Találatok a következő kifejezésre: Sajna nem észre, (16 db)

5 hónapos babának nem kevés napi 600-650 ml táp? Ennyit eszik összesn.5 evésre elosztva.2750 gr született 4 hónspig anyatejes volt most 5800 körül van. Sajna nem tudom tejből mennyit evett.

Legjobb válasz: Hát ha gyarapodik, akkor nem probléma. 5 evésre elosztva, az kb 130 ml, fiam 4 hós, õ 160-at eszik, de õ elég nagy súlyú is, kis pufi arcú. Tápszeres dobozomra az van írva, hogy 4-6 hónapos baba kb 140-240-ig eszik, de ez nem törvényszerû. Szerintem nem baj ha "csak" ennyit eszik!

Hát ha gyarapodik, akkor nem probléma. 5 evésre elosztva, az kb 130 ml, fiam 4 hós, õ 160-at eszik, de õ elég nagy súlyú is, kis pufi arcú. Tápszeres dobozomra az van írva, hogy 4-6 hónapos baba kb 140-240-ig eszik, de ez nem törvényszerû. Szerintem nem baj ha "csak" ennyit eszik!
Kisfiam 2370g-mal született és 8 hetes kora óta 130ml eszik, akkor még 3 óránként éjjel-nappal. 4 hónapos lesz egy hét múlva 6x130ml eszik, éjjel alszik. Ha több tápszert készítek akkor is ennyit eszik meg max 140ml.. Hétfõn mérték 5740g volt, tehát szépen gyarapszik a súlya de engem is aggaszt hogy már régóta csak ennyit eszik.. A doki szerint elég bõven neki..
180-200 * bocsánat, félreirtam
Szia! Az én fiam súlya is szinte megegyezik a te Babáddal!Õ most 4, 5 hónapos, de õ sem eszik többet!Sõt, õ még inni sem hajlandó! Csak tápszer és egy kis gyümi.
Lányom 5 hetes kora óta 140-160at eszik, 10hetes kora óta 180-800at.DE !!! Õ nagyon sokat eszik egyszerre, viszont 4*eszik 160-200körül, 4*60körül.És átalussza az éjjelt, este 6-7tõl reggel 7ig kb.ÉS õ olyan 62centi és tegnap volt 5840gramm 2, 5hónaposan.Szerintem mondta volna az orvosotok, ha baj hogy nem hizik olyan sokat.
A kérdező hozzászólása: Szóval kicsit aggaszt :)
A kérdező hozzászólása: Én is próbálkozom:) gyümi néha bejön neki néha nem. Tejpépet szereti de abbol is fél adagot csinálok és hagy belõle igy is.. kicaitnaggaszt hogy kevés ez neki. Fõleg hogy más babák 150-200 at esznek már.
Szia!Az én babám is ilyen súllyal született és ennyi kiló mint a tiéd, és õ is 5 hónapos!!!:) )))) Mi már elkezdtük a hozzátáplálást egyéb gondok miatt, 500ml-nél nem szik több tápszert...elég rossz evõ!!!
6 hetes kislányunk 120-at eszik napközben, este pedig 150 ml-t. Tudom hogy sok, de ennyit igényel.
Gyarapodik szépen, féléves korára kell a születési súlyt megduplázni!

Ha erre a videóra edzek 2 naponta és nem eszek semmi nasit,  mennyi időalatt adhatok le 3kilót?  Sajna van ennyi felesleg rajtam.  Még tini vagyok és fogyózni tuti,  hogy nem akarok

a videó:

Legjobb válasz: Azért csak óvatosan én 30 másodperc után leállítottam, mert már az elején nem jól csinálják. Alap, hogy guggolásnál kitörésnél a térd nem megy a boka elé, különben kis idõ elteltével lábra sem fogsz tudni állni. És már ez sem valósul meg a videón így én nem is nézem tovább milyen lehet a többi.

Azért csak óvatosan én 30 másodperc után leállítottam, mert már az elején nem jól csinálják. Alap, hogy guggolásnál kitörésnél a térd nem megy a boka elé, különben kis idõ elteltével lábra sem fogsz tudni állni. És már ez sem valósul meg a videón így én nem is nézem tovább milyen lehet a többi.
http://www.youtube.com/watch?v=5eIOkibUSww&feature=related Csinald inkabb ezt hetente min. 4szer es egyel egeszsegesen
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Hetedik qrva jó!És A bárányok hallgatnak is király!
Sikoly 1-2-3, Tudom, mit tettél tavaly nyáron 1-2-3,
Az Azonosság nagyon jó thriller! Emellett esetleg a Fûrész sorozat, Kör és egyéb klasszikusok, ha még nem láttad. Vagy A texasi láncfûrészes se rossz, Freddy vs.Jason...
Félelem.com
Szerintem a következõk nagyon jók. Van ami krimi, van ami inkább thriller: Zodiákus, Komfortos mennyország, Perfect Getaway, Az árva, The Stepfather, valamint van egy sorozat is a The walking dead :)


Szénhidrátnapon akár ebédre, akár vacsira eheted a tésztát.

