Találatok a következő kifejezésre: Sajnos egy volt egy (265 db)

Tervezzük a babát, sajnos májusban volt egy elhalt terhességem. Sokat hallottam a Mastodyn nevű homeopátiás készítményről! Ez konkrétan mire van? Hol, és mennyiért lehet beszerezni?

Legjobb válasz: nekem a nõdokim irta fel. ez egy olyan homeopatias keszitmeny, ami tobb gyogynovenybol all. egyreszt rendbeszedi a ciklust (bar nekem rendszeres volt), serkenti a peteérést, és van benne egy baratcserje nevu dolog (agnus cactus), ami noveli a teherbeesés esélyét. nagyon jo, 3 hét után hat (relative hamar). kérdezz utána a nõdokidnál. harminc csepp naponta, arra még emlékszem :) masreszt nekem nagy lelkesedést meg kitartást adott, kicsit placebo is ilyen tekintetben.:D én ajánlom

nekem a nõdokim irta fel. ez egy olyan homeopatias keszitmeny, ami tobb gyogynovenybol all. egyreszt rendbeszedi a ciklust (bar nekem rendszeres volt), serkenti a peteérést, és van benne egy baratcserje nevu dolog (agnus cactus), ami noveli a teherbeesés esélyét. nagyon jo, 3 hét után hat (relative hamar). kérdezz utána a nõdokidnál. harminc csepp naponta, arra még emlékszem :) masreszt nekem nagy lelkesedést meg kitartást adott, kicsit placebo is ilyen tekintetben.:D én ajánlom
csak vényre kapható. De tényleg nagyon jó. Viszont ugyanerre a célra van a Hormeel S csepp is, ami DM-ben kapható, kb 1700 ft!
Én is használtam a Mastodynont, bár én petefészek cysta miatt, mert a cseppben lévõ gyógynövények fokozzák a szervet öngyógyító hatását is.Azt is vedd figyelembe, hogy a homeopátiás szereknek 3 hónap kell, mire teljesen kifejtik a hatásukat.
2. válaszoló vagyok. Én a Hormeelt szedtem fél évig, mert nem volt peteérésem. Már az elsõ hónapban lett peetérés, a 21.napon, és minden hónapban így tovább, 36 napos ciklusaim voltak! Szóval, nem mindennek kell 3 hónap hatóidõ, de tény, hogy ez az átlag, magyarul csodát várni nem szabad, hanem szorgalmasan szedni, de tény, hogy nekem rögtön hatott! Jah, és ebben kb 20 növény keveréke van.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.
Azért túlzásnak tartom, hogy szinte gyilkosként tekintetek a kérdezõre. A történet részleteit nem ismerjük, lehet hogy 2 km-t ment hazáig 40-el, bízva abban, hogy addig nem állítják meg. Butaság egybõl azt vizionálni, hogy egy sör után már a szembesávvan tarolja az óvodásokat 120-szal. Vannak országok, ahol minimális alkoholfogyasztás megengedett. Nyilván ezt tapasztalatok alapján határozták meg, hogy hol van az a küszöb, ahol már befolyásolja az autóvezetést. Félreértés ne essék, nem pártolom az ittas vezetést, de úgy érzem, egyesek túl hevesen reagáltak a kérdésre.
kitalálták ezt az idióta zéró toleranciát, ami miatt egy konyakos meggyért is bíróság elé cibálhatják az embert ha akkora pechje van, hogy benne marad a vérében az alkohol.én sem vagyok híve a totál [email protected] vezetésnek, de minimális szeszt (nem tom hány ezrelék, nem akarok baromságot írni) még el lehetne nézni mint Kaliforniába.nem azért van kevesebb baleset mer nagy a visszatartó erõ, magas bírság meg ilyenek, hanem egyszerûen azért mert kevesebb ember ül kocsiba ilyen üzemanyagárak mellett.ha vagy 100 ft-val csökkenne a nafta ellenértéke, a karambolok száma is növekedne.
T. kérdezõ. Végigolvasva a kommenteket, látom fel vagy háborodva....miért is....miért is kevered bele a kérdésbe a pártot? a politikát? azért mert ittál? és biztos nem is keveset ha biróságra kerül az ügy...és védõ kell....aki remélem védi majd jogaidat, mert hogy Téged nem fog az biztos.....tehát ezért kell a védõ, hogy kérdésed egy részére válaszoljak is. fogadd el a tényt, hogy felelõségre leszel vonva és fogadd el az itéletet is /ha kapsz/...és dönts el"iszol vagy vezetsz"?....
