Találatok a következő kifejezésre: Sajnos a nem tud (134 db)

A kérdező hozzászólása: Szerencsére tárgytalan a kérdés, mert idõközben megtaláltuk. :)
Diákszövetkezetnél nem próbálkoztál?
Kozeli tescoban arufeltoltonek mindenkit felvesznek, hugom is azzal kezdte aztan ment womensecretbe. En szorolapoztam anno... Vagy tedd fel a regi megunt cuccaitokat teszveszre vaterara. Vagy korrepetelj alsosokat ha jo vagy vmibol akar nagyobbakat is. Most ennyi jut eszembe. Jah es google diakszovetkezet!!!
A kérdező hozzászólása: Nem, mert nem tudom, mit is tehetnék... Nézelõdtem interneten, de semmit nem találtam, ami pedig volt, az is elavult... :S
Ahogy az elsõ írta, próbálkozz diákszövetkezetnél. Menj oda, ne csak neten nézd meg. Én is Melódiákkal kezdtem dolgozni, amikor kellett a pénz.
a Mc donald1s ba kérj jelentkezés lapot.. ott lehet melozni suli melett is 4 órában .. egy ismerõsöm is melozott ott suli mellett.. nembiztos h felvesznek v valami de hátha.egy próbát megér..

Sajnos a b.nőm nem tud "elmenni" csak ha a csiklóját simogatom. Akárhányszor próbáltam a hüvelyi orgazmust megadni neki csak kudarc volt. Hogyan elégítsem ki a b. nőmet?

Neki én vagyok az els? barátja.Ha esetleg sikerült 1 csiklós orgazmus utánna mindíg csak 1 gyors menetre van még kedve.. Persze ez nekem kevés....Sokat veszekszünk ezen.Nekem nagy étvágyam lenne a sexre de neki valamiért nem!

Legjobb válasz: Legjobb tudomásom szerint nincs rá törvény, hogy minden nõnek hüvelyi orgazmust is kell éreznie. A legjobb lenne, ha beszélnél vele errõl, például megvitathatnátok, hogy amikor magának csinálja, hogyan szereti és olyankor sikerül -e neki ilyesmi, vagy csak csiklóval. Ha ez utóbbi eset áll fenn, ne keseredj el, a szex sajnos ilyen, mindenki másként szereti. Örülj neki, hogy ki tudod elégíteni a csajodat! Ahogy a leírtakból következtetek, inkább étvágybéli különbség van köztetek. Errõl szintén érdemes lenne beszélni kettõtöknek. Sajnos az emberek van hogy különbözõek, az egyik többször szeretné mint a másik. Ettõl nem csinálod rosszul, vagy nem szeret téged kevésbé, csak egyszerûen ritkábban kíván szeretkezni. A kérdés legrosszabb megoldása a veszekedés, ugyanis innentõl mindketten ezen õrlõdtök majd. Célszerûbb lenne ezt a feszültséget csökkenteni valahogy, mert így csak rosszabb lesz az ágyban.

