Találatok a következő kifejezésre: Sajnos a nem tud elmenni (3 db)

Sajnos a b.nőm nem tud "elmenni" csak ha a csiklóját simogatom. Akárhányszor próbáltam a hüvelyi orgazmust megadni neki csak kudarc volt. Hogyan elégítsem ki a b. nőmet?

Neki én vagyok az els? barátja.Ha esetleg sikerült 1 csiklós orgazmus utánna mindíg csak 1 gyors menetre van még kedve.. Persze ez nekem kevés....Sokat veszekszünk ezen.Nekem nagy étvágyam lenne a sexre de neki valamiért nem!

Legjobb válasz: Legjobb tudomásom szerint nincs rá törvény, hogy minden nõnek hüvelyi orgazmust is kell éreznie. A legjobb lenne, ha beszélnél vele errõl, például megvitathatnátok, hogy amikor magának csinálja, hogyan szereti és olyankor sikerül -e neki ilyesmi, vagy csak csiklóval. Ha ez utóbbi eset áll fenn, ne keseredj el, a szex sajnos ilyen, mindenki másként szereti. Örülj neki, hogy ki tudod elégíteni a csajodat! Ahogy a leírtakból következtetek, inkább étvágybéli különbség van köztetek. Errõl szintén érdemes lenne beszélni kettõtöknek. Sajnos az emberek van hogy különbözõek, az egyik többször szeretné mint a másik. Ettõl nem csinálod rosszul, vagy nem szeret téged kevésbé, csak egyszerûen ritkábban kíván szeretkezni. A kérdés legrosszabb megoldása a veszekedés, ugyanis innentõl mindketten ezen õrlõdtök majd. Célszerûbb lenne ezt a feszültséget csökkenteni valahogy, mert így csak rosszabb lesz az ágyban.