Kérdezd meg a védõügyvédet, hogy miért rendelték ki melléd! Egyébként pedig kívánom, hogy amikor a kapubejáródban enyelegsz a barátnõddel, vagy az árokparton ülve sörözgetsz a haverjaiddal, akkor járjon arra egy másik ittas vezetõ, és véletlenül hajtson közétek! Akkor majd talán megérted, hogy milyen felelõtlen vagy, és nem az idióta politikára hivatkozol... Bár nem kell megértened, elég, ha meghalsz!
Tárgyalás azért lesz most, mert most jobban bevoltál bombázva, mint 2004-ben, tehát közlekedési bûncselekménnyel gyanúsítanak. Hát énsem vagyok egy szent, de a te helyedbe nemlennék apukám...
Tudod, mi az igazán szomorú? Hogy fel sem fogod, hogy miért veszélyes, amit csinálsz. Hogy tudatosan, szándékosan veszélybe sodorsz másokat. Embereket. És amikor ezt valaki számonkéri rajtad, elkezdesz komcsizni. Nem gondolod, hogy nincs összefüggés? Persze miért is gondolnád. Azt hiszem, túl ostoba vagy hozzá.
A kérdező hozzászólása: Ha minden volt párttag elhagyná az országot, egész jól megvolnánk.
Olyan, sajnos. És gondolom utána ismét ittasan ülsz autóba, megint nekimész valaminek, megint örülsz, hogy nem okoztál nagy kárt. És addig ismétled, míg meg nem ölöd magadat, vagy valaki mást. Örülök, hogy elhagytam azt az "olyan" országot.
A kérdező hozzászólása: Nem zúztam az az autót. A saját károm 2430FT, munkadíjat nem számolok. Mi voltál ezelótt, munkásõr vagy párttitkár? Egyébként te kis nyúgdíjas hülye holnap visszakapom a jogsim. Ez eg ilyen ország.
Ne ítélkezz! Én csak a magam nevében beszélek, amikor azt mondom, felelõtlen és közveszélyes vagy. Mondd csak, szándékosan zúztad le az autódat? Nem? Akkor mirõl beszélünk? Ittas voltál és nem vettél észre egy autókijárót. Hányszor mentél el mellette józanul? És ha az autókijáró helyett egy biciklis van ott? Mi? Az persze nem tette volna tönkre az autódat. Talán észre sem vetted volna. Vagy inkább a sorsára hagyod, mert a részeg ember másképp gondolkodik. Persze lehet, hogy józanul is cserben hagytad volna. Száz szónak is egy a vége: ittas voltál, összetörted az autódat - szerencsére csak azt -, és még te keresel kibúvókat. Szégyelld magad!
A kérdező hozzászólása: Mivel az autót nem mertem õrizetlnül hagyni, kb.150m után egy engedély nélkül épített autókijáró betonperemén pattanva a betonkockásárokban állt meg az autóm jobb elsõ kereke. Senki és semmi nem sérült meg, kivéve az autóm jobb alsó lengõvilláját, amit másnap fél nap alatt rendbehoztam. Az eddigi kommentelõk nagy része úgy látom már ettõl csúnyább cipõben járt, és most eljátsza a nagyfiut.
Azért van szükség a védõre, mert jogállamban élünk, ahol még az ilyen utolsó, felelõtlen, közveszélyes senkiket is megillet a védekezés joga.
gondolom akkor is megbüntettek. ezek szerint ez nem évült el, és visszaesõ vagy. akár még böribe is mehetsz, ezt most már nagyon szigorúan veszik. néztem egy börtönriportot, ott a csávó mondta, h többszöri ittas vezetésért ül. kösd fel az alsónemût, mert pácban vagy! egyébként én is elítélem az ittas vezetést, pláne ha nem két korty sör miatt kaptak el.
Utolsó, valahol igazad van, de a kérdezõ nem egy fél sört ivott. Ahhoz, hogy valaki letérjen az útról, már nem kicsit kell bebaszcsizva lennie. Valószínúleg azért kerül bíróság elé, mert több alkohol volt a vérében, mint 8 ezrelék - ma magyarországon (hasonlóan nagyon sok más országhoz) ez a szabálysértés határértéke, e fölött bûncselekmény.

