Találatok a következő kifejezésre: Sajnos én egy (223 db)

Sajnos en egy tapasztalatlan srac vagyok, akinek fogalma sincs a csokolozasrol. Szeretnem ha valaki felvilagositana a teljes konkretumokrol. Kerlek benneteket irjatok le mindent? !

Legjobb válasz: Egy alapelv mindent felül ír: ez egy olyan természetes dolog, ami magától jön, ha helyzetbe kerülsz. Csak annyit, hogy van nyelves csók, és van amikor az ajkaitokkal csókolóztok. Javaslom utóbbit, ne rögtön nyelvcsatával kezdj. Ja, a fogak összekoccanásától óvakodj.

Egy alapelv mindent felül ír: ez egy olyan természetes dolog, ami magától jön, ha helyzetbe kerülsz. Csak annyit, hogy van nyelves csók, és van amikor az ajkaitokkal csókolóztok. Javaslom utóbbit, ne rögtön nyelvcsatával kezdj. Ja, a fogak összekoccanásától óvakodj.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt..:)

Tudnátok nekem mutatni képet a 18 hetes pocitokról? Sajnos én egy pici tulsulyak kezdtem 100kg-val de nem hiztam egy kilot sem az ota 18 hkm.

Legjobb válasz: Nem probléma, hogy nem híztál, teljesen normális, ha félidõig nem hízol. Nekem a 20. hét után kezdett látványosan nõni, akkor jött fel pár kiló. Akkor meg pláne nem számít, ha egészségesebben étkezel a terhesség alatt, mert akkor természetes a fogyás is.

Nem probléma, hogy nem híztál, teljesen normális, ha félidõig nem hízol. Nekem a 20. hét után kezdett látványosan nõni, akkor jött fel pár kiló. Akkor meg pláne nem számít, ha egészségesebben étkezel a terhesség alatt, mert akkor természetes a fogyás is.
Én is elég súlyos voltam a terhesség elõtt 88 kg , és nem híztam semmit , azt mondta a doki mivel így is volt pocakom úgy alapból ezért nem fogok hú de nagyon hízni 4 kg híztam , és alig látszodot meg , de ez természetes nagy darab anyukáknál ! Én azóta már lefogytam most 60 kg vagyok és 20+5 km ! És most látszik :)
http://www.kepfeltoltes.hu/view/121128/DSC02026_www.kepfelto.. Itt voltam 17+1 hetes :) És én a 19. hétre híztam 7, 5 kilót :/ 78, 5 kilóról indultam, és most vagyok már sajnos 91 :( Boldog babavárást :) 32+3 hkm
Emiatt nem kell aggódnod, majd észre veszik.Hogy õszinte legyek, nekem még csak most vették észre vagy 2 hete, hogy babát várok, mert még csak most kérdezgetik, hogy baba lesz?! És már csak pár hét és szülök.Szóval én már hosszá szoktam, hogy a súlyfeleslegem miatt nem látszódott hamarabb. Elsõ voltam.
Elsõ vagyok: Miért kellett lepontozni a képemet??Miért nem lehet elhinni, hogy azon a képen 17 hetes voltam??Had tudjam már én jobban, és azért ehhez pofa kell, hogy ennyiért lepontozzatok másokat!!Nem vagyunk egyformák, lehet, hogy nektek ilyenkor már jobban látszott vagy lehet, hogy ennyire sem, én arról nem tehetek!! Komolyan már egyre undorítóbb ez az oldal, hogy már az elmúlt 2-3 hétben nem látok mást, csak lepontozgatást!!És persze a lepontozó nem ír kommentet, hanem csak a háttérbõl pontozgat!!Akkor vállald fel magad és írd meg, hogy mi bajod van az itt adott válaszokkal!!
Szia. Én 96 kilóval kezdtem a terhességet, hasonlóan mint te. Több kismama is van most körülöttem, és meg kell állapítanom, hoghy szerintem az, hogy kinek mennyire látszik nagyban függ a mell méretétõl is. Nekem nagy melleim vannak alapból is, világ életemben azok voltak. 30 hetes leszek mindjárt, talán most van egy vonalban a mellem és a hasam. Épp aminap jegyezte meg az egyik barátnõm, hogy nehéz volt elkéépzelni, h valaha is nagyobb lesz a ahasam mint a cicim :D de ismerek hasonló alkatú lányt kisebb mellekkel rajta nyilván jobban látszik
A kérdező hozzászólása: nekem második baba de akkor sem látszik még ha egy picit jobban kihuzom magam talán még el is tünik. Pedig a lányomnál 20 hetesen már látszott szépen mondjuk 8 kiloval könnyebb voltam.
16 hetes pocak 98kg vagyok eddig 4honap alatt 1, 5kg jött rám..4dik baba elötte levöt szoptattam 105kg voltam arrol fogytam le de most ugye nem lehet fogyozni.. http://kepkezelo.com/images/ztuagmj994yxxseac0gf.jpg
A kérdező hozzászólása: én a lányomnál is 92-vel kezdtem és 98-al mentem szülni ott sem hiztam sokat. De most rosszabb mikor ilyen hirtelen idöváltozás van alig birok fel kelni olyan rosszul vagyok.
Még várhatsz, vagy 10 hetet, mire egyértelmûen látszani fog. Hasonló súllyal estem teherbe. Én viccesen úgy szoktam fogalmazni: "Híztam 3, 5 kg-ot, ebbõl 4, 5 volt a gyerek!" :)
A kérdező hozzászólása: hát igen csak az a baj hogy egy kis faluban lakom és nagyon drágák a zöldségek gyümölcsök. Pedig meg tudnám enni minden nap mind a kettöt. Na meg a halakat is föleg a szálkamenteseket.
A kérdező hozzászólása: köszi. Nagyon aranyos pocak. Az én pocakomon nem látszik még vagyis én nem veszem észre.
Normális, hogy ha túlsúllyal kezdted, akkor még nem látszik a pocid. hamarosan biztos látszani fog!

