Találatok a következő kifejezésre: Sajnos a héten (273 db)

Volt már valaki ilyen helyzetben? Terhes vagyok a 2. gyerekkel de anyagi helyzet sajnos a hetekben rosszra fordult? !

Mondjuk úgy hogy örülök a terhességnek,de sajnos teljesen elrontja ezt az állapotot az anyai helyzetünk.Férjemnek a napokban szünt meg a munkahelye,és nem tudjuk még mi lesz velünk,már van egy 3 éves gyermekünk... Eddig egész jól megvoltunk de most nehéz,a legrosszabb az hogy abortusz ellenes vagyok! Volt már valaki hasonló helyzetben?Hogy alakult az életük?

Legjobb válasz: Húgomék is így voltak. Õ dolgozott amíg tudott, úgy emlékszem a 36. hétig. Férje meg gõzerõvel kereste a munkát. Aztán amikor a kicsi 3 hónapos lett és a férjének még nem volt rendes munkája, õ is bevállalt takarítást, fõzést, gyerekvigyázást. Nehéz idõszak volt nekik, nagyon bánja is a húgom hogy nem tudta kiélvezni a kicsivel a babakort. De mást nem nagyon tehtett. Kaptak segítséget a családtól, fõleg ételt, ruhát, pelenkát. Amikor a kicsi 1 éves volt kb, akkor talált a férje végül rendes, bejelentett állást.

Húgomék is így voltak. Õ dolgozott amíg tudott, úgy emlékszem a 36. hétig. Férje meg gõzerõvel kereste a munkát. Aztán amikor a kicsi 3 hónapos lett és a férjének még nem volt rendes munkája, õ is bevállalt takarítást, fõzést, gyerekvigyázást. Nehéz idõszak volt nekik, nagyon bánja is a húgom hogy nem tudta kiélvezni a kicsivel a babakort. De mást nem nagyon tehtett. Kaptak segítséget a családtól, fõleg ételt, ruhát, pelenkát. Amikor a kicsi 1 éves volt kb, akkor talált a férje végül rendes, bejelentett állást.
Az életük "jól" alakult, azóta összeszedték magukat. A gyerekek most 4 és 8 évesek. Annyi, hogy korábban legalább 3 gyereket szerettek volna, de nem mernek többet vállalni.
Hasonlóan álltunk, én mentem volna vissza dolgozni, mikor kiderült, hogy baba van, ráadásul õ a harmadik, a második alig múlt 1 éves, az elsõ most menne oviba, ha felvennék. Azért is a szívem szakadt volna meg, hogy õt bölcsibe kell adni, de hogy a kicsit elvetessem, azt nem bírtam volna feldolgozni sose. Sokan hülyének néznek, tulajdonképpen ha a kényelmes életet nézzük, még igazuk is lehet. Nálunk azóta annyi van, hogy lett munka az apukájuknak, keres is vele, így próbáljuk õszre mire fûteni kell, visszakapcsoltatni a gázt, lecseréltetem a villanyórát elõre fizetõsre, aztán amilyen hamar lehet, újra dolgozni én is. De még így is boldogabb vagyok, mint ha feláldoztam volna a kicsit.
Bocs, de hogy jön a képbe, hogy abortusz ellenes vagy? Feltételezem, felmerült, hogy más megoldás híján el kell vetetned a babát. Az a helyzet, hogy mások sem passzióból végeztetnek abortuszt, hanem mert nem látnak más lehetõséget, és ilyen helyzetben az elvek luxusnak számítanak. Én ezért nem ítélek el senkit. Nem tudhatod, mikor kerülsz a helyébe... Kívánom nektek õszintén, hogy találjatok egy jó megoldást, és megtarthassátok a babát!
Mikor a masodik babankat vartam, a ferjemet kirugtak. Akkor meg benne voltam abban a korban, h el lehetett volna vetetni, de eszembe sem jutott. Nem vagyok abortusz ellenes! Aztan lett meloja, 3honap mulva onnan is el kellett jonnie. Szules elott 2honappal kapott munkat, bar oda sem volt bejelentve. Azota ott dolgozik, be is jelentettek. Mindenre van megoldas, ne add fel! Aki akar, az talal munkat!
Igen, nálunk is hasonló volt. A másodikkal terhes lettem, terveztük. Aztán pár hónap múlva a férjem fizetése kevesebb lett, egyre többet kellett fizetni a hitel után. Nagyon nehéz volt élvezni a terhességet olyan anyagi körülmények között. Nem kellett ruhára költenünk, mer a nagyról minden megvolt. Ami még kellett, azt lassacskán beszereztem. Nem vetettük volna el akkor sem, ha még lehetett volna. Már jobban állunk, a kicsi lassan 1 éves.