Sajnos tegnap volt egy abortuszom és utána véreztem de nem sokat estére meg már semmi nem volt mos reggelre is csak 1 kis barnázás. Ez normális?

Legjobb válasz: Teljesen normális. Nem mindenki vérzik sokáig. De ettõl még 6 hét szex ás kád tilalom!

Teljesen normális. Nem mindenki vérzik sokáig. De ettõl még 6 hét szex ás kád tilalom!

Sajnos nemrég volt egy spontán vetélésem. A következő baba tervezése elött elmennétek az orvosotokhoz, hogy minden rendben van-e és kikérjétek a tanácsát, hogy mire kell vigyázni, hogy az a szörnyűség ne forduljon elő mégegyszer?

Legjobb válasz: A progeszteronpótlás pl.Utrogestan a terhességmegtapadásában segít. Nekem azt mondta az orvosom mikor volt a vetélésem,hogy ilyen esetben semmi sem segít.Én is szedtem az Utro-t és mégis elment. A háttérben az esetek 98 % ában megtermékenyülési és/ vagy beágyazódási probléma áll. Ez biztos érzéketlenül hangzik,de de a dokim azt mondta,hogy gondoljak arra,hogy a " természet így próbált meg nekünk segíteni abban,hogy ne születhessen beteg babánk." Nekem ez a mondat sokat segített elrendezni magamban a dolgot. 2 év telt el mire újra teherbe estem....

A progeszteronpótlás pl.Utrogestan a terhességmegtapadásában segít. Nekem azt mondta az orvosom mikor volt a vetélésem, hogy ilyen esetben semmi sem segít.Én is szedtem az Utro-t és mégis elment. A háttérben az esetek 98 % ában megtermékenyülési és/ vagy beágyazódási probléma áll. Ez biztos érzéketlenül hangzik, de de a dokim azt mondta, hogy gondoljak arra, hogy a " természet így próbált meg nekünk segíteni abban, hogy ne születhessen beteg babánk." Nekem ez a mondat sokat segített elrendezni magamban a dolgot. 2 év telt el mire újra teherbe estem....
Be kellett mûtéti úton fejezni? Nekem is nemrég volt, nekem kiürült rendesen, ne kellett a mûvi beavatkozás. Utána kellett visszamennem uh-ra, hogy valóban kiürült-e és én akkor megkérdeztem dolgokat. Azt mondta nekem, hogy mivel ilyen simán lezajlott nyugodtan próbálkozhatunk, nem kell 3 hónapot várni és mivel nem tudni az okát, ezért nagyon nem lehet mit tenni ellene. Én szedek Elevitet. Remélem hamarosan mindketten boldog kismamik lehetünk!
Én 1 éve voltam igy sajnos!Nekem is vissza kellett menni a dokihoz és õ megnyugtatott, hogy minden oké!De sajnos azóta még nem jött a baba!Remélem neked mielöbb sikerülni fog!Drukkolok!
Kedves utolsó! Azt szeretném kérdezni tõled, hogy a kislányod utáni terhességedkor honnan tudod, hogy fiú lett volna? Azt írod, hogy a 7. héten ment el. Tényleg csupán kíváncsiságból kérdezem, hogy hogyan lehet ilyen korán kideríteni a nemét?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szerencsére nem kellett mûtéttel befejezni, mert rendesen kitisztultam.Nekem is azt mondta az orvos, hogy egy hónapot várjunk és próbálkozhatunk.Tervezem, hogy felkeresem az orvosom.Nagyon várom, hogy megint teherbe essek, de félek is tõle, a rossz élmény miatt:-( Amúgy van gyógyszer a terhesség megtartására?Ezt fel lehet íratni? Mindenkinek drukkolok, hogy minél hamarabb boldog kismami legyen, egy egészséges pocaklakóval a szíve alatt:-)
Ugyan már4 Mindenki tudja, ha a katonák pé után indulnak el, akkor fiú lesz, mert a fiú spermák gyorsabbak, a lányok lomhábbak, de kitartóak. Mi pedig az utolsó termékeny napon voltunk úgy együtt, hogy abból megfoganjon egy élet. Aztán meg a lányainkkal nem volt a mensi elmaradásán kívül semmi tünet, amikor fiút vártunk volna, akkor volt. Meg az anyai ösztön is azt súgta.

