Találatok a következő kifejezésre: Sajnos a tesztem negatív (30 db)

Már 5 napja késik, a tesztem negatív sajnos, ma meg fehéres folyásom volt. , Szerintetek ez a folyás mit jelent?

Legjobb válasz: Szia! Semmit. Sajnos a folyásból nem lehet következtetni semmire, kivéve persze a peteérésre illetve a fertõzésekre, immungyengeségre. Van, akinél terhesség alatt kezdõdik, van akinél viszont vérzés elõtt. Szóval nem lehet kiszámítani, de azért én szurkolok, hogy baba legyen, talán nem volt érzékeny a teszted :)

Szia! Semmit. Sajnos a folyásból nem lehet következtetni semmire, kivéve persze a peteérésre illetve a fertõzésekre, immungyengeségre. Van, akinél terhesség alatt kezdõdik, van akinél viszont vérzés elõtt. Szóval nem lehet kiszámítani, de azért én szurkolok, hogy baba legyen, talán nem volt érzékeny a teszted :)
Nekem akkor volt folyásom, amikor terhes voltam. Addig sohasem. Csinálj még tesztet. Én a Gabriel teszt nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Tegnap Gabriel mutatott negatívat..:((, szerintem ez már így tuti nem baba...

Mikor nem kellene megjönnie? Clostis vagyok, és ovu teszt szerint a 14. napon volt peteérésem. De akkor hogy-hogy nem jött meg még (ma a 34. napon vagyok)? A tesztem negatív sajnos.

Legjobb válasz: akkor nem jól értékelted az ovu tesztet sajnos... mérted a hõdet? esetleg tedd fel ide és megnézzük. a hõmérõzés és az ovuteszt együtt azért pontosabb eredményt ad. én azt csináltam mikor clostyt szedtem... nem bíztam csak az egyikben vagy csak a másikban. a luteális szakasznak 14 naposnak kell lennie, ha normális a hormoneredményed. szerintem kezdj el hõmérõzni is!

akkor nem jól értékelted az ovu tesztet sajnos... mérted a hõdet? esetleg tedd fel ide és megnézzük. a hõmérõzés és az ovuteszt együtt azért pontosabb eredményt ad. én azt csináltam mikor clostyt szedtem... nem bíztam csak az egyikben vagy csak a másikban. a luteális szakasznak 14 naposnak kell lennie, ha normális a hormoneredményed. szerintem kezdj el hõmérõzni is!
A kérdező hozzászólása: Sajna nem hõmérõztem :(

Idaig nem sikerult a baba, de talan most? A 28. napon a tesztem negativ volt, es sajnos nagyon sok stresszem van mostanaban! Lehetnek ezek a tunetek a stressz miatt?

Feszul a hasam alja,erzekeny a mellem,emelygesem van majdnem egesz nap.6-ig napja kesik,volt olyan erzesem hogy megjon,de megsem!7 eves a fiam,es idaig meg nem sikerult a kovetkezo baba,bizakodhatok?

Legjobb válasz: Én azt gondolom, hogy igen, mindenképpen reménykedhetsz. A tüneteid alapján fõként bíztatónak tûnik. Nekem is mindig olyan érzésem volt, hogy megjön, aztán mégsem. :) Szerintem a 28. napi tesztbe ne nyugodj bele, csinálj egyet újra! Drukkolok!

Én azt gondolom, hogy igen, mindenképpen reménykedhetsz. A tüneteid alapján fõként bíztatónak tûnik. Nekem is mindig olyan érzésem volt, hogy megjön, aztán mégsem. :) Szerintem a 28. napi tesztbe ne nyugodj bele, csinálj egyet újra! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Koszike, gondolod a sok stressz ellenere, megis van lehetosegem a babucira?
Elsõ vagyok. A stressz semmiképp sem használ, ezügyben sem. Nem tudom, milyen gondok terhelnek, de szerintem amennyire csak lehet és engedik a körülmények, próbálj túljutni a stesszen és minél kevésbé aggodalmaskodni. Bízz benne, hogy sikerülhet, az optimista hozzáállás sokat jelent. Minden jót kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: Tudod azelott is volt mar ui.stresszem es a 8.napon jott meg, de akkor nem voltak ezek a tunetek!

