Találatok a következő kifejezésre: Sajna nem észre, és a vasalót (1 db)

Sajna nem vettem észre, és a vasalót úgy dugtam be, hogy a talpán rajtamaradt a védőfólia. Természetesen ráégett. Mivel tudnám leszedni?

Legjobb válasz: Lehet kapni vasalo ráégésre külön szert. Általába a bevásárló központokba ahol vasalot is lehet venni ki van téve. Kb. egy kis tubus 1500.- körül vanû,de sokáig elég!!!

Lehet kapni vasalo ráégésre külön szert. Általába a bevásárló központokba ahol vasalot is lehet venni ki van téve. Kb. egy kis tubus 1500.- körül vanû, de sokáig elég!!!
Probald meg: egy kisse megnedvesitett konyhasot szorjal egy papirra es a langyos vasaloval atmenni nehanyszor ezen a megnedvesiett konyhason. Tobbszor is meg lehet ismetelni, amig az osszes raegett muagyagot nem tavolitottad el. Ha nem megy zsilettel le lehet kaparni de ovatosan, hogy ne karcold meg a vasalot, mert akkor a finom holmi mint a tisztaselyem karosul vasalas kozben.
borotvapengével meg nem próbáld, mert lejön a teflon az aljáról!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A leolvasztott huto tenyleg kevesebb aramot fogyaszt?

1

Hogyan találhatok alkatrészeket egy 10-11 éves mosógéphez?

Tönkre ment a Fagor Select FE-536 típusú mosógépem nyitó kilincse, és az érdekelne főként, hogy találhatok-e rá új ajtót, és hogy azt hogyan..

1

Hűtőszekrény - energiatakarékosság szempontjából melyik a jobb pakolási módszer?

Kinyitom a hűtőszekrény ajtaját, és addig tárva nyitva tartom, míg az összes vásárolt ételt be nem pakolom, vagy minden darabnál csak egy pillanatra nyitom ki egy picit az ajtót?

2

F14-et ír ki a mosógép, Ilyenkor mi a baja?

3

Daewoo dmq-2057 programozása URC22B univerzális távirányítóval?

Lenne egy Daewoo dmq-2057 típusú televízióm. Nemrég vettem hozzá egy URC22B típusú univerzális távirányítót, mivel a rendes távirányító nem jó. Már nem egyszer próbálkoztam a beprogramozásával de elbuktam minden kísérletnél. Kérlek titeket osszátok meg velem tudományaitokat a témával kapcsolatban hogy hogy programozzam be.

6

Villanybojler vs. átfolyós vízmelegítő hosszútávon? Fürdésre, mosogatásra, melyik jobb, gazdaságosabb?

A lenti fürdőnkben van villanybojler. 80 literes Hajdú. De állandóan kifogy belőle a melegvíz, két ember zuhanyzását épp hogy kibírja. Ha csutkára felveszem, több óra mire felfűti a vizet, és az is hipp-hopp kifogy, nem lehet sokáig fürödni a vízben, ha kihűl, már nem lehet után melegíteni (nem úgy mint a panelban) szóval a fürdés egy kellemetlen élmény, amit gyorsan le kell tudni, nem lehet gyertyafényes kikapcsolódós fürdőzést élvezni. Ha maximumon megy, volt hogy 60 ezer ft-os villanyszámlát csinált nekem, így csak épp hogy egyesen tartom, és így meg tényleg alig elég a meleg víz valamire.

Most csináljuk fent a fürdőt, és ezt problémát szeretném kiküszöbölni. Kisbaba is lesz, és ráadásul nem szeretnék két bojlert is fűteni, az alsót valószínűleg lezárva fogom tartani. van valami olyan szerkezet, ami áramról megy, és folyamatos melegvizet ad, relatíve "olcsón"?

Az átfolyós vízmelegítők mire képesek? Van valami olyan típus ami kiküszöböli ezt a problémát, és folyamatosan tud adni melegvizet, akár egy kád feltöltése után, hogy után melegítsen, ha kihűlt a víz?

Vagy van ilyen másik szerekezet, ami erre alkalmas?

mit tanácsoltok? tapasztalatok, szakértelem sokat segítene!

köszi a válaszokat!

4

Vezeték nélküli morzsaporszívó?

Autó takarításához kellene, remélem megfelel a célra.
Milyet tudtok ajánlani, ami ár-érték arányban a legjobb?
Tapasztalatok is érdekelnek, köszi!

2

Sok áramot fogyaszt a szárítógép? Nem gyűri nagyon a ruhákat?

Olyan emberek válaszát várom akiknek van(volt) szárítógépje!
Azért kérdezem meg mert több embertől hallottam az ellenkezőjét. Valakinek összegyűri valakinek nem, valakinek sok áramot fogyaszt valakinek nem! Vékképp nem értem!

7

Milyen tűzhelyhez jók a Tefal serpenyők? (gázon kívül) És azok mennyit fogyasztanak? Pl ha 2-3 naponta főzök.

0

Hűtőgép termosztát mitől kattoghat?

pár napja, amikor megy még az alapzajon kívül ilyen gyors kattogás is van (nagyon zavaró). közelről véghallgattam, elvileg a kis fehér dobozból jön hátul oldalt, ami meg a termosztát.
Hűteni rendesen hűt meg nem is kapcsol be másként és alig két éves.
mi lehet a baj? baj egyáltalán? drága lesz cserélni?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!