Találatok a következő kifejezésre: Saját magunk tudjuk (120 db)

Miért van az, hogy csak saját magamat tudom elvinni a "csúcsra"? Nagyon ritka mikor a barátomnak sikerül nyalás vagy simogatás közben. Sokszor nem is élvezem, csak valami furcsa érzés van ami nem valami jó.

Nagyon ritka mikor a barátomnak sikerül nyalás vagy simogatás közben. Sokszor nem is élvezem, csak valami furcsa érzés van ami nem valami jó. Magamnak viszont ha simogatom sikerül és jó is.

Legjobb válasz: mondjuk a barátodat irányítani kéne közbe h neked mi jó és mi nem. mert így õ se fogja tudni...

mondjuk a barátodat irányítani kéne közbe h neked mi jó és mi nem. mert így õ se fogja tudni...
Válaszolóhoz kérdezném hogy , hogyan irányítsa ? Mert ez engem is érdekel.
Ahogy az együttélésben, úgy a szexben is össze kell csiszolódni...pláne, ha kezdõk vagytok. Segítsétek egymást a kommunikációval! Sok-sok kapcsolat megy tönkre, mert nem beszélnek meg mindent.
Mi az elején minden petting után megbeszéltük az eseményeket és elmondtuk egymásnak h mi volt jó és h mi nem annyira és kis idõvel már teljesen összehangolódtunk.

Szeretnék egy átlátszó zseléréteget a körmömre, amire saját magam tudok festeni. Mennyire ártana a körmömnek? Kb. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Egy zseléréteggel haza sem érsz,mert letörik.Vannak mûkörmösök,meg tudják jól csinálni,olyanra,amilyenre szeretnéd 3000-tõl.A körömnek a porcelán egy fokkal jobb megoldás...

Egy zseléréteggel haza sem érsz, mert letörik.Vannak mûkörmösök, meg tudják jól csinálni, olyanra, amilyenre szeretnéd 3000-tõl.A körömnek a porcelán egy fokkal jobb megoldás...
Nekem letört az egyik körmöm, és nem akartam azért mindet levágni, ezért rakattam rá, zselés körmöt. Átlátszó és én festem. Igaz, hogy elõször a fényzselé miatt le"csúszott" róla a körömlakk, szóval azt le kellett reszelnem. Minden körömnél kivagdosta a bõrt, megreszelte a körmeimet kockásra, és én így fizettem 300.- Ft.-ot
A kérdező hozzászólása: 2.válaszoló: csak 300.Ft?
A kérdező hozzászólása: ebben a 300 Ft-ban a zseléréteg is bennevolt?
Igen. Vagyis teljes mûköröm, csak átlátszó, szóval én festem. Mondjuk az én körmösöm még csak feketén csinálja, nem váltotta ki a szakmát. És õ alapból 3000.-3200.-ért körmözik. Szóval így extrák nélkül meg a reszelésekkel bõrkivágással együtt volt 300 Ft.:)


adamo hinta?
Rugós hinta. Sok féle van, van ami csak szövet, van aminek körbe mûanyag a széle. A keresõbe írd be, rengeteget felhoz. pl a Brendonban is van .
Pl. LINDAM rugós hinta. A múlt héten vettük a Tescoban! Nagyon bejött a kicsinek! :)
Az én fél évesemnek Lindam Rugós hintája van a piros huzatos, imádja.. :)

Saját magam tudok változtatni a ciklusaim hosszán?

Legutóbb 43 napra jött meg. Általában 38-40 napra jön meg. Az orvos szerint ez nem baj. De nekem mégis rossz, mert mindig arra gondolok, hogy így majdnem fele annyi próbálkozásom lehet egy évben, mint másnak. Tudnátok ajánlani valami módszert, hogy rövidüljenek a ciklusaim és ne kelljen ennyit várnom a babára?

Legjobb válasz: Ne görcsölj rá:))Lehet,hogy te 40 napos ciklusok mellett egybõl teherbe esel,akinek meg 22 napos várnia kell évekig. A gyereket "csinálni" kell,nyugi,minden rendben lesz:)) Élvezzétek a pároddal az együttléteket,menjetek el nyaralni,hétvégézni és meglátod,az eredmény nem marad el:D38+5hkm:))

Ne görcsölj rá:) )Lehet, hogy te 40 napos ciklusok mellett egybõl teherbe esel, akinek meg 22 napos várnia kell évekig. A gyereket "csinálni" kell, nyugi, minden rendben lesz:) ) Élvezzétek a pároddal az együttléteket, menjetek el nyaralni, hétvégézni és meglátod, az eredmény nem marad el:D38+5hkm:) )
Elsõnek igaza van. :) Ha mégsem nyugszol, az Aviva torna segíthet ilyen esetben. Egyébként a hagyományos peteéréseid mellett nézd a Jónás napjaidat is, van akinél bejön, és az akkor is többször van egy évben, mint a hosszú ciklusaid.
szerintem is mindenképpen kezd el az avivát, és meglátod, rendbe fogja hozni a ciklusodat!
Egyetértek Aviva torna!!Sok sikert!