Sajnos a héten volt spontán vetélésem. Mikor űrül ki a szervezetemből a hcg? Meddig fogom érezni a tüneteket? Bár már enyhülnek. A méhemnek mennyi idő kell míg visszaáll a normális méretre?

Legjobb válasz: Attól függ, h mennyi idõs volt a terhességed. Vetélés után 3 hónapot szoktak mondani, h jó várni az újabb próbálkozás elõtt.

Attól függ, h mennyi idõs volt a terhességed. Vetélés után 3 hónapot szoktak mondani, h jó várni az újabb próbálkozás elõtt.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy várni kell, csak azt akartam kérdezni hogy Mikor ûrül ki a szervezetembõl a hcg? Meddig fogom érezni a tüneteket? A méhemnek mennyi idõ kell míg visszaáll a normális méretre? 8 hetes voltam.
mit értesz spontán vetélés alatt mert egy 8 hetes baba mát nem megy el spontán azt már mûteni kell ha valmi gond volt, ilyenkor én úgy tudom hgoy nem üröl ki a méh hanem meg kell hogy nézzék egy rövid alatatásban, hogy mi aa helyzet, amúgy nekem volt spontán vetélésem 5 hetes voltam és egy menstruációval lett vége a várandósságomnak, és csak egy teszt tanúskodott a baba létérõl, de a következõ hónapban már meg maradt a babó õ most már 19 hónapos gyönyörû kislány. szerintem dokihoz menj el mndenképpen mert nekem ez a spontán vetélés nagyon gyanús.
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, csinált ultrahangot, vérvizsgálatot, és elvileg teljesen szépen kiûrült a méhem. Lehet hogy fiatalabb volt a terhesség, de ezt már nem tudjuk meg. A doki azt mondta hogy minden "rendben" odabent. Csak nem tudom hogy Mikor ûrül ki a szervezetembõl a hcg? Meddig fogom érezni a tüneteket? Amik már enyhülnek.
Én is ugyanigy voltam. 1-2 hét alatt kimegy a hcg. Neked a méhszájad után zárt maradt még? Mert nekem igen és azt mondta az orvos hogy ahogy ürül ki a szervezetbõl a hcg ugy nyílik ki a méhzsáj is automatikusan. Neked kinyilt mikor vérrel távozott?

Mitől lett magas a prolaktin szintem? Sajnos a 7. héten elvetéltem, kiderült, hogy e miatt! A 6. héten folyni kezdett a tejem! Mégis mitől lett maga ennyire?

Legjobb válasz: szia! Én úgyanígy jártam mint te. 6 hetesen már jött a tej,8 hetesem meg missed ab! :(((( Ezt sajnos nem tudják,hogy miért alakult így,talán csak annyi,hogy rosszul reagált a szervezet a terhességre. Nekem májusban volt és most kezdtem szedni a bromocriptint.A mai napig van tej,de már csökkent a gyógyszertõl! Jobb odafigyelni rá,engem endokrinológus kezel. szerintem te is keress egy ilyen orvost!

szia! Én úgyanígy jártam mint te. 6 hetesen már jött a tej, 8 hetesem meg missed ab! :(((( Ezt sajnos nem tudják, hogy miért alakult így, talán csak annyi, hogy rosszul reagált a szervezet a terhességre. Nekem májusban volt és most kezdtem szedni a bromocriptint.A mai napig van tej, de már csökkent a gyógyszertõl! Jobb odafigyelni rá, engem endokrinológus kezel. szerintem te is keress egy ilyen orvost!
A kérdező hozzászólása: Nekem csak pár napig jött a tejem, mire elhalt a baba addigra a tejem is elállt!Azóta nézték már 2x, de nem magas!Nekem is májusban történt ez a szörnyûség!!!