Ha clostis hónapban sajnos megjön, az álltalában hány napra? Csak mert én a 33. napon vagyok és még nem jött meg, de a tesztem negatív. Nem érzem, hogy baba lenne, csak nagyon szeretném.

Legjobb válasz: Elviekben a Clostylbegit beállítja a ciklust. Lehet éppen ciszta is vagy valami más, mindenképp konzultálj az orvosoddal.

Elviekben a Clostylbegit beállítja a ciklust. Lehet éppen ciszta is vagy valami más, mindenképp konzultálj az orvosoddal.
A kérdező hozzászólása: Doki megnézett ultrahangon és nincs ciszta, erre írta fel a clostit.
20:22-es vagyok.Nekem az 1 clostys hóban 33-ra, a 2-ban 27-re, most vagyok a 3-ban, ha jól számolom most is a 33-ra fog, kivéve ha 15 hónap után végre sikerülne.Elõtte a ciklusaim 24-46 nap közöttiek voltak.
Én az elsõ clostis hónapban vagyok.és minden jel arra mutat hogy volt peteérésem.Lement a hõm, aztán hirtelen felugrott.Volt tojásfehérjés nyákom is amit azelõtt sosem tapasztaltam.A pg 53 am is jelzett peteérést tehát most nagyon reménykedem hogy sikerült:) Én is most kezdtem hõmérõzni a clostis hónapban.Addig nem mértem, de nagyon jó mert sok minden lehet látni belõle.Szerintem ha nem jön meg még vagy 3 napig tesztel még egyet és ha akkor is negatív akkor menj dokihoz.
Ha sok esetben nincs is szükség a reggeli hõ mérésére, most nagyon jó lett volna ha van egy hõgörbéd Closti mellett.
Szia.Closty szedése mellett nem kell mérned a hõdet?Szerintem ez alap.Tõlem a dokim mindig kéri a diagrammot.Ezen kívül nem nézi uh-val, hogy mikor van peteérésed?Ez a closty mellett fontos lenne.Szerintem mostantól mindenképp hõmérõz és abból tudsz számolni, hogy mikor kellene NEM megjönnie. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: O.k. De nektek hány napra jött meg?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Akkor ezek szerint ez a bogyó nem lövi be pontosan 28 naposra. Remélem nem fog neked megjönni!!!!!!
Én is szorítok neked!Annyit azért megtehetnél, hogy holnap reggeltõl méred a hõdet, és ha magas akkor lehet sikerült.

3 tesztem negatív sajnos. Igaz nem reggel csináltam. Azt már kimutatná ha szept1-én volt peteérésem? 5 napja késik, tegnap este is negatív volt a teszt.

Legjobb válasz: Én Gabriel tesztem csináltam 5 nap késés után,de nem reggel és pozítiv volt.:) Próbáld ki,hátha ez érzékenyebb! Szorítok! 2 hónapos kisfiú anyukája