Sajna nem vettem észre, és a vasalót úgy dugtam be, hogy a talpán rajtamaradt a védőfólia. Természetesen ráégett. Mivel tudnám leszedni?

Legjobb válasz: Lehet kapni vasalo ráégésre külön szert. Általába a bevásárló központokba ahol vasalot is lehet venni ki van téve. Kb. egy kis tubus 1500.- körül vanû,de sokáig elég!!!

Lehet kapni vasalo ráégésre külön szert. Általába a bevásárló központokba ahol vasalot is lehet venni ki van téve. Kb. egy kis tubus 1500.- körül vanû, de sokáig elég!!!
Probald meg: egy kisse megnedvesitett konyhasot szorjal egy papirra es a langyos vasaloval atmenni nehanyszor ezen a megnedvesiett konyhason. Tobbszor is meg lehet ismetelni, amig az osszes raegett muagyagot nem tavolitottad el. Ha nem megy zsilettel le lehet kaparni de ovatosan, hogy ne karcold meg a vasalot, mert akkor a finom holmi mint a tisztaselyem karosul vasalas kozben.
borotvapengével meg nem próbáld, mert lejön a teflon az aljáról!
A kérdező hozzászólása: egyébként semmi gond nem volt csak kifogyott az ablakmosó folyadék akkor jutott eszembe hogy basszus 2 éve nemcseréltem olajat
hát mostmár mindegy, kicseréled, azt jónapot ,
Esetleg most majd jobban figyeld, elképzelhetõ hogy érdemes lesz hamarébb cserélni, mert valószinûsitem több olajsár maradt vissza amit most leold.
Mivel az olaj nem tudta rendesen kenni a motort, valószínûleg rendesen kopott míg így használtad. Hamarabb kell majd generálra vinni.
Szerintem meg se érezte de azért nem tesz jót neki és KM meg elfelejtett olajcsere alapján szerintem érik egy nagy gerenerál (vízpumpát sem árt 90.000-ként)
A kérdező hozzászólása: értem köszi lecseréltem semmi gond nincs miböl gondolod hogy generálozni kéne? miböl tudom? füstölni nem füstöl olajat se eszi kb 2-3 decit töltök rá olajcserék közt karter gáz minimális van most volt vizsgán kék matricát kapott még kb 2 évig tartanám meg
A kérdező hozzászólása: egyébként megnéztem pontosabban szervizkönyv szerint 187-e km volt benne 2011 ben amikor vettem azota kb 80-90e raktam bele tehát kb 270-280 van benne és még kb 2 évet tartanám meg ( amig lejár a vizsga) az alatt kb még egy 60-80-e km ert raknák bele ( futárkodom)
Egy jó barát.
Biztosan szeretnek, de nem szokásuk kimutatni érzelmeiket. Mutasd ki te a tiédet, éreztesd velük, és kimutatott szeretetükkel fognak válaszolni. Szüleid válása nyilván megviselt. Anyukádat is, és hidd el, nagy szüksége van rá, hogy érezze szeretetedet.
#2-eshez csatlakozom. Elöbb - utóbb rájössz magadtól, hogy soha, senkiben sem bízhatsz. Az élet sajnos ilyen... :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A szüleim nem elváltak hanem szakítottak még születésem. elõtt. Szóval apámat nem is ismerem. A nevelõapám meg tuti nem szert mert én folyton mindent rosszul csinálok két kistesó(õ gyerekei) meg mkndig tökéletesek neki.
Anyud 100%, hogy szeret, még ha nem is tudja kimutatni. :)
A kérdező hozzászólása: Rendben! És a nevelõapám? Õ tuti nem! :( de nem is baj! Már megszoktam! :)
A maga módján Õ is szeret. Addig jó, amíg nem érzed. Még ha nem is mutatja ki, amikor igazán szükséged van rá akkor majd ott lesz és segít. Legalábbis szerintem.
A kérdező hozzászólása: Szerintem az furcsa, hogy engem folyton listáz a saját gyerekei meg hazudhatnak is de õk a tökéletesek neki

Miért lett ilyen ez az oldal? Miért kell kioktatni felülbirálni fikázni a másikat ha kérdez valamit amiben nem biztos vagy nem tudja? Kb 1éve vettem észre ezt a változást sajna

Nekem 4évvel ezelőtt sokat segitett ez az oldal hogy tudjam ujra kezdeni az életem illetve folytatni,de most csak a beszólás kioktatás pofátlanság "kivagyokhaénnem" stilus megy! :( Mi történt az oldallal?

Legjobb válasz: Változik az oldal vele együt az emberek is.

Változik az oldal vele együt az emberek is.

