Találatok a következő kifejezésre: Sajnos a tesztem (66 db)

Gyermekeim kedvenc étele a tejfölös-sajtos tészta. És én is szívesen megeszem:)
Csinálhatod ugyanúgy mint a besamelt, csak tej helyett tejföllel - kicsit más lesz az ize, de igy is finom.

Tegnap csináltam egy tesztet pozitív lett(sajnos) de ma reggel megjött a mensesem! Melyiknek kell hinni? A tesztnek vagy a mensesnek?

Az történt hogy tegnap csináltam egy tesztet pozitív lett(sajnos) de ma reggel megjött a mensesem:) ami már 7napja késett :S !!

Legjobb válasz: Hát, elvileg ha megjött akkor nem lehetsz terhes, de vannak kivételek. Szerintem a biztonság kedvéért menj el orvoshoz, vagy csinálj még egy tesztet! Milyen tesztet használtál? Volt már korábban is hasonló eseted?

Hát, elvileg ha megjött akkor nem lehetsz terhes, de vannak kivételek. Szerintem a biztonság kedvéért menj el orvoshoz, vagy csinálj még egy tesztet! Milyen tesztet használtál? Volt már korábban is hasonló eseted?
Attól is függ, milyen a menszid. Ugyanolyan, mint szokott?
Én már most felhívnám a dokit, mert ha pozitív a teszt, de vérzel, lehet méhenkívüli is, nem ijesztegetni akarlak, de van olyan orvos, aki így is megvizsgál.Volt méhenkívülim, csak emiatt írom.Remélem nem lesz gond, kitartás.
Az egyik barátnõm mikor teherbe esett még 5 hónapig vérzett!!! És anyumnak is van egy munkatársa aki miután terhes lett még kétszer megjött neki. Szóval szerintem van mitõl félned!
Én irtam az elsõ két kommentet. Irtam privátba, kérlek olvasd el és válaszolj, hátha tudok segíteni a kérdésben.
a 25 éves is fiatal a 15 is.Legalább annyit mondj hogy kiskorú vagy????Én úgy tudom hogy a pozitív az pozitív tehát ha azt mutatja akkor mindenképp az vagy.Csinálj még egy tesztet vagy irány az orvos.szerintem az lenne a legjobb ha legalább beszélnél vele ha már nem tud megvizsgálni.Ha abortuszt akarsz majd akkor jobb MINNÉL HAMARABB mert káros legkevésbé és a magzatnak akkor jobb.
Mennyire vagytok fiatalok? Hány évesek vagytok?
A legfontosabb hogy nyugodj meg! És próbáld meg átgondolni a dolgot. Mennyi idõs vagy? Nem szeretnél méggyereket válallni? És a párod? Lehet hogy hibás volt a teszt is.
Terhes vagy. Ha pozitív volt a teszt, akkor tuti biztos, mivel termelõdik HCG a szervezetedben, ami terhesség alatt szokott. Ritkán, de elõdordul, hogy a nõk terhesség alatt is menstruálnak. Sokaknak ezért fel sem tûnik... Ha elmúlik, menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Még fiatalok vagyunk!
A kérdező hozzászólása: menni*
1.lehetõség: méhen kívüli terhesség! Tehát irány a doki! 2. lehetõség: méhen belüli terhesség, de vérzel, tehát vetélés gyanús vagy. Akkor is irány a doki! 3. lehetõség: Nincs vetélés, hanem azon kevesek közé tartozol, akik véreznek még a korai terhességben! Normális a mensid? Mint szokott? Görcsök vannak? Esetleg sötét színû? Darabok vannak benne? Én nem várnék a dokival. Akkor sem, ha nem akarod ezt a babát! Egyébként szerintem, spontán vetélés! A babák megérzik, ha nem akarják õket! (ez nem sértés!!)
A kérdező hozzászólása: Még egyszer sem történt velem ilyen :S ...Gabriel tesztet csináltam. De ilyenkor nem lehet csinálni sem tesztet, meg így orvoshoz sem lehet mnenni...majd ha elmúlik!!
A kérdező hozzászólása: nem...kicsit olyan fura :S
Akkor lehet hogy az nem menszesz hanem vetélsz, vagy: menszeszelsz de vele együtt vetélsz is :( sajnos elõfordul! Azt mondják a "nagyokosok" hogy egy nõ életében akár többször is lehet terhes anélkül, hogy tudná, mert a "baba" a menszesszel együtt távozik mármint vér formájában, vagyis vetéléssel! Ennek a jele az, ha a menszesz nem csak szimpla vér hanem nagyobb összeállt darabok is vannak benne. Ezt fürdésnél lehet igazán észrevenni, mert akkor nincs útban sem tampon sem betét, és miközben mosakszik odalennt az ember, a megtapadt darabokat is kimossa és látszik ahogy lemossa a víz (bocsánat a nyers fogalmazásért tudom nem hangzik túl szépen). Lényeg: irány az orvos!!