Legjobb tudomásom szerint nincs rá törvény, hogy minden nõnek hüvelyi orgazmust is kell éreznie. A legjobb lenne, ha beszélnél vele errõl, például megvitathatnátok, hogy amikor magának csinálja, hogyan szereti és olyankor sikerül -e neki ilyesmi, vagy csak csiklóval. Ha ez utóbbi eset áll fenn, ne keseredj el, a szex sajnos ilyen, mindenki másként szereti. Örülj neki, hogy ki tudod elégíteni a csajodat! Ahogy a leírtakból következtetek, inkább étvágybéli különbség van köztetek. Errõl szintén érdemes lenne beszélni kettõtöknek. Sajnos az emberek van hogy különbözõek, az egyik többször szeretné mint a másik. Ettõl nem csinálod rosszul, vagy nem szeret téged kevésbé, csak egyszerûen ritkábban kíván szeretkezni. A kérdés legrosszabb megoldása a veszekedés, ugyanis innentõl mindketten ezen õrlõdtök majd. Célszerûbb lenne ezt a feszültséget csökkenteni valahogy, mert így csak rosszabb lesz az ágyban.
A kérdésedben benne a válasz. Neki nem kell annyi, mint neked. Egyszerûen más a vérmérsékletetek. Vagy megszokod, vagy udvarolsz egyfolytában, de nagyon ám, és mindig, hogy úgy érezze, hogy õ a királynõd, az egyetlen szexi nõ a világon. Ez hatni szokott, és egyszerûen elalél a bókoktól, nyitott lesz a szexre.
Szia! lehet kicsit zavaros leszek, de igyekszem érthetõ lenni.Elõször is, a nõk többsége képtelen hüvelyorgazmust elérni, csiklóval megy. Ezen ne parázz. Ha nem hajlandó elmondani, mi vagy hol jó neki, próbáld rávenni, egy közös maszturbálásra, és figyeld, hol és hogyan simogatja magát. Lehet, hogy két aktus között több idõre van szüksége, a csikló érzékeny orgazmus után. Ne akard rögtön folytatni, lazuljatok kicsit. De a legnagyobb segítség az a nyilt beszélgetés a vágyaitokról.
én meg meguntam, h a hüvelyi nem jött össze....átálltam a csikló orgazmusra. Az exem annak nagyon nagyon örült, fõleg mikor szorított magához......Ne izgulj, majd csak belejöttök, tessék gyakorolni. Én sem izgulok, igaz, most nincs is barátnõm
Szóval, ha megtörtént a csiklóorazmusa, akkor a csajod kiELÉGült. Tehát már nem kell neki a szex. Szóval a rövid menetet utána csak Érted vállalja, hogy Neked is legyen orgazmusod. Próbáld meg, hogy szex közben ingerled a csiklóját, hátha egyszer sikerül együtt elmennetek. Neki csiklósan neked meg a szokásosan. Amúgy örülnöd kellene hogy a orgazmust él át veled a barátnõd, mivel sok nõ nem is tud eljutni odáig. Ne légy telhetetlen. Kombináljátok a pózokat.
Ne nevess ki. de sajnos nekem is voltak kudarcok (lány vagyok) egy jöideje nemment a hüvelyi, de valameiknap megtört MEGINT a jég, és eszméletlen jóvolt. a "trükk", hogy én ott lent a popsi meg minden izmot amit tudok befeszítek szex közben. Nemtudom hogy jött ez, talán mikor rokonnál cisnáltuk. Nagyon jóvolt. Ugyhogy izom feszít, élvez, imád...:D:D Sok sikert. bár nemtom ezt a lánnyal hogykéne tálalni, de rem sikerül.