Vettem a járni tudó babámnak egy supinált dr hu szandit a gyógyszertárba. Sajna már csak itthon vettem észre, hogy a talpa szerintem nem elég hajlékony. Mennyire lehessen behajlítani a talpát, ami a minimum?

Tudom, hogy a puhább talpúak a jobbak. De végülis egy hónap alatt kinövi. Bent hordaná, felváltva zoknival. Teljesen nem tudom középtájt behajlítani, mint a előzőit, hanem az orra részét tudom csak valamennyire. A kinti cipője salus, az elég jó.

Suzuki swift 1. 0 gl autopályán menyit eszik ha 130 mennék? Mert salzburg megyek ki dolgozni! 650 km van töllem hogy elég lenne 30 liter benzin mert nem nagyob tankja sajna :/

tapasztalokat várom!!!

Legjobb válasz: 80-nal kéne menjél szerintem, hogy 30 literbõl kijöjjön, de akkor sem tuti, hogy odaérnél annyi benzinnel. Ezek a pici motorok rengeteget fogyasztanak már 130-nál is.

80-nal kéne menjél szerintem, hogy 30 literbõl kijöjjön, de akkor sem tuti, hogy odaérnél annyi benzinnel. Ezek a pici motorok rengeteget fogyasztanak már 130-nál is.
eléggé szét vagy esve...az a tank jó lesz negyven literesnek is..ha minõségi(API SN)szintetikus olajat raksz bele, nem tudod széthajtani. itt bárki bármit mond, az kevés a saját tapasztaláshoz képest...elsején megtudod a tutit.
"elmondom gps- szerint is 160 km/h mutatót" Nem inkább 260-at?
A kérdező hozzászólása: elmondom gps- szerint is 160 km/h mutatót az meg együt ment kocsival nem csal mert teszteltem más kocsiba is gps-t a tank mutato szerint nagyon üres volt teletankoltam csak 28 liter ment bele azért mondtam csak 30 literes tankja
Ugyan az enyém 1.3as, de viszonyítási alapnak talán jó lehet. Autópályán: 100Km/h-val haladva: 5L volt a fogyasztás 130- 140-es tempót tartva pedig olyan 6-6.5L A 130as tempó már sok egy 1.0 swiftnek. Inkább a 90-100 ami reálisan az utazó sebesség. Ha ennyivel mész, akkor egy 5L körüli fogyasztással számolhatsz. Annyival pedig el kellene jutnod az úti célodhoz egy tankolással. A tank pedig tuti, hogy 40Literes! Még valami. Az az általad említett 160km/h (feltételezem óra szerint) a valóságban max. 145km/h lehetett! Ugyebár az órák mindig csalnak. (Nálam 170-et mutatott az óra a Gps meg 160at). Szóval ezzel a megterhelõ sebességgel a motort is hamar lefogod amortizálni.
A kérdező hozzászólása: el mondom 160 mentem vele autopályán 80 km kb és semmi baja nincs még jó hogy nem kaptam pénz büntetés :D
A kérdező hozzászólása: SUZUKI SWIFT 1.0 GL nem sedán 5 ajtós, 993 cm3, 39 kW, benzin, 15.000km vettem 58.000 km van benne, 2002/2 gyártás és 1-én megyek ki
Biztos vagy benne, hogy 30 literes a tankja? Mert én is 40-re emlékszem. Mindenesetre mindegy, mert így is úgy is meg kell állni tankolni, nem valószínû hogy elég lesz a benzin. Pályára jobb lenne az 1.3-as, nem is fogyasztana többet.
30 literrel te nem mész közel 700 km-t, csak napelemes autóval..
Évjáratot ugyan nem írtál, de az Én 1.0 Swiftem tankja 40 literes. Elsõ válaszoló egy kényszeres hozzászóló idióta, mert 6 fölé nembírod vinni, akárhogy hegyezed.
Ha egyedül, nem sok csomaggal mész és tartod az egyenletes 80km/h tempót, akkor talán elég a 30 liter benzin. (persze jó motorolaj, jó mûszaki állapot fontos). Ha 130km/h sebességgel taposod egyhuzamban, akkor kb. 350 km-t fogsz megtenni maximum. Közben nem árt megállni, én inkább tankolnám tele külföldön. Bár sokan nem hisznek a külföldi tankolás minõségibb voltában, de nekem autógázos tapasztalat, névleges 53 literes tartállyal, itthon kb. 51 liter gázt tudok tankolni vidéken (letenye-nagykanisza), horvát határon rendszeres 53 liter, németbe 48 liter. Hihetetlen, de így igaz.
lehet tankolni útközben(osztrákban olcsóbb mint itthon, pl az A1-en az oed-i kijárónál) Ha ráálsz egy 100-as tempóra és hátszelet kapsz akkor is határeset :)
Én is azt mondom, hogy az az óra szerinti 160km/h az kb GPS szerinti 145-148!Ezzel a Suzukival nem tudsz autópályán olyan gyorshajtást csinálni, hogy megbüntessenek. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!