18-an volt abortuszom sajnos es meg mindig nem jott meg az elso menstruaciom. Ez a het mar a 7. hetem. Ez normals dolog vagy lehet valami baj van?

Szeretnek egy kis tanacsot kerni es remelem megnyugvast is nyujt majd a valasz.

Legjobb válasz: Nyugi teljesen normális, hogy még nem jött meg! Nekm is volt már abortuszom és csak a 9. héten jött meg! De ha ennyire aggódsz inkább keress fel egy nõgyógyászt h megnyugodj. Amúgy is van abortusz után 6 héttel egy kontroll vizsgálat amikor megnézni a doki h minden redben van e!

Nyugi teljesen normális, hogy még nem jött meg! Nekm is volt már abortuszom és csak a 9. héten jött meg! De ha ennyire aggódsz inkább keress fel egy nõgyógyászt h megnyugodj. Amúgy is van abortusz után 6 héttel egy kontroll vizsgálat amikor megnézni a doki h minden redben van e!
ez teljesen normális, mert most nem érti a szervezeted, hogy tulajdonképpen mi van. de miért nem beszéled meg a nõgyógyászoddal a kérdést?
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, kicsit megnyugodtam.A helyzet az, hogy en jelenleg kulfoldon elek es az abortuszom is itt tortent meg, igy meg nehezebb ez a helyzet.Szoltam a nogyogyaszomnak es csutortokon megyek vizsgalatra, nagyon bizom benne, hogy egeszseges vagyok.Meg 1szer koszonom a valaszokat!udv mindenkinek

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 4 hete visszatérő gombásodással küzdök. Voltam orvosnál írtak fel pimafucort krémet valamint 10 napos Klion D100 hüvelykúpos kúrát. Sajnos a panaszok nem enyhültek, újabb kúrát kaptam ezúttal Klion tablattát valamint 10 napos Betad

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 4 hete visszatérő gombásodással küzdök. Voltam orvosnál írtak fel pimafucort krémet valamint 10 napos Klion D100 hüvelykúpos kúrát. Sajnos a panaszok nem enyhültek, újabb kúrát kaptam ezúttal Klion tablattát valamint 10 napos Betadine hüvelykúpot. A kúpot nem használtam el, mert a menstruációs panaszaim voltak tőle. Enyhe vérzést tapasztaltam, és a kúp feltétele után nemsokkal görcsölt a hasam. A tünetek azonban még mindig fennállnak, viszket és fáj a hüvelyem, valamint gyakran görcsöl a hasam. Az lenne a kérdésem a doktor úr milyen kezelést javasolna? Köszönettel: Rennie

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos előfordulhat, hogy a gombás fertőzés igen makacs tünetekkel jár, amire nem elegendő a helyi (hüvelyi) kezelés. Ilyen esetben szájon át szedendő készítmény (kapszula) is szóba jön. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos előfordulhat, hogy a gombás fertőzés igen makacs tünetekkel jár, amire nem elegendő a helyi (hüvelyi) kezelés. Ilyen esetben szájon át szedendő készítmény (kapszula) is szóba jön. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 4 hete visszatérő gombásodással küzdök. Voltam orvosnál írtak fel pimafucort krémet valamint 10 napos Klion D100 hüvelykúpos kúrát. Sajnos a panaszok nem enyhültek, újabb kúrát kaptam ezúttal Klion tablattát valamint 10 napos Betad

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 4 hete visszatérő gombásodással küzdök. Voltam orvosnál írtak fel pimafucort krémet valamint 10 napos Klion D100 hüvelykúpos kúrát. Sajnos a panaszok nem enyhültek, újabb kúrát kaptam ezúttal Klion tablattát valamint 10 napos Betadine hüvelykúpot. A kúpot nem használtam el, mert a menstruációs panaszaim voltak tőle. Enyhe vérzést tapasztaltam, és a kúp feltétele után nemsokkal görcsölt a hasam. A tünetek azonban még mindig fennállnak, viszket és fáj a hüvelyem, valamint gyakran görcsöl a hasam. Az lenne a kérdésem a doktor úr milyen kezelést javasolna? Köszönettel: Rennie