Szerintem nem kellene ezt siettetni. A csiklói orgazmtud us is lehet nagyon élvezetes és örülj hogy az megy. Sok nõ egyáltalán nem tud elélvezni. Mivel õ még "kezdõ", nem tudom mióta szexeltek, de ilyenkor sok nõnek hosszú idõ kell, hogy kitapasztalja, megtanulja mi jó neki, hogy jó a párjával és csak ez után tudja azt a párjának megtanítani. Szóval legyél türelmes mert ha sietteted akkor csak rosszabb lesz. Próbáld meg hogy amikor izgatod akkor ne juttasd el a csúcsra és szexeljetek, gondolom tovább bírja majd és szex közben próbáld a csiklóját izgatni, hátha úgy is megy neki, kézzel vagy egyéb testrészeddel dörzsöld. Egyébként a hüvelyi orgazmus bonyolult dolog, szerintem, nekem sem mindig megy, csak egy pózban de nem mindig, de én a csiklóit is nagyon élvezem szex közben, irtó jó. Ezen nem érdemes görcsölni.
A kérdező hozzászólása: Hát elõször is köszi a válaszokat! Én is válaszolok nektek. Kb 1, 5 - 2 éve sexelünk. Ez idö alatt mondta párszor hogy "talán" mi lenne jó de sajnos neki mindig más és más kell. Mindíg máshogyan szeretne dolgokat: pl. (simogatás, csókolgatás, stb..) Én nem vagyok nagyon keratív srác. Vagy talán lehet még az is hogy kicsi a péniszem?!És ez nem elég neki?? Bizonyos pózokat nem is szeret.Ezért nem nagyon tudok keratív lenni mert egyszerüen nem megy valamiért. Valamint azt nem tudjátok véletlenül hogy ha esetleg csiklói orgazmusa van akkor utánna miért van csak 1 rövid menetre kedve velem? A baj szerintem itt (a csiklóorgazmusnál) az lehet hogy nem nagyon érzem hogy mi jó neki és mikor és hogy hogyan!Nem mutatja ki és nem is mondja hogy mikor mi jó.Csak akkor szól ha hadjuk inább abba mert már fáj vagy elment a kedve. Egyébként neki nem is fontos a sex. Ha van akkor van ha nincs akkor nincs. Én még nem láttam ilyet.. Csak a simogatás hiányzik és más nem szerintem! Ja, amikor magának csinálta/ja arról nem beszéltünk eddig.(Tehát nem meséli el hogy - hogyan csinálja magának!)
A kérdező hozzászólása: O.k.!Köszi a segítséget mindenkinek! Így már érthetõbbek ezek a dologok nekem. Most már a tanácsaitok szerint alakítom a sexet! Remélem jó lesz. Még1 szer köszi mindenkinek! Hali
A kérdező hozzászólása: Ja, de még 1 pár kérdés azért lenne. Az normális hogy nekem több menetre is van kedvem és neki az orgazmus után nincs.. Csak miattam van még 1 menet. Mert én sokkal hosszabbra is eltudnám képzelni az elõjátékot és magát az aktust is.De ezt õ nem szereti.Egyébként nagyon szeretem és õ is engem de ez a sexes dolog nagyon nem megy a kapcsolatunkban. Jó persze kompromisszum kell de hogyan? Õ Nõ és én Férfi.Neki nem kell annyit.
Engem ez egy filmre emlékeztet: Két pasi, meg egy kicsi xD
Keress egy pályázatíró céget õk biztos tudnak segíteni.

