Találatok a következő kifejezésre: Sajnos, volt vetélésem (38 db)

Sajnos, volt egy vetélésem. Lehet, hogy a sok idesgeskedéstől ment el a baba? Vagy összefüggésben lehet azzal, hogy abbahagytam az Elevit szedését, mert hányingerem volt tőle?

Legjobb válasz: Az Elevitnek vagy elhagyásának nem lehet ilyen következménye, ez a szerencsétlen véletlenek összejátszása. Az idegesség lehet EGYIK kiváltója, de önmagában nem okoz vetélést. Nem tudhatod, mi lett volna, ha nyugodt vagy. Sajnos. (Legközelebb az Elevitet próbáld meg reggel, evés után bevenni.)

Az Elevitnek vagy elhagyásának nem lehet ilyen következménye, ez a szerencsétlen véletlenek összejátszása. Az idegesség lehet EGYIK kiváltója, de önmagában nem okoz vetélést. Nem tudhatod, mi lett volna, ha nyugodt vagy. Sajnos. (Legközelebb az Elevitet próbáld meg reggel, evés után bevenni.)

6hetesen megyek Uh-ra látni már a babót? 5 hetesen voltam és akkor csak a petezsák volt. Sajnos volt már vetélésem ezért a korai vizsgálatok.

Legjobb válasz: Nekem 2 vetélésem volt.A 3 terh.nél 5 hetesen csak gesztációs gyûrût írt a doki,kaptam Utrogestant és 8 hetesen kellet visszamennem. http://www.kepfeltoltes.hu/view/090303/K_p000_www.kepfeltolt.. Akkor ilyen volt:) 7 hét után már szívhang is van.

Nekem 2 vetélésem volt.A 3 terh.nél 5 hetesen csak gesztációs gyûrût írt a doki, kaptam Utrogestant és 8 hetesen kellet visszamennem. http://www.kepfeltoltes.hu/view/090303/K_p000_www.kepfeltolt.. Akkor ilyen volt:) 7 hét után már szívhang is van.
Szia! szerintem-ha jó a gép, jó a doki, éppen úgy van a picur-akár már látható is lesz. A biztosabb a 7. hét, akkor már szívhang is lesz:)
A kérdező hozzászólása: Ugy várom már a hétfõt:) Nagyon ari a kép:) )) Remek a doki és jo a gép is.Már kaptam képet a petezsákról is és szépen látszik, kb 6mm-es.
Én 6 hetes és 1 naposan mentem elõször, akkor 3.5 mm-es volt a baba, volt szívmûködés is, szóval ha minden igaz, simán látszik már a babóca.Minden jót nektek!
Én is 6+1 hetesen voltam elõször uh-n, szépen dobogott a szive és 6 mm volt:)

Teherbe estem de sajnos 10 hetesen spontán vetélésem volt. Mûtéti befejezés volt. Vetélés elõtt vérzésem volt alhasi fájdalmakkal. Miért fáj ahasam azóta is?

azóta miért nem estem még teherbe. másfél év telt el voltam dokinál azt mondta semmi bajom hátrahajlo méhem van

Legjobb válasz: Keress fel egy másik dokit....sosbe

Keress fel egy másik dokit....sosbe
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen megfogadom de remélem most értelmes választ kapok a dokinál mert egyszer már visszamentem azt mondta semmi vajom
Azóta is fáj a hasad? Jesszus. :( Egy doki, nem doki.
Hátrahajló a méhed? Nekem is. Volt vetélésem is, mûvi befejezéssel, a 2 babánk között, de senki nem mondta, hogy a hátrahajló méh lenne az oka. Én a missed ab után kb. 2 hétig görcsölgettem, de nem vészesen. Akárhogy nézzük ez csak egy kisebb mûtét, ami nem tûnik el, gyógyul meg tünetek nélkül. Mióta fáj a hasad? Tényleg idõszerû lesz egy másik orvost felkeresni.
A kérdező hozzászólása: hát amikor nem tudtam h terhes vagyok együtt voltam a barátommal és akkor éreztem vmit mert nagyon fájt azonnal abbahagytuk de reggelre meg vérzésem volt és nagyon erõs vérzésem volt nagyon erõs fájdalmakkal akkor mentem el orvoshoz kiderult h terhes vagyok de a vérzés okát uh-on nem látták haza is küldtek de annak hajnalban el is vitték a mentõ és kiderult h a bal petefészkemnél szivárog a vért és lehet h ezt nem.bírja ki a baba nagyon megijedtem de volt is miért mert megindult a vetélésem de mivel sokáig szenvedtem vele abortusz lett a vége és azóta eltelt másfél én de a bal oldali petefészkemnél azóta is fáj de nagyon de csak akkor ha szexelek

4hete volt sajnos spontán vetélésem, és orvos azt mondta 3hónapot kell várni a próbálkozással. Mért kell várni 3 hónapot a próbálkozzással?

