Találatok a következő kifejezésre: Sajnos 9 terhes (4 db)

Sajnos 9 hetes terhes voltam amikor elhalt a baba. Műszeres befejezést végeztek. Mikor lehet házaséletet élni? Mikorra várhatom az első menstruációt?

Legjobb válasz: Szia!Nagyon sajnálom ami történt:((Nem mondta a doki hogy kb:6 hét-ig ne akciozzatok.Ha nem birod ki csak 1-2hétig akkor is csak nagyon óvatosan,ha fájdalmat érzel Ne folytasd!!!Sok sikert!

Szia!Nagyon sajnálom ami történt:((Nem mondta a doki hogy kb:6 hét-ig ne akciozzatok.Ha nem birod ki csak 1-2hétig akkor is csak nagyon óvatosan, ha fájdalmat érzel Ne folytasd!!!Sok sikert!
Szerintem 6 hét után lehet házaséletet élni. Ebben a 6 hétben jelenkezni kell a menstruációnak. Az orvos nem mondta el a tudnivalókat?
Szia! Nagyon sajnálom!! A 6 hetet szerintem mndenképp várjátok ki.
Szia! Fel a fejjel! Nekem tavaly májusban halt el a terhességem szintén a 9-dik héten, mûszeresen be is fejezték, mûtét után 28 napra mensiztem. A házasélettõl csak a mûtétet követõ vérzés ideéig tiltottak el, ami 9 napig tartott. Fájdalmam csak a mûtét után volt olyasmi mint amikor mensizek, semmi egyéb. Augusztusban ismét pozitív lett a tesztem, és azóta meg is született a kisfiam teljesen egészségesen.
egy vérzést kellene megvárni, akkor tisztulás történik, és láthatóan helyreáll a szervezeted. Ha babát szeretnétek azt kérdezd meg a mensid után a dokitól, hogy mennyit várj, mert nehogy következõkben is gondot okozzon.
szia!nekem januárba volt egy terhességem ami a 12.héten szomorú véget ért mert meghalt a baba, mûszeresen fejezték be!Mûtét után 5 hétre meg is jött a menzim!. Április végén szintén sikerûlt teherbe esnem de üres volt a petezsák/5+2 hetes/terhesség volt, szintén mûszeres befejezés lett a vége!MOst várom, hogy megjöjjön! Kontrollra nekem a dokim azt mondta hogy mûtét után 2 hét mulva kellett mennemde általában 6 hét alatt kell kontrollra menni! Kitartás lesz még csodaszép babád neked is és nekem is meg mindenkinek aki szeretne!!!!!!
Szeretkezni lehet amikor jól esik, csak használjatok óvszert legalább addig amíg megjön elõször rendesen, a fokozott fertõzésveszély miatt. Nekem a dokim azt mondta, hogy a következõ babaprojektet 3 menstruáció után kezdjük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

Mennyire számít a terhességnél, hogy nagyon kicsi a méhem? Már voltam egyszer terhes, sajnos elhalt a baba 9 hetesen. A doki szerint csoda volt, hogy egyáltalán sikerült teherbe esnem. Van rá esély, hogy sikerüljön?

Legjobb válasz: Ne adjátok fel, biztos összejön! :) A méh egyébként tágul, ahogy nõ a baba, véleményem szerint ennek nem kellene akadályozó tényezõnek lennie. De ha a doki mondja... Attól még próbálkozzatok! Sok sikert!