Sajnos én egy 14 éves meleg srác vagyok.!?

Szüleim elváltak d nme tudom hogy elmondjam-e nekük h melg vagyok? Elég melg ellenesek!

Legjobb válasz: Szerintem ne mond el nekik majd ha idõsebb leszel,nem tudom mikor váltak el de ha frissen akkor amúgy is feszültebbek,plusz még ha nagyon meleg ellenesek is.

Szerintem ne mond el nekik majd ha idõsebb leszel, nem tudom mikor váltak el de ha frissen akkor amúgy is feszültebbek, plusz még ha nagyon meleg ellenesek is.
1.bekell látnod, ha boldog akarsz lenni, akkor ne titkolozz, elõbb utóbb mondd el nekik. 2.A szüleid lehet h meleg ellenesek, de nem a gyerekük ellensége! Megfogják érteni, ha nem is egybõl..de muszáj lesz, mert te errõl nem tehetsz.De sztem, ha már úgyis jársz dokihoz, vele beszélj errõl! õt köti az orvosi titok tartás vagy nem? sokkal több segítséget tud adni, mint mi.
ha szeretnek akkor elfogadják, h meleg vagy hisz attól függetlenül a gyermekük vagy!én 15hónapja vagyok szülö, anya, de azt most tudom, h akármit tesz is majd az én babám az soha nem fog azon változtatni, h az életem adnám érte vagy h ne vegyek róla többet tudomást!biztos, h nem lesz majd egy könnyü menet, de neked is jobb lesz ha elmondod, talán egy kicsit könnyít a lelkeden!kivel élsz?anyuddal v apuddal?azért arra készülj, h nem bizti, h ott lesz maradásod ahol élsz, legalább is párnapig!kérdezz körbe elötte, h van-e valaki aki befogadna-e egy pár napra amíg csitulnak a kedélyek! egy kalappal és szorítok neked
Várj egy-két évet, s lehet kiderül, nem vagy meleg, csak még félsz a lányoktól! Miért izgatnád ezzel a szüleidet? Ebben a korban nem ez a sorskérdés.
hü, kedves elsö válaszadó, de aztán rohadt nagy segítség vagy
Fake
nem hiszem hogy meleg lennél, szerintem most van egy kicsit változékony korszakod ami mindenkinél elõfordul kis és nagy mértékben. Amúgy sehogy ne valld be, próbálj a lányok után érdeklõdni, na és aztán bevallhatod ha az vagy
aranyapa el ne hidd hogy meleg vagy. komolyan mondom. egyáltalán nem vagy. mivel ilyen nem létezik. homoszexualitás nincs és soha nem is volt.
helló! én nem tudom mi vagyok hogy vagyok :S de szeretném megtudni már kiakartam próbálni de csak 20-21 évesek írtak és mindig megijedtem amikor találkoztam volna velük, de egy korombelivel akarok errõl beszélni vagy bármi más....írj privátot ha lehet, kössz.
„Amúgy sehogy ne valld be, próbálj a lányok után érdeklõdni, na és aztán bevallhatod ha az vagy” „A gabonaság, csak pszichés zavar az agyban. Próbáld ki nõvel, és élvezd.” „Lánnyal voltál már?” Ennek az összes válaszolónak azt kívánom, hogy majd az õ lányukat használja egy meleg srác a saját identitáskereséséhez. Ha lehet, évekig.
Lánnyal voltál már?