És szeretkezni is 4 illetve 6hét után lehet. De mi most voltunk együtt mennyi esélye van annak, hogy terhes leszek? Mért kell 3 hónapot várni a próbálkozzással?

Legjobb válasz: Nekem is volt spontán vetélésem júliusban. Állítólag azért kell várni, hogy a méh az egészségügyi kaparás után regenerálódjon. A rá következõ terhesség nekem októberben jött össze. Sok sikert !

Nekem is volt spontán vetélésem júliusban. Állítólag azért kell várni, hogy a méh az egészségügyi kaparás után regenerálódjon. A rá következõ terhesség nekem októberben jött össze. Sok sikert !
igen azt mondjak varjal 3-6 honapot a mehed jojjon rendbe!De nekem nagyon sokan mondtak, sot itt is olvashatod, hogy eleg 1 honap es hamarabb is osszejon a baba ha ennyit varsz mint, a 3-6 honap mulva. Sok sikert!
Szia!Spontán vetélés esetén elég 1 menzit megvárni!A mûszeres befejezésnél szoktak 3 hónapot mondani, a méhszáj teljes visszaállása érdekében, valamint a méh regenerálódása céljából! Sok sikert még egy babához!
Nekem elhalt a terhességem és mûtéttel fejezõdött be. De az orvos azt mondta, hogy várjak meg egy mensit és utána már próbálkozhatunk is. Szerintem elég orvos függõ a dolog. Ha a körülmények adottak, akkor úgyis megmarad a baba egy hónap után is. Sok sikert!
Szia! A szex 4-5-6 hét után lehet, ha neked is jó. Nekem is most volt spontán vetélésem, szüléssel és mûszeres befejezéssel ért véget. 3 hónapot kell várnunk és újra próbálkozhatunk. A méhnek össze kell húzódni, nemtom kinél-hogy, de általában 6 hét a gyógyulási idõ addig ugye vérezgetünk is, meg mire visszaáll minden belsõ szerved az is idõ. Én várnék a helyedben, lehet hogy hamarább összejön, de egy ilyen trauma után én inkább kivárom, hogy egy egészséges terhességet végig tudjak hordani. Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a válaszokat:) )!!Hát igazság szerint én nem vagyok rá fel készülve de párom nagyon szeretné:) )!!!!Hát nem mondom, hogy próbálkozunk de nem védekezünk:) )!!Remélem a következõ szerencsésebb lesz:) )
honand tudod vetélésed volt?dokinál voltál?
A kérdező hozzászólása: igen, most jöttem haza a kórházból. Az uh-n mindent rendben találtak, sajnos nincs már terhesség. De nem tudom meddig normális a hõ. Sajnos még mindíg abban reménykedem hogy hátha csak jól elbújt a kis petezsákom az uh elõl, de a tesztek is halványodnak. :((( Mindenkinek azt üzenem hogy ha elkezd barnázni ill.valami rózsaszín vérszínû valamit észlel, azonnal menjen dokihoz, méghozzá egy normálishoz, mert esetleges vetélés lehet belõle. Én sajnos már késõn mentem egy másik dokihoz, mert az akihez elõször mentem elég gáz volt, és mire eljutottam egy másikhoz a kórházba már késõ volt!
Szia, sajnálom ami történt. Nekem tavaly volt spontán vetélésem, és a terhesség tünetei utána 1 héttel múltak el.

Sajnos 2 hónappal ezelőtt volt vetélésem, és most késett 1 napott de mára barnás folyxás van elég krémes furi! Lehetek terhes? Utolsó mensim máj.3 volt!

Legjobb válasz: Szia! Igen,lehetsz,csinálj egy tesztet!Nekem is máj.3.-án volt meg,25 naposak a ciklusaim,de sajnos 27.-én megjött,igy megint nincs baba!Szoritok neked,hogy + legyen a teszted!

Szia! Igen, lehetsz, csinálj egy tesztet!Nekem is máj.3.-án volt meg, 25 naposak a ciklusaim, de sajnos 27.-én megjött, igy megint nincs baba!Szoritok neked, hogy + legyen a teszted!
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:) )!!holnap csinálok!!!mÉG MINDÍG CSAK PÁR CSEPP VAN ÉS ÉMELYGEK IS:) )

A terhességem missed ab. mütéttel végződött a 8. héten. Az 5. és a 6. héten enyhe barnázás volt, ami a fenyegető vetélés jele, és sajnos tényleg vetélés lett belőle. A barnázás ált. Hormonproblémára utal?

