Találatok a következő kifejezésre: Sajnos 9 terhes voltam (3 db)

Sajnos 9 hetes terhes voltam amikor elhalt a baba. Műszeres befejezést végeztek. Mikor lehet házaséletet élni? Mikorra várhatom az első menstruációt?

Legjobb válasz: Szia!Nagyon sajnálom ami történt:((Nem mondta a doki hogy kb:6 hét-ig ne akciozzatok.Ha nem birod ki csak 1-2hétig akkor is csak nagyon óvatosan,ha fájdalmat érzel Ne folytasd!!!Sok sikert!

Szia!Nagyon sajnálom ami történt:((Nem mondta a doki hogy kb:6 hét-ig ne akciozzatok.Ha nem birod ki csak 1-2hétig akkor is csak nagyon óvatosan, ha fájdalmat érzel Ne folytasd!!!Sok sikert!
Szerintem 6 hét után lehet házaséletet élni. Ebben a 6 hétben jelenkezni kell a menstruációnak. Az orvos nem mondta el a tudnivalókat?
Szia! Nagyon sajnálom!! A 6 hetet szerintem mndenképp várjátok ki.
Szia! Fel a fejjel! Nekem tavaly májusban halt el a terhességem szintén a 9-dik héten, mûszeresen be is fejezték, mûtét után 28 napra mensiztem. A házasélettõl csak a mûtétet követõ vérzés ideéig tiltottak el, ami 9 napig tartott. Fájdalmam csak a mûtét után volt olyasmi mint amikor mensizek, semmi egyéb. Augusztusban ismét pozitív lett a tesztem, és azóta meg is született a kisfiam teljesen egészségesen.
egy vérzést kellene megvárni, akkor tisztulás történik, és láthatóan helyreáll a szervezeted. Ha babát szeretnétek azt kérdezd meg a mensid után a dokitól, hogy mennyit várj, mert nehogy következõkben is gondot okozzon.
szia!nekem januárba volt egy terhességem ami a 12.héten szomorú véget ért mert meghalt a baba, mûszeresen fejezték be!Mûtét után 5 hétre meg is jött a menzim!. Április végén szintén sikerûlt teherbe esnem de üres volt a petezsák/5+2 hetes/terhesség volt, szintén mûszeres befejezés lett a vége!MOst várom, hogy megjöjjön! Kontrollra nekem a dokim azt mondta hogy mûtét után 2 hét mulva kellett mennemde általában 6 hét alatt kell kontrollra menni! Kitartás lesz még csodaszép babád neked is és nekem is meg mindenkinek aki szeretne!!!!!!
Szeretkezni lehet amikor jól esik, csak használjatok óvszert legalább addig amíg megjön elõször rendesen, a fokozott fertõzésveszély miatt. Nekem a dokim azt mondta, hogy a következõ babaprojektet 3 menstruáció után kezdjük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

Mennyire számít a terhességnél, hogy nagyon kicsi a méhem? Már voltam egyszer terhes, sajnos elhalt a baba 9 hetesen. A doki szerint csoda volt, hogy egyáltalán sikerült teherbe esnem. Van rá esély, hogy sikerüljön?

Legjobb válasz: Ne adjátok fel, biztos összejön! :) A méh egyébként tágul, ahogy nõ a baba, véleményem szerint ennek nem kellene akadályozó tényezõnek lennie. De ha a doki mondja... Attól még próbálkozzatok! Sok sikert!

Ne adjátok fel, biztos összejön! :) A méh egyébként tágul, ahogy nõ a baba, véleményem szerint ennek nem kellene akadályozó tényezõnek lennie. De ha a doki mondja... Attól még próbálkozzatok! Sok sikert!
anno nekem is azt mondta a doki, hogy kicsi a méhem de azt mondta, hogy ez terhességnél nem nagy gond, csak jobban oda kell figyelni.azóta megnézték rendesen és kiderült hogy nem kicsi. Kitartás majd jön a baba, ha itt lesz az ideje.
Nekem is azt mondta az elsõ nõgyógyász, hogy ilyen kicsi méhemmel sosem lesz gyermekem.Tévedet, mert már akkor terhes voltam és l5o cm magaságommal 55 kg súlyommal 3, 85 kg kislányt szültem. Egyébként a baba születése elõtt nekem is volt 2 vetélésem.Hidd el sikerülni fog.
Na az ilyen orvosoktól mentsen meg az Úristen! a méh nagysága a legkevésbé releváns tényezõ a teherbeesésnél, ugyanis az képes tágulni. gondolj bele, még egy normál méretû méh is hányszorosára képes tágulni a 9. hónapra az eredeti méretéhez képest. mert ha azt vesszük, akkor egy 9. hónapos terhes méh-hez képest egy nem terhes méh is nagyon-nagyon kicsi. rengeteg baromságot képesek összehordani az orvosok. nekem egyszer azt mondta egy urológus amikor a vesémet meg a hólyagomat UH-ta, hogy nagy a baj, mert õ nem ilyennek szokta látni a méhet, tehát nem urológiai a bajom, hanem nõgyógyászati... képzelheted. a nõgyógyász meg fogta a fejét, hogy ki volt ez a barom, aki nekem ezt mondta, ugyanis teljesen rendben van a méhem... nézz egy normális, hozzáértõ orvos után.
SZia! Egy évben csak egyszer végeznek rákszûrést. Ha nem rég csinált akkor mjd jövõre fog megint
en 12 hetes terhes vagyok nekem a doki marciusba csinalt rakszurest aprilisba tudtuk meg hogy babas vagyok azota nekem nem csinalt rakszurest!
Szia Nálam ilyenrõl szó se volt még azt se kérdezte meg a doki hogy mikor csináltak utoljára stb
Nekem kb. a 30. héten csinált a doki, mert felfáztam és folyásom volt, de semmi kúpot, gyógyszert nem kellett használjak, mert nem volt baktérium kitenyészett. A lányom 15 hónapos és gyönyörû.
Szia!Nekem sem csinálltak annó, mert elõtte egy pár hónappal volt, ezt mondták.
Ha egy éven belül volt rákszûrésed, akkor nem csinálnak. Szülésed után fog legközelebb.
A kérdező hozzászólása: Februárban csinált, s ha minden igaz január vége - február eleje körül fogok szülni. Akkor nem is fog rákszûrést végezni a terhesség alatt? Mással is elõfordult már ilyen?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!