Én Gabriel tesztem csináltam 5 nap késés után, de nem reggel és pozítiv volt.:) Próbáld ki, hátha ez érzékenyebb! Szorítok! 2 hónapos kisfiú anyukája
Ne haragudj, csak jót akartam!
Ok, bocs, nem akartalak tovább idegesíteni. Lényeg a lényeg, megeshet, hogy attól függetlenül, hogy a statisztikák szerint már ki kéne mutatnia a tesztnek a terhességet, mégsem mutatja még ki. Hagyj ki két napot, és ha még mindig nem jön meg, tesztelj megint. Az már tuti pozitív lesz, ha baba van a dologban. Ja, és reggel csináld, igaz, ilyenkor már nem kéne a napszaknak számítania, de azért bizots, ami bizots. Drukkolok!
Pé. után, ha megtermékenyült a pete kb 1 hét a beágyazódás.A tesztek ált. 10 napos terhességet mutatnak ki.Tehát a HCG szinttõl is függ, hogy a vérzéskimaradás elõtt kb 1-2 nappal vagy csak a késés után mutatja ki a terhességet.Ha neked 1-én volt pé-ed, akkor elvileg a napokban kellene megjönnie szerintem.Akkor nem értem, hogy hogyan késhet már most 5 napot?1-2 nap múlva tesztelj újra csak azért jobb reggel csinálni a tesztet, mert a HCG szint ilyenkor magasabb, koncentráltabb a vizeletben, de ha terhes vagy a nap bármely szakában ki kell, hogy mutassa csupán nem lesz olyan erõs a 2. csík.
A kérdező hozzászólása: Tudom...tudom...reggel próbáljam a tesztet.... :)
Nem ijesztgetés, de ha késve jött meg és elöntött inkább menj nõdokihoz.Az is lehet, hogy vmi mégis csak volt.Egy UH is jó lenne.
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok...de a bizonytalanság meg az 1 hete tartó megszünni nem akaró fájdalomtól kikészültem...ma reggel megjött...vagyis elöntött...ilyen még nem volt hogy eláztassam az ágyat....ne de legalább megjött :) Új hónap, új remények! :)
A kérdező hozzászólása: Csak tudom hogy mikor mi van!!! Aug 14-én volt a mensi elsõ napja és 10-én kellett volna megjönnie...max 11én
Szia. Csak tisztázásképpen, ha a ciklusod 28 napos, de ettõl függetlenül a 17-18 napokon van pé-d, akkor az 3-4 nap csúszás a pontos ciklushoz képest, tehát ha ez elsején volt (mármint a pé-d), akkor még csak ma kellett volna megjönnie, már ha pontosan 14 napos a második szakasza a ciklusodnak. De, ezesetben viszont nem 28 napos, hanem 31-32 napos a ciklusod, és max. ma kellett volna megjönnie. Szóval, lényeg a lényeg, ez az 5 nap késés sehogy sem jön össze. De tényleg.
A kérdező hozzászólása: nem mindenkinek van középidõben az ovulációja!!!!! Nekem 28 napos a ciklusom és 17-18 cn-en van peteérés!!! Javítson ki aki nem ért velem egyet! Ezt az utolsó válaszadónak üzenem. Szoval számold ki.... na ugye...késik 5 napot.
A kérdező hozzászólása: Gabriellel teszteltem este... :(
A kérdező hozzászólása: :( felfázásban "bíztam" :(
Hát akkor sajnos biztos hogy nem babátol!Nem lehet hogy elkaptál valami vírust?
Ne keseredj el. Nekem miután nem jött meg, én is csináltam másnap és negatív lett. Majd csak a 6. napon mituán késett, csináltam mégegyet, és pozitív lett, de az is olyan halványan látszott, hogy azt hittem káprázik a szemem. Ha továbbra sem jön meg, csinálj egyet pár nap múlva. Igaz nekem nem voltak még akkor tüneteim, azonkívül, hogy egész nap aludtam. 13 hetes kismama
tüneteim már nekem is voltak, viszont a tesztem neg. volt.egy héttel késõbb csináltam poz.tesztet. 25hetes kismama sok sikert
Korán teszteltél, várjj még vele pár napot:)

Tegnap, azaz a ciklusom 31. napján csináltam Gabriel tesztet, negatív lett sajnos, de nem jött még mindig meg a menzeszem, vajon lehetek terhes, vagy kizárt? De akkor miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Igen, lehetsz terhes. A teszt nem mindig megbízható. Fõleg a negatív. De ez a Gabriel teszt tájékoztatójára rá is van ám írva. Pár nap múlva csinálj még egyett. Szerintem megéri azt a pár száz forintot.

Igen, lehetsz terhes. A teszt nem mindig megbízható. Fõleg a negatív. De ez a Gabriel teszt tájékoztatójára rá is van ám írva. Pár nap múlva csinálj még egyett. Szerintem megéri azt a pár száz forintot.
clearblue-val tesztelj!!! ird meg az eredményt, drukkolok!!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggel teszteltem Lilyvel, sajnos negatív lett bár már 11 napja késik. A lily milyen teszt? Holnap elmegyek nõdokihoz, remélem nincs semmi bajom.

Mitől lehet az hogy ha megnyomkodom a hasam jobb oldalon fáj? 3. -án jött meg de csak 2 napig tartott majd 2 napig barnáztam és azóta semmi.6. -án csináltam 1 tesztet, negatív lett sajnos. :- (

Legjobb válasz: Nem nagyon kaptam választ, de én továbbra sem érzem jól magam, úgyhogy holnap tesztelni fogok! :) Majd megírom, köv. héten megyek orvoshoz is, azt is megírom, hogy mit modnott! Ha nálad van fejlemény, írj majd!

