Találatok a következő kifejezésre: Sajnos egy volt (265 db)

Tisztelt Főorvos Úr! Erős PMS tünetek (főleg görcsök, szédülés, mellfeszülés) miatt több alkalommal próbálkoztam fogamzásgátló szedésével. Sajnos egyik tabletta sem vált be, volt amelyiktől híztam, volt, amelyiktől pedig folyamatosan vérezgettem. Nőgyógyá

Tisztelt Főorvos Úr! Erős PMS tünetek (főleg görcsök, szédülés, mellfeszülés) miatt több alkalommal próbálkoztam fogamzásgátló szedésével. Sajnos egyik tabletta sem vált be, volt amelyiktől híztam, volt, amelyiktől pedig folyamatosan vérezgettem. Nőgyógyászom már nem tud más kezelést javasolni. Én azért megpróbálkoznék természetes kezelésekkel is, főleg úgy, hogy a kipróbált tablettáktól meg más problémáim jelentkeztek. Ön melyik készítményt javasolja leginkább?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos valóban előfordulhat, hogy a fogamzásgátlók szedésekor az Ön által is említett mellékhatások, tünetek jelentkeznek, amelyek miatt a készítmények szedését fel kell függeszteni. Ilyen esetekben valóban csak természetes alapú készítmények jöhetnek szóba a PMS kezelésére. Ezek közül a Premens tablettával vannak a legkedvezőbb tapasztalataink, így Önnek is ezt tudom tanácsolni. Üdvözlettel: dr. Langmár …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Sajnos valóban előfordulhat, hogy a fogamzásgátlók szedésekor az Ön által is említett mellékhatások, tünetek jelentkeznek, amelyek miatt a készítmények szedését fel kell függeszteni. Ilyen esetekben valóban csak természetes alapú készítmények jöhetnek szóba a PMS kezelésére. Ezek közül a Premens tablettával vannak a legkedvezőbb tapasztalataink, így Önnek is ezt tudom tanácsolni. Üdvözlettel: dr. Langmár … Olvass tovább »

Tisztelt Főorvos Úr! Nekem sajnos egy gyakori visszatérő hüvelygyulladásom van, ami sajnos évek óta kínoz. Rengeteg hüvelykúpot, kenőcsöket kaptam, de sajnos mind hiába, mert állandóan kiújul. A férjem is kezelve volt tehát itt nem a visszafertőzés a prob

Tisztelt Főorvos Úr! Nekem sajnos egy gyakori visszatérő hüvelygyulladásom van, ami sajnos évek óta kínoz. Rengeteg hüvelykúpot, kenőcsöket kaptam, de sajnos mind hiába, mert állandóan kiújul. A férjem is kezelve volt tehát itt nem a visszafertőzés a probléma. Teljesen kétségbe vagyok esve mert nem látom a kiutat ebből a helyzetből. Kérem, ha bármilyen megoldást tudna nekem ajánlani, kérem segítsen!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A visszatérő hüvelyfertőzések esetén valóban igen fontos, hogy ne csak az adott fertőzést kezeljük, hanem törekedjünk a megelőzésre is. Erre kiválóan alkalmas a Vitagyn C, mert képes megtartani, illetve visszaállítani a hüvelyflóra egyensúlyát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A visszatérő hüvelyfertőzések esetén valóban igen fontos, hogy ne csak az adott fertőzést kezeljük, hanem törekedjünk a megelőzésre is. Erre kiválóan alkalmas a Vitagyn C, mert képes megtartani, illetve visszaállítani a hüvelyflóra egyensúlyát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Erős PMS tünetek (főleg görcsök, szédülés, mellfeszülés) miatt több alkalommal próbálkoztam fogamzásgátló szedésével. Sajnos egyik tabletta sem vált be, volt amelyiktől híztam, volt, amelyiktől pedig folyamatosan vérezgettem. Nőgyógyá

Tisztelt Főorvos Úr! Erős PMS tünetek (főleg görcsök, szédülés, mellfeszülés) miatt több alkalommal próbálkoztam fogamzásgátló szedésével. Sajnos egyik tabletta sem vált be, volt amelyiktől híztam, volt, amelyiktől pedig folyamatosan vérezgettem. Nőgyógyászom már nem tud más kezelést javasolni. Én azért megpróbálkoznék természetes kezelésekkel is, főleg úgy, hogy a kipróbált tablettáktól meg más problémáim jelentkeztek. Ön melyik készítményt javasolja leginkább?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos valóban előfordulhat, hogy a fogamzásgátlók szedésekor az Ön által is említett mellékhatások, tünetek jelentkeznek, amelyek miatt a készítmények szedését fel kell függeszteni. Ilyen esetekben valóban csak természetes alapú készítmények jöhetnek szóba a PMS kezelésére. Ezek közül a Premens tablettával vannak a legkedvezőbb tapasztalataink, így Önnek is ezt tudom tanácsolni. Üdvözlettel: dr. Langmár …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Sajnos valóban előfordulhat, hogy a fogamzásgátlók szedésekor az Ön által is említett mellékhatások, tünetek jelentkeznek, amelyek miatt a készítmények szedését fel kell függeszteni. Ilyen esetekben valóban csak természetes alapú készítmények jöhetnek szóba a PMS kezelésére. Ezek közül a Premens tablettával vannak a legkedvezőbb tapasztalataink, így Önnek is ezt tudom tanácsolni. Üdvözlettel: dr. Langmár … Olvass tovább »