Legjobb válasz: Szia!Sajnálom ami veled történt!!Én is estem már át ilyenen.Nekem azt mondta a doki,hogy elõfordul az ilyen.Nem feltétlenül hormonprobléma áll a háttérben. A természetes szelekció része a folyamat.Ilyenkor arra gondoltam,hogy jobb így mintha valamilyen betegséggel,rendellenességgel születne.Persze borzasztó,hogy nem fejlõdött tovább az embrió élete,de bele kell törõdni.Minden jót kívánok neked!És hidd el a következõ terhességed sikerülni fog! 12+2hetes

Szia!Sajnálom ami veled történt!!Én is estem már át ilyenen.Nekem azt mondta a doki, hogy elõfordul az ilyen.Nem feltétlenül hormonprobléma áll a háttérben. A természetes szelekció része a folyamat.Ilyenkor arra gondoltam, hogy jobb így mintha valamilyen betegséggel, rendellenességgel születne.Persze borzasztó, hogy nem fejlõdött tovább az embrió élete, de bele kell törõdni.Minden jót kívánok neked!És hidd el a következõ terhességed sikerülni fog! 12+2hetes
Ugyan igy jártam mint te.Szintén egyetlen tünetem a barnázás volt.A következõ terhességemnél, ahogy pozitiv volt a teszt, mentem dokihoz, hogy kapjak magzat megtarto gyogyszert.Kaptam Duphastont.Most 33hetes vagyok.Lehetett hormonprobléma, de sok más is.

Sajnos volt egy vetélésem. Mennyi ido múlva lehet újra próbálkozni?

Legjobb válasz: Minimum harom honap,max.fel ev.Ezt az orvosok ajanljak igy,biztos nem hulyesegbol.En egy evet vartam.A meh egy honap alatt visszafejlodik,de foleg ha kaparas is volt akkor jo varni.Pszihikailag szerintem sokkal nehezebb.En most pont anni idos terhes vagyok mint a tavaly amikor elveteltem es allandoan az az erzesem hogy valami folyik belolem,mint amikor elveteltem es erosen vereztem.

Minimum harom honap, max.fel ev.Ezt az orvosok ajanljak igy, biztos nem hulyesegbol.En egy evet vartam.A meh egy honap alatt visszafejlodik, de foleg ha kaparas is volt akkor jo varni.Pszihikailag szerintem sokkal nehezebb.En most pont anni idos terhes vagyok mint a tavaly amikor elveteltem es allandoan az az erzesem hogy valami folyik belolem, mint amikor elveteltem es erosen vereztem.
Szia! Nekem 12 hetesen volt vetélésem, 3 hónapot mondtak, két mensest megvártunk, a harmadik nem jött:) ).Most 29 hetes vagyok és semmi probléma.
Attól függ mekkora volt a terhesség! Ha még kicsi 5-6 hetes akkor 1 mensit elég megvárni. Nagyobb terhességnél javasolják a 3 hónapot! Nekem 7 hetesen volt missed ab-om, én is azt hittem 3 hónapot kell várnom, de utána a doki azt mondta 1 mensit várjunk. Már 2 héttel a mûtét után volt peteérésem, pont akkor voltam dokinál. Persze a mensit meg kell várni, de kis terhességnél nem kell hónapokat várni hogy rendbe gyere.
Elso vagyok, hat, megoszlanak a velemenyek, nekem kb.nyolc hetesen ment el a baba, a meh teljesen kiurult megis kikapartak a biztonsag kedveert ezert szoktak javasolni a harom honapot, lehet akinel nem tortenik orvosi beavatkozas, annal nem kell annyit varni.
2. vagyok, tényleg megoszlanak :) Nekem 7 hetesen volt a kaparásom, elkezdtem vérezni, görcsölni, szívhang nem volt. Viszont én kérdeztem dokimat, miért mondják azt hogy 3 hónapot kell várni. Õ mondta hogy nagyobb terhességnél kell annyit várni, mert ott több idõ míg helyrejön a méh, mivel eleve nagyobb. Nekem azt mondta elsõ mensi után lehet. És mondom 2 héttel mûtét után minden rendben volt, sõt az ultrahangon doki már látta hogy peteérésem is van. Én vagyok rá az élõ példa :) De persze nálam nem találtak semmi rendelleneset, ami miatt elhalt a baba. Ellenkezõ esetben biztos várni kell pár hónapot.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a válaszokat. Nekem még nagyon korai volt a terhesség - UH-n még nem is tudták kimutatni. Méhen kívulire gyanakodtak, de hál Istennek mégse az volt, hanem méhen beluli elhalás. A "jobbik" rossz. Nekem a doki 3-4 hónapot mondott. Remélem osszejon!Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok, s boldog babavárást!