Nem nagyon kaptam választ, de én továbbra sem érzem jól magam, úgyhogy holnap tesztelni fogok! :) Majd megírom, köv. héten megyek orvoshoz is, azt is megírom, hogy mit modnott! Ha nálad van fejlemény, írj majd!
Hát ezt így lehet, hogy még a doki sem tudná biztosra megmondani. Szerintem menj el hozzá, lehet csináltat valami vizsgálatokat.
Ebben a hónapban ezt már többen szerettük volna tudni! :( Ha én kapok valami választ, megírom!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm szépen. Várom. Sziasztok!
A kérdező hozzászólása: ok csajos drukkolok!!!!!!
Szia! Megcsináltam a tesztet, negatív lett! :( Pontos választ majd az orvos ad! Megírom mi lett! Te miért nem csinálsz egy tesztet? gondolok rád és szorítok neked, írj majd pusz
Szia! Nem tudok elmenni a héten orvoshoz mégsem! Veled mi újság? Voltál orvosnál?

Sajnos a mai tesztem negatív lett. Érdemes még pár nap múlva csinálni?

Én vok az, aki a következ?ket írta:

Legjobb válasz: Ne keseredjél el,próbálkozzatok ezentúl is,legközelebb sikerül!

Ne keseredjél el, próbálkozzatok ezentúl is, legközelebb sikerül!
sajnálom, majd legközelebb!!Fel a fejjel!!
Ne keseredj el! Most egy nagyot csalódtál, átestél a holtponton. A következõ hónaptól kezdve, már nem fogsz annyit a babára gondolni, nem akarod görcsösen, és meglátod úgy fog összejönni!! Én is így voltam. Akkor jön, amikor nem is számítasz rá. Sok sikert!
Szió! Én voltam az, aki azt írtam, hogy szerintem nem vagy babás, ha elég erõs volt a vérzés. Ne aggódj, az elsõ csalódás után én sírtam, mostmeg már nem is foglalkoztat a téma. Dúl a l'amour, a baba meg majd jön, amikor felkészült rá a szervezetem... Egyébként szerintem nálad is ez a rövidebb mensi azt jelzi, hogy készülõdsz már. Sok sikert!
Szia! Nekem is volt hányingerem úgy éreztem terhes vagyok, de görcsöl a hasam meg fog jönni. Valahol még bizom hogy tévedek de ezek a görcsök a menszesz elõjelei.:-( Fel a fejjel! Talán a jövõ hónapban sikerül! Drukkolok!

Ma 43 napnál tartok s elkezdtem barnázni sajnos...ma reggel negatív volt a tesztem, ill a kontroll csík is alig látszott. Szokott késni másnak is ennyit?

Nagyon szeretnénk babát...én nme értem mi van már, ráadásul h kb másodjára késett ennyit...másnál is el? szokott fordulni??Nektek doki mond vmit, v van rá gyógyszer??

Legjobb válasz: nagyon sajnálom csak nekem is jó sz.r h nekem meg elsõre jött elsõ most meg fél éve semmi...nekem dokim hüvelyi uh t is csinál most is fog, s megmondom e amúgy is h nézzen petenagyságot ugye épp félidõ elvileg meg nyálkahártyavastagságot...de amúgy elsõ babám elsõ teszt ki nem mutatta...úgyhogy neked most van esélyed...::)Én meg femibion szedem amúgy de minek...