Szerintem még ne mond el. Ráérsz akkor, ha már komoly kapcsolatod lesz, és mielõtt bemutatnád a párod, leülsz a szüleiddel beszélgetni. Sok sikert.
Még túl fiatal vagy hogy elmondd és télleg tisztázd le magadban h meleg vagy-e. Mert egy meleg onnan tudja h az, hogy beleszeret és itt a szerelmen van a hangsúly egy másik fiúba. Az, hogy anyuddal élsz és õ pasizik attól senki nem vált még meleggé.
"Lehet hogy attol alakult ki hogy anyummal élek és õ ugye a pasikat szereti és lehet h ezt , , tanultam''" Hát te hülye vagy, akkor nekem, lánynak, vonzódni kéne a nõnemûekhez mert az apám meg azokat szereti? jézusom...
21:14-es, talán csak annyi, h az nem válasz amit írtál az elsõ válaszodban!és ha ennyire élénk a fantáziád akkor el tudom képzelni a sexuális életedet!te úgy elégülsz ki ahogy neki ajánlottad?
Szevasz Nos én csak annyit tudok neked mondani, hogy ha úgy állsz ehhez a dologhoz, hogy "SAJNOS én egy 14 éves meleg srác vagyok.!?" akkor inkább ne mondd el nekik! Elõbb saját magadnak kell elfogadnod a dolgot.Ha már úgy állsz hozzá, hogy: meleg vagyok. sajnos nélkül akkor már van esélyed, hogy megértsenek.Mert ha te magad is problémának tartod a dolgot, akkor nem várhatod el a szüleidtõl, hogy õk ne tartsák szintén gondnak! Nem nagyon vagyok oda a meleg közösségért, de ezt mint jó emberismerõ tanácsolom neked!A jó hozzáállás a kulcsa szinte mindennek! Na sok sikert!Szevasz 17F
Olvasd el azt is, amit a 15 éves biszexnek ajánlottunk. És várj.
Ha hozzám egy nõ "úgy" közeledett volna, úgy pofán csaptam volna, hogy arrólkódul. Igaz, nem néztünk pornófilmeket, vagy ha igen, akkor mindig férfi volt nõvel. Most ez DIVAT, de nem genetikai probléma. A srácok fociznak, interneten kukkolnak, s kipróbálják egymás közt, amit látnak. Nem kell udvarolni, teperni egy lánynak, baráti alapon meg van ez is. Hát szerelem, remegés, várakozás, vágyakozás, álmodozás - ez már a múlté. És még azt is hiszik, hogy születetten homok. Hogy megvilágosodnak-e valaha? Talán. De ha nem, az sem baj. Csak ne legyen bûntudatuk.Mert akkor sz.r a helyzet.
A gabonaság, csak pszichés zavar az agyban. Próbáld ki nõvel, és élvezd.
1 válaszíró vagyok és ahhoz fordulok aki a kérdést kiírta:Szerinted mi rossz van az én válaszomban???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Anyummal élek és 3 éves voltam amikor a szüleim elváltak. Eléggé melegellenesek : Sajna bizti h meleg vagyok mert már 2 alkalommal voltam valakivel.Tudom ez még tul korai ezért szünetet tartunk. Lehet hogy attol alakult ki hogy anyummal élek és õ ugye a pasikat szereti és lehet h ezt , , tanultam''
Írj nekem: [email protected] Szívesen beszélnék veled, hasonló a szitunk!