10 éves vagyok és sajnos a mai napig bepisilek. Anyával már voltunk dokinál, sok mindent kipróbáltunk de sajnos nem nagyon van hatása. Hogyan tudnék végleg leszokni? Ötleteket várok.

Legjobb válasz: Esetleg próbáld meg az intim tornát. Ha szervi probléma javítani fog rajta. De arról is hallottam már hogy mozgásos kezelés javított valakinek a lelki problémáján. De akkor viszont próbálj meg másik psortot is hogy az egész tested mozgatva legyen. Erre szoktûk a jógát is ajánlani. De azt is érdemes megpróbáéni, hogy keresel egy másik orvost.

A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló: nem nem mondtak semit csak annyit, hogy 8-9 éves koromba ez már elfog múlni. de mi háziorvosnál voltunk.
Kedves Anikó! Gyermekkoromban én is hasonlócipõben jártam mint te. Ha nem szervi okok játszanak közben akkor nagy a valószínûsége, hogy komoly lelki okok vannak a háttérben. Nálam a félelem volt. Bizony nagyon kellemetlen érzés volt, hogy még 11 évesen is gumilepedõ volt alattam.Mivel nálam az éjszakai ágybavizelés volt a probléma, nekem úgy sikerült megoldanom a problémát, hogy lefekvés elõtt már 2-3 órája semmiféle folyadékot nem vettem magamhoz. Kegyetlen szomjúságérzet gyötört mindig, de sikerült . Ma már felnõttként e módszer mellett a gyermekemet ( ha ilyen problémával küzdene, de szerencsére nem)pszichológushoz is elvinném.
Esetleg próbáld meg az intim tornát. Ha szervi probléma javítani fog rajta. De arról is hallottam már hogy mozgásos kezelés javított valakinek a lelki problémáján. De akkor viszont próbálj meg másik psortot is hogy az egész tested mozgatva legyen. Erre szoktûk a jógát is ajánlani. De azt is érdemes megpróbáéni, hogy keresel egy másik orvost.
A kérdező hozzászólása: 5. válaszoló: hát mi háziorvosnál voltunk. és õ csak megnyomkodta a hasamat hol fáj. és én nem érzem meg ha kell pisilni. túl mélyen alszok. meg nekünk emeletes a házunk és mi fönt vagyunk de a wc- lent van. de van fönt bilim ami tudok pisilni. anya éjfélkor mindig ébreszt és már volt száraz éjszakám pl. ma száraz volt.
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló: egyáltalán nem. csak lefektetett arra az ágy ízéra, és meg nyomkodta a hasamat hogy hol fáj..
én 15 áves vagyok velem szerenvcsére nem fordul elõ de ismeek olyanakat akikel igenökpelust hordanak észkára a drynites nadrágpelust am fiu vagy lány vagy?
Kedves Kérdezõ? A 3. válaszoló vagyok. Akkor jól értem, hogy csak háziorvosnál voltatok ezzel a problémával? Gyermek nephrológiára (vesegyógyászat) kell idõpontot kérni egy alapos kivizsgálásra. Vérvétel, 24 órás vizeletgyûjtés /mennyiség-fajsúly/, vizelet baktérium tenyésztés, neurológiai vizsgálat. Ezek nem voltak???
A kérdező hozzászólása: a 4. válaszoló: én nekem van egy tesi tanárom akivel naponta (mert nekünk 5.-nek minden nap tesi van) gimnasztikázunk.
A kérdező hozzászólása: 4. válaszoló: köszönöm a jó tanácsokat bár némelyiket nem értem majd anya megmondja :) de jógázni hogyan kell? én nemtudom hogyan kell.
Ez valamilyen lelki probléma lehet, vagy a záróizom nem mûködik rendesen. De ha voltatok orvosnál, akkor az utóbbit észre kellett volna vennie. Errõl leszokni nem lehet, illetve kinõni igen, bár nem tudom, hogy ebben a korban normális-e, valaki majd úgyis hozzáír, vagy kijavít.
A kérdező hozzászólása: bíró zsuzsanna: csak este fordul elõ. nappal nem kell annyira. mármint nappal én 3-szor szoktam pisilni. kb. és este én nem érzem meg ha kell pisilni szerintem az a baj :( túl mélyen alszok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszát most pedig sorban fogok válaszolni mindre :)
