Találatok a következő kifejezésre: Sajnos császárral és utána pár napra (1 db)

Sajnos császárral szültem és utána pár napra sebfertözést kaptam májusban a budapesti volt MÁV korházban. Mással is történt ilyen?

Nekem elég rossz tapasztalatom volt és kiváncsi lennék hogy kinek milyen élménye volt a korházban töltött napokrol is!

Legjobb válasz: Szia! Nagyon sajnálom, ami veled történt. Hamarosan én is a MÁV-ban fogok szülni.Megkérdezhetem, hogy ki volt a dokid? Vagy volt fogadott szülésznõd? Mert én a dokimmal nagyon elégedett vagyok, viszont a kórháztól egy kicsit félek.

Szia! Nagyon sajnálom, ami veled történt. Hamarosan én is a MÁV-ban fogok szülni.Megkérdezhetem, hogy ki volt a dokid? Vagy volt fogadott szülésznõd? Mert én a dokimmal nagyon elégedett vagyok, viszont a kórháztól egy kicsit félek.
Szia! Sajnos az elsõ szülésem császáros volt és volt egy kis problámám a sebemmel. Kb 1 hét után egy 5Ft-os nagyságú piros duzzanat volt, ami kifakadt. A dokimnak lápiszolnia kellett, ami kellemetlen volt, de ki lehetett bírni. Nekem semmimást nem kellett csinálni a sebemmel. Azóta szültem már természetes úton, most pedig 22 hetes terhes vagyok. Komplikációm a sebbõl kifolyólag egyenlõre nincsen, remélem, hogy már nem is lesz. Én az Szt.István kórházban szültem, ott mindennel elégedett voltam. A legjobbakat!
Nekem nem sebfertõzésem volt, hanem a mûtét után volt egy kis püffenet és az nyílt szét kb 3 cm-en, úgy a 7. hétre rá. Most már kezd szépen elmúlni. Remélem veled is minden renndben lesz!
Szia! Nekem is vannak onnan rossz tapasztalataim, de kizárólag az orvosokkal pl:Atalay Katalin és a nõvérekkel.Embertelenek és lekezelõk! Amúgy most szültem júliusban!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet választani, hogy természetes úton vagy császármetszéssel szeretnénk szülni? Attól, hogy valaki az utóbbit választja, "megvethető"?

A "megvethetőt" úgy értettem, hogy önként nem vállalja azt a fájdalmat és a vele járó egyéb dolgokat (gondolok itt a gátmetszésre). Szóval amiatt, hogy esetleg fél a természetes úton való szüléstől, kevésbé lesz az illető "méltó"?

Nem vagyok terhes, még felnőtt sem, csak felmerült bennem a kérdés, hogy ilyen okok miatt lenézhető-e valaki.

Normális válaszokat, kérlek!
17/L

13

Akinek terhessegi diabetesze volt, mennyivel szuletett a babad? Kellett neki a cukros lotty? Dietaval tudtad tartani mindig? Vagy inzulint is kaptal?

2

Akik Kecskeméten szültek az Izsáki úti kórházban! Mondanátok tapasztalatokat?

7

Szülés utáni haskötő helyes használata? Nektek bevált, ajánljátok?

7

Amikor székelési ingert éreztetek szülés alatt, akkor éppen mi történik "odabent"?

a baba feje akkor ér le a szülőcsatornába?
mitől érez az anyuka ilyen ingert?

6

Milyen fájdalomcsillapítást ajánlotok ill. Ti mit kértetek/kaptatok mikor szültetek?

Elsö baba. Elöre láthatólag vaginális úton. Most oly sok(35hét) eröt érzek magamban, hogy fájdalomcsillapítás nélkül szüljek, de nem tudom hogy nem tünik-e ez 'hösködésnek'?! Vagy reálisan bevállalható.
Kérlek osszátok meg a tapasztalataitokat!

5

Miskolcon a Semmelweis kórházban szült valaki?

Tapasztalatok vannak? Illetve hogyan lehet ott szülni? Muszáj lenni választott orvosnak hogy ott szülhessek? Első babámat várom és sok mindennel nem vagyok tisztába. Valaki szült Dr. Shittu Gafarnál? Milyen orvos és mennyi pénzt kér el átlagosan? Köszönöm előre is a válaszokat! 23hkm

3

Szfváron most kik vannak szülész-nőgyógyászok akik vezetnek szülést? Úgy tudom páran elmentek.

0

Valaki segítsen már, Le szeretném írni a szüléstörténetemet illetve a terhesség alatti eseményeket, Hol tudnám leírni, Találtam egy pár oldalt de nem találom hogy hova írhatnám?

5

Ugye nem császároznak?

A dokim azt mondta holnap megvizsgál és ha úgy látja megindítja a szülést.már egy hete kinyiltam.fáj a hüvelyem is.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!