Sajnos áprilisba volt egy vetélésem, azóta vérdb-os menszeszem van ezmég normális?

Néha még fáj a bal petefészkem ahol volt a műtét,de ha megjön a havim akkor az első3-4nap mindig db-os néha megis ijedek mikor zuhanyzok hogy mennyi kiesik belőőllem..nemtudom hogy ez normális-e?Mindenesetre a hónapban betervezek egy dokit ismét..

Legjobb válasz: Miért a petefészkednél mûtöttek?

Miért a petefészkednél mûtöttek?
A kérdező hozzászólása: nem, de sajna a sûrû felfázásaim miatt az az oldal rosszabb
Hát nézesd meg mindenképp, az a biztos

Sajnos, volt egy vetélésem. Lehet, hogy a sok idesgeskedéstől ment el a baba? Vagy összefüggésben lehet azzal, hogy abbahagytam az Elevit szedését, mert hányingerem volt tőle?

Legjobb válasz: Az Elevitnek vagy elhagyásának nem lehet ilyen következménye, ez a szerencsétlen véletlenek összejátszása. Az idegesség lehet EGYIK kiváltója, de önmagában nem okoz vetélést. Nem tudhatod, mi lett volna, ha nyugodt vagy. Sajnos. (Legközelebb az Elevitet próbáld meg reggel, evés után bevenni.)

Az Elevitnek vagy elhagyásának nem lehet ilyen következménye, ez a szerencsétlen véletlenek összejátszása. Az idegesség lehet EGYIK kiváltója, de önmagában nem okoz vetélést. Nem tudhatod, mi lett volna, ha nyugodt vagy. Sajnos. (Legközelebb az Elevitet próbáld meg reggel, evés után bevenni.)

Gyerekkoromban volt egy játék, aminek része volt ez a mondóka "szappan, kölni, rúzs", de sajnos nem emlékszem a játékra, csak ez a három szó jut eszembe róla. Valaki esetleg emlékszik erre a játékra?

Legjobb válasz: A következõ a fésû :) Folytatódott még, de nekem is ennyi jutott eszembe. Ez egy ugrálóköteles játék volt. Ahányan játszották, annyi tárgy volt. Ketten forgatták az ugrálókötelet, õk mondták ezt a mondókát. Egyvalaki ugrált, és amelyik szónál elvétette, utána az állt be helyette, akié volt a tárgy. Azt hiszem, volt buborék is. Most jöttem rá, hogy elég nehéz így leírni egy játékot :)

A következõ a fésû :) Folytatódott még, de nekem is ennyi jutott eszembe. Ez egy ugrálóköteles játék volt. Ahányan játszották, annyi tárgy volt. Ketten forgatták az ugrálókötelet, õk mondták ezt a mondókát. Egyvalaki ugrált, és amelyik szónál elvétette, utána az állt be helyette, akié volt a tárgy. Azt hiszem, volt buborék is. Most jöttem rá, hogy elég nehéz így leírni egy játékot :)

Tisztelt Főorvos Úr! Erős PMS tünetek (főleg görcsök, szédülés, mellfeszülés) miatt több alkalommal próbálkoztam fogamzásgátló szedésével. Sajnos egyik tabletta sem vált be, volt amelyiktől híztam, volt, amelyiktől pedig folyamatosan vérezgettem. Nőgyógyá