Nálam is hasonlóan volt, 8 éves koromig éjszaka gyakran bepisiltem, 6 óra után már inni se ittam. Nekem szervi probléma volt, az oviban szedtem össze egy csúnya és króniku felfázást, amit évekig kezeltek, mert mindig visszajött. Ukrajna... ahol az óvónénik télen dzsekiben ültek az oviba, és akkor vették le, amikor a szülõk jöttek a gyerekekért, hogy ne lássák. Csak ezt a 2-3 éves gyerekek még nem értették, és nem tudták elmondani. az orvosokat meg inkább fel se hozom.
NEm otletekre van szukseged, mivel mar 10 eves vagy! Orvosi kivizsgalason mi tortent, mit allapitottak meg? Ha negativak az eredmenyeid, nem talaltak szervi elvaltozast, akkor valoban talan lelki oka lehet ennek, de a soraidbol nem derult ki, hogy ez egy ejszakai bepisiles, vagy napkozben is megtortenik? Soha nem voltal meg szobatiszta? Sajnos 14 eves korban is tapasztalhato, amikor a gyermek meg mindig pelenkaba megy az iskolaba pl., mivel a szulo elfelejtette meg tanitani a gyermekenek a szobatisztasagot, tehat neked nem otletekre van szukseged, hanem mint egy kis gyerek, menj rendszeresen a WC-re, s nem beszelve arrol, hogy erzed a vizelesi ingert, akkor azonnal menj a WC-re! Akarj leszokni errol, figyelj oda, inkabb tobbszor menj a mellek helyisegbe, de torekedj arra, hogy elkeruld ezt a kellemetlen esetet. Az orvos mit allapitott meg?
Ez lehet szervi-, lelki-, vagy hormon eredetû probléma. Mindhárom okot kizárták?
Ez lelki probléma lehet. Ez csak éjszaka fordul elõ vagy napközbe is?Esetleg nem érzed azt hogy pisilni kell vagy érzed és nem érsz ki idõbe?
most olvasoma neved akérdésreakor tudoma válaszod hogy lányka vagy :) remálem meg gyogyulsz vagy kinösz belöle
Babamasszázst próbáld! Vagy már kóstolhatna gyümölcsöt. A szilva, õszibarack, sütõtök lazítják a székletet. Nekünk segítenek ezek.
Szerintem ki kéne próbálnotok másik fajta tápszert! Nem biztos, hogy mindegyiktõl szorulásos!
Plusz még próbálhatod, cukros kamilla tea, laevolac szirup. De sok babának a gyümölcsök hoznak csak megoldást.
Én bölcsiben dolgoztam egy darabig, és ott volt egy kislány aki szintén csak szélcsõ és lázmérõzés után tudott könnyíteni magán mikor kicsi volt, de a szülei szerint csak is ezek segítségével, tehát minden nap csinálták neki...Annyira kilazult szegény pici lyuka, hogy sokszor volt, hogy mikor bepisilt a pelusba általában egy pici kaki is jött a nyomástól:(Szóval vigyázz vele, szerintem is próbálj ki minden mást:Más tápszer, gyümölcsök, a szirup amit elõttem írta, nekem (igaz akkor már 7 hós volt a lányom)a narancslét ajánlotta a védõnéni(nagyon kemény, kavicsos volt a széklete) a narancs lét ajánlotta(frissen facsrva, vízzel hígítva), ez nagyon bevállt.
Kamilla és hozzátáplálás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeket. Azt hiszem, hogy az õszibaracklé eddig sikeres, sõt talán túlzottan is:) Naponta 3 szor van széklete a pici lánynak. A torna a pukiban segítet. Viszont idõközben, már alvási nehézségek alakultak ki. Nappal egyszer 3/4 órát, majd egy fél órát alszik. Este pedig éjfélig sír a fáradtságtól nem alszik. Nappal semmilyen módszerrel nem tudom alvásra bírni. Egyébként már születésétõl végigalussza az éjszakát, de mindezek ellenére, a védõnõ szerint szüksége lenne több nappali alvásra. Akár 3* egy nap és még a másfél óra sem sok. Valami javaslat? Mitõl változott meg az alvásigénye? Köszi a válaszokat.

