező hozzászólása: Mint írtam KILÁTÁSTALAN volt a helyzetünk. Így is isteni csoda, a mai világban hogy 1, 5 év után elkelt az autó és rendezõdtek az anyagi problémák. Te bele nyalsz egy olyan fagyiba, amit nem tudsz hogy mérgezõ e vagy sem?
Hogy vagy kérdezõ?

5 hetes kismama vagyok egyszer már 4 éve volt egy abortuszom sajnos. Nagyobb a kockázata emaitt a vetélésnek?

24 éves vagyok egészségesen élek és már 3 hónapja szedem az elevitet!

Legjobb válasz: Szia Amikor teherbe estem akkor pont nekem is 4 évvel elötte volt m.a.Féltem is,nehogy megismétlödjön.A 6-dik hétben kaptam hcg injekciokat,mert barnáztam egy kicsit.Azután nagyjábpl minden rendben volt. Most 7 hós a kismanó B.Ú.É.K. Boldog babavárást és ne stresszelj minden rendben lesz!!! :-))

Szia Amikor teherbe estem akkor pont nekem is 4 évvel elötte volt m.a.Féltem is, nehogy megismétlödjön.A 6-dik hétben kaptam hcg injekciokat, mert barnáztam egy kicsit.Azután nagyjábpl minden rendben volt. Most 7 hós a kismanó B.Ú.É.K. Boldog babavárást és ne stresszelj minden rendben lesz!!! :-))
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtatást!Búék és jó babázást
A szervezeted már régen regenerálódott szerintem, 4 év az nagyon régen volt. Szerintem semmi problémát ez nem fog okozni. :)
szia! emiatt ne aggódj! nekem tavaly májusba kellett befejezni egy terhességet, mert beteg volt a magzat, és pont ma vagyok 30 hetes! nekem megmondta a doki, hogy ez egy nagy tévhit, hogy ezek után meddõ lehetsz, meg elvetélhetsz, mert már teljesen másképp csinálják ma, mint régen!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitséget, Bolog újévet kívánok!

Januárban sajnos volt egy abortuszom, azota soha nem jön meg, rendszeresen . Mindig egy hetet késik kétségbe vagyok esve hogy valamit elszurtak? A 8 napja hogy nem jöt meg micsináljak? . Terhes nem vagyok mert védekeztem

Legjobb válasz: Hogy kell érteni, hogy mindig 1 hetet késik? A ciklusod lesz hónapról hónapra hosszabb 1 héttel? Pl. eddig volt 28 napos és most 28+7 napra jön meg? Szerintem a menstruáció pontosságát hormonális folyamatok befolyásolják. Nem hinném, hogy úgymond egy fizikai behatás következménye. Az viszont lehet, hogy a terhesség megszakítást követõen a hormonháztartásod még nem tudott visszaállni a régi kerékvágásba. Igazán "okosat" csak egy nõdoki tudna mondani.

Hogy kell érteni, hogy mindig 1 hetet késik? A ciklusod lesz hónapról hónapra hosszabb 1 héttel? Pl. eddig volt 28 napos és most 28+7 napra jön meg? Szerintem a menstruáció pontosságát hormonális folyamatok befolyásolják. Nem hinném, hogy úgymond egy fizikai behatás következménye. Az viszont lehet, hogy a terhesség megszakítást követõen a hormonháztartásod még nem tudott visszaállni a régi kerékvágásba. Igazán "okosat" csak egy nõdoki tudna mondani.
A kérdező hozzászólása: nagyon félek hogy valami baj van de azt lehet igy tapasztalni vanak valamijen ere utalo jelek .
Igen, mindenképpen menj orvoshoz, mert lehet más is a háttérben. Sajnálom ami történt.
Endokrinológushoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen

Ha volt már sajnos egy abortuszom, befolyásolja az későbbiekben (most), ha babát szeretnénk?

Legjobb válasz: szerintem igen.ha volt abortuszod akkor biztos azt is mondták,hogy lehet,hogy soha nem lehet.de rengeteg ellen példát ismerek.szoval csak nyugi és mindent bele!

szerintem igen.ha volt abortuszod akkor biztos azt is mondták, hogy lehet, hogy soha nem lehet.de rengeteg ellen példát ismerek.szoval csak nyugi és mindent bele!
50-50-5 hogy lessz babád vagy nem.
szia..nekem volt abortuszom 3 éve.és már akkor sem kapartak hanem vákumoztak vagyis nem sértik a méhet semmilyen formában..ezért ne aggodj..én most hagytam abba a gyogyszert és probálkozunk.tudod mennyi olyan nö van akinek több abortusza volt mint amennyi gyerek egy ovis csoportba járt???vagyis hajrá., .én szoritok csak szorits nekem te is
Szia Nekem is volt egyszer 2003-ban, es most ujra babas vagyok 18 hetes. Akkor sajnos nem volt egeszseges a baba, de most minden rendben van vele. Szoval szerintem a mai abortuszokat nem ugy csinaljak ahogy regen, nem annyira drasztikus. Nyugodj meg minden renben lesz, es hamarosan baba lesz a pocakodban. 18 hetes kismama
Tuti, hogy nem lesz baj! Nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: Ez 2éve volt, 24 éves voltam akkor. a doki az ég világon semmit nem mondott, megcsinálta a mûtétet, elrakta a pénzt és annyit tett hozzá, hogy minden rendben volt/van.:)
Azért ez nem ilyen "egyszerû", mint ahogy az elsõ válaszoló írta, ha csak pl. a spontán megindult vetélések követõ gyógykaparásokat nézzük. Szerintem nincs befolyással rá, fõleg az számít, hogy amikor az abortuszod volt, mit mondott az orvos.
nem állt szándékomban.szoritok nektek!
A kérdező hozzászólása: jaj, most megijesztettél. Remélem azért összejön a baba, minél hamarabb......
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. most hagytad abba a gyógyszert te is? én is most hagytam abba, lassan egy hónapja, szted mennyi idõ múlva eshetek teherbe?