Ne adjátok fel, biztos összejön! :) A méh egyébként tágul, ahogy nõ a baba, véleményem szerint ennek nem kellene akadályozó tényezõnek lennie. De ha a doki mondja... Attól még próbálkozzatok! Sok sikert!
anno nekem is azt mondta a doki, hogy kicsi a méhem de azt mondta, hogy ez terhességnél nem nagy gond, csak jobban oda kell figyelni.azóta megnézték rendesen és kiderült hogy nem kicsi. Kitartás majd jön a baba, ha itt lesz az ideje.
Nekem is azt mondta az elsõ nõgyógyász, hogy ilyen kicsi méhemmel sosem lesz gyermekem.Tévedet, mert már akkor terhes voltam és l5o cm magaságommal 55 kg súlyommal 3, 85 kg kislányt szültem. Egyébként a baba születése elõtt nekem is volt 2 vetélésem.Hidd el sikerülni fog.
Na az ilyen orvosoktól mentsen meg az Úristen! a méh nagysága a legkevésbé releváns tényezõ a teherbeesésnél, ugyanis az képes tágulni. gondolj bele, még egy normál méretû méh is hányszorosára képes tágulni a 9. hónapra az eredeti méretéhez képest. mert ha azt vesszük, akkor egy 9. hónapos terhes méh-hez képest egy nem terhes méh is nagyon-nagyon kicsi. rengeteg baromságot képesek összehordani az orvosok. nekem egyszer azt mondta egy urológus amikor a vesémet meg a hólyagomat UH-ta, hogy nagy a baj, mert õ nem ilyennek szokta látni a méhet, tehát nem urológiai a bajom, hanem nõgyógyászati... képzelheted. a nõgyógyász meg fogta a fejét, hogy ki volt ez a barom, aki nekem ezt mondta, ugyanis teljesen rendben van a méhem... nézz egy normális, hozzáértõ orvos után.
SZia! Egy évben csak egyszer végeznek rákszûrést. Ha nem rég csinált akkor mjd jövõre fog megint
en 12 hetes terhes vagyok nekem a doki marciusba csinalt rakszurest aprilisba tudtuk meg hogy babas vagyok azota nekem nem csinalt rakszurest!
Szia Nálam ilyenrõl szó se volt még azt se kérdezte meg a doki hogy mikor csináltak utoljára stb
Nekem kb. a 30. héten csinált a doki, mert felfáztam és folyásom volt, de semmi kúpot, gyógyszert nem kellett használjak, mert nem volt baktérium kitenyészett. A lányom 15 hónapos és gyönyörû.
Szia!Nekem sem csinálltak annó, mert elõtte egy pár hónappal volt, ezt mondták.
Ha egy éven belül volt rákszûrésed, akkor nem csinálnak. Szülésed után fog legközelebb.
A kérdező hozzászólása: Februárban csinált, s ha minden igaz január vége - február eleje körül fogok szülni. Akkor nem is fog rákszûrést végezni a terhesség alatt? Mással is elõfordult már ilyen?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!

9. hetes terhes vagyok. Tegnap összevesztünk a párommal. Mit csináljak? Sajnos bár tervezett terhesség, elég friss a kapcsolat.

Szóval most úgy érzem, nem jött jókor ez a terhesség, még suliba járok, külföldön vagyok. Szexr?l beszélgettünk, és emiatt húzta fel az orrát részben, meg azt mondta ne mondjam, hogy sosem fogom megcsalni, mert az exe is azt mondta, mégis megcsalta. Már azt sem tudom akarom-e ?t, meg a babát. Abortuszt nem akarok. Már semmit nem tudok. Segítsetek!!! Úgy érzem félek t?le, félek, h. soha nem fogunk kijönni egymással és már terhesen vagy pici gyerekkel egyedül maradok. Már találkozni sincs kedvem vele, úgy érzem nem ismerem ?t. Légyszi ne bántsatok, inkább segítsetek! Helyrehozható ez, vagy hagyjam a francba? Nem akarok egyedül se maradni, de már vele lenni sincs kedvem. :( Lehet a hormonok miatt vagyok ilyen érzékeny?

Legjobb válasz: Hát jó nagy bunkó a párod. Hogy jön ahhoz, hogy összehasonlítson a csélcsap exével? Fõleg, hogy szerelmetek gyümölcse ott növekszik Benned? Neked most az lenne a legfontosabb, hogy nyugiban legyél. És ha ezt úgy találod meg, hogy tõle különválsz, akkor tedd meg. Nem végleg, csak egy idõre. Hátha észhez tér, és tiszteli az állapotodat. Õ akarja a babát? És a szexen miért húzta fel magát, ha nem titok?