Melyik video megosztó tud 60fps videókat lejátszani? Sajnos szomorúan tapasztaltam, hogy a youtube nem tud, csak 30fps-t. Hiába vettem fel a videóim 60 vagy akár 120 fps-ben. (

Legjobb válasz: mindegyik és semelyik sem, ha egy kicsi eszed volna tudnád, hogy az emberi szem nem csak 24-30 FPS-t érzékel. Persze már 15 FPS-nél is egy videó folyamatos az emberi szem számára. Szóval, mivel látom elég buta vagy a témában, elomondom: ha neked van egy 120FPS-el felvett videót, az videó szerkesztõ progival be kell lassitanod, tehát 120 FPS esetén -4x-es sebességre lassithatod, és akkor jön ki a 30 FPS, azt elmented, és kapsz egy lassitott videót.

mindegyik és semelyik sem, ha egy kicsi eszed volna tudnád, hogy az emberi szem nem csak 24-30 FPS-t érzékel. Persze már 15 FPS-nél is egy videó folyamatos az emberi szem számára. Szóval, mivel látom elég buta vagy a témában, elomondom: ha neked van egy 120FPS-el felvett videót, az videó szerkesztõ progival be kell lassitanod, tehát 120 FPS esetén -4x-es sebességre lassithatod, és akkor jön ki a 30 FPS, azt elmented, és kapsz egy lassitott videót.
*csak 24-30 FPS-t érzékel, a felett már lehet 3000is, nem tud különbséget tenni
A kérdező hozzászólása: Kedves barátom te lehetsz egy nagyon buta fráter! Bebzonyítom neked, hogy mekkora különbség van a 30fps videó és a 60 fps videó között, jó? A 60 és 120 között is van különbség, de nem számottevõ. Viszont 30 és 60 között kegyetlen sok! A mozgások sokkal folyamatosabbak! Ha valakit hülyézel, elõtte tapasztald meg a témát és ne csak a wikipediaból "tanulj"!
Az emberi szem messze többet érzékel, mint 24-30FPS. Én nagy különbséget látok 30 és 60 FPS között de függ a lejátszott médiától is. Ha TV-ben filmet nézel 24 FPS-sel, az úgy nagyjából elég, mert elmosott képek követik egymást (úgy értem, mozgási elmosottság jellemzi), de pl. egy videojátéknál, ahol nincs mozgás elmosódás és éles képek követik egymást, nagyon észrevenni a 30 és 60 FPS közötti különbséget. Személy szerint filmeknél is zavar a 24 FPS, nem elég gyors. Egyébként a fõkérdésre konkrétan ezeket találtam, de állítólag nem lesz olyan szép a minõség: http://www.viddler.com/ http://www.dailymotion.com/ A fenti két oldal megtartja a 60FPS-t (nem teszteltem még, több helyen is olvastam) Illetve egy trükkrõl olvastam YouTube esetén (nem bizonyítottam be magamnak, mûködik-e). 60 FPS-sel rögzített videót le kell lassítani, hogy 30 FPS-sel menjen, 50% lesz a sebessége ebben az esetben (szóval 50%-os sebességgel kell renderelni). A YouTube HTML5 lejátszója képes 2x-es sebességgel lejátszani a videót, így elméletileg (ha nincs frameskip), 60 FPS-sel, normál, 100%-os sebességben fogja lejátszani a videót.
A kérdező hozzászólása: Köszi 4-es! Amúgy szerinted mi lehet az oka annak, hogy a youtube nem engedélyezi a 30 fps-nél magasabb feltöltést? Más: láttam már 1080p-nél nagyobb felbontásban videót a youtube-on, és ott a fogaskeréknél ki lehet válasani a listában azt, hogy "eredeti". Én is szeretnék feltölteni 4k videót, viszont nekem nem teszi be, csak 1080-ban.
már ne haragudj de a filmek többsége 29 FPS-el fut, viszont vannak olyan mozik ahol 24P filmek mennek.

Hogyan tudnék megvalósítani egy olyan napot, ahol az emberek igazán tudnának mulatni? Igazi mulatós zenékkel. Nagy igény lenne rá, de sajnos a mi kis városunkban nem csinának semmit sem.

Igazából már régóta meg szeretném szervezni, támogatókat keresek akik segíteni tudnának.

Legjobb válasz: Jótékonysági koncert! A városodban csak van aki tud mulatós zenéket játszani, talán elvállalja ingyen. Régen voltak utcabálok. Hasonlóan megszervezi,így a terem bérlése sem kerülne pénzbe. Persze az önkormányzat engedélyezésével.

Jótékonysági koncert! A városodban csak van aki tud mulatós zenéket játszani, talán elvállalja ingyen. Régen voltak utcabálok. Hasonlóan megszervezi, így a terem bérlése sem kerülne pénzbe. Persze az önkormányzat engedélyezésével.

Kisfiam 2 hetes, masfel napja nem tud kakilni, faj a pocija is nagyon. Nem tud aludni sem, pedig latszik rajta mennyire almos. Most tobb tapszert kap mint anyatejet, mert egyre kevesebb van sajnos. Lehet ez a gond? Mit lehet csinalni a szorulassal?

Legjobb válasz: Vegyél édesköményt a gyógyszertárban, fõzz belõle teát és itasd meg vele. De gyorssegélynek az is jó, ha lázmérõvel kicsit ingerled a végbelét, az is szokott segíteni.