Az egyik legjobb barátom úgy érzem máshogy néz rám! Csókoloztunk is, s sajnos én sem ellemkeztem. S most hogy mondjam el neki h nem akarok tőle többet?

Nem szeretném,ha az eddigi kapcsolatunk róvására menne,hiszen együtt jártunk mindenhova...suliba,szórakozni!!!S most úgy érzem elszúrtam,de nem szeretném megbántani!!Vajon lehetünk még olyan jó barátok minrt eddig???

Legjobb válasz: Figy én fiú vok és ha szereted õt akko menny bele én nem értem a lányokat szentem ha jó barátok vagytok akkor mért ne lehetne párkapcsolat? attól félsz h elveszíted? Még ha nem alakulna jól a párkapcsolat akkor is ki lehetne hozni a barátságot. Meg ezek után ha még meg is bántod nem hiszem h lesztek ujra olyan jó barátok Sajnos lehet h én is ilyen helyzetben vok de még nem 100%

Figy én fiú vok és ha szereted õt akko menny bele én nem értem a lányokat szentem ha jó barátok vagytok akkor mért ne lehetne párkapcsolat? attól félsz h elveszíted? Még ha nem alakulna jól a párkapcsolat akkor is ki lehetne hozni a barátságot. Meg ezek után ha még meg is bántod nem hiszem h lesztek ujra olyan jó barátok Sajnos lehet h én is ilyen helyzetben vok de még nem 100%
Én voltam már ugyanilyen szituban. Próbáltam elhessegetni a dolgot, de a fiú csak nem adta fel, csak épp lassított a dolgon. Én letisztáztam az érzelmeiemt, kb fél év alatt, aztán elkezdtünk járni... Ez volt 8 éve, most 1 éve már a felesége vagyok. Hiszek abban, hogy az igazi szerelmek az igazi barátságokból fejlõdnek ki. Esetleg próbáld meg! Persze kell bátorság, mert kockázatos, de ha tényleg a legjobb barátod, akkor melletted fog maradni, bárhogy is sül el a dolog.
Ez hülyeség hogy a "barátság tönkremegy" stb.. Ha tetszik meg minden, akkor szerintem érdemes belevágni, mert õt már ismered barátok vagytok, ugyhogy tutire nem cseszne át.
Egy jó baráttal én is összejöttem még régebben és nagyon jól mûködött a kapcsolat, csak hát még fiatalok voltunk és vége lett, de azóta is jó barátok vagyunk. A mostani barátom a legjobb barátom volt ezelõtt és most irigylésreméltó párost alkotunk. Ne félj a változástól, hidd el hogyha elég jó barátok vagytok akkor ez mindig így marad (ha valamikor mégis szakításra kerülne a sor utánna is).
szerintem a kerdezonek az a problemaja, hogy szereti a baratjat, de nem ugy, hogy szeretne vele egy par lenni.Szexualisan vonzodsz hozza? ha nem, akkor semmifelekeppen ne menj bele ebbe a kapcsolatba.A baratsag remelem nem serul.Bar a masik fel kicsit meglesz bantodva, de szerintem o sem szeretne ezt a baratsagot elvesziteni.
ha igaz baratod, akor megerti.Mond el neki, hogy ez a kapcsolat, ez a baratsag nagyon fontos szamodra es ugy erzed, ha tobb lenne ennel, akkor elveszitened.mond meg neki, hogy zexualisan nem kivanod es anelkul egy oparkapcsolat nem mukodik.mint embert nagyon szereted , de ennyi.ha fontos vagy neki megerti.
A kérdező hozzászólása: Igen úgy értettem, hogy nem akarok vele kapcsolatot...de finoman hogy mondhatnám meg neki hogy sajnálom ami történt, nem bántam meg de többet nem akarok!!! Így gondoltam a kérdést....köszi a válaszokat
Látom, már régi a kérdés, de kíváncsi vagyok, mi lett a dologból. Sajnos most velem is hasonló van, pár napja nem tudok aludni, olyan ideges vagyok emiatt :(