Rubik Ernõ ki tudja rakni a saját maga által tervezett kockát?

Legjobb válasz: Forrást nem tudok mondani, de szerintem abszurd lett volna, ha nem tudta volna kirakni. Saját maga találta ki, ha mást nem is egy kirakási módszert biztos tudott :D

Forrást nem tudok mondani, de szerintem abszurd lett volna, ha nem tudta volna kirakni. Saját maga találta ki, ha mást nem is egy kirakási módszert biztos tudott :D
Én is úgytudom hogy ki tudja rakni.
Ki tudja rakni, csak nem túl gyorsan. És az õ esetében saját módszerrel, nem pedig egy internetrõl megtanult módszerrel :) állítása szerint kb 4 hónap alatt sikerült elõször kiraknia. Gondolom rengeteg bakizás útján, illetve nyilván rájött néhány alap algoritmusra (helybenforgatás, cserélés, ilyesmi)

Van 27 hektár 630 AK értékű termőföldünk jelenleg bérbe kiadva. Szeretném saját magam művelni vagy megműveltetni mert gépeim még nincsenek. Ekkora területből mekkora bevételem lesz? Meg tudok belőle élni ha mással nem foglalkozom?

5 milliót fektetnék bele a m?velésbe.

Legjobb válasz: Mindenképpen érdemes megnézni, hogy a területen milyen növény terem bõségesen, arra milyen állami támogatást lehet igénybe venni és az is fontos, hogy saját géppel rendelkezzen, fõleg, hogy tudja is kezelni, ne másnak kelljen fizetni. Fontos megnézni még a vevõmagok minõségét árát és az is.

Mindenképpen érdemes megnézni, hogy a területen milyen növény terem bõségesen, arra milyen állami támogatást lehet igénybe venni és az is fontos, hogy saját géppel rendelkezzen, fõleg, hogy tudja is kezelni, ne másnak kelljen fizetni. Fontos megnézni még a vevõmagok minõségét árát és az is.
Az igazi megélhetési mezõgazdaság 80 hektár felett kezdõdik. De ez is csak akkor, ha jó 30 AK-s átlaga van a földnek. Bár a látszat, meg a számológép azt sugallja, hogy már ebbõl a 27 hektárból is ki tudsz venni évi 3-4 milliót, a valóság ennél sokkal bonyolultabb. 5-10 éves periódusokra kell levetíteni a jövedelmezõséget, gépeket kell vásárolni, azokat szervizelni, etc... A kérdésedbõl ítélve szakértelmed sincs. Én azt mondom, ha most is stabilan megfizetik az évi 1.3 milliót, akkor bolond lennél dolgozni azért, hogy esetleg még egyszer ennyit keress, rengeteg kockázattal. Ha a bérlõd netán nem szeret fizetni, mert aszály volt, vagy víz, vagy bogár, akkor keress másik bérlõt. Õket bõven kárpótolják. Az állami támogatásból majdnem ki is fizetik a bérletet, szóval ne cigánykodjanak, fizessenek csak. Azért ha tényleg nagyon akarsz termelni valamit, szívesen folytatom a gondolatmenetet, mert azért van olyan kultúra, amivel érdemes foglalkozni, de most nincs idõm kifejteni. :)
Lehet, hogy a kérdezõt nem érdekli, de negem nagyon, hogy milyen kultúrára gondolsz. Leírnád mirõl van szó?

Ha munkanélküli vagyok és nem tudom saját magamnak fizetni a TB-t akkor van rá mód hogy az állam fizesse helyettem míg munkát keresek?

Egy ismer?söm mondta hogy ebben az esetben az önkormányzatba kell menni és ott kérvényezni hogy az állam fizesse. 23 évesen erre van esélyem vagy felejtsem el az egészet?

Legjobb válasz: én kb 3 hónapja regisztráltattam magam a munkanélküliben mint pályakezdõ munkanélküli. nekem azt mondták hogy nem fizetik hanem saját magamnak kell fizetnem havi 5100 ft-ot. csak tudnám mibõl mikor semmilyen segélyt vagy ellátást nem kapok.