Március 16án volt egy mised ab-m.! Sajnos beteg volt a babám! Júniusban megjött de alig. Júliusban is alig volt meg és ilyen barnásos volt inkább. Lehet hogy újra teherbe estem?

Nagyon szeretnénk a párommal kisbabát!néha szurkál a mellem,feszül..nagyon ritkán hányingerem lesz(pl. ételt?l)!szurkálni szokott a petefészkem...most kéne majd megjönnie jöv?héten!várjak még a tesztel vagy ne??szerintetek!

Legjobb válasz: Hasonló cipõben járunk. Az én mûtétem április 1-én volt. Elsõ vérzésem rendesen megjött júniusban, júliusban viszont csak barnáztam pár napig. Néha émelygek, hányingernek nem mondanám. Én félek tesztet csinálni, mert így legalább él a remény, hogy talán babás vagyok. De Neked azt mondom, hogy csinálj egy tesztet, és írd meg légyszi az eredményt!

Hasonló cipõben járunk. Az én mûtétem április 1-én volt. Elsõ vérzésem rendesen megjött júniusban, júliusban viszont csak barnáztam pár napig. Néha émelygek, hányingernek nem mondanám. Én félek tesztet csinálni, mert így legalább él a remény, hogy talán babás vagyok. De Neked azt mondom, hogy csinálj egy tesztet, és írd meg légyszi az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Én most csináltam kb.15perce...negatív lett... de nem az elsõ vizeletbõl csináltam sajnos...így várok még egy kicsit és csinálok újat vagy felkeresem az orvosomat...remélem legalább te babás leszel ha én nem is...szurkolok..
Ma vettem tesztet, holnap reggel csinálom meg. Remélem nincs semmi baj nálad!
A kérdező hozzászólása: vagyis a pozitívnak a két széle elszinezõdõtt...holnap megyek orvoshoz...csinál vizsgálatokat és majd holnap után kiderül...hát remélem jó hírt fog mondani!neked remélem pozitív lesz...majd írd meg hogy mi lett az eredmény...drukkolok!
Szia Nekem is negatív lett a teszt. De nem adjuk fel!

Lenne itt egy feladat. Volt már, hasonló példa, de sajnos, nem volt levezetve, így nem volt egyértelmû. Levezetnétek?

Egy repülõgép légcsavarjának a lapátja 1.9m hosszúságú. A légcsavar fordulatszáma 62.2 1/s, a repülõgép sebessége 355.9 km/h. Hány m/s a légcsavarlapát végének a sebessége?

Legjobb válasz: Ha egy lapát 190 cm hosszú akkor kis jóindulattal (ha nem számoljuk a légcsavar közepén lévõ rögzítõket...) 380 cm átmérõje és ugye 190 cm a sugara. Kiszámolod ebbõl annak a fránya körnek a kerületét, az lesz X, megadod méterbe. X*62,2 lesz a légcsavar végének sebessége m/s-ban. A repülõgép sebessége teljesen mindegy a példa szempontjából.

Ha egy lapát 190 cm hosszú akkor kis jóindulattal (ha nem számoljuk a légcsavar közepén lévõ rögzítõket...) 380 cm átmérõje és ugye 190 cm a sugara. Kiszámolod ebbõl annak a fránya körnek a kerületét, az lesz X, megadod méterbe. X*62, 2 lesz a légcsavar végének sebessége m/s-ban. A repülõgép sebessége teljesen mindegy a példa szempontjából.
"A repülõgép sebessége teljesen mindegy a példa szempontjából" Vagy nem mindegy. "a légcsavarlapát végének a sebessége? " - mihez képest? Ha a levegõhöz, akkor bizony összegezni kell a sebességeket Pithagorasszal.
"A repülõgép sebessége teljesen mindegy a példa szempontjából" egyáltalán nem mindegy rajzókat most nem akarok felrakni anélkül meg nehéz lenne elmagyarázni miért, szóval csak hid el nekem. :D A megoldás: addig jól írta az elsõ hogy kerületet számolsz és szorzód a fordulat számmal. De utána még pitagorász tétellel ki kell számolni a sebesség eredõjét. Tehát ((kerületi sebesség)^2+(repülõ sebessége)^2)^(1/2)

5 hete volt missed ab műtétem. Kicsit aggódom, mert még mindig nem jött meg. Tavaly is volt sajnos egy, akkor 4, 5 hét után megjött. Szerintetek menjek orvoshoz, vagy még várjak?