Legjobb tudomásom szerint nincs rá törvény, hogy minden nõnek hüvelyi orgazmust is kell éreznie. A legjobb lenne, ha beszélnél vele errõl, például megvitathatnátok, hogy amikor magának csinálja, hogyan szereti és olyankor sikerül -e neki ilyesmi, vagy csak csiklóval. Ha ez utóbbi eset áll fenn, ne keseredj el, a szex sajnos ilyen, mindenki másként szereti. Örülj neki, hogy ki tudod elégíteni a csajodat! Ahogy a leírtakból következtetek, inkább étvágybéli különbség van köztetek. Errõl szintén érdemes lenne beszélni kettõtöknek. Sajnos az emberek van hogy különbözõek, az egyik többször szeretné mint a másik. Ettõl nem csinálod rosszul, vagy nem szeret téged kevésbé, csak egyszerûen ritkábban kíván szeretkezni. A kérdés legrosszabb megoldása a veszekedés, ugyanis innentõl mindketten ezen õrlõdtök majd. Célszerûbb lenne ezt a feszültséget csökkenteni valahogy, mert így csak rosszabb lesz az ágyban.
A kérdésedben benne a válasz. Neki nem kell annyi, mint neked. Egyszerûen más a vérmérsékletetek. Vagy megszokod, vagy udvarolsz egyfolytában, de nagyon ám, és mindig, hogy úgy érezze, hogy õ a királynõd, az egyetlen szexi nõ a világon. Ez hatni szokott, és egyszerûen elalél a bókoktól, nyitott lesz a szexre.
Szia! lehet kicsit zavaros leszek, de igyekszem érthetõ lenni.Elõször is, a nõk többsége képtelen hüvelyorgazmust elérni, csiklóval megy. Ezen ne parázz. Ha nem hajlandó elmondani, mi vagy hol jó neki, próbáld rávenni, egy közös maszturbálásra, és figyeld, hol és hogyan simogatja magát. Lehet, hogy két aktus között több idõre van szüksége, a csikló érzékeny orgazmus után. Ne akard rögtön folytatni, lazuljatok kicsit. De a legnagyobb segítség az a nyilt beszélgetés a vágyaitokról.
én meg meguntam, h a hüvelyi nem jött össze....átálltam a csikló orgazmusra. Az exem annak nagyon nagyon örült, fõleg mikor szorított magához......Ne izgulj, majd csak belejöttök, tessék gyakorolni. Én sem izgulok, igaz, most nincs is barátnõm
Szóval, ha megtörtént a csiklóorazmusa, akkor a csajod kiELÉGült. Tehát már nem kell neki a szex. Szóval a rövid menetet utána csak Érted vállalja, hogy Neked is legyen orgazmusod. Próbáld meg, hogy szex közben ingerled a csiklóját, hátha egyszer sikerül együtt elmennetek. Neki csiklósan neked meg a szokásosan. Amúgy örülnöd kellene hogy a orgazmust él át veled a barátnõd, mivel sok nõ nem is tud eljutni odáig. Ne légy telhetetlen. Kombináljátok a pózokat.
Ne nevess ki. de sajnos nekem is voltak kudarcok (lány vagyok) egy jöideje nemment a hüvelyi, de valameiknap megtört MEGINT a jég, és eszméletlen jóvolt. a "trükk", hogy én ott lent a popsi meg minden izmot amit tudok befeszítek szex közben. Nemtudom hogy jött ez, talán mikor rokonnál cisnáltuk. Nagyon jóvolt. Ugyhogy izom feszít, élvez, imád...:D:D Sok sikert. bár nemtom ezt a lánnyal hogykéne tálalni, de rem sikerül.
Szerintem nem kellene ezt siettetni. A csiklói orgazmtud us is lehet nagyon élvezetes és örülj hogy az megy. Sok nõ egyáltalán nem tud elélvezni. Mivel õ még "kezdõ", nem tudom mióta szexeltek, de ilyenkor sok nõnek hosszú idõ kell, hogy kitapasztalja, megtanulja mi jó neki, hogy jó a párjával és csak ez után tudja azt a párjának megtanítani. Szóval legyél türelmes mert ha sietteted akkor csak rosszabb lesz. Próbáld meg hogy amikor izgatod akkor ne juttasd el a csúcsra és szexeljetek, gondolom tovább bírja majd és szex közben próbáld a csiklóját izgatni, hátha úgy is megy neki, kézzel vagy egyéb testrészeddel dörzsöld. Egyébként a hüvelyi orgazmus bonyolult dolog, szerintem, nekem sem mindig megy, csak egy pózban de nem mindig, de én a csiklóit is nagyon élvezem szex közben, irtó jó. Ezen nem érdemes görcsölni.
A kérdező hozzászólása: Hát elõször is köszi a válaszokat! Én is válaszolok nektek. Kb 1, 5 - 2 éve sexelünk. Ez idö alatt mondta párszor hogy "talán" mi lenne jó de sajnos neki mindig más és más kell. Mindíg máshogyan szeretne dolgokat: pl. (simogatás, csókolgatás, stb..) Én nem vagyok nagyon keratív srác. Vagy talán lehet még az is hogy kicsi a péniszem?!És ez nem elég neki?? Bizonyos pózokat nem is szeret.Ezért nem nagyon tudok keratív lenni mert egyszerüen nem megy valamiért. Valamint azt nem tudjátok véletlenül hogy ha esetleg csiklói orgazmusa van akkor utánna miért van csak 1 rövid menetre kedve velem? A baj szerintem itt (a csiklóorgazmusnál) az lehet hogy nem nagyon érzem hogy mi jó neki és mikor és hogy hogyan!Nem mutatja ki és nem is mondja hogy mikor mi jó.Csak akkor szól ha hadjuk inább abba mert már fáj vagy elment a kedve. Egyébként neki nem is fontos a sex. Ha van akkor van ha nincs akkor nincs. Én még nem láttam ilyet.. Csak a simogatás hiányzik és más nem szerintem! Ja, amikor magának csinálta/ja arról nem beszéltünk eddig.(Tehát nem meséli el hogy - hogyan csinálja magának!)
A kérdező hozzászólása: O.k.!Köszi a segítséget mindenkinek! Így már érthetõbbek ezek a dologok nekem. Most már a tanácsaitok szerint alakítom a sexet! Remélem jó lesz. Még1 szer köszi mindenkinek! Hali
A kérdező hozzászólása: Ja, de még 1 pár kérdés azért lenne. Az normális hogy nekem több menetre is van kedvem és neki az orgazmus után nincs.. Csak miattam van még 1 menet. Mert én sokkal hosszabbra is eltudnám képzelni az elõjátékot és magát az aktust is.De ezt õ nem szereti.Egyébként nagyon szeretem és õ is engem de ez a sexes dolog nagyon nem megy a kapcsolatunkban. Jó persze kompromisszum kell de hogyan? Õ Nõ és én Férfi.Neki nem kell annyit.
Engem ez egy filmre emlékeztet: Két pasi, meg egy kicsi xD

Mennyi idő alatt élveztek el amikor nyalnak? Van aki nem tud elmenni a nyalástól? (sajnos nekem eddig nem sikerült) :S