Nagyon félek a méhen kívüli terhességtől! Ez normális? Sajnos volt már egy megszakítzásom, mert beteg volt a magzat, és azt olvastam, hogy egy abortusz után nagyobb az esélye! Semmi görcsöm nincs, csak az a pici szurkálódás néha!

azt ugye megérezném ha baj lenne? 3 hét múlva megyek dokihoz,mert még csak olyan 4-5 hetes lehetek!

Legjobb válasz: Írnak az orvosi könyvekben tüneteket, de állítólag ezeket nem lehet észrevenni, mert simán összekeverhetõk a terhességi tünetekkel. Ha nagyon félsz, inkább menj el 6 hetesen az elsõ vizsgálatra, akkor már biztosan kell látszódjon, jó helyen van-e a baba, legfeljebb mégegyszer vissza kell menned a szívhang miatt. Azt kell eldöntened, számodra mi a megnyugtatóbb, várakozni vagy kétszer elmenni.

Írnak az orvosi könyvekben tüneteket, de állítólag ezeket nem lehet észrevenni, mert simán összekeverhetõk a terhességi tünetekkel. Ha nagyon félsz, inkább menj el 6 hetesen az elsõ vizsgálatra, akkor már biztosan kell látszódjon, jó helyen van-e a baba, legfeljebb mégegyszer vissza kell menned a szívhang miatt. Azt kell eldöntened, számodra mi a megnyugtatóbb, várakozni vagy kétszer elmenni.
Szia! Szerintem, ha ennyire félsz, menj el UH-ra. Én most vagyok öt hetes, és tökéletesen látni lehetett a petezsákot a méhen belül. Ha öt hetes vagy, téged is megnyugtathat a doki. (Egyébként nekem is volt már egy missed ab-om és mûtétem, de ennek ellenére jó helyen van a baba!) Ne izgulj! Jó babavárást!

Sajnos egy hete volt egy abortuszom orvosi javaslatra, azota van egy kis barnás fojásom tudom hogy természetes csak azt nem tudom meddig tart?

Legjobb válasz: :( Akár több hétig is, illetve a következõ esedékes mestruációgi eltarthat. Lehet enyhe, erõs, véres, barnás, de 1-2 napra ki is maradhat. Minden jót neked!

:( Akár több hétig is, illetve a következõ esedékes mestruációgi eltarthat. Lehet enyhe, erõs, véres, barnás, de 1-2 napra ki is maradhat. Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod.
Szia! Sajnos nekem is volt márciusban mûtétem, nekem elhalt terhesség miatt (9. hét). Kb.2 napig volt kicsit véres folyásom, majd kb. még 10 napig barna, hol kevesebb, hol több. Aztán egyik napról a másikra elmúlt. Igen, ez teljesen normális, csak a görcsölés és a hosszabb ideig tartó vérzés jelent rosszat! Minden jót neked!Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Még néha egy picit görcsölök ez normális?
Elsõ válaszoló vagyok. Nekem nagyon görcsölt, és bent maradt valami, de gyógyszerrel ki tudták hajtani. Nem tudom hány hetesen volt ab-od, mert elvileg a méhünk elkezd növekedni rögtön. Aminek most sajnos vissza kell zsugorodni a normál méretre. Szóval ha nem annyira görcsölsz akkor normális, ha erõsebben inkább nézesd meg magad, mert nagyon csúnyán betud gyulladni.
A kérdező hozzászólása: szia köszönöm válaszod, nyolc hetes terhes voltam, és csak néha egy nagyon picit érzek valami kis görcsölést.Egyébbként mikor kell menni nõgyógyászhoz kontrolra, mert nekem a kórházban nem mondtak semmit?köszi.
:) Megint én vagyok, 6-8 hét mire megjön a szövettan, és általában akkor hívank vissza, lesz egy hüvelyi uh, amivel megnézik, hogy minden rendben van-e? Méhszáj összezárult e, tiszta vagy e, ilyesmi. de ha erõsen görcsölsz akkor menj elõbb nehogy begyulladj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, lehet hogy elõbb megyek, mert arra is kiváncsi vagyok hogy ezután a menzeszem mien lessz, mert nekem eddig elég erõss volt, és nem tudom hogy ez mennyire befojásolja.

Tisztelt Doktor úr! Októberben volt sajnos egy abortuszom, az lenne a kérdésem, mikor eshetek újra teherbe úgy, hogy nehogy vetéléssel végződjön a várandósság? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben menstruációi rendszeresen érkeznek, akkor már próbálkozhatnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben menstruációi rendszeresen érkeznek, akkor már próbálkozhatnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Októberben volt sajnos egy abortuszom, az lenne a kérdésem, mikor eshetek újra teherbe úgy, hogy nehogy vetéléssel végződjön a várandósság? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben menstruációi rendszeresen érkeznek, akkor már próbálkozhatnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben menstruációi rendszeresen érkeznek, akkor már próbálkozhatnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!