Tisztelt doktor úr! Egy SM betegnél kialakult kisagyi törzs, váll, mellkas sajnálatos módon senki /orvosok/ viszont sajnos én tudom, hogy ez izomrelakszáns /nem biztos, hogy magyarul jól írtam le/ a lényeg amely biológiai szemmel is látható degeneratív el

Tisztelt doktor úr! Egy SM betegnél kialakult kisagyi törzs, váll, mellkas sajnálatos módon senki /orvosok/ viszont sajnos én tudom, hogy ez izomrelakszáns /nem biztos, hogy magyarul jól írtam le/ a lényeg amely biológiai szemmel is látható degeneratív elváltozás. Voltunk neurológusnál, endokrinológus, SM specialistánál Volt egy cirka 4 hónapja sztereoid kezelés, 7 hónap alatt 30kg-ot hízott /pajzsmirigy rendben/ cukor rendben. Van-e valami elképzelése mi a teendő, mivel több mint 1 éve futjuk a köröket, sajnos konkrét beavatkozás esetlegesen én tudomásom szerint van gyógyszer is rá, pl.tizanidin, datrolen stb. Hiszen most a váll, nyak elől-hátúl gyulladásban van nem tudjuk mi a teendő. Azaz tudnánk viszont az Eütv. szankciói nagyon korlátozottak. Kérem tud-e tanácsot adni mi a teendő. Tisztelettel, Tibor

Legjobb válasz: Tisztelt Uram! Sajnos az SM nem az én szakterületem, ezzel kapcsolatban inkább neurológus szakorvost kellene kérdeznie. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Uram! Sajnos az SM nem az én szakterületem, ezzel kapcsolatban inkább neurológus szakorvost kellene kérdeznie. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Nekem volt egy nagyon kedvelt kis malacom és sajnos elveszítettem szegényt, de szeretnék egy új tengeri malacot és én egy akváriumban tartottam és azt mivel és hogyan kellene kitakarítani?

Legjobb válasz: Mivel egy malacot írtál, aminek gondolom most üresen áll a terráriuma amit kitakarítanál egy új tengerimalacnak.. ezek alapján az jön le, hogy 1 malac lakott az aksiban és most szeretnél még egyet annak az egynek a helyére. Amúgy én csak tanácsot szerettem volna adni a malacka érdekében, nem értem miért veszed ezt személyes sértésnek. Am az, hogy 100l-es nem sokat jelent, nekem van 70x40 cm alapterületû 100l-es aksim. Ez viszont ugyebár a malackáknak kicsi. És megint csak hangsúlyoznám: Nem sértegetni akarlak, csak a malacok érdekében adok tanácsot.