Legjobb válasz: Szia! Nekem aug.12-én volt és egy hete szombat jött meg. Szerintem nem vagy el késve, 6 hetet mondanak az orvosok is.

Szia! Nekem aug.12-én volt és egy hete szombat jött meg. Szerintem nem vagy el késve, 6 hetet mondanak az orvosok is.
Sajnálom ami történt! Nekem pont a 6 hetes kontroll napján jött meg rendesen a vérzésem.
Szia.Sajnálom :( Sajnos nekem is volt Július 21.-én pont 10hetesen :( És nekem 5.5hétre jött meg Augusztus 27.-én
Nekem 5 missed ab. mûtétem volt, mindegyik után 5-7 hétre jött meg, de nekem egy kicsit hosszabbak a ciklusaim is, kb.35 naposak. Ha magánorvoshoz jársz, és 6 hét után sincs vérzés, akkor kérdezz rá telefonon, hogy neki mi a véleménye!

Tisztelt Doktor Úr! 33 éves nő vagyok. Kamasz lány korom óta (12-13 év) van hüvelyi folyásom. Több esetben kerestem fel nőgyógyászt ebben az ügyben, kaptam ezer és ezer féle kenőcsöt, kúpot, gyógyszert, de sajnos egyik kezelés sem volt eredményes. Minden

Tisztelt Doktor Úr! 33 éves nő vagyok. Kamasz lány korom óta (12-13 év) van hüvelyi folyásom. Több esetben kerestem fel nőgyógyászt ebben az ügyben, kaptam ezer és ezer féle kenőcsöt, kúpot, gyógyszert, de sajnos egyik kezelés sem volt eredményes. Minden alakalom után egyre kevesebb esélyt láttam arra, hogy valaha is sikerül megszabadulnom ettől a problémámtól, így próbáltam vele együtt élni, de időszakonként mégis elhatalmasodott rajtam az az érzés, hogy elegem van ebből, így újra és újra ellátogattam nőgyógyászhoz, de mint előzőleg említettem nem segített. A nemi életemet nagyon megsínylette. Egyik alkalommal közölték velem, hogy méhszájsebem volt valamikor, valószínű az okoz ilyen problémát. A kislányom születése után , volt egy abortuszom, reméltem, hogy az után megváltoznak a dolgok, de aztán nem így lett. Folytatódott tovább a küzdelem, egy ismételt orvosi vizsgálat után, a nőgyógyászom azt ajánlotta, hogy mivel méhszájsebem van (ismét) és nagyon csúnya, így vágjunk bele egy méhszájplasztikába. Így is lett, de az sem segített. Igaz valamivel kevesebb mennyiségű lett, de megmaradt a hüvelyi folyásom. Aztán visszaállt minden a régibe. Így most már több mint az életem felét ezzel kellett leélnem, ez így is fog maradni vagy lehet még esély a gyógyulásra? Kérném szíves tanácsát, ötleteit. Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos vannak olyan esetek, amikor a méhszáj plasztikai műtéte sem hoz végleges és teljes megoldást. Erről azonban vizsgálat nélkül nem tudok nyilatkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos vannak olyan esetek, amikor a méhszáj plasztikai műtéte sem hoz végleges és teljes megoldást. Erről azonban vizsgálat nélkül nem tudok nyilatkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 33 éves nő vagyok. Kamasz lány korom óta (12-13 év) van hüvelyi folyásom. Több esetben kerestem fel nőgyógyászt ebben az ügyben, kaptam ezer és ezer féle kenőcsöt, kúpot, gyógyszert, de sajnos egyik kezelés sem volt eredményes. Minden