Ok.Szivesen, örülök, hogy te ilyen jó fej vagy legalább!
A kérdező hozzászólása: nagyon sajnálom csak nekem is jó sz.r h nekem meg elsõre jött elsõ most meg fél éve semmi...nekem dokim hüvelyi uh t is csinál most is fog, s megmondom e amúgy is h nézzen petenagyságot ugye épp félidõ elvileg meg nyálkahártyavastagságot...de amúgy elsõ babám elsõ teszt ki nem mutatta...úgyhogy neked most van esélyed...::) Én meg femibion szedem amúgy de minek...
Az elsõ Babád gy.szer abbahagyása után sikerült elsõre, vagy te nem is szedted csak probálkozásra elsõre?Akikkel besz.és szedtek azoknak sik.elsõre.Akkor nekem miért nem?! :( Ha dokihoz mész ezeket a vizsgálatokat kérni kell, hogy csin.meg vagy õ magától csinálja?Menjek el félidõben és kérjem tõle?Ma viszont jelentkezett v.mi fehér folyás ami nem tudom mi, mert ilyent még nem tapaszaltam.Neked a Babánál volt ilyen, vagy ez mensi elõjel?Annyi kérdés merül fel ilyenkor az emberben, fõleg így tapasztalatlanul, és sajnos ezen az oldalon is sok lehurrogást kap az ember.Kösz, hogy te legalább ilyen rendes vagy!
A kérdező hozzászólása: hmmm jó sok közös pmt:) én meg tanárnõ, 27.ill 12.- én 28 éves...férjem 32...mi is most vasárnap költözünk szép kertesházba...nekünk is jó anyagi körülmények vannak szerencsére, szülõk is sokat segítenek...csak én szerettem volna ha 2, 5-3 év van köztük...s nem kell visszamennem dolgoznom, ..de jó lenne.... Mindenképp nézesd meg magad...privátban nincs kedved folytatni??
Szia!Én is így vagyok mint te.Elözõ hónapban 43napra jött meg.Most megint 8napja késik, vannak negatív tesztjeim, semmi mensis érzés.Elözõ hónapban voltam dokinál, csin.egy hasi uh., azt mondta minden ok, lehet probálkozni a BABÁval.Én se tudom ilyenkor mi van, de ez az állapot nagyon nem jó!Nem tudom mikor van PÉ.nem tudom mikor jön meg, mikor teszteljek stb.Veled is ez a helyzet?
A kérdező hozzászólása: ami a kérdésem elõtt van kérdés...h jövõ 7 szerdára nem várja v vhogy így kezdõdik, ott elsõ válaszoló én vagyok, s ott lehet írni h privát e mail írása a válaszolónak ok??Itt azért nem írnám le címem, ott írj, s válaszolok:)
Igen van neki minden, a kórházban rendel.Ha most sem sikerült elmegyek a következõ hónapban, csak így(hol 28nap, hol 43nap)nehéz lesz eltalálni a félidõt!Nálunk meg van minden, én 26vagyok, férjem 31, csodás ház, jó anyagi körülmények csak az a pici életke hiányzik aki igazán boldoggá tenné az életünket!Hiába van meg mindenünk, ha nincs Babánk:( Úgy irigyellek, hogy ott a kisfiad aki boldoggá tesz minden nap!A családba rengetek BABA van, én tantó vagyok, anyukám óvonõ, csupa gyereksereg, csak nálunk nincs:( Rem.minnél hamarabb sik.a kisfiadnak a testvérke, nekünk pedig az elsõ!
A kérdező hozzászólása: hát egy cipõben járunk nekem is jó h nem vagyok egyedül:) Mikor teszteltél??Elsõnél nekem cicim fájt nagyon s úgy éreztem mindjárt megjön.De ez több mint két éve volt:( Szedtem gyógyszert de próbálkozás elõtt egy évvel hagytam abba mert nem bírtam. S 2006 janban úgy gondoltuk h próbálkozunk, még házasok se voltunk márc volt egyházi esküvõnk...s össze is jött rögtön, én ezért nm értem. Nekem dokim genetikus is nagyon jó szakember, s õ mindent alaposan megcsinál, de most ha kimaradna vmi mondani fogom...ha neked nem sikerül most akkor sztem menj félidõben h megnézzen, de azt csak hüvelyi uh val láthatja....van az neki??
Szia!Nekünk elsõ BABUKA lenne így én is oda vagyok rendesen.Nekem csak ezt az UH.csinálta, más vizsgálatot még nem.A gy.szert 4hónapja hagytam abba, 2hónapja Elevitet is szedek.Kicsit fura, hogy nem nézett sem peteérést, sem nyálkah.vastagságot, úgy tudom gy.szer után azért szoktak.Már úgy érzem sosem lesz BABUKÁM!Mit tehet ilyen helyzetben az ember?Vár?De meddig?
A kérdező hozzászólása: szia, jajj ne is mond iszonyat csalódott vagyok, én júlban voltam dokinál mert elsõ kisfiúnk legelsõre összejött így elmentem h mi van ...azt mondta minden oké...de most néztem folyásom s képzeld 25 napon voltPÉ-m...cickafarkot ittam de minek...most 21-én épp félidõben ill 15 napon megyek dokihoz újra h nézze meg van e petém s megfelelõ nagyságú e...én nagyon el vagyok kenõdve
Szia!Irtam e-mailt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!