Már 5 napja késik, a tesztem negatív sajnos, ma meg fehéres folyásom volt. , Szerintetek ez a folyás mit jelent?

Legjobb válasz: Szia! Semmit. Sajnos a folyásból nem lehet következtetni semmire, kivéve persze a peteérésre illetve a fertõzésekre, immungyengeségre. Van, akinél terhesség alatt kezdõdik, van akinél viszont vérzés elõtt. Szóval nem lehet kiszámítani, de azért én szurkolok, hogy baba legyen, talán nem volt érzékeny a teszted :)

Szia! Semmit. Sajnos a folyásból nem lehet következtetni semmire, kivéve persze a peteérésre illetve a fertõzésekre, immungyengeségre. Van, akinél terhesség alatt kezdõdik, van akinél viszont vérzés elõtt. Szóval nem lehet kiszámítani, de azért én szurkolok, hogy baba legyen, talán nem volt érzékeny a teszted :)
Nekem akkor volt folyásom, amikor terhes voltam. Addig sohasem. Csinálj még tesztet. Én a Gabriel teszt nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Tegnap Gabriel mutatott negatívat..:((, szerintem ez már így tuti nem baba...

Mikor nem kellene megjönnie? Clostis vagyok, és ovu teszt szerint a 14. napon volt peteérésem. De akkor hogy-hogy nem jött meg még (ma a 34. napon vagyok)? A tesztem negatív sajnos.

Legjobb válasz: akkor nem jól értékelted az ovu tesztet sajnos... mérted a hõdet? esetleg tedd fel ide és megnézzük. a hõmérõzés és az ovuteszt együtt azért pontosabb eredményt ad. én azt csináltam mikor clostyt szedtem... nem bíztam csak az egyikben vagy csak a másikban. a luteális szakasznak 14 naposnak kell lennie, ha normális a hormoneredményed. szerintem kezdj el hõmérõzni is!

akkor nem jól értékelted az ovu tesztet sajnos... mérted a hõdet? esetleg tedd fel ide és megnézzük. a hõmérõzés és az ovuteszt együtt azért pontosabb eredményt ad. én azt csináltam mikor clostyt szedtem... nem bíztam csak az egyikben vagy csak a másikban. a luteális szakasznak 14 naposnak kell lennie, ha normális a hormoneredményed. szerintem kezdj el hõmérõzni is!
A kérdező hozzászólása: Sajna nem hõmérõztem :(
Hát akkor sajnos biztos hogy nem babátol!Nem lehet hogy elkaptál valami vírust?
Ne keseredj el. Nekem miután nem jött meg, én is csináltam másnap és negatív lett. Majd csak a 6. napon mituán késett, csináltam mégegyet, és pozitív lett, de az is olyan halványan látszott, hogy azt hittem káprázik a szemem. Ha továbbra sem jön meg, csinálj egyet pár nap múlva. Igaz nekem nem voltak még akkor tüneteim, azonkívül, hogy egész nap aludtam. 13 hetes kismama
tüneteim már nekem is voltak, viszont a tesztem neg. volt.egy héttel késõbb csináltam poz.tesztet. 25hetes kismama sok sikert
Korán teszteltél, várjj még vele pár napot:)

Idaig nem sikerult a baba, de talan most? A 28. napon a tesztem negativ volt, es sajnos nagyon sok stresszem van mostanaban! Lehetnek ezek a tunetek a stressz miatt?

