Találatok a következő kifejezésre: Sajnos csak tudok belőle: Hogy (3 db)

Sajnos csak ennyit tudok belőle: "Hogy velem töltsd az éjszakát". Mi a szám címe vagy az előadója?

Legjobb válasz: háhááá, megvan:D kinyomoztam:D Takáts Tamás : Megöl a vágy

háhááá, megvan:D kinyomoztam:D Takáts Tamás : Megöl a vágy
Dancelovers : Gyere és táncolj , de lehet mások is feldolgozták, de az is lehet, hogy ez egy újra dolgozott szám:D de a cím az biztos, hogy ez:D
bocsi, ebbe gyere, és táncold át velem az éjszakát van:D de lehet erre gondoltál
A kérdező hozzászólása: Takáts Tamás : Megöl a vágy Hálás köszönet a válaszéért nagyoon köszee :D
Pedig ez egy jó tulajdonság, nem is értem mi a gond vele. :) 16/F
A kérdező hozzászólása: Nincsen semmi gond, köszönöm hogy leírtad.
Na jó, kicsit "elkalandoztam", vagy mi. Bocsi, nem ezt akartam kihozni belõle... De remélem lehet nem teljesen hülyeségnek értelmezni. Tényleg "jószándék" volt, sajnálom, ha másképp jött le. Magyarul nem a saját gondolkozásomat próbálom megmagyarázni, mert abszolút nem biztos, hogy jó. Csak olyan gondolatokat próbáltam leírni, amik talán hasznosak lehetnek, vagy ha mégsem, mégegyszer bocsánat. :)
Megértelek...Mármint most komolyan. De tudod, szerintem sokkal jobb elgondolkozni ilyesmiken, átgondolni a dolgokat, mint abszolút érzelemmentesen... inkább nem mondom, miket csinálni, pedig lenne egy két példám, és én sem szerelemrõl beszélek, vagy... vagy amit mostanában annak neveznek és nem az. Én is így voltam, azaz az alapján, amit leírtál, kábé másfél évet szenvedtem ezzel végig, DE! elgondolkoztam dolgokon, megtaláltam a dolgok értelmét, olyasmiket látok teljesen másképp, és szerintem jobban, amiket enélkül a másfél év nélkül biztos nem így látnék, bár ez nem csak ettõl függ, kicsit összetett a dolog, de lényegében. Nem mondom, hogy megéri "szenvedni" vagy nem is tudom, de amikre rájössz, az utána annyira befolyásolhat mindent, és annyira... megváltoztathat mindent, persze jó irányba. Mondjuk ez nézõpont kérédse, és írom ezt úgy, hogy depressziós hülyegyerek voltam másfél évig, és most se sokkal jobb semmi, mégis sokkal tisztábban látok, köszönhetõen ezeknek. Ki tudja, mi lett volna ha.. Na persze, ez most egy részt úgy hangzik, mint valami nyálas latin.amerikai szappanoperában, másrészt pedig abszolút nem ismerlek, és nem mondhatom, hogy megértelek, de szerintem érdemes elgondolkozni ilyesmiken néha. Ez mondjuk egy fajta gondolkodás volt, az enyém, és valszeg hülyeség. De leírtam, mert ez csak egy vélemény, és ki tudja, talán lesz majd, aki értékeli. Semmiképpen nem negatív akart lenni, és nem csak a "levegõbe beszélek", ez most teljesen õszinte volt. Persze nem mindenki szeret agyalni a dolgokon, ki tudja, mondom, nem ismerhetlek, és nem tudhatom, konkrétan mire gondolsz. Ez tényleg csak személyes vélemény volt, amit úgy értelmezel, ha egyáltalán érdekel, ahogy akarsz. Ha meg nem, hát akkor... Akkor bocsánat, hogy ideírtam ezt a csomó valószínûnek hülyének tûnõ szöveget. Én így látom a dolgokat, és néha leírom, hátha segíthetek vele valakinek. Sajnálom, ha mégsem. Remélem, azért majd megoldódik valahogy :)
A kérdező hozzászólása: Én most amúgy egyeltalán nem szerelemrõl bezsélek, hanem úgy általánosságba az emberekrõl.
A kérdező hozzászólása: hiányoznak*
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) Elgondolkozok rajta hogy mégse annyira rossz tuladonság ez! Csak az baj hogy mivel ennyire érzelmes vagyok, és amekkora szerencsém van, hogy megkedvelek eléggé egy pár embert és pont akkor mennek el valahova. :/ És iszonyatosan hiányzik.
én is ilyen vagyok (szintén 14... oké, majdnerm :D)... tudom, mirõl beszélsz, de szerintem ez nem olyasmi, amit meg kéne változtatni, szerintem is egy jó tulajdonság! :) A társadalom meg nagyjából egy szánalom, amin meg kéne változtatni, csak nem lehet. Csak azokat az embereket kell megtalálni, akik szintén így vannak ezzel, vagy legalábbis tudják, ez milyen érzés. Szerintem ez azért minden emberben benne van, csak nem ilyen szinten, és nem teljesen tudatosul bennük. Ha megtalálod azokat, akik megértenek, utána egyszerûbb lesz szerintem :) Ez egy nagyon jó tulajdnonság, tényleg. Egy szánalom, hogy mostanában mennyire nincsenek érzései az embereknek.
17:22 ha akarod leírom privátba hogy mik történtek velem az elmúlt egy évben..-.- Attól , hogy 12éves vagyok velem is történhetnek rossz dolgok hidd el, és az elmúlt egy évben a rosszon kívül nem igazán történt velem semmi..:/ -.-
A 12 évesek nehéz élete...
Mintha engem jellemeznél...:P Én is ugyan ilyen vagyok és rettentõ könnyen megbízok mindenkiben... Nekem is voltak miattam gondjaim nem is egy de mostanában kezd valamennyire helyre rázódni az életem... Szerintem ezt a tulajdonságodat tartsd meg.. Nekem végülis mindenki ezt ajánlottak.. (csak azt hogy megbízok nagyon hamar az emberekben azt kéne elhagynom) Szóval nem akard ezt a tulajdonságodat elhagyni szerintem:) 12/L
Jó tulajdonság ha érzelmes vagy! Arra azonban ügyelni kellene szerintem, hogy mikor és kinek mutatod ki érzelmeidet, mert sajnos vannak olyan emberek akik ezzel vissza tudnak élni.
olvasd el ezt a könyvet :Személyiségünk rejtett tartalékai ilyen vagy, a legtöbb ember pedig nem ilyen, ki lehet ölni magadból ezt a tulajdonságot ha figyelsz rá...sajnos ez a természetellenes folyamat vezet arra az útra amit a társadalom elvár tõlünk. persze vannak emberek akiknek így is jó vagy, csak nagyon kevesen
Nõj fel.
Jó lenne ilyen lányokkal ismerkedni, nekem nincs szerencsém, olyan lányt találni, aki szintén olyan érzelmes lenne, mint én. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!