Találatok a következő kifejezésre: Saját vállalkozást Sok (3 db)

Saját vállalkozást szeretnék. Sok minden érdekel, autóval rendelkezem. Milyen vállalkozásba érdemes belekezdeni? Székesfehérvári vagyok, szerintem ez is előny.

Legjobb válasz: Csatlakozom az elöttem szolohoz Én mondjuk spoilereket gyärtanék sztem nem rosz ird be a googlèba spojlerek gyärtäsa vagy ijesmi

Csatlakozom az elöttem szolohozÉn mondjuk spoilereket gyärtanék sztem nem rosz ird be a googlèba spojlerek gyärtäsa vagy ijesmi
Ez leginkább attól függ, hogy mihez értesz, miben van tapasztalatod, mert eleinte neked kell majd dolgoznod is a vállalkozásban. Azt is érdemes mérlegelni, hogy olyasmibe kezdj bele, amire biztosan tudod, hogy van igény, és esetleg már tudsz is potenciális vevõket a szolgáltatásra vagy termékre.
Vagy pl azt ird be mèg hogy spojlerek gyartasahoz sablon, Vagy spojler sablon

Ha majd a jövőben szeretnék saját vállalkozást, boltot stb. Ahhoz nagyon sok matek kell? Mert abban elég analfabéta vagyok :D

Legjobb válasz: Nem kell hozzá sok matek. Inkább egy jó könyvelõ, majd õ "matekozik".

Nem kell hozzá sok matek. Inkább egy jó könyvelõ, majd õ "matekozik".
Gyakorlatilag a 4 alapmûvelet kell hozzá + a százalékszámítás.
A kérdező hozzászólása: az még talán megy :D köszi
Inkább egy csonó lóvé kell hozzá!
Fogj egy jó üzletvezetõt és csinál Õ mindent. Ha érdekel én mennék melózni :D
A kérdező hozzászólása: jaja :D kösz :D lol
egy párszáz millió kelleni fog
Nagyon sok, minimum több tízmilliós összegre gondolj. 2: ez egy névtelen oldal, nem kell aláírnod..
A TV reklám valami elképesztõen drága, (tíz)milliós tétel ha nem hajnali 3-kor vagy reggel 6-kor akarod leadatni a reklámot...
Tkeppen ehhez nem kell penz. Mar a vallalkozasod elso napjan is sokan lesznek... az orszagban/Foldon, vilagban... Ostoba.
"Szeretném hirdetni a tv-ben, plakáton és a facebookon is. Ehhez mennyi pénzre van szükségem?" Annyira amennyi a leendõ céged 100 éves jövedelme... 1 perc kb. 5 misi, de gondolom nem 1 perc reklámidõd lenne?
attól függ melyik csatornán. lehet hogy a sokadik kábelcsatornán egy perc öt misi de a nagyobb kereskedelmi csatornákon 1 másodperc egy misi.
Szia. Elõször is tudni kellene, hogy milyen vállalkozásod van. Mikro-, kis vagy középvállalkozásról beszélünk. Fontos hozzátenni azt is, hogy ne másold le a multikat, ezért a tv-ben való reklámozást nem ajánlom. Egyrészt sokba kerül, másrészt a vevõ attól nem fog többet vásárolni, mert a tv-ben fogod hirdetni. A plakáton ajánlom figyelmedben a következõt: Címsor, ajánlat, ukáz. Ha a címsor a vevõnek a problémájára fókuszál, biztos lehetsz benne, hogy nagy figyelemmel fogja olvasni. Az ajánlat is legyen feltûnõ, viszont vigyázz, ne sorold fel a foglalkozásodat. Az nem számít reklámozásnak. Ez is szóljon a vevõrõl és ne rólad, a cégedrõl. Az ukáz, magába foglalja a feladatot, amit a vevõdnek kiadsz. A fogyasztókat határozottan kell irányítani, vagy különben mennek máshova. Egyébként ezek lehetnek nagyobb összegek is, 10 millió évente.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!