Feszul a hasam alja,erzekeny a mellem,emelygesem van majdnem egesz nap.6-ig napja kesik,volt olyan erzesem hogy megjon,de megsem!7 eves a fiam,es idaig meg nem sikerult a kovetkezo baba,bizakodhatok?

Legjobb válasz: Én azt gondolom, hogy igen, mindenképpen reménykedhetsz. A tüneteid alapján fõként bíztatónak tûnik. Nekem is mindig olyan érzésem volt, hogy megjön, aztán mégsem. :) Szerintem a 28. napi tesztbe ne nyugodj bele, csinálj egyet újra! Drukkolok!

Én azt gondolom, hogy igen, mindenképpen reménykedhetsz. A tüneteid alapján fõként bíztatónak tûnik. Nekem is mindig olyan érzésem volt, hogy megjön, aztán mégsem. :) Szerintem a 28. napi tesztbe ne nyugodj bele, csinálj egyet újra! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Koszike, gondolod a sok stressz ellenere, megis van lehetosegem a babucira?
Elsõ vagyok. A stressz semmiképp sem használ, ezügyben sem. Nem tudom, milyen gondok terhelnek, de szerintem amennyire csak lehet és engedik a körülmények, próbálj túljutni a stesszen és minél kevésbé aggodalmaskodni. Bízz benne, hogy sikerülhet, az optimista hozzáállás sokat jelent. Minden jót kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: Tudod azelott is volt mar ui.stresszem es a 8.napon jott meg, de akkor nem voltak ezek a tunetek!

Sajnos a mai tesztem negatív lett. Érdemes még pár nap múlva csinálni?

Én vok az, aki a következ?ket írta:

Legjobb válasz: Ne keseredjél el,próbálkozzatok ezentúl is,legközelebb sikerül!

Ne keseredjél el, próbálkozzatok ezentúl is, legközelebb sikerül!
sajnálom, majd legközelebb!!Fel a fejjel!!
Ne keseredj el! Most egy nagyot csalódtál, átestél a holtponton. A következõ hónaptól kezdve, már nem fogsz annyit a babára gondolni, nem akarod görcsösen, és meglátod úgy fog összejönni!! Én is így voltam. Akkor jön, amikor nem is számítasz rá. Sok sikert!
Szió! Én voltam az, aki azt írtam, hogy szerintem nem vagy babás, ha elég erõs volt a vérzés. Ne aggódj, az elsõ csalódás után én sírtam, mostmeg már nem is foglalkoztat a téma. Dúl a l'amour, a baba meg majd jön, amikor felkészült rá a szervezetem... Egyébként szerintem nálad is ez a rövidebb mensi azt jelzi, hogy készülõdsz már. Sok sikert!
Szia! Nekem is volt hányingerem úgy éreztem terhes vagyok, de görcsöl a hasam meg fog jönni. Valahol még bizom hogy tévedek de ezek a görcsök a menszesz elõjelei.:-( Fel a fejjel! Talán a jövõ hónapban sikerül! Drukkolok!

Ha clostis hónapban sajnos megjön, az álltalában hány napra? Csak mert én a 33. napon vagyok és még nem jött meg, de a tesztem negatív. Nem érzem, hogy baba lenne, csak nagyon szeretném.

Legjobb válasz: Elviekben a Clostylbegit beállítja a ciklust. Lehet éppen ciszta is vagy valami más, mindenképp konzultálj az orvosoddal.