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos előfordulhat, hogy a gombás fertőzés igen makacs tünetekkel jár, amire nem elegendő a helyi (hüvelyi) kezelés. Ilyen esetben szájon át szedendő készítmény (kapszula) is szóba jön. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos előfordulhat, hogy a gombás fertőzés igen makacs tünetekkel jár, amire nem elegendő a helyi (hüvelyi) kezelés. Ilyen esetben szájon át szedendő készítmény (kapszula) is szóba jön. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Most szültem 1 hónapja császárral, 25. hétre, sajnos a baba 10napig élt, és elhunyt, azt szeretném tudni, meddig kell várni a következő terhességig?

Legjobb válasz: Szülés után 6 héttel kontroll van.Akkor az orvost kérdezd meg.Én fél évet biztos kihagynék.

Szülés után 6 héttel kontroll van.Akkor az orvost kérdezd meg.Én fél évet biztos kihagynék.
császárral egy éven belül nem igazán ajánlott újra szülni, ami azt jelenti, hogy még két hónap szünet, de ha miattad volt koraszülés, akkor lehet, hogy érdemes még egy kicsit várni, nehogy megismétlõdjön!
FOGADD ÕSZINTE RÉSZVÉTEM!
A kérdező hozzászólása: kõszi a részvétet tudjátok elõte is volt vetélésem és nagyon szeretnék babát és nem tudom mi lene ha nem várnám meg az 1 évet.
én javasoltam az egy évet, sajnos ha nem vársz veszélybe sodorhatod magad, és a babát is, persze nem vagyok orvos, de én is császárral szültem, és nekem azt javasolták, ha pedig a kihordással volt gond, akkor meg nem árt ha regenerálódsz, úg ylátszik nem lesz gond teherbe esni, úgyhogy szerintem várj nyugodtan!
Fogadd oszinte részvétem. Turelem rózsát terem és a Te kis rózsád lessz a legszebb ezen a világon ! Az élet ha egyik felén elvesz a másikon ad. Fog sikerulni csak nem szabad elhamarkodottan cselekeni lehet hogy érdemes lenne kicsit kivárni hogy minden rendbe legyen és ne kelljen mégegyszer átélni a fájdalmat hogy elveszted. Kitartás !
Õszinte résvétem.Várd ki az egyévet.A hegnek ídõ kell mígmeggyógyul.

Eléggé el keseredtem, mert sajnos 3 hét alatt csak kb.2-3 kiló ment le, és mindig + - -ozik a súlyom, ez jó? vagy mit csinálhatok rosszul? Mennyit lehet enni egy nap alatt?

Legjobb válasz: Az egeszseges fogyas heti fel-1 kilo kozott van. Te pont jol csinalod. Ennel gyorsabban nem egeszseges. Ha kiszamolod, akkor ez egy honapban 4 kilo, fel ev alatt 24 kilo, egy evben 48. Es a fogyas nem mindig allando. Vannak stagnalasok es visszaesesek. Es normalis. Ezert is nem szabad naponta merekezni, csak kb. kethetente.

Az egeszseges fogyas heti fel-1 kilo kozott van. Te pont jol csinalod. Ennel gyorsabban nem egeszseges. Ha kiszamolod, akkor ez egy honapban 4 kilo, fel ev alatt 24 kilo, egy evben 48. Es a fogyas nem mindig allando. Vannak stagnalasok es visszaesesek. Es normalis. Ezert is nem szabad naponta merekezni, csak kb. kethetente.
Ha gyorsan fogysz, az hamar visszajön, és ezt ugye nem szeretnéd.Én is 3 hete csinálom és nagyon örülök, hogy 3 kg ment le.Ideális.Ne legyél elkeseredve, ez igy nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: Koszike

Csütörtökön lesz két hete, hogy műtéti beavatkozással fejeződött be a terhességem, sajnos a panaszaim ma is meg vannak, fájnak a melleim, szurkál a hasam, stb, ma csináltam egy tesztet és pozitív lett, akkor most ez mi?