Tisztelt Főorvos Úr! Erős PMS tünetek (főleg görcsök, szédülés, mellfeszülés) miatt több alkalommal próbálkoztam fogamzásgátló szedésével. Sajnos egyik tabletta sem vált be, volt amelyiktől híztam, volt, amelyiktől pedig folyamatosan vérezgettem. Nőgyógyászom már nem tud más kezelést javasolni. Én azért megpróbálkoznék természetes kezelésekkel is, főleg úgy, hogy a kipróbált tablettáktól meg más problémáim jelentkeztek. Ön melyik készítményt javasolja leginkább?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos valóban előfordulhat, hogy a fogamzásgátlók szedésekor az Ön által is említett mellékhatások, tünetek jelentkeznek, amelyek miatt a készítmények szedését fel kell függeszteni. Ilyen esetekben valóban csak természetes alapú készítmények jöhetnek szóba a PMS kezelésére. Ezek közül a Premens tablettával vannak a legkedvezőbb tapasztalataink, így Önnek is ezt tudom tanácsolni. Üdvözlettel: dr. Langmár …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Sajnos valóban előfordulhat, hogy a fogamzásgátlók szedésekor az Ön által is említett mellékhatások, tünetek jelentkeznek, amelyek miatt a készítmények szedését fel kell függeszteni. Ilyen esetekben valóban csak természetes alapú készítmények jöhetnek szóba a PMS kezelésére. Ezek közül a Premens tablettával vannak a legkedvezőbb tapasztalataink, így Önnek is ezt tudom tanácsolni. Üdvözlettel: dr. Langmár … Olvass tovább »

Tisztelt Főorvos Úr! Nekem sajnos egy gyakori visszatérő hüvelygyulladásom van, ami sajnos évek óta kínoz. Rengeteg hüvelykúpot, kenőcsöket kaptam, de sajnos mind hiába, mert állandóan kiújul. A férjem is kezelve volt tehát itt nem a visszafertőzés a prob

Tisztelt Főorvos Úr! Nekem sajnos egy gyakori visszatérő hüvelygyulladásom van, ami sajnos évek óta kínoz. Rengeteg hüvelykúpot, kenőcsöket kaptam, de sajnos mind hiába, mert állandóan kiújul. A férjem is kezelve volt tehát itt nem a visszafertőzés a probléma. Teljesen kétségbe vagyok esve mert nem látom a kiutat ebből a helyzetből. Kérem, ha bármilyen megoldást tudna nekem ajánlani, kérem segítsen!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A visszatérő hüvelyfertőzések esetén valóban igen fontos, hogy ne csak az adott fertőzést kezeljük, hanem törekedjünk a megelőzésre is. Erre kiválóan alkalmas a Vitagyn C, mert képes megtartani, illetve visszaállítani a hüvelyflóra egyensúlyát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A visszatérő hüvelyfertőzések esetén valóban igen fontos, hogy ne csak az adott fertőzést kezeljük, hanem törekedjünk a megelőzésre is. Erre kiválóan alkalmas a Vitagyn C, mert képes megtartani, illetve visszaállítani a hüvelyflóra egyensúlyát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Erős PMS tünetek (főleg görcsök, szédülés, mellfeszülés) miatt több alkalommal próbálkoztam fogamzásgátló szedésével. Sajnos egyik tabletta sem vált be, volt amelyiktől híztam, volt, amelyiktől pedig folyamatosan vérezgettem. Nőgyógyá

Tisztelt Főorvos Úr! Erős PMS tünetek (főleg görcsök, szédülés, mellfeszülés) miatt több alkalommal próbálkoztam fogamzásgátló szedésével. Sajnos egyik tabletta sem vált be, volt amelyiktől híztam, volt, amelyiktől pedig folyamatosan vérezgettem. Nőgyógyászom már nem tud más kezelést javasolni. Én azért megpróbálkoznék természetes kezelésekkel is, főleg úgy, hogy a kipróbált tablettáktól meg más problémáim jelentkeztek. Ön melyik készítményt javasolja leginkább?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos valóban előfordulhat, hogy a fogamzásgátlók szedésekor az Ön által is említett mellékhatások, tünetek jelentkeznek, amelyek miatt a készítmények szedését fel kell függeszteni. Ilyen esetekben valóban csak természetes alapú készítmények jöhetnek szóba a PMS kezelésére. Ezek közül a Premens tablettával vannak a legkedvezőbb tapasztalataink, így Önnek is ezt tudom tanácsolni. Üdvözlettel: dr. Langmár …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Sajnos valóban előfordulhat, hogy a fogamzásgátlók szedésekor az Ön által is említett mellékhatások, tünetek jelentkeznek, amelyek miatt a készítmények szedését fel kell függeszteni. Ilyen esetekben valóban csak természetes alapú készítmények jöhetnek szóba a PMS kezelésére. Ezek közül a Premens tablettával vannak a legkedvezőbb tapasztalataink, így Önnek is ezt tudom tanácsolni. Üdvözlettel: dr. Langmár … Olvass tovább »