Eddig egy barátom volt és amikor csinálta nagyon jó volt de nem tudtam elmenni. Utába kérdezte h mért nem mentem el, lehet h a továbbiakban túlgörcsöltem h nemtudok elmenni és végképp nem sikerült?:S

Legjobb válasz: Hát mi nem szoktuk számolni percre pontosan, meg nem mérjük stopperrel, de a múltkor a párom megnézte és 15 perc alatt sikerült elélveznem az orális kényeztetéstõl! :) Hidd el, vannak olyan nõk akik nem élveznek el, még felnõtt korban sem. Azonban vannak olyan fiatalabbak, akiknek sikerül! Egy jó tanács: Ne görcsölj rá, hogy már pedig el akarok élvezni, hanem csak simán élvezd! Elõbb-utóbb menni fog! Ez esetben el fogsz menni! :)

Hát mi nem szoktuk számolni percre pontosan, meg nem mérjük stopperrel, de a múltkor a párom megnézte és 15 perc alatt sikerült elélveznem az orális kényeztetéstõl! :) Hidd el, vannak olyan nõk akik nem élveznek el, még felnõtt korban sem. Azonban vannak olyan fiatalabbak, akiknek sikerül! Egy jó tanács: Ne görcsölj rá, hogy már pedig el akarok élvezni, hanem csak simán élvezd! Elõbb-utóbb menni fog! Ez esetben el fogsz menni! :)
nyalástol még én sem mentem el soha...
én mikor sokat görcsöltem rajta sose sikerült...aztán elengedtem magam és azota mindig sikerül...10perc kb
10-15 perc azért kell. De volt olyan (másik pózban csináltuk az orált) kb fél perc alatt elélveztem. Azóta se volt ilyen de az a póz a kedvenc maradt:) Neked azt tanácsolnám h ne görcsölj rá, élvezd az egészet, és ne nézd az órát! Az a legrosszabb. Én úgy írtam a 15 percet h az az átlag. Amikor elõször csinálta nekem a párom, akkor is elmentem, de akkor kb fél óra kellett!! Ne add fel! 21/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) csak az a nehéz h ne görcsöljek mert attól félek h akkor nem vagyok jó ha nem megyek el és cikinek érzem a pasi elõtt:S utolsó válaszoló! melyik az a póz??:) :P
Ne érezd cikinek, mert ha igazán szeret akkor megértõ lesz és úgy fogja csinálni, ahogy neked jólesik! Mondom, lazulj el és élvezd! Elsõ voltam...
09:18 -as vok, most látom h még kérdeztél:) Õ hanyatt fekszik, én meg fölé megyek úgy h a szájával tudjon kényeztetni. Végül is sztem ez az a póz amiben te irányítasz, oda mozogsz ahol jól esik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm h mindketten visszaírtatok:) amúgy tetszik a tipped a pózzal a kapcsolatban:)

Ha a nyár 3 hónapjából Júniusban tömegnövelőt szedek, Júliusban, és Augusztusban pedig eljárok rendesen edzeni akkor megfog látszani rajtam? (sajnos még tanulok, és iskola időben nem tudom, hogy hányszor tudnék elmenni edzeni)

Vagy van olyan szer a tömegnövelőn kívűl ami mellé nem kell olyan intenzív edzés? Biosz-kémia tagozaton vagyok, és emiatt nem tudom rendezni az edzést.

Legjobb válasz: Ha biosz szakon vagy, akkor tudnod kellene, hogy az egész napi étrend számít, nem egy tápkieg és hogy kemény edzés nélkül nem leszel izmos.:)

Ha biosz szakon vagy, akkor tudnod kellene, hogy az egész napi étrend számít, nem egy tápkieg és hogy kemény edzés nélkül nem leszel izmos.:)
A kérdező hozzászólása: Neeeeeem, jóhogy juniusban is eljárnék, de amellett szedném a szert, a másik 2 honapban abbahagyom, csak gyurok
Olyan szemszögbõl nézf, hogy amikor nem fogod szedni, meglesz-e a napi összmennyiség. És persze azt vedd figyelembe, hogy a tömegnövelõ gyors ch-t és (már ha jobb fajta) tejsavófehérjét tartalmaz, ami edzés után azért kicsit elõnyösebb.
Ha nem iszod utána a tömegnövelõt, akkor a kiesett tápanyagmennyiséget pótolni kell más kajával..
"tömegnövelõt szednék" "szedném a szert" Beszartam ezen...:D
Én csirkét szedek rizzsel. Ki a hûtõbõl..)
Én virágot szedek :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!