Mivel egy malacot írtál, aminek gondolom most üresen áll a terráriuma amit kitakarítanál egy új tengerimalacnak.. ezek alapján az jön le, hogy 1 malac lakott az aksiban és most szeretnél még egyet annak az egynek a helyére. Amúgy én csak tanácsot szerettem volna adni a malacka érdekében, nem értem miért veszed ezt személyes sértésnek. Am az, hogy 100l-es nem sokat jelent, nekem van 70x40 cm alapterületû 100l-es aksim. Ez viszont ugyebár a malackáknak kicsi. És megint csak hangsúlyoznám: Nem sértegetni akarlak, csak a malacok érdekében adok tanácsot.
Akváriumban? Az akváriumban víz van, hogy tartottál te abban malackát? De mindegy. Másrészt: terráriumban NEM TARTUNK se hörcsögöt, sem malacot, sem nyulat! Te mit szólnál ahhoz, ha egy 0 szellõzésû helyen kéne szagolnod egész nap az ammóniagazdag pisidet??
Minimum kettõt vegyél! Am ecettel takarítsd ki.
A kérdező hozzászólása: na jóvan azt sem tudod menyit tartottam te észlény és nagy 100 literes akváriumban tartottam
Az aksi méretérõl egyébként elõtte egy szót sem szóltam.. A nagy hely nem helyettesít egy malac társat.
A kérdező hozzászólása: kösznöm ezt a sok jó információt

Én egy fiatal, helyes kedves srác vagyok de sajnos a szerelem elkerül. Ráadásul még szűz is 19 éves fejjel! Sajnos! Vajon akkor mi bennem a hiba, hogy elkerülnek a csajok?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem jársz el elget, vagy nem kezdeményzel lányoknál, így nem tudják, hogy van nálad esélyük.

Lehet, hogy nem jársz el elget, vagy nem kezdeményzel lányoknál, így nem tudják, hogy van nálad esélyük.
Én örülnék, ha egy ilyen fiú megkeresne :P
Én is örülnék egy ijen srácnak...szerintem önbizalomhiba.
önimádó lehetsz XD
Lehet hogy csak te látod magad helyesnek.Ha meg mások mondták, õk látják rosszul.Akik meg elkerülnek, õk látják jól a dolgokat.
1, Nem kezdeményezel 2, Nem vagy férfias kiállású 3, Nincs elég önbizalmad és az ilyen fiu nem kell a csajoknak...... :-P
örülnék egy ilyen fiúnak :D 20/l

Két degum volt egy alomból, de sajnos az egyik tegnap elpusztult tüdőgyulladásban, mindenképpen szeretnék megint ennek a megmaradt kis degunak párt, hogy ne legyen egyedül, kérdésem hogy hogyan tudnám az új deguval összeszoktatni?

Az jó megoldás ha ugy rakom ?ket egy ketrecbe hogy elválasztom ?ket egy fémráccsal? Igy mennyi id? után vehetem ki az elválasztórácsot? M?ködhet ez a dolog? Kérem csak hozzáért?k válaszoljanak, idióták humoros kommentjeire nem vagyok kiváncsi!

Legjobb válasz: Hát õszintén megmondom, nem tartottam még degut, de sokat olvastam velük kapcsolatban, mert nyáron terveztem, hogy én is tartani fogok degukat. Aztán nem lett belõle semmi. Viszont linkelek egy oldalt az összeszoktatásról, remélem segít neked: http://www.ilovedegu.hu/index_hu.htm