Legjobb válasz: Szia! Együttérzek veled, nekem 10 hete volt. Kb 2 hétig erõsebb terhességi tüneteket produkáltam, mint a két végig kihordott terhességem alatt. És a HCG sokára ürül ki a szervezetedbõl, még bõven benne van az emlék. Kitartást! :o)

Szia! Együttérzek veled, nekem 10 hete volt. Kb 2 hétig erõsebb terhességi tüneteket produkáltam, mint a két végig kihordott terhességem alatt. És a HCG sokára ürül ki a szervezetedbõl, még bõven benne van az emlék. Kitartást! :o)
Ez velem is így volt. A tünetek még egy darabig megmaradnak és a terhességi hormon majd idõvel kiürül. Én is kívánós voltam, fáfta mellem és a pocakom is olyan volt, mintha még terhes lennék.
a hcg szinted. az akkor nö mikor benned sejt növekszik. a terheség alatt nöta hcg ez amit kijelez a teszt is. gondolom a 2 hét alatt még nem ment le a hcg szinted, ez nem jelenti hogy terhes vagy csak azt hogy idö kell míg a szervezeted vissza áll. ezért húzodik amelled´is a hormon szinted sincs még rendben. pl a barátnömnek terhes érzése volt. elment a dokihoz aki korai terheséget állapított meg, és 2 nap múlva vissza rendelte. a hcg szint 2 naponta duplázódik, így két nap múlva pont 2x-e kellett volna lennie de ugyan annyi volt, így a doki egy elhalt petesejtet gondolt ami ki is jött egy menzesszel. de hogy ilyenkor mennyi idö mig le megy hcg szint nem tudom.
sajnos nekem is volt tavaly májusban egy mûtétem! nagyon sajnálom, hidd el nekem, és fel a fejjel, minden rendbe lesz. csak még annyit, hogy nekem utána egyáltalán nem volt semmi panaszom, és semmi terhességi érzésem. de persze ez nem jelenti azt, hogy az én esetem volt a normális. fel a fejjel, minden rendbe lesz.

Tisztelt doktor úr! Hat hete loop conisation estem át. Egyébként 32 éves vagyok, a szövettan: CIN II. Az orvosom azt mondta, már normális életet élhetek, de sajnos a szexuális élet hüvelyi fájdalmat okoz, és irritációt. Nincs túlzott folyás, ilyesmi, csak

Tisztelt doktor úr! Hat hete loop conisation estem át. Egyébként 32 éves vagyok, a szövettan: CIN II. Az orvosom azt mondta, már normális életet élhetek, de sajnos a szexuális élet hüvelyi fájdalmat okoz, és irritációt. Nincs túlzott folyás, ilyesmi, csak ez a feszítő, irritált érzés és az együttlét alatt-után fellépő fájdalom. A cikatridina kúpot ki szeretném próbálni, de nem tudom, épp gyógyulgató méhszájjal szabad-e. Nem szeretném elrontani a cytológiai kontroll eredményét, de már nagyon szeretnék rendes házaséletet. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina hüvelykúp alkalmazása kifejezetten ajánlott a méhszájon, vagy a hüvelyen végzett beavatkozások után, mert elősegíti a gyógyulási folyamatot és csökkenti a hüvelyi érzékenységet is! A Cikatridina kúp természetes összetevőket tartalmaz, azt legalább 6-8 hétig tanácsos használni a műtét után, legalább heti 2-3 alkalommal. További kérdés esetén is készséggel állunk rendelkezésére. Üdvözlettel: Dr. …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina hüvelykúp alkalmazása kifejezetten ajánlott a méhszájon, vagy a hüvelyen végzett beavatkozások után, mert elősegíti a gyógyulási folyamatot és csökkenti a hüvelyi érzékenységet is! A Cikatridina kúp természetes összetevőket tartalmaz, azt legalább 6-8 hétig tanácsos használni a műtét után, legalább heti 2-3 alkalommal. További kérdés esetén is készséggel állunk rendelkezésére. Üdvözlettel: Dr. … Olvass tovább »

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!