Elviekben a Clostylbegit beállítja a ciklust. Lehet éppen ciszta is vagy valami más, mindenképp konzultálj az orvosoddal.
A kérdező hozzászólása: Doki megnézett ultrahangon és nincs ciszta, erre írta fel a clostit.
20:22-es vagyok.Nekem az 1 clostys hóban 33-ra, a 2-ban 27-re, most vagyok a 3-ban, ha jól számolom most is a 33-ra fog, kivéve ha 15 hónap után végre sikerülne.Elõtte a ciklusaim 24-46 nap közöttiek voltak.
Én az elsõ clostis hónapban vagyok.és minden jel arra mutat hogy volt peteérésem.Lement a hõm, aztán hirtelen felugrott.Volt tojásfehérjés nyákom is amit azelõtt sosem tapasztaltam.A pg 53 am is jelzett peteérést tehát most nagyon reménykedem hogy sikerült:) Én is most kezdtem hõmérõzni a clostis hónapban.Addig nem mértem, de nagyon jó mert sok minden lehet látni belõle.Szerintem ha nem jön meg még vagy 3 napig tesztel még egyet és ha akkor is negatív akkor menj dokihoz.
Ha sok esetben nincs is szükség a reggeli hõ mérésére, most nagyon jó lett volna ha van egy hõgörbéd Closti mellett.
Szia.Closty szedése mellett nem kell mérned a hõdet?Szerintem ez alap.Tõlem a dokim mindig kéri a diagrammot.Ezen kívül nem nézi uh-val, hogy mikor van peteérésed?Ez a closty mellett fontos lenne.Szerintem mostantól mindenképp hõmérõz és abból tudsz számolni, hogy mikor kellene NEM megjönnie. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: O.k. De nektek hány napra jött meg?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Akkor ezek szerint ez a bogyó nem lövi be pontosan 28 naposra. Remélem nem fog neked megjönni!!!!!!
Én is szorítok neked!Annyit azért megtehetnél, hogy holnap reggeltõl méred a hõdet, és ha magas akkor lehet sikerült.

Ma 43 napnál tartok s elkezdtem barnázni sajnos...ma reggel negatív volt a tesztem, ill a kontroll csík is alig látszott. Szokott késni másnak is ennyit?

Nagyon szeretnénk babát...én nme értem mi van már, ráadásul h kb másodjára késett ennyit...másnál is el? szokott fordulni??Nektek doki mond vmit, v van rá gyógyszer??

Legjobb válasz: nagyon sajnálom csak nekem is jó sz.r h nekem meg elsõre jött elsõ most meg fél éve semmi...nekem dokim hüvelyi uh t is csinál most is fog, s megmondom e amúgy is h nézzen petenagyságot ugye épp félidõ elvileg meg nyálkahártyavastagságot...de amúgy elsõ babám elsõ teszt ki nem mutatta...úgyhogy neked most van esélyed...::)Én meg femibion szedem amúgy de minek...