Rh- vagyok, van egy kisfiam, sajnos volt az iden egy vetelesem, utana meg kellett volna kapjam azt a bizonyos anti-D-t, de el lett felejtve, vallalhatok ujabb terhesseget ezek utan? Mi tortenhet?

Legjobb válasz: Elvileg ha nagyon kicsi volt a terhesség nem feltétlenül kell hogy kapj.Bár a hugom is és én is ragaszkodtunk hozzá.Ha beindul az ellenanyag termelés ha jól tudom kilökõdik a szervezetbõl!De ezt inkább egy szakorvostól kérdezd!Jobb ha hozzá fordulsz segítségért,mert félõ bárki bármit mondana ezen kívül csak találgatás lenne!Remélem a legjobbakat!

Elvileg ha nagyon kicsi volt a terhesség nem feltétlenül kell hogy kapj.Bár a hugom is és én is ragaszkodtunk hozzá.Ha beindul az ellenanyag termelés ha jól tudom kilökõdik a szervezetbõl!De ezt inkább egy szakorvostól kérdezd!Jobb ha hozzá fordulsz segítségért, mert félõ bárki bármit mondana ezen kívül csak találgatás lenne!Remélem a legjobbakat!
Hogyhogy el lett felejtve? Azonnal szólj az orvosodnak! Ha a következõ baba RH + lesz, problémák lesznek. Nem értem hogy miért nem szóltál az orvosnak. Üdvözlet, minden jót!
Ez nem így van ! Elõszöris a kisfiad vércsoportján múlik minden..ha a fiad rh pozitív lett, akkor a születése után rögtön kapnod kellett anti-d-t, de ha rh neg lett, akkor nem, de ehhez az apa vércsoportját is tudni kell. A nõgyógyásznál ki kell deríteni, hogy van-e a szervezetedben ellenanyag, illetve rudni kéne a kisfiad vércsoportját.. Nálunk anya rh- én elsõ gyerek rh+ anya utánam kapott anti-d-t, hogy a következõ gyereknél ne termeljen ellenanyagot...így lett a húgom rh-. Ha én rh- lettem volna, mert apu is negatív , akkor nem lett volna szükség anti-d-re.
szia nekem már két vetlésem volt mind a kettõ 5 hetesen halt el és mindegyik után kaptam anti d-t szerintem beszélj az orvosoddal mindenképpen, nekem is van már két kilányom és utánuk is kaptam vagyis csak anagyobbik után mertt õ Rh+ lett
A kérdező hozzászólása: A kisfiam utan kaptam anti-d-t, o rh+, a vercsoportja is B mint az enyem, a veteles tiz hetesen tortent, ejszaka ugyeletes orvos stb., megtortent, amikor megkerdeztem azt mondta a doki hogy nem volt szukseges mert hogy a magzat vere meg nem keverdhetett az enyemmel hogy baj legyen.Pedig en is ugy tudom hogy ettol fuggetlenul meg kellett volna kapnom...
Ilyen idõs terhesség után meg kelett volna hogy kapd!!!!Nekem 11. hét 6 napos volt és kapni kelett.Menj orvoshoz mert problémák lesznek!

Tisztelt Doktor úr! Volt sajnos több vetélésem, és minden szempontból ki lettem vizsgálva. Az inzulinrezisztencia eredményem azonban nem tudom, hogy jó-e vagy rossz, ezt szeretném megkérdezni: Glükóz: 2, 5 (ref érték:3, 8-6); 60 perces glükóz:5, 1; 120 perce

Tisztelt Doktor úr! Volt sajnos több vetélésem, és minden szempontból ki lettem vizsgálva. Az inzulinrezisztencia eredményem azonban nem tudom, hogy jó-e vagy rossz, ezt szeretném megkérdezni: Glükóz: 2,5 (ref érték:3,8-6); 60 perces glükóz:5,1; 120 perces glükóz:3,7; Inzulin: 1,9 (ref. érték:3-25); 60 perces inzulin: 26,3; 120 perces inzulin: 26,2; Inzulin rezisztencia: 0,2, Köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával, hogy a további lépéseket egyeztessék. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával, hogy a további lépéseket egyeztessék. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!