Találatok a következő kifejezésre: Sajnos császárral és utána pár napra (1 db)

Sajnos császárral szültem és utána pár napra sebfertözést kaptam májusban a budapesti volt MÁV korházban. Mással is történt ilyen?

Nekem elég rossz tapasztalatom volt és kiváncsi lennék hogy kinek milyen élménye volt a korházban töltött napokrol is!

Legjobb válasz: Szia! Nagyon sajnálom, ami veled történt. Hamarosan én is a MÁV-ban fogok szülni.Megkérdezhetem, hogy ki volt a dokid? Vagy volt fogadott szülésznõd? Mert én a dokimmal nagyon elégedett vagyok, viszont a kórháztól egy kicsit félek.

Szia! Nagyon sajnálom, ami veled történt. Hamarosan én is a MÁV-ban fogok szülni.Megkérdezhetem, hogy ki volt a dokid? Vagy volt fogadott szülésznõd? Mert én a dokimmal nagyon elégedett vagyok, viszont a kórháztól egy kicsit félek.
Szia! Sajnos az elsõ szülésem császáros volt és volt egy kis problámám a sebemmel. Kb 1 hét után egy 5Ft-os nagyságú piros duzzanat volt, ami kifakadt. A dokimnak lápiszolnia kellett, ami kellemetlen volt, de ki lehetett bírni. Nekem semmimást nem kellett csinálni a sebemmel. Azóta szültem már természetes úton, most pedig 22 hetes terhes vagyok. Komplikációm a sebbõl kifolyólag egyenlõre nincsen, remélem, hogy már nem is lesz. Én az Szt.István kórházban szültem, ott mindennel elégedett voltam. A legjobbakat!
Nekem nem sebfertõzésem volt, hanem a mûtét után volt egy kis püffenet és az nyílt szét kb 3 cm-en, úgy a 7. hétre rá. Most már kezd szépen elmúlni. Remélem veled is minden renndben lesz!
Szia! Nekem is vannak onnan rossz tapasztalataim, de kizárólag az orvosokkal pl:Atalay Katalin és a nõvérekkel.Embertelenek és lekezelõk! Amúgy most szültem júliusban!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A málnalevél teát lehet a 34. héttől inni?

Sok helyen azt olvastam,hogy szülésznő javaslatára már a 34.héttől itták és legkésőbb kell a 36.héten elkezdeni.

6

12 évvel ezelőtti hasi műtétből eredő heg is elvékonyodhat terhességkor és lehet belőle császár?

4

Szülés után, furcsa szagot érzek az orromba, meg keserü ízt ahogy csorog le a torkomon. Mitől van ez?

4

Szülés előtt hetekkel mindig elmegy a nyákdugó? Észre lehet venni?

36+1 hetes vagyok, de még sehol a nyákdugó, nem folyt el. Ez kötelezően elfolyik korábban, vagy van olyan is, hogy csak a szülés előtt közvetlen?
Köszi előre is!

12

Hidegfront indított be valakinél szülést?

Péntekre mondják, akkor töltöm be a 37. hetet. Korai lenne még szülni akkor? Meg van az esély arra, hogy beindítja a szülést a hidegfront? Tapasztalatok?
Köszi előre is!

6

Péterfyben szül/t valaki mostanság vagy esetleg velem november elején?

nincs dokim, bızok a szerencsémben. hogy lehetne bejutni egy szülôszobalàtogatàsra illetve szobalàtogatàsra? aki velem egyidôs és ott szül annak lenne kedve ismerkedni? 26hkm

3

Van köztetek olyan, akinek csak éjszaka jöttek fájások?

Második baba, tudom, milyen a fájás, és egyértelműen az, nem veszett erős, de erős, hosszú és gyakori. Reggelre pedig elmúlik, és egész nap semmi. 39 hetes vagyok, simán jöhetne a baba.

4

Lehet választani, hogy természetes úton vagy császármetszéssel szeretnénk szülni? Attól, hogy valaki az utóbbit választja, "megvethető"?

A "megvethetőt" úgy értettem, hogy önként nem vállalja azt a fájdalmat és a vele járó egyéb dolgokat (gondolok itt a gátmetszésre). Szóval amiatt, hogy esetleg fél a természetes úton való szüléstől, kevésbé lesz az illető "méltó"?

Nem vagyok terhes, még felnőtt sem, csak felmerült bennem a kérdés, hogy ilyen okok miatt lenézhető-e valaki.

Normális válaszokat, kérlek!
17/L

13

Akinek terhessegi diabetesze volt, mennyivel szuletett a babad? Kellett neki a cukros lotty? Dietaval tudtad tartani mindig? Vagy inzulint is kaptal?

2

Akik Kecskeméten szültek az Izsáki úti kórházban! Mondanátok tapasztalatokat?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!