Ok.Szivesen, örülök, hogy te ilyen jó fej vagy legalább!
A kérdező hozzászólása: nagyon sajnálom csak nekem is jó sz.r h nekem meg elsõre jött elsõ most meg fél éve semmi...nekem dokim hüvelyi uh t is csinál most is fog, s megmondom e amúgy is h nézzen petenagyságot ugye épp félidõ elvileg meg nyálkahártyavastagságot...de amúgy elsõ babám elsõ teszt ki nem mutatta...úgyhogy neked most van esélyed...::) Én meg femibion szedem amúgy de minek...
Az elsõ Babád gy.szer abbahagyása után sikerült elsõre, vagy te nem is szedted csak probálkozásra elsõre?Akikkel besz.és szedtek azoknak sik.elsõre.Akkor nekem miért nem?! :( Ha dokihoz mész ezeket a vizsgálatokat kérni kell, hogy csin.meg vagy õ magától csinálja?Menjek el félidõben és kérjem tõle?Ma viszont jelentkezett v.mi fehér folyás ami nem tudom mi, mert ilyent még nem tapaszaltam.Neked a Babánál volt ilyen, vagy ez mensi elõjel?Annyi kérdés merül fel ilyenkor az emberben, fõleg így tapasztalatlanul, és sajnos ezen az oldalon is sok lehurrogást kap az ember.Kösz, hogy te legalább ilyen rendes vagy!
A kérdező hozzászólása: hmmm jó sok közös pmt:) én meg tanárnõ, 27.ill 12.- én 28 éves...férjem 32...mi is most vasárnap költözünk szép kertesházba...nekünk is jó anyagi körülmények vannak szerencsére, szülõk is sokat segítenek...csak én szerettem volna ha 2, 5-3 év van köztük...s nem kell visszamennem dolgoznom, ..de jó lenne.... Mindenképp nézesd meg magad...privátban nincs kedved folytatni??
Szia!Én is így vagyok mint te.Elözõ hónapban 43napra jött meg.Most megint 8napja késik, vannak negatív tesztjeim, semmi mensis érzés.Elözõ hónapban voltam dokinál, csin.egy hasi uh., azt mondta minden ok, lehet probálkozni a BABÁval.Én se tudom ilyenkor mi van, de ez az állapot nagyon nem jó!Nem tudom mikor van PÉ.nem tudom mikor jön meg, mikor teszteljek stb.Veled is ez a helyzet?
A kérdező hozzászólása: ami a kérdésem elõtt van kérdés...h jövõ 7 szerdára nem várja v vhogy így kezdõdik, ott elsõ válaszoló én vagyok, s ott lehet írni h privát e mail írása a válaszolónak ok??Itt azért nem írnám le címem, ott írj, s válaszolok:)
Igen van neki minden, a kórházban rendel.Ha most sem sikerült elmegyek a következõ hónapban, csak így(hol 28nap, hol 43nap)nehéz lesz eltalálni a félidõt!Nálunk meg van minden, én 26vagyok, férjem 31, csodás ház, jó anyagi körülmények csak az a pici életke hiányzik aki igazán boldoggá tenné az életünket!Hiába van meg mindenünk, ha nincs Babánk:( Úgy irigyellek, hogy ott a kisfiad aki boldoggá tesz minden nap!A családba rengetek BABA van, én tantó vagyok, anyukám óvonõ, csupa gyereksereg, csak nálunk nincs:( Rem.minnél hamarabb sik.a kisfiadnak a testvérke, nekünk pedig az elsõ!
A kérdező hozzászólása: hát egy cipõben járunk nekem is jó h nem vagyok egyedül:) Mikor teszteltél??Elsõnél nekem cicim fájt nagyon s úgy éreztem mindjárt megjön.De ez több mint két éve volt:( Szedtem gyógyszert de próbálkozás elõtt egy évvel hagytam abba mert nem bírtam. S 2006 janban úgy gondoltuk h próbálkozunk, még házasok se voltunk márc volt egyházi esküvõnk...s össze is jött rögtön, én ezért nm értem. Nekem dokim genetikus is nagyon jó szakember, s õ mindent alaposan megcsinál, de most ha kimaradna vmi mondani fogom...ha neked nem sikerül most akkor sztem menj félidõben h megnézzen, de azt csak hüvelyi uh val láthatja....van az neki??
Szia!Nekünk elsõ BABUKA lenne így én is oda vagyok rendesen.Nekem csak ezt az UH.csinálta, más vizsgálatot még nem.A gy.szert 4hónapja hagytam abba, 2hónapja Elevitet is szedek.Kicsit fura, hogy nem nézett sem peteérést, sem nyálkah.vastagságot, úgy tudom gy.szer után azért szoktak.Már úgy érzem sosem lesz BABUKÁM!Mit tehet ilyen helyzetben az ember?Vár?De meddig?
A kérdező hozzászólása: szia, jajj ne is mond iszonyat csalódott vagyok, én júlban voltam dokinál mert elsõ kisfiúnk legelsõre összejött így elmentem h mi van ...azt mondta minden oké...de most néztem folyásom s képzeld 25 napon voltPÉ-m...cickafarkot ittam de minek...most 21-én épp félidõben ill 15 napon megyek dokihoz újra h nézze meg van e petém s megfelelõ nagyságú e...én nagyon el vagyok kenõdve
Szia!Irtam e-mailt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!