Hát jó nagy bunkó a párod. Hogy jön ahhoz, hogy összehasonlítson a csélcsap exével? Fõleg, hogy szerelmetek gyümölcse ott növekszik Benned? Neked most az lenne a legfontosabb, hogy nyugiban legyél. És ha ezt úgy találod meg, hogy tõle különválsz, akkor tedd meg. Nem végleg, csak egy idõre. Hátha észhez tér, és tiszteli az állapotodat. Õ akarja a babát? És a szexen miért húzta fel magát, ha nem titok?
Jaj, mintha a saját életemrõl olvastam volna!!Én ugyan így voltam a férjemmel iszonyú féltékeny volt rám még terhesen is.Meg utánna is, meg az után is!Rengetegszer gyötört nevetséges vádakkal!Nem vagyok áldozat tipus, de csak a gyerek miatt nem hagytam el, úgy gondoltam megéri a kitartást hogy családban nõljön fel.Nem tudok Neked semmi biztatót írni, csak azt, hogy van esély arra, hogy a helyzet változzon.Ha elég kitartó vagy akkor egyszer be tudod gyógyítani a sebeket a szivén amit egy másik nõ ejtett!Nálunk ez történt igaz kellett hozzá 4 pokoli év!És Én nem csinálnám újra!!Kívánom, hogy minnél elõbb megoldódjanak a gondjaid!!
Szia, Én kb 6hetesen kaptam össze a párommal, apró marhaságon, de nagyon felhúzott, és a végére azt vágtam hozzá, hogy sem õt sem a picit nem akarom... a végére persze kibékültünk... Nem gondoltam komolyan. Amúgy apró vitáink folyton vannak... Most tombolnak a hormonok, és nehezen viselünk nagyon sok mindent. A gyermeked apja tényleg nem volt túl kedves, exhez nem vagyunk hasonlíthatóak... nyugodj meg, gondold végig, hogy mit hogyan lehet megcsinálni, és a végére minden rendben lesz. Beszélj rendesen a pároddal, arról ami összeköt titeket. Minden rendben lesz. Nyugi
na eloszor is nyugodj meg mert nagy reszben am a hormonok is csinaljak ezt a dolgot hogy erzekenyebb is vagy probald meg ezt megmagyarazni a parodnak!!! szeretitek ti egymast csak, ilyenkor egy no meg erzekenyebb es megjobban fel tud fujni kisebb dolgokat:) elhiszem hogy roszul esett, hidd el en is ilyen voltam mikor terhes lettem 3 honapos voltam mikor a ferjemtol el kellet jojjek( visza kellet jojjek kulfoldre) o meg otthon maradt mire kitudott utannam jonni 8 honap telt el es mi addig nem lattuk egymast, amin akkor keresztul mentunk nem kivanom senkinek, kozben a lanyunk bennem volt! rengeteget veszekedtunk, sokat sirtam, stb, nagyon nehez volt! az is megfordult a fejembe akkor hogy mi lesz ha evekig nem lassuk egymast es elhidegulunk egymastol? itt maradok egyedul egy gyerekkel? de hal istennek minden helyre jott es azota is nagyon nagyon boldogok vagyunk , es tervezzuk a kovetkezo babat:)
4 ik valasziro vagyok: muszaj hogy megnyugodjal! a baba miatt, is o mindennel fontosabb hidd el!!es a paroddal is minden okes lesz meglatod! hivd fel meglatod orulni fog neki! csak probald ki!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, úgy legyen! Nagyon aranyos vagy. :)
a második vagyok.Örülök, hogy megoldottátok a dolgot.Igaza volt annak aki azt írta, hogy próbálj meg kompromisszumokat kötni.Sajna ennélkül nem megy.Ha a jövõben is úgy érzed, hogy kényszerít valamire, vagy rádtelepszik, vagy belép a magánszvérádba, és olyan dolgokat kér számon tõled aminek eldöntése szerinted csak rád tartozik, akkor engedj Neki egy kicsit.Ha ennyi kell a boldogságotokhoz akkor hozd meg Te is ezt az áldozatot.Én is jobban tettem volna ha már az elején nem hadakozom örökké vele.Az Én párom sem ismer középutat vagy pokol, vagy földi mennyország vele az élet. Sok kitartást kívánok Neked!És persze sok boldogságot a picihez!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, tegnap megdumáltuk a dolgokat. Azt mondta soha nem hagyna el szexes dolgok miatt, meg apróságok miatt. Szóval sok dologban félreértett engem. Azt mondta ahhoz, hogy szétmenjünk, valami komoly indoknak kellene lenni, mint a megcsalás (akárki részérõl). Remelém mindig megértõ lesz ezentúl, és hogy minden téren sikerül majd megtalálni a közös hangnemet. Az abortuszos, meg Mo-ra költözõs témát is megdumáltuk és azt mondta rosszul esik neki, h. olyan sokszor mondom, hogy haza akarok menni stb. De mondtam neki nekem itt nincsenek rokonaim, sokszor egyedül érzem magam, stb, meg félek mi lesz ha majd elhagy (akár terhesen, akár pici gyerekkel). Szóval a lényeg, h. itt mondta, hogy soha nem hagyna el, ketten akartuk a babát, így ketten kell végig csinálnunk ezt az egészet. Meg mondta, ha egyedül érzem magam, akkor szóljak, de ne olyanokat mondjak, hogy haza költözök, mert az õt megijeszti és õ ezt nem érdemli meg. Na, úgyhogy nagy kõ esett le a szívemrõl tegnap. :)