Tisztelt Doktor Úr! 33 éves nő vagyok. Kamasz lány korom óta (12-13 év) van hüvelyi folyásom. Több esetben kerestem fel nőgyógyászt ebben az ügyben, kaptam ezer és ezer féle kenőcsöt, kúpot, gyógyszert, de sajnos egyik kezelés sem volt eredményes. Minden alakalom után egyre kevesebb esélyt láttam arra, hogy valaha is sikerül megszabadulnom ettől a problémámtól, így próbáltam vele együtt élni, de időszakonként mégis elhatalmasodott rajtam az az érzés, hogy elegem van ebből, így újra és újra ellátogattam nőgyógyászhoz, de mint előzőleg említettem nem segített. A nemi életemet nagyon megsínylette. Egyik alkalommal közölték velem, hogy méhszájsebem volt valamikor, valószínű az okoz ilyen problémát. A kislányom születése után , volt egy abortuszom, reméltem, hogy az után megváltoznak a dolgok, de aztán nem így lett. Folytatódott tovább a küzdelem, egy ismételt orvosi vizsgálat után, a nőgyógyászom azt ajánlotta, hogy mivel méhszájsebem van (ismét) és nagyon csúnya, így vágjunk bele egy méhszájplasztikába. Így is lett, de az sem segített. Igaz valamivel kevesebb mennyiségű lett, de megmaradt a hüvelyi folyásom. Aztán visszaállt minden a régibe. Így most már több mint az életem felét ezzel kellett leélnem, ez így is fog maradni vagy lehet még esély a gyógyulásra? Kérném szíves tanácsát, ötleteit. Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos vannak olyan esetek, amikor a méhszáj plasztikai műtéte sem hoz végleges és teljes megoldást. Erről azonban vizsgálat nélkül nem tudok nyilatkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos vannak olyan esetek, amikor a méhszáj plasztikai műtéte sem hoz végleges és teljes megoldást. Erről azonban vizsgálat nélkül nem tudok nyilatkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tervezzük a babát, sajnos májusban volt egy elhalt terhességem. Sokat hallottam a Mastodyn nevű homeopátiás készítményről! Ez konkrétan mire van? Hol, és mennyiért lehet beszerezni?

Legjobb válasz: nekem a nõdokim irta fel. ez egy olyan homeopatias keszitmeny, ami tobb gyogynovenybol all. egyreszt rendbeszedi a ciklust (bar nekem rendszeres volt), serkenti a peteérést, és van benne egy baratcserje nevu dolog (agnus cactus), ami noveli a teherbeesés esélyét. nagyon jo, 3 hét után hat (relative hamar). kérdezz utána a nõdokidnál. harminc csepp naponta, arra még emlékszem :) masreszt nekem nagy lelkesedést meg kitartást adott, kicsit placebo is ilyen tekintetben.:D én ajánlom

nekem a nõdokim irta fel. ez egy olyan homeopatias keszitmeny, ami tobb gyogynovenybol all. egyreszt rendbeszedi a ciklust (bar nekem rendszeres volt), serkenti a peteérést, és van benne egy baratcserje nevu dolog (agnus cactus), ami noveli a teherbeesés esélyét. nagyon jo, 3 hét után hat (relative hamar). kérdezz utána a nõdokidnál. harminc csepp naponta, arra még emlékszem :) masreszt nekem nagy lelkesedést meg kitartást adott, kicsit placebo is ilyen tekintetben.:D én ajánlom
csak vényre kapható. De tényleg nagyon jó. Viszont ugyanerre a célra van a Hormeel S csepp is, ami DM-ben kapható, kb 1700 ft!
Én is használtam a Mastodynont, bár én petefészek cysta miatt, mert a cseppben lévõ gyógynövények fokozzák a szervet öngyógyító hatását is.Azt is vedd figyelembe, hogy a homeopátiás szereknek 3 hónap kell, mire teljesen kifejtik a hatásukat.
2. válaszoló vagyok. Én a Hormeelt szedtem fél évig, mert nem volt peteérésem. Már az elsõ hónapban lett peetérés, a 21.napon, és minden hónapban így tovább, 36 napos ciklusaim voltak! Szóval, nem mindennek kell 3 hónap hatóidõ, de tény, hogy ez az átlag, magyarul csodát várni nem szabad, hanem szorgalmasan szedni, de tény, hogy nekem rögtön hatott! Jah, és ebben kb 20 növény keveréke van.

Az normális ha elmúlt a hányingerem egyik pillanatról a másikra? 7 hetes vagyok, nagyon félek, mert már volt egy terhességem, de az sajnos nem volt sikeres!

Legjobb válasz: Az még nem jelent bajt, ha elmúlik a hányiger. Elõfordulhat, hogy pár nap múlva visszatér, de az is, hogy nem fogsz émelyegni, nem mindenkinek van hányingere. Ne aggódj!

Az még nem jelent bajt, ha elmúlik a hányiger. Elõfordulhat, hogy pár nap múlva visszatér, de az is, hogy nem fogsz émelyegni, nem mindenkinek van hányingere. Ne aggódj!
Én is 7 hetes vagyok, múlt héten 3 napra teljesen elmúlt a hányingem, tegnap óta ismét örvendeztet. :) Ne aggódj, nyugi, minden rendben lesz! Boldog babavárást!
ha elmúlt a hányingered: örülj neki!!! nem azon múlik a terhesség, sõt, anélkül sokkal kellemesebb. :)