én kb 3 hónapja regisztráltattam magam a munkanélküliben mint pályakezdõ munkanélküli. nekem azt mondták hogy nem fizetik hanem saját magamnak kell fizetnem havi 5100 ft-ot. csak tudnám mibõl mikor semmilyen segélyt vagy ellátást nem kapok.
Ez engem is érdekelne. Én eddig azt hittem, hogy ha bejelentkezem munkanélkülinek, akkor automatikusan fizetik a TB-t. 21 éves vagyok, fél éve abbahagytam a sulit, azóta nem tanultam és nem dolgoztam. Most nyárra terveztem, hogy bemegyek, hogy legalább a TB-m rendezve legyen. Akkor ezek szerint nem is lenne értelme? Nekem sincs pénzem, hogy önerõbõl fizessem.
A kérdező hozzászólása: Állítólag az önkormányzatnál ki lehet bulizni hogy ne saját magunknak kelljen fizetni. Ami azért durva mert jövedelmem az nincs és emiatt anyámra hárul ez a feladat is -.- Egy jó tanácsot fogadjatok el tõlem: Soha ne legyetek regisztrált munkanélküliek mert ugyanúgy jártok mint én...
A kérdező hozzászólása: Ja és nálunk nem 5100 hanem 6390 Ft a TB havidíja :@
ha nincs vagyonod és nem laksz közös háztartásban olyannal, aki keres, akkor igen.
Én 22 éves vagyok, jelenleg is regisztrált álláskeresõ. Nálunk úgy mûködik az önkormányzatnál, hogy kérsz a Munkaügyibõl egy hatósági bizonyítvány, amelyben szerepel az, hogy a Munkaügyinél regisztrált álláskeresõ vagy. Majd ezek után beviszed ezt a papírt az Önkormányzathoz, egy-két papírt még kitöltesz az adataidról és õk fogják a TB-det fizetni. + Még küldenek errõl egy levelet is, hogy medtõl meddig fizetik a TB-det.
menj a munkanélkülibe, kérj egy hatósági bizonyítványt, hogy munkanélküli vagy menj el ezzel az önkormányzat szociális osztályára, ott tudod kérvényezni. egy évig fizeti az állam.

Saját magam honnan és milyen típusú ágat/gyökeret tudok szerezni a szabadban az akváriumomba?

milyen el?készület szükséges vele a behelyezés el?tt?

Legjobb válasz: csavart fûzfa a kedvencem. http://akvafarm.hu/sajat/192l/01.jpg http://akvafarm.hu/sajat/192l/02.jpg Nem tudom, én csak kiszárítottam kb egy hónapig száradt, aztán lemostam forróvízzel és betettem az akváriumba.

csavart fûzfa a kedvencem. http://akvafarm.hu/sajat/192l/01.jpg http://akvafarm.hu/sajat/192l/02.jpg Nem tudom, én csak kiszárítottam kb egy hónapig száradt, aztán lemostam forróvízzel és betettem az akváriumba.
Pl. a legtöbb gyümölcsfa, szõlõtõke, fûz, tölgy, ez mind jó. Egy példa arra, mi nem: a dió.
Én a tölgyfát nem javasolnám, csersav van benne és az szépen kioldódik belõle. Beszínezi a vizet és a halak sem biztos hogy túlélik :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Barackfa is megfelelõ? Mert az pont van egy a kertben ami kiszáradt és abból lehet tudnék valami szépet csinálni :)
A legtöbb fa színezi a vizet, áztatással, kifõzéssel a legtöbb esetben orvosolható. A halakra egyébként nincs káros hatással. A vizet lágyítja és savanyítja, de ennyi.

Tegyük fel, van 3-4-5 tő cannabis tő (rendes zöld), amit otthon nevelgetek saját magam felhasználásra, és le is tudom szüretelni, és magamnak használom fel, vagyis nem adom el, stb stb, azért hány év börtön jár?

Vagy felfüggesztés? Leírná nekem ezt valaki? Félre értés ne essék, nem ebben settenkedek itt és dörzsölöm a kezemet, hanem ezt csak tegnap beszéltük baráti társoságban csak úgy hülyeségb?l:) Válaszotokat el?re is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Borzasztó egyszerû: Ne mutogasd és ne beszélj róla senkinek. Akik eddig bebuktak mind úgy bukott be, hogy más is tudott róla. Volt akit a saját barátnõje nyomott fel szakításkor. A rendõrség nem csönget be házról házra házkutatást tartani. Amíg tartod a szád semmi bajod nem lehet.

Borzasztó egyszerû: Ne mutogasd és ne beszélj róla senkinek. Akik eddig bebuktak mind úgy bukott be, hogy más is tudott róla. Volt akit a saját barátnõje nyomott fel szakításkor. A rendõrség nem csönget be házról házra házkutatást tartani. Amíg tartod a szád semmi bajod nem lehet.
Ügyvédedtõl függ. "Milyen büntetésekkel fenyeget a törvény? Csekély mennyiséget megszerez, tart, elõállít, termeszt, behoz, kivisz, átvisz: 2 évig terjedõ szabadságvesztés (de elterelhetõ) Jelentõs mennyiséget elõállít, termeszt, megszerez, tart, országba behoz, innen kivisz vagy országon átvisz: 5-10 évi terjedõ szabadságvesztés " forrás: http://www.egykalapalatt.info/index.php?title=T%C3%B6rv%C3%A.. A csekély mennyiséget egyébként már egy növény termése is jelenetõsen túllépheti.
Amit a csekély mennyiségrõl írtam elnéztem, itt a helyes: "(2)14 A Btk. 282-283. §-ában szereplõ „termeszt, megszerez, tart, az országba behoz, onnan kivisz, az ország területén átvisz, ” és „kínál, átad, forgalomba hoz, vagy azzal kereskedik” elkövetési magatartások szempontjából a kábítószer csekély mennyiségû, ha kannabisz növény esetén a növényegyedek száma legfeljebb öt. " Tehát 5 nevelt hölgye lehet valakinek börtön nélkül. Eleinte elterelés, következõ lebukásnál börtön.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!