Hát õszintén megmondom, nem tartottam még degut, de sokat olvastam velük kapcsolatban, mert nyáron terveztem, hogy én is tartani fogok degukat. Aztán nem lett belõle semmi. Viszont linkelek egy oldalt az összeszoktatásról, remélem segít neked: http://www.ilovedegu.hu/index_hu.htm
Saját szemeddel is ellenõrizd mindkét degu nemét! A kereskedések, de még a tenyésztõk is benézik a kamaszokat néha... Ha elég nagy a ketrec, van 2 kerék, és nem fér át se láb, se fog a rácson (Pl. drótszövet...) akkor tökéletes! De ne cserélgesd õket! Az összes többi állatnál bevált összeszoktató technika, de a deguk képesek egy életre összeveszni azzal, aki hívás nélkül megy be a ketrecükbe. :D Randi csak semleges terepen, és figyeld a jelzéseiket, mielõtt továbblépsz! A fórumban mindig van fent valaki, ha elbizonytalanodnál. Unatkozni egy darabig nem fogsz! :D
én ismerek egy ilyen lányt.lõrincen lakik de elég beképzelt
Nekem is irhatsz:Den is ebben a cipoben vagyok...
hát én újpesten lakom és ha nem zavar a kor akk ide is írhatsz nyugodtan /14 lezbi csje/
Akinek van kedve ismerkedni, az nekem írhat nyugodtan! :) 19/L
Na mi lett végül? Lett már valaki? :)
hol szeretnél ismerkedni? rengeteg netes oldal van és Budapesten meg millió egy szórakozóhely. Ajánlom figyelmedbe a labrisz.hu oldalt, ott is lehet értesülni bulikról, egyebekrõl.
Pride.hu-n próbáltad már? Amúgy én is így vagyok, bár annyi hátránnyal, hogy nem vagyok híve a netes kapcsolatoknak. Jobb személyesen ismizni, bár menni meg nem mennék ilyen helyekre egyedül xD. Amúgy ha gondolod írhatsz nekem is. 19/L
beképzelt leszbi? :D ilyet sem hallottam még...
Meglehetõsen nehéz az ismerkedés valóban :// ismerek néhány melegbarát helyet, ahol vannak szép számmal leszbikus csajszik, de ezek a kapcsolatok nem szoktak túl sokáig tartani...
Ha gondolod nekem írhatsz... :)
Hát én se nagyon találok senkit...15/L
jó mondjuk azt az oldalt is nézd, hogy nem sok leszbikus tini lány rohangál az utcán
A kérdező hozzászólása: Én normális lányra vágyom és nem beképzeltre!Nem mind az!:)
en biszex vagyok bpi es 17eves vkit erdekel?:)

Segitene valaki? Sajnos en hozza se tudok kezdeni, gondoltam arra, hogy az egyik oldalt 0-ra hozom, de onnan nem tudok tovabb menni. A pelda : 2r"négyzet"=d"négyzet"-2dr+r"negyzet"

Legjobb válasz: Az egyenlet jobb oldalát teljes négyzetté tudod alakítani, tehát, ami után a jobb oldalon az lesz, hogy (d-r)négyzet. Utána mindkét oldalból gyököt vonsz. Ezután már valamivel bonyolultabb a dolog, mivel gyökvonás után abszolút értékbe kell raknod mindkét oldalt, hiszen a ha egy számból gyököt vonsz, akkor kaphatsz negatív, illetve pozitív eredményt is. (-2)*(-2) is és 2*2 is 4. És mivel ismeretlenek vannak mindkét oldalon, nem tudni, hogy a gyökvonás után hogyan változnak az elõjelek. Ezért kell az abszolútérték. Után pedig 4 féle lehetõséged van azt illetõen, hogy mi a megoldás, hisz az egyenlõség két oldalán több elõjelváltással is számolnod kell (+=-, -=+, +=+, -=-)

Az egyenlet jobb oldalát teljes négyzetté tudod alakítani, tehát, ami után a jobb oldalon az lesz, hogy (d-r)négyzet. Utána mindkét oldalból gyököt vonsz. Ezután már valamivel bonyolultabb a dolog, mivel gyökvonás után abszolút értékbe kell raknod mindkét oldalt, hiszen a ha egy számból gyököt vonsz, akkor kaphatsz negatív, illetve pozitív eredményt is. (-2)*(-2) is és 2*2 is 4. És mivel ismeretlenek vannak mindkét oldalon, nem tudni, hogy a gyökvonás után hogyan változnak az elõjelek. Ezért kell az abszolútérték. Után pedig 4 féle lehetõséged van azt illetõen, hogy mi a megoldás, hisz az egyenlõség két oldalán több elõjelváltással is számolnod kell (+=-, -=+, +=+, -=-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!