Vegyetek egy szélcsövet. Én mindkét gyereknél használtam, hidd el nem tud rászokni, viszont megkönnyebbül. FEldugod a csövet kb. másfél centire és forgatod, forgatod, vagy hogy akár egy percig is. Közben a vékony csövön majd hallod ahogy jönnek a pukik és kibuggyan a kaki is. Az én lányom 10 hetes épp pár perce szélcsöveztem mert egész nap láttam rajta, hogy kell de nem ment és most újra felébredt rá. Megcsöveztem, kakilt szépen és most nyugodtan alszik. Patikában pár száz forint. Dokim szerint is mindennél hatásosabb, a tea konkrétan egyik gyerekmnél sem ért [email protected]@@@rt sem.
A Milumil HA Start Optima tápszer jó. Van Milumil Komfort tápszer is, ami szintén hypoallergén és kimondottan hasfájós, szorulásos babáknak van.
utolsó vagyok, a Humana nálunk is szörnyû szorulást okozott. A Mildibé egész jó ilyen téren.
Az 5 nap az sok!!!! Max. 3 nap, de már az is a határ...
nagyobbaknál 1 kanál olivaolaj segít ezen a gondon, de ilyen picinél nem tudom. esetleg egy nagyon pici olaj.
Az édeskömény teával is vigyázni kell, mert nem mindegyik babának használ. Van olyan, amelyik babánál épp hasfájást okoz vagy fokozza a már meglévõt. Nálunk ez volt sajnos... :(
Felesleges teáztatni ilyen kicsinek szerintem. Nálunk is ez volt a gond és a tápszerváltás segített. A Humana tápszertõl szorulása volt, a Beba Start-tól ment a hasa. A Milumil vált be végül. Tény, hogy az anyatejes babák nem küzdenek ennyit a kakival, de nekem sem volt elég tejem sajnos. Segített, hogy szoptatás után még fejtem is akár éjszaka is.
Szia! Nekem a kislányomnak megy nehezen a dolog. Mi lázmérõvel szoktuk picit megpiszkálni a popsiját és az segíteni szokott. Nem mondom, hogy rendszeresen ezt kell csinálni, de mi néha-néha szoktuk, aztán beáll a rend. Egyébként érdemes errõl a gyerekorvossal beszélni.
Vegyél édesköményt a gyógyszertárban, fõzz belõle teát és itasd meg vele. De gyorssegélynek az is jó, ha lázmérõvel kicsit ingerled a végbelét, az is szokott segíteni.
Max 5 nap ami normális. Utána megfelelõ módon kell segíteni nekik. Nem egészséges ha nem ürül ki megf. idõközönként a széklet. Ugyan olyan kellemetlen tud nekik lenni, mint nekünk felnõtteknek. A sok ballasztanyag pang a beleiben. Nagy butaságot ír az aki írja, hogy 10 napig normális. Gondolj csak bele. A leghumánusabb a lázmérõ ha 3 naponta és 3-4 alkalom, majd várj rá egy napot. Ez megoldja a problémát. Egy hozzáértõ :)
Én is azt mondom, hogy szélcsõ vagy lázmérõ. Bedugod a végét, körkörösen megmozgatod, ezzel ingerled a záróizmokat - ez tutira kakit eredményez. Egyébként meg cukros kamillatea is segít a kakiban, de ezt nem szabad folyamatosan adni, csak 3-4 naponta, mert hosszú távon szárítja a beleket, és pont székrekedést okoz ezzel.
A kérdező hozzászólása: Ja, es a torne sem segit.. :(
a 22:00-s szélcsöves vagyok: szakirodalom szerint még az 5 nap elfogadható , de én sosem vártam ezzel még 3 napot sem. Inkább a csõ és jöjjön ki, mert a 3. napon már mindig jöttek a bûzös pukik (tehát már pangott odabent de kijönni nem tudott) úgyhogy olyankor már nem vártam. De tegnap "csak" 1.5 napnyi próbálkozáson volt túl, mikoris elõszedtem a csövet, mert egy önzõ, gonosz anya vagyok és szerettem volna egy nyugodt éjszakát így jött a csõ, kijött a kaki és nyugodtan aludhattunk mindketten
Nem kell rendelni : KIKÁ-ban, és KÁTAY-ban lehet kapni. de itt rendelhetsz. [link] [link] [link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Nekem fontos hogy Jamie Oliveres legyen. A Kikában vagy Kátayban van olyan esetleg? Köszi!
Igen !! azért irtam a Kikát , és a Kátayt mert Jamie Oliver van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!