Nálunk is voltak szexes veszekedések...de én nekem sikerül õket megoldani rendre. Egy szabály van: a kompromisszum. Próbálj meg te is engedni egy kicsit, és kérd meg hogy õ is tegye ezt. Mond meg neki hogy képzelje magát a helyzetedbe. Kérd meg, hogy gondoljon bele, neki hogy esne ha valamit a végbelébe dugnál. Ezen általában elgondolkodnak a fiúk. Mindenképp nyugodt hangnemben beszélgessetek errõl. Esetleg engedj meg neki annyit, hogy az ujjával játszon egy picit a feneked körül, de semmi több. Talán még tetszeni is fog, aztán magadtól fogsz tovább menni. De ha nem, akkor tudomásul kell ezt vennie. És ami a megcsalást illeti: õ nincs megelégedve a szexuális életetekkel....akkor miért épp te keresnél mást? Kíváncsi lennék, mit válaszol, ha felteszed ezt a kérdést!
A kérdező hozzászólása: Pedig ha a szexuális dolgokat nem tudjuk megoldani, akkor nem tudom mi lesz. :(
A kérdező hozzászólása: 4.válaszolónak: Az én párom külföldi, ha haza költöznék a gyerekkel, ott lennének a szüleim segíteni, de akkor a gyerek apja másik országban élne. Amin kiakadtam, az a szexes téma. Félek , hogy emiatt szét kell hogy váljanak útjaink. :( Nem tudok megnyugodni, ne haragudj. :(
A kérdező hozzászólása: 3.válaszolónak: Az a baj, hogy nem ismerjük úgy egymást, mint akik már évek óta együtt vannak. Mostanában úgy érzem megbántam a terhességet, nem tudom mit csináljak. A családnak még nem mondtam, hogy terhes vagyok , de a tegnapi miatt már a kedvem is elment. Tartsam meg a babát, vagy ne? Jajj, nem tudom mi lesz, nekem ez nem hiányzik most. Teljesen egyedül érzem magam. :(
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak: Köszi. De végülis nem is a féltékenység fájt, hanem a szexes dolog. Ha én valamit nem akarok, akkor nem akarom megcsinálni. Egy kapcsolat arról szól, hogy mindketten alkalmazkodunk egymáshoz. Tiszteletben kellene tartania azt, hogy ha valamit nem szeretnék kipróbálni, vagy megtenni, pl. lenyelni a spermáját, meg ilyesmi. Nem tudom, már az abortusz is megfordult a fejemben, de mivel már egyszer voltam anyagiak miatt stb 3éve, megfogadtam soha többet nem akarok ezen keresztül menni. Ugyanakkor elég durva lenne külföldön gyerekestül egyedül maradni. Remélem megváltozik.
A kérdező hozzászólása: Nem csak a baba miatt, a suli miatt is kell a nyugalom. Tegnap se tudtam emiatt normálisan megtanulni a mai tesztemre. Még mindig nem kért bocsánatot, csak felhívott az uh-os kép miatt, ami nála van jelenleg. Azért húzta fel magát mert egyszer régen megemlítette, h. majd egyszer szeretné kipróbálni az anális szexet, én pedig ezt határozottan ellenzem, ezt pedig úgy fejeztem ki, bár már tudta, hogy rákérdeztem ugyan minek akarja kipróbálni, "az" a rész nem szexre való, meg koszos, stb..... Nem válaszolt (sms), így megint rákérdeztem, de aztán bedurvult, hogy õ most elmegy aludni , meg elege van ebbõl a témából. Egy másik smsben írta, hogy nem akarja hogy máshova menjek szexért, és õ sem akarja hogy õ máshoz menjen (állítólag hûséges fajta). Kérdeztem miért mennék? Erre azt írta ne mondjam, h. soha nem csalnám meg, mert az exe is azt mondta neki, mégis megcsalta. Az a csaj volt akit az exei közül nagyon szeretett, nagyon szerelmes volt, de nem értem mit képzel. Mondtam neki terhes vagyok, már csak ezért se mennék félre, meg amúgy sem. És mondtam neki ha k...nak tart, akkor elmegyek abortuszra. Ezen még jobban kiakadt.
Kapkodtok, felelõtlenek vagytok, nagyon!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!